Νέα

Θέλω βοήθεια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris127
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οχι φιλτατε συμφορουμιτη........θα τα λεμε απο εδω και θα προσπαθησω να σε βοηθσω.......εχω οπτικοακουστικο υλικο το οποιο μπορει να συμβαλλει :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.420
Πόντοι
12.056
το ξερο οτι στην τελικη θα μου βγει σε καλο αλλα μεχρι τοτε...υπομονη και προπονηση???Αμα δεν ειναι να τελειωσω δεν παω να χαλασω τα λεφτα μου αδικα...well καποια στιγμη δεν θα μου κατσει καμια...θα την σκισω...εκτος αν ειναι παρθενα :2funny: ...εχεις msn να τα πουμε απο εκει καλυτερα φιλη moynitsa???

Το εχω εγω το msn τις...τσεκαρε το pm σου σε 3 ωρες...

Κοστος...3000 εουρος...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το εχω εγω το msn τις...τσεκαρε το pm σου σε 3 ωρες...

Κοστος...30 εουρος...

Οι γερμανοι ειναι φιλοι μας........ουυυυυυυυυυυυυυ οξωωωωωωωω :P :P
και συγγνωμη μονο 30 εουρος κοστολογειται το μσν μου?????? εχεις πεσει πολυ στα ματια μου :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.420
Πόντοι
12.056
Οι γερμανοι ειναι φιλοι μας........ουυυυυυυυυυυυυυ οξωωωωωωωω :P :P
και συγγνωμη μονο 30 εουρος κοστολογειται το μσν μου?????? εχεις πεσει πολυ στα ματια μου :rockon:

Βγαλε την μαρμελαδα απο τα ματια..

Τιμολογιακο λαθος λογο κεκτημενης ταχυτητας  :-* :-* :-* :-* :-*

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
12 φορες την μερα...αλλα αυτο το ειχα κανει πιο μικρος πρεπει να ημουνα Η 14 Η 15 χρωνων γιατι τωρα δεν βρισκω τετοιο χρονο...μεχρι και εγω που τα κανω οταν τα λεω μετα σε αλλους μου φενεται λες και λεω ψεμματα...μακαρι αλλα δεν λεω...ενταξει οταν μεγαλωσω λιγο και πιασω καμια καλη γκομενα θα ειμαι ευχαριστημενος τουλαχιστον απο αντοχη αλλα τωρα ειναι παρατραβηγμενο λιγο...παιζω βιντεο παιχνιδια και μπασκετ αντε και στην καλητερη και ποδοσφαιρο

λοιπον οι γυναικες θελουν τους αντρες που αργουν να το ξερεις. δευτερον ξερω και ενα αλλο παιδι που ετσι τραβαει μαλακια 10 φορες την μερα... αλλα τωρα προσπαθει τα το ελεγξει λοιπον κατω το χερι απο το πουλι οι καβλες φευγουν και με κρυο νερο

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μεγαλε κοψε την μαλακια!!!!!
:bigdick: :jerking: :jerking:

λοιπον οι γυναικες θελουν τους αντρες που αργουν να το ξερεις. δευτερον ξερω και ενα αλλο παιδι που ετσι τραβαει μαλακια 10 φορες την μερα... αλλα τωρα προσπαθει τα το ελεγξει λοιπον κατω το χερι απο το πουλι οι καβλες φευγουν και με κρυο νερο
λογικο αυτο που λες!! (λοιπον οι γυναικες θελουν τους αντρες που αργουν να το ξερεις.)

αλλα οχι και 10 φορες!!
ΕΛΕΟΣ

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μεγαλε κοψε την μαλακια!!!!!
:bigdick: :jerking: :jerking:

λογικο αυτο που λες!! (λοιπον οι γυναικες θελουν τους αντρες που αργουν να το ξερεις.)

αλλα οχι και 10 φορες!!
ΕΛΕΟΣ

δεν ειναι φυσιολογικο το ξερω και στον αλλον αυτο λεω και με το πες πες κατι εχει καταφερει και τραβαει πιο λιγες. αλλα αυτος βεβαια ειναι και παρθενος ο φιλος μας απο δω δεν ξερω. αλλα γενικως το να μην γαμας αρκετε δικιολογει καπως τις πολλες καβλες

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Είχα φίλο που την έπαιξε σε μια ημέρα 10 φορές και απο την μαλακία δεν μπορούσε να περπατήσει μετα . Όπως λεει και η παραιμία Παν μέτρο αριστον . Γ'αυτο κοψε την μαλακία και βρες γκομενάκι .

axileasm

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το πολυ το τακα τακα κανει το παιδι ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ειναι φυσιολογικο το ξερω και στον αλλον αυτο λεω και με το πες πες κατι εχει καταφερει και τραβαει πιο λιγες. αλλα αυτος βεβαια ειναι και παρθενος ο φιλος μας απο δω δεν ξερω. αλλα γενικως το να μην γαμας αρκετε δικιολογει καπως τις πολλες καβλες
βλακείες.....όταν θ αρχίσεις να δουλεύεις 10ωρα και 12ωρα και δε θα ξύνεις τ αρχίδια σου στο πανεπιστήμιο να δούμε πόσες κάβλες θα έχεις για πήδουλο.......
Η έλλειψη ενδιαφερόντων οδηγεί στις πολλές κάβλες... Και οι πολλές τσόντες......

axileasm

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και η ελειψη γυναικας προφανεστατα.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
βλακείες.....όταν θ αρχίσεις να δουλεύεις 10ωρα και 12ωρα και δε θα ξύνεις τ αρχίδια σου στο πανεπιστήμιο να δούμε πόσες κάβλες θα έχεις για πήδουλο.......
Η έλλειψη ενδιαφερόντων οδηγεί στις πολλές κάβλες... Και οι πολλές τσόντες......

+100000000000000000000000

Και η ελειψη γυναικας προφανεστατα.

+10000

axileasm

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να τον δω ποσα θα της ριχνει οταν βγαλει καμια γκομενα

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Γεια σε ολα τα member

Λοιπον παιδες ειμαι αργος και οταν λεω αργος εννοω μισαωρα και βαλε(καλα να παθω που αφου αρχισα απο τα 13 και 5 χρονια τωρα καθε μερα 3 φορες) το θεμα ειναι οτι δεν εχω κοπελα και το να αυνανιζομαι 3 φορες τι μερα με αυξανομαινη ωρα καθε φορα ωρα κατανταει καπως κουραστηκο...την πρωτη φορα που ειχα παει να το κανω με μια επαγγελματια δεν καταφερε να με φερει σε πληρη στυση οποτε εκτος απο το στοματικο το υπολοιπο ηταν καπως μετριο γιατι 13 λεπτα μεσα και δεν μπορουσε να με κανει εστω να κουραστω καπως και ετσι ξενερωσα παρολα αυτα ομως ο mister απο κατω σταματησε για 2 με 3 μερες να θελει την μαρια παλαμη.Απο τοτε δεν εχω ξανακανει σεξ αλλα θα το ηθελα(απιθανο ε? :2funny: )μηπως ξερει καποιος που μπορω να παω να με περιποιηθει μια καλη κοπελα αρκετη ωρα,και αν ξερατε και ποσο παει ακομα καλυτερα
να σταματησεις να τον κανεις λαστιχο και να πηδας μονο οταν καυλωνεις.
Εχεις φαει μια φρικη οτι θα σταματησει η σεξουαλικη σου ζωη και γι`αυτο τον κανεις σφεντονα με αποτελεσμα να μην επερχεται στυση μετα.
Μονο γαμησι(φανταζομαι εισαι ανω των -αντα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom