JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Κατω τα χερια απτη μουνιτσα !!!
+1
Κατω τα χερια απτη μουνιτσα !!!
Αλλά είμαι ανάπηρος και δε μπορώ, λόγο της φυσικής μου αδυναμίας. Και πνίγομαι, όταν ο π@τσος καβλώνει και δε μπορώ να κάνω αυτό που θέλω, όπως απόψε!
Τι μας κάνετε κούκλες
σοβαρευτείτε ρε 'σεις. Ο άνθρωπος έχει κινητική αναπηρία αν κατάλαβα κ δε μπορεί να γαμήσει.
Δηλαδή αν θέλεις κάποιος να σου τον δώσει πίπα, δεν θα μπορείς να αντισταθείς, σωστά??????????
Σκέφτεσαι να εκμεταλευτείς την περίσταση; Αν και προσωπικά πιστεύω ότι είναι μούφα αναπηρία και θα ήθελε ένα μαμίσι!!!!!
Στη σκέψη ότι μπορεί η μουνίτσα να είναι μούναρος κάποιοι γίνονται μουνόδουλοι...
Φίλτατε Todok, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά αφού το ξέρεις ότι τρίχα απο μ... σέρνει καράβι.
Μην συγχύζεσαι.
ρε ξεκολλάτε τισ κόντρες με την mounitsa Jerking Off Jerking Off
το έχετε ξεφτιλίσει. .αστε την κοπέλα να πει την γνώμη της..
μην βγάζετε κακία και κόμπλεξ Idiot
ασε που μπορεί απο mounitsa να είναι κανας μούναρος τρελλός και να βαράτε όλοι μετά Jerking Off Jerking Off Jerking Off
Μπα, καποιος τραγικος γενικοτερα... ;)Ενδιαφέρον το πρώτο μήνυμα που επέλεξε να στείλει ο αλέκος. Ο γκόμενος της μουνίτσας είσαι;
Θες να πεις μουνίτσα ότι δε σου αρέσει να σου σηκώνουν τα πόδια ψηλά στον αέρα ενώ στο βάζουν με γρήγορες κινήσεις που σε κάνουν να λιποθυμήσεις; Να στο βάζουν στο στόμα και να το χρησιμοποιούν όπως χρησιμοποιούν τον κόλπο σου; Να τελειώνουν παίζοντάς τον πάνω στα μάτια σου μέχρι να σε περιλούσουν με σπέρμα; Και μετά να κάθεσαι ακίνητη, γυμνή και ξεφτιλισμένη, ξέροντας ότι πλέον μετά την εκσπερμάτιση είσαι άχρηστη και ότι χωρίς τις τρύπες σου δεν είσαι τίποτα;
οταν αυτοπεριγραφεσαι παντως εισαι χαρμα οφειλω να πω