Νέα

Θέλω γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stolenheart
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Άντε πάλι. Πως να τα δώσω βρε άνθρωπε μου όταν δεν έστειλε ποτέ στοιχεία;

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Δεν είμαι καθόλου ψαγμένος με WU, Moneygram κλπ. Από ebay, PayPal, Revolut κλπ. ξέρω αρκετά. :)

Όντως €65 μου φαίνονται λίγα για scamming και αν όντως είναι scammer, τότε μιλάμε για «ψιλικατζού».

Το Viber δεν υποστηρίζει βιντεοκλήση αν δεν κάνω λάθος. Για το FB θα την ρωτήσω αν έχει...

Γίνεται να πληρώσω με την άφιξη της; Δεν το γνώριζα.

ΥΓ: Για το Viber βρήκα αυτό, αλλά αν έχει κινητό μπακατέλα όπως λέει, τότε εξηγείται γιατί δεν μπορεί:

Γιατί σου φαίνονται λίγα αδελφέ; Αυτή με τα 65 ευρώπουλα,μπορεί να περάσει μια εβδομάδα άνετα στη χώρα της...Άσε που στην περίπτωση που είναι απάτη, μη νομίζεις ότι είσαι μόνο εσύ υποψήφιο θύμα...Το ίδιο μπορεί να κάνει ταυτόχρονα με άλλους 20....5 να τσιμπάνε κάθε μήνα, τα έβγαλε τα 330 ευρώπουλα και ζει σαν αρχόντισσα...Επίσης,αν σου έλεγε μεγαλύτερο ποσό, αφενός δε θα τα έδινες (γιατί κι αυτές ξέρουν ότι έχουν πέσει αφραγκίες στην Ελλάδα), αφετέρου, δε θα είχες την παραμικρή αμφιβολία ότι είναι scam...Δεν  είναι χαζούλες οι πουτανίτσες αυτές...Όλα αυτά στην περίπτωση που η κοπέλα είναι απάτη φυσικά...

Ξέχωρα αν το κάνεις ή όχι, πρότεινέ της να πας εσύ να την βρεις και βρες ως δικαιολογία για τη μη αποστολή χρημάτων τα capital controls...Έτσι, για να δεις αντίδραση..

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Υπάρχουν βλάκες και βλάκες........αλλά οι male attention whore βλάκες είναι ανυπόφοροι.......τζάμπα καταναλώνει χώρο το νήμα στους servers.......πρέπει να κλειδωθεί.

OP
OP
S

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Δεν νομίζα να έβρισα κανέναν. Μαζέψου!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τόσα μουνιά υπάρχουν εδώ ρε αδερφέ, τι ασχολείσαι με μια ρισκαδόρικη γνωριμία ;;;

Αν μια γνωριμία ξεκινάει ήδη με καχυποψίες τότε άστα βράστα. Αν η ίδια είναι τόσο τρελλή να σε μπλοκάρει επειδή δε σήκωσες ένα τηλέφωνο ή έκανες καμιά ερώτηση παραπάνω τότε πως θα έκανες χωριό μαζί της αν ερχόταν;

Δεν είναι καιρός για τέτοια κασκαντεριλίκια η γνώμη μου. Είναι απάτη και το λένε όλοι.

..βρες κάτι εδώ και ντόπιο..

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
μην ασχοληθεις ξανα

D

dude901123

Επισκέπτης
Λοιπόν, την πήρα πριν από λίγο τηλ και ήταν ψιλονευριασμένη επειδή δεν το σήκωσα 11 το πρωί και λέει την έγραφα και ότι την κοροϊδεύω. Μου είχε στείλει και μια εικόνα στο Viber την οποία έσβησε πριν προλάβω να την δω. Χτες της είχα ζητήσει στοιχεία (ονοματεπώνυμο) και ταυτότητα σε φωτό.

Κλαιγόταν κιόλας γιατί λέει έχει μάνα άρρωστη και έτρεχε στο νοσοκομείο. Της την είπα ότι δεν στέκει αυτό και ταυτόχρονα να θέλει να έρθει Αθήνα. Μετά της είπα να πάω εγώ εκεί και δεν είχε πρόβλημα, αλλά όταν την ρώτησα διεύθυνση, μου λέει δεν έχουν διευθύνσεις και απλά να πάω στην πόλη της. Σαν να λέμε έλα Αθήνα και θα με βρεις.

Βγάζει κανείς άκρη με όλες αυτές τις αντιφάσεις; Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν είναι καμία απατεώνισσα Γυφτοτουρκοβουλγάρα ή κάποια πονεμένη που ψάχνει διέξοδο... γενικά ο τόνος της φωνής της βγάζει μια άνευ προηγουμένου κακομοιριά/κλάψα, η οποία δεν συνάδει με τις φωτός που δείχνουν ένα αξιοπρεπές γκομενάκι. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Μπορεί να την έχει πιάσει κατάθλιψη ή να είναι ηθοποιάρα ολκής.

ΥΓ: Popov τσέκαρε πάλι PM...

Αν και το θέμα έχει κλείσει να πω πως το Veliko Tarnovo είναι μια σχετικά μεγάλη, τουριστική πόλη και υπάρχουν κανονικά διευθύνσεις και αριθμήσεις οδών. Αλλιώς αν δεν υπήρχαν πέρυσι το Χριστούγεννα που πήγα δεν θα έβρισκα το ξενοδοχείο που έκλεισα μέσω του Booking και θα κοιμόμουν σε κάνα καλντερίμι. Επίσης να πω πως είναι γύρω στα 200 km από Σόφια, αλλά είναι από τους αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς της Βουλγαρίας. Πέρα όμως από την γκόμενα και το προσωπικό σου δράμα αν γουστάρεις τα ταξίδια και θέλεις να δεις την πραγματικότητα ενός τόπου και των ανθρώπων που ζουν εκεί θα σου πρότεινα να ταξιδέψεις κάποια στιγμή. Έτσι θα αποκτήσεις ιδία άποψη και εμπειρίες που θα βοηθήσουν να μειωθεί η αφέλειά σου επί του θέματος.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Φιλε εκτιμά αυτους που σου την λένε μπας κ ξεκολλήσεις.
Δεν στο λενε υποτιμητικά στο λενε για να έρθεις στα ίσα σου.
Πολλοί την έχουμε πατήσει ίσως οχι έτσι αλλα κάτι αναλογο.
Στο λεω αυτο πολυ φιλικά. ..
Στο μυαλό σου κλείδωσε η γκόμενα ξέρεις  οτι ειναι μάλλον μούφα αλλα παρακαλάς αυτο το 5% να βγει αληθινό.
Στο μυαλο σου ειναι ιδανική  κτλ...σε καυλωνει η σκεψη να την εχεις εδώ.
Σύνοψη αν σκυ κάτσει αληθι η φαση μια 1 βδομάδα ειναι οκ.
Οσο κ να σου αρέσει αν την κρατήσεις για σοβαρά να ξερεις οτι κατι που αρχίζει με πληρωμή  τελειώνει κ ετσι...
Θα σαι με το χέρι στην τσέπη συνέχεια.
Ξεκολα  κ προχώρησε φιλε μην σε τρώει  το ΑΝ....

D

dude901123

Επισκέπτης
Ρε Dirty δεν χρειάζεται η ειρωνεία...

Φίλε καμία ειρωνεία. Απλά η διάθεση της στιγμής και ο τρόπος γραφής μου δημιούργησαν παρανόηση. Στα μάτια νομίζω των περισσοτέρων εδώ η αποστολή χρημάτων σε κοπέλα που δεν έχεις συναντήσει ποτέ αλλά και ούτε καν έχεις μιλήσει στο Skype για να τη δεις είναι.. 99% αυτοκτονία (αυτοκτονούν τα χρήματά σου και δεν τα κερδίζεις τίποτα). Αυτό το χαρακτήρισα αφελή συμπεριφορά. Καμία προσβολή και κανένας χαρακτηρισμός προς το πρόσωπό σου. Χαρακτηρισμός συμπεριφοράς και όχι ατόμου. Ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση.

OP
OP
S

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Η υπόθεση έχει τελειώσει. Εσείς έχετε κολλήσει και γράφετε ακόμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom