stolenheart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2005
- Like
- 600
- Πόντοι
- 81
Άντε πάλι. Πως να τα δώσω βρε άνθρωπε μου όταν δεν έστειλε ποτέ στοιχεία;
Δεν είμαι καθόλου ψαγμένος με WU, Moneygram κλπ. Από ebay, PayPal, Revolut κλπ. ξέρω αρκετά.
Όντως €65 μου φαίνονται λίγα για scamming και αν όντως είναι scammer, τότε μιλάμε για «ψιλικατζού».
Το Viber δεν υποστηρίζει βιντεοκλήση αν δεν κάνω λάθος. Για το FB θα την ρωτήσω αν έχει...
Γίνεται να πληρώσω με την άφιξη της; Δεν το γνώριζα.
ΥΓ: Για το Viber βρήκα αυτό, αλλά αν έχει κινητό μπακατέλα όπως λέει, τότε εξηγείται γιατί δεν μπορεί:
Λοιπόν, την πήρα πριν από λίγο τηλ και ήταν ψιλονευριασμένη επειδή δεν το σήκωσα 11 το πρωί και λέει την έγραφα και ότι την κοροϊδεύω. Μου είχε στείλει και μια εικόνα στο Viber την οποία έσβησε πριν προλάβω να την δω. Χτες της είχα ζητήσει στοιχεία (ονοματεπώνυμο) και ταυτότητα σε φωτό.
Κλαιγόταν κιόλας γιατί λέει έχει μάνα άρρωστη και έτρεχε στο νοσοκομείο. Της την είπα ότι δεν στέκει αυτό και ταυτόχρονα να θέλει να έρθει Αθήνα. Μετά της είπα να πάω εγώ εκεί και δεν είχε πρόβλημα, αλλά όταν την ρώτησα διεύθυνση, μου λέει δεν έχουν διευθύνσεις και απλά να πάω στην πόλη της. Σαν να λέμε έλα Αθήνα και θα με βρεις.
Βγάζει κανείς άκρη με όλες αυτές τις αντιφάσεις; Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν είναι καμία απατεώνισσα Γυφτοτουρκοβουλγάρα ή κάποια πονεμένη που ψάχνει διέξοδο... γενικά ο τόνος της φωνής της βγάζει μια άνευ προηγουμένου κακομοιριά/κλάψα, η οποία δεν συνάδει με τις φωτός που δείχνουν ένα αξιοπρεπές γκομενάκι. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Μπορεί να την έχει πιάσει κατάθλιψη ή να είναι ηθοποιάρα ολκής.
ΥΓ: Popov τσέκαρε πάλι PM...
Ρε Dirty δεν χρειάζεται η ειρωνεία...