pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
Τιγκα θα ειναι τυπε. :S :S :S
τυπε μπορει να μαζευτουν και τιποτα γριες μεσα :S :S :S
Να πω επίσης ότι δεν την θέλω μόνο για το γαμηση, θέλω να κοιμομαστε αγκαλιτσα, να πηγαίνουμε μαζί για καφέ και άλλα τέτοια
Καμία ιδέα ?
οχχχ ο παππούς μουυπαρχουν πιο αποτελεσματικες και ανεξοδες λυσεις τυπε :S :S :S
Κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη φωτο, ο άλλος πίσω που βάζει ένα κορμό στον κώλο του τι στον πουτσο, και η άλλη μπροστά μπροστά πως είναι ετσι το κεφαλι της, τι φάση ?Τιγκα θα ειναι τυπε. :S :S :S
ΜΠΟΥΛΟ
πόσο είσαι φίλε μου. κι εγώ θα ήθελα το αντίστοιχο, αλλά όχι από έναν μόνο
το nickname σου πως κι έτσι? τι παίζει? διάβασε στα θρεντ μου κάτι φαντασιώσεις που έχω για προφυλακτικά... ;)
υγ. επίσης μου αρέσει που ανοίγουν θρεντ-αγγελίες και δεν είμαι ο μόνος που ψάχνει σεξ (πούτσο) στο bou
Εε αφού δεν κάθονται οι καργιολες....Οι γκόμενες στην ηλικία σου έχουν πρησμένο μουνί από την αυνάνα και εσείς αντί να τις ξεκωλιάζετε τις κάνετε φιλενάδες
Φυσικά αν διαθέτει και αυτό στο πακέτοτυπε για να σου φερνει τις παντοφλες η να μαγειρευει δεν την θελεις; :S :S :S
ΑσχολίαστοΓΙΑ ΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ
Αυτο ρε τυπε, αφού γκόμενα είπα θέλω τι δεν καταλαβαίνουν ?Να εισαι 19χρονων μεσα στις καυλες για μουνακια,να γράφεσαι στο bou να πεις τον πονο σου και καπάκια να βλεπεις λίλα με κουτσουρο στον κώλο και ο ποδολάγνος να σε κυνηγαει για να πιει τα χύσια σου :S
Να εισαι 19χρονων μεσα στις καυλες για μουνακια,να γράφεσαι στο bou να πεις τον πονο σου και καπάκια να βλεπεις λίλα με κουτσουρο στον κώλο και ο ποδολάγνος να σε κυνηγαει για να πιει τα χύσια σου :S
Αξία ανεκτίμητη! :S :SΝα εισαι 19χρονων μεσα στις καυλες για μουνακια,να γράφεσαι στο bou να πεις τον πονο σου και καπάκια να βλεπεις λίλα με κουτσουρο στον κώλο και ο ποδολάγνος να σε κυνηγαει για να πιει τα χύσια σου :S
χεχε καυλιάρη!
με ξενερώνει που με συγκρίνεται/παρομοιάζετε με λίλα και αηδίες... εγώ η μόνη λίλα που ξέρω είναι η
και επίσης, αφού το ξέρετε ότι η βαρβατίλα μας τραβάει σαν μαγνήτης, το ότι είστε str8 και ψάχνεται να γαμήσετε γκόμενες...
μιλάτε-γράφετε σαν γκέυ και θα δείτε ότι ούτε που θα μπαίνω να διαβάσω τα θρεντ σας
κ.Ποδολάγνε,συγκρίνετε τον μίζερο εαυτό σας με τον υπέροχο Λίλα?Το αίσθημα κατωτερότητας που σας διακατέχει έναντι του ανωτέρω ,εμφανώς και σας ωθεί σε παραληρηματικές συγκρίσεις οι οποίες στερούν κάθε σοβαρότητα του λόγου σας!
ΛΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΟ