bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Μηνύματα
- 1.584
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Ερώτηση προς τους γαυρους.
γιατι το λες αυτο?Κατεβαινουμε σκαλι με τον τιμουρ.....
Α ρε Κοκκαλη γυφτουλα τσιγγουναλαμα αντε σηκω φυγε μη σε παρει ο διαλολος. Δεν σε θελουμε αλλο ρε σε βαρεθηκαμε. Ελατε ρε Αγγελοπουλοι που αγαπατε το Θρυλο.
φιλε analprison ειναι αχαριστια πραγματι να βριζουμε τον κοκκαλη, γιατι πηρε την ομαδα απο το βουρκο και την εκανε μαγαζι...αλλα αν δε θελει πια η δε μπορει να βαλει λεφτα να την ανεβασει επιπεδο, ας βαλει και τουσ αγγελοπουλους η ας κανει ακρη... δεν ειναι ντροπη αν αγαπαει τον ολυμπιακο οσο λεει...
Κορνέδες με κρέμα
Υλικά
20-30 κομμάτια ζύμη κορνε σφολιάτας
ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
2 2/3 κούπες γάλα
1/3 κούπας ζάχαρη
4 κρόκους <--------------------- Εξού και το ψευδώνυμο του προέδρου μας από την εποχή του στην Στάζι
3 βανίλιες
7 κουταλιές κορν φλάουρ
βούτυρο αγελάδας
ΣΑΝΤΙΓΥ
2 κούπες κρέµα γάλακτος
1/4 κούπας ζάχαρη άχνη
βανίλια
ΣΙΡΟΠΙ
2 και 1/2 ποτήρια ζάχαρη
1 και 1/2 ποτήρι νερό
1 ξυλαράκι βανίλια
Εκτέλεση
Για την κρέµα ζαχαροπλαστικής βάζουµε το περισσότερο γάλα µαζί µε
τις βανίλιες και τη ζάχαρη να βράσουν.
Ρίχνουµε το κορν φλάουρ στο υπόλοιπο γάλα, για να διαλυθεί και στη συνέχεια τα ρίχνουµε όλα στο βραστό γάλα µέχρι να πήξουν.
Χτυπάµε τους κρόκους, ρίχνουµε µέσα λίγη από την κρέµα και ανακατεύουµε.
Στη συνέχεια ρίχνουµε όλο το µίγµα στο βραστό γάλα.Αδειάζουµε σε µπολ και βάζουµε µεµβράνη στην επιφάνεια της κρέµας, για να µην πιάσει κρούστα.
Για τη σαντιγύ χτυπάµε την κρέµαν γάλακτος, την άχνη ζάχαρη και τη βανίλια. Παίρνουµε το 1/3 της σαντιγύ και το αναµιγνύουµε µε την κρέµα.
Βουτάμε στο σιρόπι τα κορνεδάκια, αλλά όχι τόσο ωστε να μουλιάσουν, και τα αφήνουμε να στεγνώσουν ελαφρά. Το σιρόπι θέλει 25 λεπτά χαμηλή φωτιά και βράσιμο. Γεµίζουµε µε την κρέµα όλα τα κορνεδάκια και μετά με την υπόλοιπη σαντιγύ
Βάζουµε τα γλυκά για λίγη ώρα στο ψυγείο, ώσπου να σφίξουν
μεγαλε,λιγα με τον ΗΡΑΚΛΗ,δεν θα τα παμε καλααααΕγώ λέω ότι και ο Βαλβέρδε δεν κάνει.Αμάν αυτή η ξενομανία!!Φέραμε τον Σόλιντ ακόμα και τον Μπιγκόν.Γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι ο καλός προπονητής είναι αυτός που είναι ο καλύτερος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας;Ο Μπάγεβιτς για μένα τώρα είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα.Ο Λέμονής ήταν ακόμα καλύτερος του Μπάγεβιτς.Ο Μπάγεβιτς χρησιμοποιεί 1 συγκεκριμένο σύστημα το οποίο όμως δεν έχει ανανεώσει και δεν συμβαδίζει με το σύγχρονο ποδόσφαιρο.Ο Λέμονής αντίθετα κοίταζε μακρυά.ήταν ο πρώτος προπονητής μετά την απόλυση Ματζουράκη το 2002 που είπε καιρός να κάνει ο Ολυμπιακός καλό παιχνίδι και εκτός έδρας στην Ευρώπη.Και όταν ανέλαβε πάλι τον Ολυμπιακπό πέρσυ τα κανε όλα μαι χαρά.Πάγκο δεν είχε ο άνθρωπος μιας και ο Κόκκαλης είχε καβούρια στην τσέπη.Και επειδή έπαιζαν οι ίδιοι 11 συνέχεια μείναμε χωρίς παίκτες.Ο Βαλβέρδε που τόσοι υποστηρίζουν δεν έχει δείξει κάτι το τόσο αξιόλογο.Στην Ευρώπη πάλι τα κανε θάλασσα και με εξαίρεση 2 καλά παιχνίδια πάλι έξω ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός.Ειδικά με τη Σεντ Ετιέν δράμα!!Εγώ λεω ότι αν ε΄ρθει ο Κετσπάγια μπορεί και να πιάσει,μιας και έχει το ίδιο στυλ με το Λεμονή στο ότι θέλει η ομάδα να βγαίνει με τσαμπουκά και να παίξει τη μπάλα που ξέρει ανεξάρτητα αν παίζει με τον Ηρακλή ή την Μπαρτσελόνα.Και επίσης προωθεί την ενότητα και δεν ανέχεται απείθαρχους.
πω πω . τι μου θυμισες...
Κορνέδες με κρέμα
Υλικά
20-30 κομμάτια ζύμη κορνε σφολιάτας
ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
2 2/3 κούπες γάλα
1/3 κούπας ζάχαρη
4 κρόκους <--------------------- Εξού και το ψευδώνυμο του προέδρου μας από την εποχή του στην Στάζι
3 βανίλιες
7 κουταλιές κορν φλάουρ
βούτυρο αγελάδας
ΣΑΝΤΙΓΥ
2 κούπες κρέµα γάλακτος
1/4 κούπας ζάχαρη άχνη
βανίλια
ΣΙΡΟΠΙ
2 και 1/2 ποτήρια ζάχαρη
1 και 1/2 ποτήρι νερό
1 ξυλαράκι βανίλια
Εκτέλεση
Για την κρέµα ζαχαροπλαστικής βάζουµε το περισσότερο γάλα µαζί µε
τις βανίλιες και τη ζάχαρη να βράσουν.
Ρίχνουµε το κορν φλάουρ στο υπόλοιπο γάλα, για να διαλυθεί και στη συνέχεια τα ρίχνουµε όλα στο βραστό γάλα µέχρι να πήξουν.
Χτυπάµε τους κρόκους, ρίχνουµε µέσα λίγη από την κρέµα και ανακατεύουµε.
Στη συνέχεια ρίχνουµε όλο το µίγµα στο βραστό γάλα.Αδειάζουµε σε µπολ και βάζουµε µεµβράνη στην επιφάνεια της κρέµας, για να µην πιάσει κρούστα.
Για τη σαντιγύ χτυπάµε την κρέµαν γάλακτος, την άχνη ζάχαρη και τη βανίλια. Παίρνουµε το 1/3 της σαντιγύ και το αναµιγνύουµε µε την κρέµα.
Βουτάμε στο σιρόπι τα κορνεδάκια, αλλά όχι τόσο ωστε να μουλιάσουν, και τα αφήνουμε να στεγνώσουν ελαφρά. Το σιρόπι θέλει 25 λεπτά χαμηλή φωτιά και βράσιμο. Γεµίζουµε µε την κρέµα όλα τα κορνεδάκια και μετά με την υπόλοιπη σαντιγύ
Βάζουµε τα γλυκά για λίγη ώρα στο ψυγείο, ώσπου να σφίξουν
μεγαλε,λιγα με τον ΗΡΑΚΛΗ,δεν θα τα παμε καλαααα
sorry for spamming