Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Ναι...ναι...συμφωνω...για το τεστ αληθειας.... :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φιλε Παιχτουρα ,εχεις παει με πολλες ομορφες Ρωσσσιδες στο κρεββατι.Γιατι σε απασχολουν καποια μελη με γυναικεια ονοματα ,που και γυναικες να ειναι ,θα ειναι σιγουρα ανεραστες μπαζοπουλες ?
Εδω παμε σε στουντιο και δεν περναμε στα περισοτερα ,που εχουν γνησιες γυναικες ,διοτι ψαχνουμε για τις ομορφοτερες και τις καλυτερες ,και σε απασχολουν οι ...ηλεκτρονικες ψευτογκομενες ?
Ντροπη σου !
Θα σου απαγορευτει η εισοδος στο EROTICA !

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ασε μας ρε μπαρμπα στεφο που θες να διαβασεις βιπερ νορα εδω μεσα!!!

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
[move]Ναι...ναι...συμφωνω...για το τεστ αληθειας.... :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
Σ' ευχαριστώ για την υποστήριξη - το θέμα είναι σημαντικό - πρέπει να σώσουμε το αγαπημένο μας μπου απο την άλωση ...
Αλλά , να υποστηρίξουν και άλλοι άντρες ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αχ ρε λαιονακι τι μας κάνεις ... δες τώρα πάλι απο την αρχη.. αδιάβαστα τα παιδάκια... :grin: :grin:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ασε μας ρε μπαρμπα στεφο που θες να διαβασεις βιπερ νορα εδω μεσα!!!
Άρχισε να διηγείσαι πρώτη , με λεπτομέρειες - και όταν τα καταπίνεις πως νοιώθεις - και το στομάχι σου πως τα δέχεται  - γιατί σε βλέπω να πετάγεσαι πρώτη έξω απο το μπου ...  :pipa1:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Και αν στο τεστ αληθειας, διαβασουν τις κριτικες μου και γραψουν τα ιδια...πως θα το καταλαβουμε αν ειναι πουστρακια?[/move] :think:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φιλε Sirstephen ,μηπως εισαι...η Λουκρητια ?! Χωρις παρεξηγηση.Γιατι μονο αν εισαι η Λουκ ,ξερεις την...αληθεια !Εκτος και ειναι γκομενα σου ,και μπαινετε μαζι στο μπου.τβ.
Οσον αφορα το τεστ ,πραγματι ,οι γκομενες θα μιλουσαν διαφορετικα για τις πιπες.
Οσον αφορα για Μασωνια ,Μασωνια κανουν ΜΟΝΟ τα πουστρακια .
Οι πραγματικες γυναικες δεν νοιωθουν κυνηγημενες ,οπως τα πουστρακια ,και δεν συνωμοτουν ετσι.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

'Ερι στην υγειά σου... :tooth: :tooth: :tooth:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φιλε Παιχτουρα ,εχεις παει με πολλες ομορφες Ρωσσσιδες στο κρεββατι.Γιατι σε απασχολουν καποια μελη με γυναικεια ονοματα ,που και γυναικες να ειναι ,θα ειναι σιγουρα ανεραστες μπαζοπουλες ?
Εδω παμε σε στουντιο και δεν περναμε στα περισοτερα ,που εχουν γνησιες γυναικες ,διοτι ψαχνουμε για τις ομορφοτερες και tiw καλυτερες ,και σε απασχολουν οι ...ηλεκτρονικες ψευτογκομενες ?
Ντροπη σου !
Θα σου απαγορευτει η εισοδος στο EROTICA !
Απλα δεν θελεις και συ να ξερεις εδω μεσα αν μιλας με αντρα...ειτε γυναικα....ειτε other?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

θα το καταλαβεις... τέτοια εμπειρια! Αποκλειεται να μην το καταλαβεις και ρε αδελφε ρώτα τον χρήστη ερευνητη που εχει μαστερ στην κατανοήση κειμένου και λέει και το μοχιτο χαχαχαχαχαχαχχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Φιλε Sirstephen ,μηπως εισαι...η Λουκρητια ?! Χωρις παρεξηγηση.Γιατι μονο αν εισαι η Λουκ ,ξερεις την...αληθεια !Εκτος και ειναι γκομενα σου ,και μπαινετε μαζι στο μπου.τβ.
Οσον αφορα το τεστ ,πραγματι ,οι γκομενες θα μιλουσαν διαφορετικα για τις πιπες.
Οι πραγματικες γυναικες δεν νοιωθουν κυνηγημενες ,οπως τα πουστρακια ,και δεν συνωμοτουν ετσι.

Τι σχέση έχεις με τον παλιο που ειναι αλλιως; καλά ρε πως τα ξέρεις ολα αυτα τα σημαντικά πράγματα για τις γυναίκες; Εχω μείνει αναυδη.. ευγε ερευνητη, χρηστη, αντρα, γαμια, αυτοκτρατορα της γνώσης, λιθε στο ανάκτορο της γυναικείας φύσης! θα καπνίσω κάβλωσα.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Κοίταξε , δυστυχώς η γκόμενα μου δεν είναι ... Αλλά  η λυσσώδης αντίσταση της είναι ακριβώς μια απόδειξη ότι είναι γυναίκα . Αν ήταν πουστράκι καταλαβαίνεις ότι αμέσως θα μου καθόταν ...
Ελπίζω βέβαια ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί στην αγκαλιά μου η λουκ και τότε θα είναι η πλήρης απόδειξη ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
καλά ρε δέκα ατομα  θέλουν να με κάνουν μαυρη στο ξύλο;;;;; χαχαχαχαχαχαχααχχαχααχχαχαχαχαχα

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Το θεμα μαγκες ειναι πως πρεπει να ξεφορτωθουμε τα πουστρακια που το παιζουν "γκομενες " του σάϊτ.
Πεταγονται εκει που δεν τους σπερνουν και ενοχλουν σε ολες τις συζητησεις.
Αντιθετα οι φανεροι ομοφυλοφιλοι δεν ενοχλουν.
Ο χρηστης Εριναλ ειναι ...Ενιγμα.
Δεν χρειαζεται ομως να το λυσετε .
Ας ειναι ο,τι θελει.
Αρκει να μην μπαινει στα αντρικα θρεντ  !

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Κοίταξε , δυστυχώς η γκόμενα μου δεν είναι ... Αλλά  η λυσσώδης αντίσταση της είναι ακριβώς μια απόδειξη ότι είναι γυναίκα . Αν ήταν πουστράκι καταλαβαίνεις ότι αμέσως θα μου καθόταν ...
Ελπίζω βέβαια ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί στην αγκαλιά μου η λουκ και τότε θα είναι η πλήρης απόδειξη ...
Μηπως αντιστεκεται ,γιατι απο κοντα θα φανει...η ψωλαρα της ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom