Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[move]Ναι...ναι...συμφωνω...για το τεστ αληθειας.... [/move]
Σ' ευχαριστώ για την υποστήριξη - το θέμα είναι σημαντικό - πρέπει να σώσουμε το αγαπημένο μας μπου απο την άλωση ...[move]Ναι...ναι...συμφωνω...για το τεστ αληθειας.... [/move]
Άρχισε να διηγείσαι πρώτη , με λεπτομέρειες - και όταν τα καταπίνεις πως νοιώθεις - και το στομάχι σου πως τα δέχεται - γιατί σε βλέπω να πετάγεσαι πρώτη έξω απο το μπου ...ασε μας ρε μπαρμπα στεφο που θες να διαβασεις βιπερ νορα εδω μεσα!!!
ασε μας ρε μπαρμπα στεφο που θες να διαβασεις βιπερ νορα εδω μεσα!!!
μια χαρα!!! κομπλεεε!!!!εαυτε μου πως είσαι ιν δε μιντλ οφ δι ναιτ;;
Απλα δεν θελεις και συ να ξερεις εδω μεσα αν μιλας με αντρα...ειτε γυναικα....ειτε other?Φιλε Παιχτουρα ,εχεις παει με πολλες ομορφες Ρωσσσιδες στο κρεββατι.Γιατι σε απασχολουν καποια μελη με γυναικεια ονοματα ,που και γυναικες να ειναι ,θα ειναι σιγουρα ανεραστες μπαζοπουλες ?
Εδω παμε σε στουντιο και δεν περναμε στα περισοτερα ,που εχουν γνησιες γυναικες ,διοτι ψαχνουμε για τις ομορφοτερες και tiw καλυτερες ,και σε απασχολουν οι ...ηλεκτρονικες ψευτογκομενες ?
Ντροπη σου !
Θα σου απαγορευτει η εισοδος στο EROTICA !
[move]Ναι...ναι...συμφωνω...για το τεστ αληθειας.... [/move]
'Ερι στην υγειά σου...
Φιλε Sirstephen ,μηπως εισαι...η Λουκρητια ?! Χωρις παρεξηγηση.Γιατι μονο αν εισαι η Λουκ ,ξερεις την...αληθεια !Εκτος και ειναι γκομενα σου ,και μπαινετε μαζι στο μπου.τβ.
Οσον αφορα το τεστ ,πραγματι ,οι γκομενες θα μιλουσαν διαφορετικα για τις πιπες.
Οσον αφορα για Μασωνια ,Μασωνια κανουν ΜΟΝΟ τα πουστρακια .
Οι πραγματικες γυναικες δεν νοιωθουν κυνηγημενες ,οπως τα πουστρακια ,και δεν συνωμοτουν ετσι.
Φιλε Sirstephen ,μηπως εισαι...η Λουκρητια ?! Χωρις παρεξηγηση.Γιατι μονο αν εισαι η Λουκ ,ξερεις την...αληθεια !Εκτος και ειναι γκομενα σου ,και μπαινετε μαζι στο μπου.τβ.
Οσον αφορα το τεστ ,πραγματι ,οι γκομενες θα μιλουσαν διαφορετικα για τις πιπες.
Οσον αφορα για Μασωνια ,Μασωνια κανουν ΜΟΝΟ τα πουστρακια .
Οι πραγματικες γυναικες δεν νοιωθουν κυνηγημενες ,οπως τα πουστρακια ,και δεν συνωμοτουν ετσι.
καλά ρε δέκα ατομα θέλουν να με κάνουν μαυρη στο ξύλο;;;;; χαχαχαχαχαχαχααχχαχααχχαχαχαχαχα
Μηπως αντιστεκεται ,γιατι απο κοντα θα φανει...η ψωλαρα της ?Κοίταξε , δυστυχώς η γκόμενα μου δεν είναι ... Αλλά η λυσσώδης αντίσταση της είναι ακριβώς μια απόδειξη ότι είναι γυναίκα . Αν ήταν πουστράκι καταλαβαίνεις ότι αμέσως θα μου καθόταν ...
Ελπίζω βέβαια ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί στην αγκαλιά μου η λουκ και τότε θα είναι η πλήρης απόδειξη ...