stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Είσαι σίγουρος?Λουκρητια = Εριναλ.
Το ιδιο ατομο.
Είσαι σίγουρος?Λουκρητια = Εριναλ.
Το ιδιο ατομο.
Οι απόψεις διίστανται. οι επιστήμονες θα αποφανθουν. Εχουμε πολλους εδω μεσα.Μεγάλα μυαλα - φωστήρες ευτυχως.Τραβεστι ,τρανσεξουαλ,γκει τι στο διαολο είσαι?
Εριναλ = Λουκ .Μπορεί να μου πεί καποιος τι εστι εριναλ?
Οι απόψεις διίστανται. οι επιστήμονες θα αποφανθουν. Εχουμε πολλους εδω μεσα.Μεγάλα μυαλα - φωστήρες ευτυχως.
Αλλα ρε ποβελ αν θελει να με κανει μαυρη ως προκαταρτικο... γιατι με διαφημιζει...
Δεν έχω παρακουλουθήσει ιδιαιτερα συζητησεις απο λουκ αλλα μου έχουν πει οτι είναι η αλιντισαΕριναλ = Λουκ .
Αν ξερεις τι εστι Λουκ ,τοτε ...
ειμαι και η σιλβα και η ροχαλα και η λουκ και η νιτσαΔεν ευχαριστιουνται οι ψευτογκομενες ,οταν αποκαλυπτεται οτι ειναι κρυφα πουστρακια.
Θελουν να παριστανουν τις πραγματικες γυναικες.
Και τωρα μια αποκαλυψη.
Λουκρητια = Εριναλ.
Το ιδιο ατομο.
Προσπαθει να κοψει το καπνισμα.
Εριναλουκ ,για να κοψεις το καπνισμα ,δεν χρειαζεται να το παιζεις ηλεκτρονικη γκομενα ,αλλα να αγορασεις το ηλεκτρονικο τσιγαρο.
Και το NIKORETTE .
Καλη απαλλαγη απο τη δουλεία στην νικοτινη .
Το εχει διαπιστωσει και αλλος συναγωνιστης .Είσαι σίγουρος?
Εχω την εκτιμηση οτι πρεπει να ειναι πολλων...Συγκεκριμένων η πολλων?
Εχει ξαναγραφει και απο αλλο μελος στο παρελθον οτι προκειται για το ιδιο ατομο....Δεν ευχαριστιουνται οι ψευτογκομενες ,οταν αποκαλυπτεται οτι ειναι κρυφα πουστρακια.
Θελουν να παριστανουν τις πραγματικες γυναικες.
Και τωρα μια αποκαλυψη.
Λουκρητια = Εριναλ.
Το ιδιο ατομο.
Προσπαθει να κοψει το καπνισμα.
Εριναλουκ ,για να κοψεις το καπνισμα ,δεν χρειαζεται να το παιζεις ηλεκτρονικη γκομενα ,αλλα να αγορασεις το ηλεκτρονικο τσιγαρο.
Και το NIKORETTE .
Καλη απαλλαγη απο τη δουλεία στην νικοτινη .
Σαν την Λερναια Υδρα εισαι !Κοβεις ενα κεφαλι και φυτρωνουν δυο.ειμαι και η σιλβα και η ροχαλα και η λουκ και η νιτσα
ω ρε .... τελικα ειμαι ενα πληθος γυναικων μαζι... δεν ειναι κακο.. πολυσχιδης..χχεχεχεχε
Διαφωνώ , έχω ψυχολογήσει πολύ καλά τη λουκ .Εριναλ = Λουκ .
Αν ξερεις τι εστι Λουκ ,τοτε ...
Μην αποκλεισεις....περιπτωση....διχασμενης προσωπικοτητας!!!!....ολα παιζουν!!!!!!!!Διαφωνώ , έχω ψυχολογήσει πολύ καλά τη λουκ .
Η βασική διαφορά τους είναι ότι η μία είναι παρορμητική - η έριναλ - , ενώ η άλλη είναι συγκρατημένη και περισσότερο αξιοπρεπής - η λουκ .
Μπορει να ειναι φαινομενο τυπου δοκτωρ Τζεκυλ το πρωϊ ,Μιστερ Χάϋντ το βραδυ .Διαφωνώ , έχω ψυχολογήσει πολύ καλά τη λουκ .
Η βασική διαφορά τους είναι ότι η μία είναι παρορμητική - η έριναλ - , ενώ η άλλη είναι συγκρατημένη και περισσότερο αξιοπρεπής - η λουκ .
Αυτό είναι τελείως άτοπο - τι σχέση έχουν τα άγρια ξέκωλα γαμίσια στα τελεφερικ , με τα γλυκά αγκαλιάσματα στους αγρούς ;Δεν έχω παρακουλουθήσει ιδιαιτερα συζητησεις απο λουκ αλλα μου έχουν πει οτι είναι η αλιντισα
Λοιπον ο εριναλ θα κανει τσιγαρο μιας και τελειωσε την βαλιτσα της και θα παει νανι. Αυριο πρωι πρωι θα παει δουλιτσα και μετα στην χαλκιδικουλα. θα λιαστει θα μαυρισει θα γελασει θα παιξει θα χορεψει στανταρ... και μετα θα αρχισει τα ποτα και τα ξενυχτια διοτι η χαλκιδικη ειναι μια τρελα το καλοκαιρι. (διαφημιστικη καμπανια) οσο ασχολειστε μαζι της τοσο πιο πολυ δυναμωνει γιαυτο κοψτε το... Μην της δινετε σημασια... Μην δω αυριο τα ιδια ε...Το εχει διαπιστωσει και αλλος συναγωνιστης .
Ο χρηστης Λουκ ,εξαλλου ,ξυπναει αργα ,οπως και ο Εριναλ.
τισ εριναλ δεν τισ βαραμε μπρε!!...στο ξύλο; Ψηφίστε τώρα.
Τα έσοδα θα διανεμηθούν για καλό σκοπό
τισ εριναλ δεν τισ βαραμε μπρε!!
τισ χαιδεοθμε!
Μην αποκλεισεις....περιπτωση....διχασμενης προσωπικοτητας!!!!....ολα παιζουν!!!!!!!!
Ετσι.....σημερα ξενυχταμε....αλλα ξεδιαλυνουμε επιτελους ορισμενα θεματα....συγχαρητηρια φιλε!!!!!!!!!Μπορει να ειναι φαινομενο τυπου δοκτωρ Τζεκυλ το πρωϊ ,Μιστερ Χάϋντ το βραδυ .
Διχασμος εαυτου.
Ειτε Εριναλ ,ειτε Λουκρητιτσα ,
το ιδιο πουστρακι ή η ιδια θειτσα.