Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
με τι καθεστε κι ασχολειστε ρε? :2funny:

παντως,το ενδεχομενο να εχουν φτιαξει αλλα μελη γυναικεια nick για να γελανε με τις αντιδρασεις των αλλων δεν το'χει σκεφτει κανεις?
Τα παντα παιζουν και ολα ειναι ανοχτα τα ενδεχομενα!!!!!!!!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Την πιο μεγαλη πλακα ομως αμφιβαλλω αν την εχετε πιασει!!!!!....Υπαρχει ενα πουστρακι σε ανωτατο αξιωμα εδω μεσα...που για ξεκαρφωμα γραφει κριτικες(ψευτικες φυσικα) οτι πηγαινει και γαμαει.....πολλα εγραψα...βρειτε τον!!!!!!!!!
Πορνοπαπος ? Εκτωρ Λοπεζ ?
Παντως ,οπως λεει ο Sirstephen ,πρεπει να ξεσκεπαστουν ολες οι ψευτο-γκομενες ,δηλ.πουστρακια ,και ολα τα πουστρακια γενικα που παριστανουν κατι που δεν ειναι.Ενω οι δηλωμενοι ομοφυλοφιλοι δεν ενοχλουν.
Ουστ ,στη μασωνικη πουστρικη ομαδα και ουστ ,στα μπαζα.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Υπαρχει και κατι αλλο που φανερωνει τα πουστρακια .Αν γραφεις για το ποσο ωραια ειναι τα μουνια (τα γυναικεια γενν.οργανα -κυριολεκτικα ),οτι σου αρεσει ο γυναικειος κολποςκ.τ.λ. ,ΕΞΟΡΓΙΖΟΝΤΑΙ και βγαινουν εκτος εαυτου.
Πριν κατι μηνες που ειχα αρχισει αυτη τη συζητηση ,για γλειφομουνι ,οι ψευτο-γκομενες ,τα πουστρακια εγιναν πυρ και μανια.
Φωτια και τσεκουρι στα ενοχλητικα πουστρακια ,που προσποιουνται τις γυναικες.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παντως ,οπως λεει ο Sirstephen ,πρεπει να ξεσκεπαστουν ολες οι ψευτο-γκομενες ,δηλ.πουστρακια ,και ολα τα πουστρακια γενικα που παριστανουν κατι που δεν ειναι.Ενω οι δηλωμενοι ομοφυλοφιλοι δεν ενοχλουν.
Ουστ ,στη μασωνικη πουστρικη ομαδα και ουστ ,στα μπαζα.
Ειναι μεγαλο θεμα....να ξεκαθαρισει το μπου....γενικα απο τους διαφορους κλωνους....και τους διαφορους αλλους.....ειναι και αυτοι δυστυχως μελη της κοινωνιας εξω.........οποτε ας μην ζηταμε να "φυγουν" ηλεκτρονικα....οταν υπαρχουν πολλοι απο αυτους στην κοινωνια εξω.....ας παιρνουν ομως το μηνυμα οτι υπαρχουν σκεπτομενα μελη εδω μεσα και τους αντιλαμβανονται ευκολα!!!!!!!!!!!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Α ρε πούστη lion!

μ.....μαγνήτη έχουν τα θρεντ σου ή τους έχεις κουβεντιασμένους?

άντε νύχτες... :tired:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
αφου η ερινα ειναι λεσβια , τωρα πλακα με κανετε?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Βαλε μια φωτο απο τα γεννητικα σου οργανα ,για να μας πεισεις.Και για φοντο βαλε την οθονη του πσ με το μπου.τβ.
Αν ειναι δυσκολο αυτο ,απαντησε γρηγορα στην ερωτηση ,τι ειναι ενδομητριωση και ποτε ποναει η γυναικα περισσοτερο ,σε ποια φαση του κυκλου.

Δεν ειμαι γυναικα εγω. Και βασικα το καταλαβα μολις τωρα και εχω σοκαριστει.
Το θεμα ειναι τι ειμαι: πουστάκι ή πουστράκι ??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το πιο πιθανο ειναι ο χρηστης "Εριναλ" να ειναι ομοφυλοφιλος που παριστανει την γυναικα.
το πιο πιθανο ειναι να εισαι μαλακας που παριστανει οτι γαμαει...

ΥΓ χρηστες παιχτουρα και σιρστεφεν δεν βαρεθηκατε να παιζετε το κολλητηρι και τον μυριγκογκο του καραγκιοζη ερευνητη σε 10 σελιδες σκουπιδια που με βαλατε και διαβασα πρωι πρωι??

μην ανησυχειτε ομως θα καθαρισει συντομα το σαιτ απο τα σκουπιδια..λιγα ειναι ευτυχως και κανουν μπαμ!θα φροντισω και εγω γιαυτο οσο μπορω...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.128
Πόντοι
22.785
Την πιο μεγαλη πλακα ομως αμφιβαλλω αν την εχετε πιασει!!!!!....Υπαρχει ενα πουστρακι σε ανωτατο αξιωμα εδω μεσα...που για ξεκαρφωμα γραφει κριτικες(ψευτικες φυσικα) οτι πηγαινει και γαμαει.....πολλα εγραψα...βρειτε τον!!!!!!!!!

ΩΩΩΩΩ Μέ βάζης σέ πειρασμο  :think: :think: μήπως  :think: έχει ύψος
1,50  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;) ;) ;) ;) ;)
Θά σού στείλω π,μ γιά ποιόν λέω.... άν καί κατάλαβες  ;) ;) ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν ειμαι γυναικα εγω. Και βασικα το καταλαβα μολις τωρα και εχω σοκαριστει.
Το θεμα ειναι τι ειμαι: πουστάκι ή πουστράκι ??
τι να πεις τωρα στον καθε ξερολα εδω μεσα?μερικοι μπηκαν χτες και κανουν και τους παντογνωστες...

Τι να τους πεις οτι με μερικα γυναικεια μελη εχουμε μιλησει λαιβ??

Γαμησε τους μωρε τους νιουφηδες και τους κλώνους...

ΥΓ Εγω παντως ειμαι πουστακι και μερικα νικ εδω μεσα(ξερουν αυτα)θα τα γαμαω οπου τα βρισκω μπροστα μου οσο δεν κοβουν το κωλοτριψιμο...μεχρι να τα αναγκασω να φυγουν...εχω τον τροπο...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το πιο πιθανο ειναι να εισαι μαλακας που παριστανει οτι γαμαει...

ΥΓ χρηστες παιχτουρα και σιρστεφεν δεν βαρεθηκατε να παιζετε το κολλητηρι και τον μυριγκογκο του καραγκιοζη ερευνητη σε 10 σελιδες σκουπιδια που με βαλατε και διαβασα πρωι πρωι??

μην ανησυχειτε ομως θα καθαρισει συντομα το σαιτ απο τα σκουπιδια..λιγα ειναι ευτυχως και κανουν μπαμ!θα φροντισω και εγω γιαυτο οσο μπορω...
άντεξες ρε ήρωα?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.128
Πόντοι
22.785

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βγήκε κανένα συμπέρασμα γιατί βαριέμαι να διαβάζω?
ολες οι γυναικες ειναι πουστακια συγκεκαλυμμενα και κλωνοι...
Ολοι οι ανδρες ειναι μεγαλοι γαμιαδες και δεν κανουν κλωνους...

Φαινεται μερικοι σαρανταρηδες και βαλε χρηστες του ιστοτοπου αυτου ντρεπονται να μας πουν οτι ζουν ακομη με την μαμα και ποσταρουν απο το πληρωμενο απο τον μπαμπα ιντερνετ...ελατε παιδια δεν ειν ντροπη ουτε αυτο ουτε να πηγαινεις στο μπουρδελο με το χαρτζηλικι....

Ντροπη ειναι να τον παιζεις ακομα με βιντεοκλιπ με ρωσιδες τραγουδιστριες ας πουμε....οταν τελειωνει το χαρτζηλικι...ντροπη ειναι να μην βρισκεις μια αξιοπρεπη δουλεια ...

ντροπη δεν ειναι το να μην βρισκεις να γαμησεισ αλλα να σου φταιει για την αγαμια σου η λουκρητια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι είπες ρε γίγαντα????????????

αι λαικ γιου καργα λεμε
εχεις και σχετικο αιτημα στα πμ σου γιατι και μενα μου αρεσουν τα αντρικια και αρσενικα νικ που μιλαν ως αντρες...και οχι τα πουστικα χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom