Επισκέπτης
Δεν έχω παρακουλουθήσει ιδιαιτερα συζητησεις απο λουκ αλλα μου έχουν πει οτι είναι η αλιντισα
Xaxaxaxaxa
Νομιζα οτι η Λουκ ειχε μονο εναν Κλωνο (silva!)
αλλα απ'οτι βλεπω εδω φαινεται πως εχει παραπανω
erinal + αλιντισα + ........
Δεν έχω παρακουλουθήσει ιδιαιτερα συζητησεις απο λουκ αλλα μου έχουν πει οτι είναι η αλιντισα
Xaxaxaxaxa
Καλες διακοπες !Λοιπον ο εριναλ θα κανει τσιγαρο μιας και τελειωσε την βαλιτσα της και θα παει νανι. Αυριο πρωι πρωι θα παει δουλιτσα και μετα στην χαλκιδικουλα. θα λιαστει θα μαυρισει θα γελασει θα παιξει θα χορεψει στανταρ... και μετα θα αρχισει τα ποτα και τα ξενυχτια διοτι η χαλκιδικη ειναι μια τρελα το καλοκαιρι. (διαφημιστικη καμπανια) οσο ασχολειστε μαζι της τοσο πιο πολυ δυναμωνει γιαυτο κοψτε το... Μην της δινετε σημασια... Μην δω αυριο τα ιδια ε...
Υ.Γθα στο κοψω το παιχνιδι λαιονακι...
Όχι ρε μην συγκρίνεις λουκ με σίλβα - το σεμνό με το ξέκωλο ... το γλυκό με το στριμμένο ... Όχι ρε μην τα ισοπεδώνουμε όλα ...Xaxaxaxaxa
Πω...πω....ειναι αληθεια ρε παιδια....ειδικα για την Αλιντισα?????????Xaxaxaxaxa
γεια σοθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθ μπρε εριλααααααααααααααααν!γεια σου ρε γεια θουυυυυυ!!!!!!
Λοιπον ο εριναλ θα κανει τσιγαρο μιας και τελειωσε την βαλιτσα της και θα παει νανι. Αυριο πρωι πρωι θα παει δουλιτσα και μετα στην χαλκιδικουλα.
Τα συγχαρητηρια ειναι για σενα ,που μοιραζεσαι την χαρα σου με τους συναγωνιστες .Ετσι.....σημερα ξενυχταμε....αλλα ξεδιαλυνουμε επιτελους ορισμενα θεματα....συγχαρητηρια φιλε!!!!!!!!!
αγαπητε ολες ειμαστε η νιτσα... αν το καταλαβουν αυτο ειμαστε σε καλο δρομο...
Μολις πιαστηκες απο την γραφη σου φιλε....για τον Παιχτουρα τουδε και στο εξης εισαι ανδρας....ας παρατηρησουν τα υπολοιπα μελη τα δυο κοκκινα που υπογραμμισα!!!!!!!!Λοιπον ο εριναλ θα κανει τσιγαρο μιας και τελειωσε την βαλιτσα της και θα παει νανι. Αυριο πρωι πρωι θα παει δουλιτσα και μετα στην χαλκιδικουλα. θα λιαστει θα μαυρισει θα γελασει θα παιξει θα χορεψει στανταρ... και μετα θα αρχισει τα ποτα και τα ξενυχτια διοτι η χαλκιδικη ειναι μια τρελα το καλοκαιρι. (διαφημιστικη καμπανια) οσο ασχολειστε μαζι της τοσο πιο πολυ δυναμωνει γιαυτο κοψτε το... Μην της δινετε σημασια... Μην δω αυριο τα ιδια ε...
Υ.Γθα στο κοψω το παιχνιδι λαιονακι...
Και επισης δεν εχει ποτε περιοδο !Μολις πιαστηκες απο την γραφη σου φιλε....για τον Παιχτουρα τουδε και στο εξης εισαι ανδρας....ας παρατηρησουν τα υπολοιπα μελη τα δυο κοκκινα που υπογραμμισα!!!!!!!!
Φίλε παίχτουρα είσαι άπαιχτος ... καθαρή ομολογία ... στο μεσαίωνα θα ήταν ήδη στην πυρά ...Μολις πιαστηκες απο την γραφη σου φιλε....για τον Παιχτουρα τουδε και στο εξης εισαι ανδρας....ας παρατηρησουν τα υπολοιπα μελη τα δυο κοκκινα που υπογραμμισα!!!!!!!!
Όχι ρε μην συγκρίνεις λουκ με σίλβα - το σεμνό με το ξέκωλο ... το γλυκό με το στριμμένο ... Όχι ρε μην τα ισοπεδώνουμε όλα ...
Φίλε , για τη λουκ διαφωνώ , για τη σίλβα έχω πει την άποψη μου (τα υπογραμμισμένα δεν μπορώ να τα αποκλείσω) ... όπως και να είναι έχεις δυνατό αναλυτικό μυαλό και χρειάζεσαι στον αγώνα που έχει ξεκινήσει για να ξεσκεπάσουμε τη μασονική πουστρική συντεχνίατοτε μαλλον η μια ειναι δικηγορος της αλλης
οποτε πανε κοντρα την Λουκ μπαινει μετα απο λιγο η silva! για υπερασπιση
οποτε πανε κοντρα την silva! μπαινει μετα απο λιγο η Λουκ για υπερασπιση
Λουκ + silva! εχουν και ιδιο τροπο εκφρασης (ας ηταν πιο προσεκτικη)
Στρακι με πολλαπλες προσωπικοτητες ?
Στρακι με συνδρομο Dr.Jeckyl ?
Μπαζακι που ψαχνεται πανω κατω και πλαγιως χρησιμοποιοντας διαφορες "προσωπικοτητες" ?
Μπαζακι που δεν εχει αλλη δουλεια να κανει και παιζει παιχνιδια με διαφορα nicks ?
Δυσκολο....γιατι τους παρεχουμε ηδη το πλεονεχτημα οτι καταλαβαμε....και θα μπαινουν τα πουστρακια με αλλα νικ!!!!!!!!!!!!!!!!Φίλε , για τη λουκ διαφωνώ , για τη σίλβα έχω πει την άποψη μου (τα υπογραμμισμένα δεν μπορώ να τα αποκλείσω) ... όπως και να είναι έχεις δυνατό αναλυτικό μυαλό και χρειάζεσαι στον αγώνα που έχει ξεκινήσει για να ξεσκεπάσουμε τη μασονική πουστρική συντεχνία