You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 102K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
...στο ξύλο; Ψηφίστε τώρα.
Τα έσοδα θα διανεμηθούν για καλό σκοπό
Ναι, εδώ:
Υ.Γ. Υπάρχει και αυτή η eri: .
Γιατί κάτι μου λέει ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο;
Επισκέπτης
Αν την πετύχω στα ασπρόμαυρα,εύκολαααααααααααααααααααααααα
Επισκέπτης
το ξυλο στον κωλο κατα τη διαρκεια πιανει
οπως και η μπουμπ και η αλιντισσα και η βελβι κι εγω.Το πιο πιθανο ειναι ο χρηστης "Εριναλ" να ειναι ομοφυλοφιλος που παριστανει την γυναικα.
μην μας βγαζεις απεξω νιωθουμε μειονεκτικα..
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Καλά , με τι κριτήρια έχεις βγάλει όλες τις γυναίκες του σάιτ ομοφυλόφιλους ;Το πιο πιθανο ειναι ο χρηστης "Εριναλ" να ειναι ομοφυλοφιλος που παριστανει την γυναικα.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Για μεγάλο πουστράκι σε κόβω εσένα ...Ποπο καλά ρε χαμένα ακόμα γαργαλιέστε εσείς οι δύο????????????????
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΡΕΙΙΙΙΙ.................
Κάτσε να δω λίγο πως νοιώθει ο ερευνητής ...
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Έχω ένα αίσθημα περίεργης απελευθέρωσης ...Για μεγάλο πουστράκι σε κόβω εσένα ...
Φιλαρακο ,εχεις υποψη σου οτι πολλοι ομοφυλοφιλοι μπαινουν στο μπου.τβ και δηλωνουν γυναικες ?Καλά , με τι κριτήρια έχεις βγάλει όλες τις γυναίκες του σάιτ ομοφυλόφιλους ;
Αυτο που ξεχωριζει τους ομοφυλοφιλους αντρες ,απο τις γυναικες ,ειναι οτι οι ομοφυλοφιλοι γινονται ΚΟΛΛΗΤΣΙΔΕΣ σε αγνωστους.
Οπως αυτες οι "γκομενες" στο σάϊτ .
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Καλέ μετά ένα χρόνο πρώτη φορά αμφισβητείτε το φύλο μου...Για μεγάλο πουστράκι σε κόβω εσένα ...
Πολύ λυπούμε :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Που'σαι ερινα μου να με σώσειςςςςςςςς............
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Καλά οι μισοί δεν ξέρουν την έριναλ ;
Βασικά η έριναλ είναι εξέχουσα ποιήτρια (της πούτσας) στο μπου . Αυτή και η ροξάλα θα μπορούσαν να κάνουν τη Κική Δημουλά να μην αποδεχτεί τη θέση ακαδημαικού που τώρα έχει ...
Αλλά άμα παρακολουθείτε όλο μπουρδελοκριτικές και όχι την λογοτεχνία του μπου , εκεί καταλήγουμε ... να είναι άγνωστη η έριναλ ... Βρε ουστ ...
Βασικά η έριναλ είναι εξέχουσα ποιήτρια (της πούτσας) στο μπου . Αυτή και η ροξάλα θα μπορούσαν να κάνουν τη Κική Δημουλά να μην αποδεχτεί τη θέση ακαδημαικού που τώρα έχει ...
Αλλά άμα παρακολουθείτε όλο μπουρδελοκριτικές και όχι την λογοτεχνία του μπου , εκεί καταλήγουμε ... να είναι άγνωστη η έριναλ ... Βρε ουστ ...
Βαλε μια φωτο απο τα γεννητικα σου οργανα ,για να μας πεισεις.Και για φοντο βαλε την οθονη του πσ με το μπου.τβ.Καλέ μετά ένα χρόνο πρώτη φορά αμφισβητείτε το φύλο μου...
Αν ειναι δυσκολο αυτο ,απαντησε γρηγορα στην ερωτηση ,τι ειναι ενδομητριωση και ποτε ποναει η γυναικα περισσοτερο ,σε ποια φαση του κυκλου.
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Το ότι είσαι πουστράκι φαίνεται απο την ορθογραφία σου .Καλέ μετά ένα χρόνο πρώτη φορά αμφισβητείτε το φύλο μου...
Λυπούμαι , είναι το σωστό και όχι "λυπούμε" . Πήγες να γαμήσεις τη γλώσσα , αλλά τελικά σε γάμησε εκείνη ... άρα πουστράκι ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις