Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Καριολάκια λιγα με την Κουαρ μην εχουμε ατυχηματα ετσι;

Τι σου λενε ρε μωρο;

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αχαχαχα!!!
μπαρμπαστεφο!!! :2funny: :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Το ότι είσαι πουστράκι φαίνεται απο την ορθογραφία σου .
Λυπούμαι , είναι το σωστό και όχι "λυπούμε" . Πήγες να γαμήσεις τη γλώσσα , αλλά τελικά σε γάμησε εκείνη ... άρα πουστράκι ...  :uglystupid:
Φιλε Sirstephen , οχι μονο η ορθογραφια ,αλλα και η συμπεριφορα δεν ειναι γυναικεια ,στις "γυναικες" του σάϊτ.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
  Καριολάκια λιγα με την Κουαρ μην εχουμε ατυχηματα ετσι;

Τι σου λενε ρε μωρο;

Πως μπορείς δηλ. να μας διαβεβαιώσεις ότι η Κουαρ δεν είναι πουστράκι ;
Και δεύτερον εσύ ασχολείσαι με τα πολιτικά , πως ξέπεσες εδώ ;
Επίσης αν θυμάμαι καλά είσαι αριστερός , η αριστερά έχει χρόνια ανικανότητα , άρα πάσχοντας από σύμπλεγμα ανικανότητας και συ εύκολα συμπέραίνω ότι συμπαθείς τα πουστράκια , δηλ. την κουαρ στην προκειμένη ...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε παιδια και πουστρακια να ειναι...ειναι ανθρωποι και δεν τους αξιζει να τους γραφουμε χυδαια...μετα δεν μας ενοχλουν....γιατι να ειμαστε τοσο επιθετικοι????.....Μετα ειμαστε σιγουροι....... οτι ολες οι γυναικες-μελη του site...ειναι "ψευτικες"?.............Γνωμη και εκτιμηση μου ειναι... οτι η Αλντισσα....η Σιλβα....και αλλες δυο ακομα ειναι γυναικες....τωρα μπορειτε να μου πειτε οτι ειναι.....γυναικες που μειονεκτουν σε εξωτερικη εμφανιση και ψαχνονται εδω μεσα.........δεκτο....αλλα σε τελικη αναλυση οι περισσοτεροι απο μας...σε εξωτερικη εμφανιση ειμαστε αψογοι?

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
Τι λες βρε άσχετε ... Για να πιάσεις την έριναλ στο στόμα σου , να ξεχάσεις πρώτα τα μπουρδελιάρικα .
Πες μαζί μου τρείς φορές απεταξάμην  :priest: :priest: :priest:

νταξ ρε μάγκα, να πω και το Πατερημων αλλα δε με λες και συ που δουλευει η μανδαμ;
Αν ανηκει στις μορφονιες που οθονογαμπριζουν, πασο και με το μπαρδον  

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οι περισσοτεροι απο μας...σε εξωτερικη εμφανιση ειμαστε αψογοι?

φυσικα.
ολοι οι μιστερ κοσμος εδω ειναι μελη τι λες τωρα.
Μπαρμπα να λες το θείο σου , πουστράκι - ξέρεις το θείο που σε πρωτοβίασε και το γύρισες στη πουστρίλα ... Πάρε μου και ένα  :pipa1: κολοπουστράκι ...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ρε παιδια και πουστρακια να ειναι...ειναι ανθρωποι και δεν τους αξιζει να τους γραφουμε χυδαια...μετα δεν μας ενοχλουν....γιατι να ειμαστε τοσο επιθετικοι????.....Μετα ειμαστε σιγουροι....... οτι ολες οι γυναικες-μελη του site...ειναι "ψευτικες"?.............Γνωμη και εκτιμηση μου ειναι... οτι η Αλντισσα....η Σιλβα....και αλλες δυο ακομα ειναι γυναικες....τωρα μπορειτε να μου πειτε οτι ειναι.....γυναικες που μειονεκτουν σε εξωτερικη εμφανιση και ψαχνονται εδω μεσα.........δεκτο....αλλα σε τελικη αναλυση οι περισσοτεροι απο μας...σε εξωτερικη εμφανιση ειμαστε αψογοι?
Ειδικά η σίλβα δεν βλέπεις που κολοτρίβεται ? ολόκληρο κέρατο δεν σου λέεει τίποτα ... Τα πουστράκια ρε ψάχνουν για τέτοια ... Άντε ξυπνήστε ... Έχει αλωθεί το μπου ... Ο παπανδρέου παρέδωσε τη χώρα και τα πουστράκια σε λίγο θα παραδώσουν το μπου ... μαλάκεεεες ...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δεν μπορω αλλο!!!
ποναει το στομαχι μου!!!!

ΦΤΑΝΕΙ!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τι λες ρε Παιχτουρα ,πας καλα ? Οταν ενας ομοφυλοφιλος παριστανει την γυναικα ,δεν σε κοροϊδεύει ?
Ολοι οι νομοι που απηλλαξαν τους ομοφυλοφιλους απο διακρισεις ,εγιναν απο κινητοποιησεις ΦΑΝΕΡΩΝ ομοφυλοφιλων,που παραδεχτηκαν την ιδιαιτεροτητα τους .
Δεν απελευθερωθηκαν οι ομοφυλοφιλοι απο τους κρυφους πουστηδες ,αντιθετα αυτοι ειναι εχθροι των φανερων,οπως λενε και οι ιδιοι οι γκέϋ.Γιατι δεν παριστανει την γυναικα π.χ. ο Βαλλιανατος ?
Αν στα σαραντα σου Παιχτουρα δεν εχεις καταλαβει ποση κακια εχουν οι κρυφοι ομοφυλοφιλοι ,εισαι επικινδυνα αφελης.
Δεν βλεπεις στα μπουρδελα ποσα τσασονια φερονται με απιστευτη κακια ?

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Βαλε μια φωτο απο τα γεννητικα σου οργανα ,για να μας πεισεις.Και για φοντο βαλε την οθονη του πσ με το μπου.τβ.
Αν ειναι δυσκολο αυτο ,απαντησε γρηγορα στην ερωτηση ,τι ειναι ενδομητριωση και ποτε ποναει η γυναικα περισσοτερο ,σε ποια φαση του κυκλου.
Καλέ έχω βάλει κώλο βυζιά πόδια κτλ. προ καιρού...
Εσένα περίμενα  :2funny: :2funny: :2funny:

gabadooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo  

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ειδικά η σίλβα δεν βλέπεις που κολοτρίβεται ? ολόκληρο κέρατο δεν σου λέεει τίποτα ... Τα πουστράκια ρε ψάχνουν για τέτοια ... Άντε ξυπνήστε ... Έχει αλωθεί το μπου ... Ο παπανδρέου παρέδωσε τη χώρα και τα πουστράκια σε λίγο θα παραδώσουν το μπου ... μαλάκεεεες ...
Τα κρυφα πουστρακια που παριστανουν τις γυναικες ,πρεπει να παρουν δρομο.Οι ομοφυλοφιλοι ,που παραδεχονται την ιδιαιτεροτητα τους δεν ενοχλουν.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Και θα σας πληροφορήσω ποιά είναι η μοναδική γυναίκα εδώ μέσα ...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τι λες ρε Παιχτουρα ,πας καλα ? Οταν ενας ομοφυλοφιλος παριστανει την γυναικα ,δεν σε κοροϊδεύει ?
Ολοι οι νομοι που απηλλαξαν τους ομοφυλοφιλους απο διακρισεις ,εγιναν απο κινητοποιησεις ΦΑΝΕΡΩΝ ομοφυλοφιλων,που παραδεχτηκαν την ιδιαιτεροτητα τους .
Δεν απελευθερωθηκαν οι ομοφυλοφιλοι απο τους κρυφους πουστηδες ,αντιθετα αυτοι ειναι εχθροι των φανερων,οπως λενε και οι ιδιοι οι γκέϋ.Γιατι δεν παριστανει την γυναικα π.χ. ο Βαλλιανατος ?
Αν στα σαραντα σου Παιχτουρα δεν εχεις καταλαβει ποση κακια εχουν οι κρυφοι ομοφυλοφιλοι ,εισαι επικινδυνα αφελης.
Δεν βλεπεις στα μπουρδελα ποσα τσασονια φερονται με απιστευτη κακια ?
....Φιλε μου εχεις δικιο....και τα κατεχω αυτα που γραφεις...ηλεκτρονικα ομως εδω μεσα...δεν μπορουμε να παρουμε ορκο οτι ειναι ολα τους κρυφα πουστρακια του ελεους....ισως να ειναι και ορισμενες...γυναικες που ψαχνονται και αυτες οπως εμεις!!!!!!!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Σιλβαρα μου.................

Που είναι η μποομπαρα ρε????
δεν ξερω ρε γμτ!!!!
τα καλυτερα χανει μου φαινεται!!!
Ασάλιωτη γαμιέσαι ρε , άντε ξεκούνα μαλακισμένο και μην μου κολοτρίβεσαι εμένα ...

μα γιατι,γιατι με αρνεισαι??? :boobies:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Εγώ θα σας πω σε λίγο ποιά είναι η μόνη πραγματική γυναίκα στο σαιτ ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom