You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 102K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Τι λες βρε άσχετε ... Για να πιάσεις την έριναλ στο στόμα σου , να ξεχάσεις πρώτα τα μπουρδελιάρικα .Που δουλευει η κοπέλλα;
Πες μαζί μου τρείς φορές απεταξάμην
Φιλε Sirstephen , οχι μονο η ορθογραφια ,αλλα και η συμπεριφορα δεν ειναι γυναικεια ,στις "γυναικες" του σάϊτ.Το ότι είσαι πουστράκι φαίνεται απο την ορθογραφία σου .
Λυπούμαι , είναι το σωστό και όχι "λυπούμε" . Πήγες να γαμήσεις τη γλώσσα , αλλά τελικά σε γάμησε εκείνη ... άρα πουστράκι ...
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Καριολάκια λιγα με την Κουαρ μην εχουμε ατυχηματα ετσι;
Τι σου λενε ρε μωρο;
Πως μπορείς δηλ. να μας διαβεβαιώσεις ότι η Κουαρ δεν είναι πουστράκι ;
Και δεύτερον εσύ ασχολείσαι με τα πολιτικά , πως ξέπεσες εδώ ;
Επίσης αν θυμάμαι καλά είσαι αριστερός , η αριστερά έχει χρόνια ανικανότητα , άρα πάσχοντας από σύμπλεγμα ανικανότητας και συ εύκολα συμπέραίνω ότι συμπαθείς τα πουστράκια , δηλ. την κουαρ στην προκειμένη ...
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ρε παιδια και πουστρακια να ειναι...ειναι ανθρωποι και δεν τους αξιζει να τους γραφουμε χυδαια...μετα δεν μας ενοχλουν....γιατι να ειμαστε τοσο επιθετικοι????.....Μετα ειμαστε σιγουροι....... οτι ολες οι γυναικες-μελη του site...ειναι "ψευτικες"?.............Γνωμη και εκτιμηση μου ειναι... οτι η Αλντισσα....η Σιλβα....και αλλες δυο ακομα ειναι γυναικες....τωρα μπορειτε να μου πειτε οτι ειναι.....γυναικες που μειονεκτουν σε εξωτερικη εμφανιση και ψαχνονται εδω μεσα.........δεκτο....αλλα σε τελικη αναλυση οι περισσοτεροι απο μας...σε εξωτερικη εμφανιση ειμαστε αψογοι?
Τι λες βρε άσχετε ... Για να πιάσεις την έριναλ στο στόμα σου , να ξεχάσεις πρώτα τα μπουρδελιάρικα .
Πες μαζί μου τρείς φορές απεταξάμην
νταξ ρε μάγκα, να πω και το Πατερημων αλλα δε με λες και συ που δουλευει η μανδαμ;
Αν ανηκει στις μορφονιες που οθονογαμπριζουν, πασο και με το μπαρδον
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Μπαρμπα να λες το θείο σου , πουστράκι - ξέρεις το θείο που σε πρωτοβίασε και το γύρισες στη πουστρίλα ... Πάρε μου και ένα κολοπουστράκι ...αχαχαχα!!!
μπαρμπαστεφο!!!
οι περισσοτεροι απο μας...σε εξωτερικη εμφανιση ειμαστε αψογοι?
φυσικα.
ολοι οι μιστερ κοσμος εδω ειναι μελη τι λες τωρα.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπαρμπα να λες το θείο σου , πουστράκι - ξέρεις το θείο που σε πρωτοβίασε και το γύρισες στη πουστρίλα ... Πάρε μου και ένα κολοπουστράκι ...
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ειδικά η σίλβα δεν βλέπεις που κολοτρίβεται ? ολόκληρο κέρατο δεν σου λέεει τίποτα ... Τα πουστράκια ρε ψάχνουν για τέτοια ... Άντε ξυπνήστε ... Έχει αλωθεί το μπου ... Ο παπανδρέου παρέδωσε τη χώρα και τα πουστράκια σε λίγο θα παραδώσουν το μπου ... μαλάκεεεες ...Ρε παιδια και πουστρακια να ειναι...ειναι ανθρωποι και δεν τους αξιζει να τους γραφουμε χυδαια...μετα δεν μας ενοχλουν....γιατι να ειμαστε τοσο επιθετικοι????.....Μετα ειμαστε σιγουροι....... οτι ολες οι γυναικες-μελη του site...ειναι "ψευτικες"?.............Γνωμη και εκτιμηση μου ειναι... οτι η Αλντισσα....η Σιλβα....και αλλες δυο ακομα ειναι γυναικες....τωρα μπορειτε να μου πειτε οτι ειναι.....γυναικες που μειονεκτουν σε εξωτερικη εμφανιση και ψαχνονται εδω μεσα.........δεκτο....αλλα σε τελικη αναλυση οι περισσοτεροι απο μας...σε εξωτερικη εμφανιση ειμαστε αψογοι?
Τι λες ρε Παιχτουρα ,πας καλα ? Οταν ενας ομοφυλοφιλος παριστανει την γυναικα ,δεν σε κοροϊδεύει ?
Ολοι οι νομοι που απηλλαξαν τους ομοφυλοφιλους απο διακρισεις ,εγιναν απο κινητοποιησεις ΦΑΝΕΡΩΝ ομοφυλοφιλων,που παραδεχτηκαν την ιδιαιτεροτητα τους .
Δεν απελευθερωθηκαν οι ομοφυλοφιλοι απο τους κρυφους πουστηδες ,αντιθετα αυτοι ειναι εχθροι των φανερων,οπως λενε και οι ιδιοι οι γκέϋ.Γιατι δεν παριστανει την γυναικα π.χ. ο Βαλλιανατος ?
Αν στα σαραντα σου Παιχτουρα δεν εχεις καταλαβει ποση κακια εχουν οι κρυφοι ομοφυλοφιλοι ,εισαι επικινδυνα αφελης.
Δεν βλεπεις στα μπουρδελα ποσα τσασονια φερονται με απιστευτη κακια ?
Ολοι οι νομοι που απηλλαξαν τους ομοφυλοφιλους απο διακρισεις ,εγιναν απο κινητοποιησεις ΦΑΝΕΡΩΝ ομοφυλοφιλων,που παραδεχτηκαν την ιδιαιτεροτητα τους .
Δεν απελευθερωθηκαν οι ομοφυλοφιλοι απο τους κρυφους πουστηδες ,αντιθετα αυτοι ειναι εχθροι των φανερων,οπως λενε και οι ιδιοι οι γκέϋ.Γιατι δεν παριστανει την γυναικα π.χ. ο Βαλλιανατος ?
Αν στα σαραντα σου Παιχτουρα δεν εχεις καταλαβει ποση κακια εχουν οι κρυφοι ομοφυλοφιλοι ,εισαι επικινδυνα αφελης.
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Καλέ έχω βάλει κώλο βυζιά πόδια κτλ. προ καιρού...Βαλε μια φωτο απο τα γεννητικα σου οργανα ,για να μας πεισεις.Και για φοντο βαλε την οθονη του πσ με το μπου.τβ.
Αν ειναι δυσκολο αυτο ,απαντησε γρηγορα στην ερωτηση ,τι ειναι ενδομητριωση και ποτε ποναει η γυναικα περισσοτερο ,σε ποια φαση του κυκλου.
Εσένα περίμενα
gabadooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ασάλιωτη γαμιέσαι ρε , άντε ξεκούνα μαλακισμένο και μην μου κολοτρίβεσαι εμένα ...δεν μπορω αλλο!!!
ποναει το στομαχι μου!!!!
ΦΤΑΝΕΙ!!!
Τα κρυφα πουστρακια που παριστανουν τις γυναικες ,πρεπει να παρουν δρομο.Οι ομοφυλοφιλοι ,που παραδεχονται την ιδιαιτεροτητα τους δεν ενοχλουν.Ειδικά η σίλβα δεν βλέπεις που κολοτρίβεται ? ολόκληρο κέρατο δεν σου λέεει τίποτα ... Τα πουστράκια ρε ψάχνουν για τέτοια ... Άντε ξυπνήστε ... Έχει αλωθεί το μπου ... Ο παπανδρέου παρέδωσε τη χώρα και τα πουστράκια σε λίγο θα παραδώσουν το μπου ... μαλάκεεεες ...
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Και θα σας πληροφορήσω ποιά είναι η μοναδική γυναίκα εδώ μέσα ...
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σιλβαρα μου.................δεν μπορω αλλο!!!
ποναει το στομαχι μου!!!!
ΦΤΑΝΕΙ!!!
Που είναι η μποομπαρα ρε????
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
....Φιλε μου εχεις δικιο....και τα κατεχω αυτα που γραφεις...ηλεκτρονικα ομως εδω μεσα...δεν μπορουμε να παρουμε ορκο οτι ειναι ολα τους κρυφα πουστρακια του ελεους....ισως να ειναι και ορισμενες...γυναικες που ψαχνονται και αυτες οπως εμεις!!!!!!!!Τι λες ρε Παιχτουρα ,πας καλα ? Οταν ενας ομοφυλοφιλος παριστανει την γυναικα ,δεν σε κοροϊδεύει ?
δεν ξερω ρε γμτ!!!!Σιλβαρα μου.................
Που είναι η μποομπαρα ρε????
τα καλυτερα χανει μου φαινεται!!!
Ασάλιωτη γαμιέσαι ρε , άντε ξεκούνα μαλακισμένο και μην μου κολοτρίβεσαι εμένα ...
μα γιατι,γιατι με αρνεισαι???
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Εγώ θα σας πω σε λίγο ποιά είναι η μόνη πραγματική γυναίκα στο σαιτ ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις