Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ θα σας πω σε λίγο ποιά είναι η μόνη πραγματική γυναίκα στο σαιτ ...
Άντε πες το μας επιτέλους καλέ μου να πάμε και για καναν ύπνο και δουλεύουμε πρωί πρωί ντεςςςςςςςςςςςςς

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εγώ θα σας πω σε λίγο ποιά είναι η μόνη πραγματική γυναίκα στο σαιτ ...
Κανονισε μεγαλε να μας πεις κανενα πουστρακι....για γυναικα....και να πεσω απο τα γελια κατω απο την καρεκλα που καθομαι!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
....Φιλε μου εχεις δικιο....και τα κατεχω αυτα που γραφεις...ηλεκτρονικα ομως εδω μεσα...δεν μπορουμε να παρουμε ορκο οτι ειναι ολα τους κρυφα πουστρακια του ελεους....ισως να ειναι και ορισμενες...γυναικες που ψαχνονται και αυτες οπως εμεις!!!!!!!!
Αφου παραδεχεσαι το λαθος σου εισαι ΑΝΤΡΑΣ ,φιλε Παιχτουρα.
Απο την συμπεριφορα ,μπορεις να καταλαβεις καποια βασικα πραγματα για καποιο χρηστη .Και οι περισσοτερες "γυναικες" του σάϊτ εχουν συμπεριφορα κρυφου πουστη ,οχι γυναικεια.
Γινονται ΚΟΛΛΗΤΣΙΔΕΣ σε αγνωστους ,και απαντουν με κλισε που λενε πουστρακια.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αφου παραδεχεσαι το λαθος σου εισαι ΑΝΤΡΑΣ ,φιλε Παιχτουρα.
Απο την συμπεριφορα ,μπορεις να καταλαβεις καποια βασικα πραγματα για καποιο χρηστη .Και οι περισσοτερες "γυναικες" του σάϊτ εχουν συμπεριφορα κρυφου πουστη ,οχι γυναικεια.
Γινονται ΚΟΛΛΗΤΣΙΔΕΣ σε αγνωστους ,και απαντουν με κλισε που λενε πουστρακια.
Πιστευω οτι η Αλντισσα ειναι γυναικα σιγουρα....γι' αυτην ειμαι σιγουρος!!!!!!!!!!! :rockon:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Καλέ έχω βάλει κώλο βυζιά πόδια κτλ. προ καιρού...
Εσένα περίμενα  :2funny: :2funny: :2funny:

gabadooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo  

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Κωλο και βυζια εχουν και τα τραβεστι.
Δεν απαντησες και στην ερωτηση για την ενδομητριωση ...

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πιστευω οτι η Αλντισσα ειναι γυναικα σιγουρα....γι' αυτην ειμαι σιγουρος!!!!!!!!!!! :rockon:
Εχεις βαλει τα δαχτυλα σου στο "μουνι" της ? Ξερεις να ξεχωριζεις τεχνητο κολπο απο φυσικο ? Αν τριψεις το τεχνητο αιδοιο ,δεν υγραινεται ,και αν το δεις προσεκτικα στο φως φαινεται τι ειναι.Η Αλιντισσα εχει πλασει μια ιστορια οτι εχει παιδι κ.τ.λ.
Μην μασας.
Πολλα τραβελια πλαθουν τετοιες φανταστικες ιστοριες.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Η μόνη πραγματική γυναίκα λοιπόν του σαιτ είναι βεβαίως η ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ . Είναι γνωστό ότι τρέφω ιδαίτερα αισθήματα γι' αυτην , αλλά αυτό δεν θολώνει τη κρίση μου . Προσέξτε τις αποδείξεις ...
Καταρχήν χρησιμοποίησε όνομα ιστορικό βαρύ και όχι πούστικο ...
Μετά δεν συνηθίζει να βωμολοχεί - άλλο πούστρικο χαρακτηριστικό  ...
Φέρεται σεμνά ...
Αθόρυβα παρουσιάζεται και αθόρυβα αποχωρεί - οι πούστηδες ως γνωστόν είναι της φασαρίας και της επίδειξης ...
Δεν δίνει δικαιώματα σε κανέναν - δεν θα τη δείτε ποτέ να στέλνει , για παράδειγμα φιλάκια ... όλα τα άλλα τα γυναικεία πουστράκια μοιράζουν ασπασμούς δεξιά και αριστερά στην πρώτη ευκαιρία ...
Τέλος το αβαταρ της είναι ασεξουαλικό , δείτε τις άλλες , η σίλβα είναι μια χαρακτηριστική ξέκωλη περίπτωση ...
Με λίγα λόγια λουκρητία είμαι περήφσνος που ένοιωσα έτσι για σένα   :-* :-* :dancing: :dancing:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
η λουκριτια δεν βριζει!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Η μόνη πραγματική γυναίκα λοιπόν του σαιτ είναι βεβαίως η ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ . Είναι γνωστό ότι τρέφω ιδαίτερα αισθήματα γι' αυτην , αλλά αυτό δεν θολώνει τη κρίση μου . Προσέξτε τις αποδείξεις ...
Φέρεται σεμνά ...
Αθόρυβα παρουσιάζεται και αθόρυβα αποχωρεί - οι πούστηδες ως γνωστόν είναι της φασαρίας και της επίδειξης ...
Δεν δίνει δικαιώματα σε κανέναν - δεν θα τη δείτε ποτέ να στέλνει , για παράδειγμα φιλάκια ... όλα τα άλλα τα γυναικεία πουστράκια μοιράζουν ασπασμούς δεξιά και αριστερά στην πρώτη ευκαιρία ...
Τέλος το αβαταρ της είναι ασεξουαλικό , δείτε τις άλλες , η σίλβα είναι μια χαρακτηριστική ξέκξολη περίπτωση ...
Με λίγα λόγια λουκρητία είμαι περήφσνος που ένοιωσα έτσι για σένα   :-* :-* :dancing: :dancing:
Ωχ μαλακά νέος Αβραμης μας βρήκε...
Καημένο μου γατονι Λουκριτονι τι σου'μελε να πάθεις...
ζούμε again το BITE-AVRAMIS VOL.2 και όποις αντέξει....
:2funny: :2funny:
η λουκριτια δεν βριζει!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΠΟΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Sirstephen ,πολυ καλες οι παρατηρησεις σου ,αλλα δεν αποκλειουν να ειναι πουστρακι...με ασυνηθιστα καλο χαρακτηρα !
Θα σου πω ενα κριτηριο :
Ενα πραγμα που ξεχωριζει την αληθινη γυναικα ,ειναι η γνησια γυναικεια περιεργεια !
Μια γυναικα κανει πολλες ερωτησεις ,για να δει πως σκεφτονται οι διαφοροι αντρες ,τι γνωμη εχουν για διαφορα γυναικεια ζητηματα κ.τ.λ.Αντιθετα τα κρυφα πουστρακια του σάϊτ ,μπαινουν και μας ζαλιζουν τα αρχιδια με τις αποψεις τους .Δεν ρωτουν να μαθουν πως σκεφτονται οι αντρες ,γιατι τα πουστρακια ...ξερουν ,αφου εχουν μεγαλωσει μαζι με αντρες !
Υπαρχει και βιβλιο για τη συμπεριφορα των ομοφυλοφιλων ,του Bailey "The man who would be queen".
Βλεπεις ομοιοτητα με το νικ quardeen ....

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
Sirstephen ,πολυ καλες οι παρατηρησεις σου ,αλλα δεν αποκλειουν να ειναι πουστρακι...με ασυνηθιστα καλο χαρακτηρα !
Θα σου πω ενα κριτηριο :
Ενα πραγμα που ξεχωριζει την αληθινη γυναικα ,ειναι η γνησια γυναικεια περιεργεια !
Μια γυναικα κανει πολλες ερωτησεις ,για να δει πως σκεφτονται οι διαφοροι αντρες ,τι γνωμη εχουν για διαφορα γυναικεια ζητηματα κ.τ.λ.Αντιθετα τα κρυφα πουστρακια του σάϊτ ,μπαινουν και μας ζαλιζουν τα αρχιδια με τις αποψεις τους .Δεν ρωτουν να μαθουν πως σκεφτονται οι αντρες ,γιατι τα πουστρακια ...ξερουν ,αφου εχουν μεγαλωσει μαζι με αντρες !
Υπαρχει και βιβλιο για τη συμπεριφορα των ομοφυλοφιλων ,του Bailey "The man who would be queen".
:headbang2: :headbang2:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φέρεται σεμνά ...
Τέλος το αβαταρ της είναι ασεξουαλικό , δείτε τις άλλες , η σίλβα είναι μια χαρακτηριστική ξέκωλη περίπτωση ...
Κραταει χαμηλους τονους και φαινεται ατομο με κοινωνικοτητα απο τις ισες αποστασεις που κραταει με τα υπολοιπα μελη.......αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι γυναικα(που μαλλον ειναι)...σε σχεση με τις αλλες!!!!....Για να τελειωνουμε τις αναζητησεις.... τα αποδεικτικα στοιχεια τα κατεχουν μονο οσα μελη...εχουν συναντηθει απο κοντα με καποιες απο εδω μεσα...φυσικα δεν ειναι αφελεις να τα αποκαλυψουν!!!!!

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Θα σου πω ενα κριτηριο :
Μέσα είσαι μούρο μου
Είσαι μέγας ψυχολόγος εσύ  
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε καληνύΚΤες...............

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φιλε Sirstephen ,χωρις παρεξηγηση ,μηπως για πλακα χρησιμοποιεις και το νικ..Εριναλ ?
Γιατι ο χρηστης "Εριναλ" παραειναι ανετος και για γυναικα και για...πουστρακι !
Γιατι αυτο που δεν ειπαμε ,ειναι οτι μερικοι χρησιμοποιουν γυναικεια ονοματα για ΧΑΒΑΛΕ ,χωρις να ειναι πουστρακια ή αμφι.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Φίλε ερευνητή , για την λουκρητία δεν δέχομαι τίποτα ... Είμαι σίγουρος γι' αυτήν όπως είμαι και για την αντρική μου τιμή . Επομένως σε παρακαλώ μην το ξαναθίξουμε το θέμα ...

Το σίγουρο είναι ότι οι γυναίκες πουστράκια εδώ μέσα λειτουργούν σαν μασονία . Έχω την αίσθηση ότι συνομωτούν ... Απέναντι στην μυστική τους οργάνωση πρέπει να οργανωθούμε και μεις ...
Το πρώτο που πρέπει να ζητήσουμε είναι ένα τεστ αλήθειας . Να μας περιγράψουν τα γυναικεία ονόματα (πλήν λουκ βεβαίως) , με λεπτομέρειες πως κάνουν  :pipa1: . νομίζω ότι αυτό θα ήταν καταλυτικό - αλλιώς περιγράφει την πίπα μια γυναίκα και αλλιώς ένα πουστράκι . Όποιες αρνηθούν την περιγραφή να διαγράφονται από το σαιτ ...
Συμφωνείτε οι άντρες του μπου να το θέσουμε σαν αίτημα στην Διαχείριση , για να ξεκαθαρίσει επιτέλους η κατάσταση ...  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom