Όχι. Το ότι είμαστε παντρεμένοι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι γαμάμε, όπως πιστεύουν πολλοί ανύπαντροι. Και δεν αναφέρομαι φυσικά στο σεξ που χαιρόμαστε εκτός γάμου, έτερον-εκάτερον, εσύ ούσα παντρεμένη θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό από πρώτο χέρι.
Kαι μόνο που μια χοντρή 50άρα ζητάει λεφτά για να γαμηθεί επειδή και καλά χύνει, λες κι είναι η μόνη οι άλλες όλες είναι άχυτες, είναι ΝΤΡΟΠΗ που καθόμαστε και το συζητάμε!
Και που μάλιστα αν κι η ίδια είναι χοντρή 50+ δεν της αρέσουν οι χοντροί 50άρηδες, να τρελαίνεσαι δηλαδή.
Προσωπικά είμαι 50++ (δεν είμαι όμως χοντρός) αλλά τέτοιο πράμα δεν το γαμούσα μου να είχα τρία χρόνια αγάμητος. Κι όσοι πραγματικά ξέρατε τί είναι και της στείλατε π.μ. για καυλάντα μαλακία κάνατε, τώρα πάει να βγει κι από πάνω το μπάζο...
Και σένα ρε φίλε τι σε νοιάζει και σκας τι ζητάει η άλλη? Ότι θέλει ζητάει η καθεμία και ο καθένας και όποιος θέλει τα δίνει! Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Και εγώ μπορώ να βάλω μια αγγελία και να ζητάω 2000 το πήδημα. Το απαγορεύει κανένας?
Τώρα οι χαρακτηρισμοι για το πως είναι ο άλλος και αν αξίζει να τα ζητάει δεν είναι ωραίοι. καλύτερα να μην μιλάνε μερικοί. προτιμώ να ακούσω κριτικές είτε θετικές είτε αρνητικές από άτομα που έχουν βρεθεί με την κοπέλα.
Όχι. Το ότι είμαστε παντρεμένοι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι γαμάμε, όπως πιστεύουν πολλοί ανύπαντροι. Και δεν αναφέρομαι φυσικά στο σεξ που χαιρόμαστε εκτός γάμου, έτερον-εκάτερον, εσύ ούσα παντρεμένη θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό από πρώτο χέρι.
Εγώ είμαι αχόρταγη γλυκέ μου
Έχει μεγάλη διαφορά
Κανένας δεν μπορεί να ακολουθήσει τους 24/7 ρυθμούς μου ….
Επίσης δεν στέλνω μηνύματα με το πουλί μου και λοιπες παπάντζες
Έχει μεγάλη διαφορά
Κανένας δεν μπορεί να ακολουθήσει τους 24/7 ρυθμούς μου …. Επίσης δεν στέλνω μηνύματα με το πουλί μου και λοιπες παπάντζες
Έχει μεγάλη διαφορά
Κανένας δεν μπορεί να ακολουθήσει τους 24/7 ρυθμούς μου ….
Επίσης δεν στέλνω μηνύματα με το πουλί μου και λοιπες παπάντζες
Από τη στιγμή που υπεισέρχεται ο παράγων της χρηματικής συναλλαγής, δεν τίθεται θέμα συναισθηματικού δεσμού. Οπότε, ναι, πηγάδι ψάχνω.
Αν θέλω κάτι παραπάνω από πηγάδι, κάνω σχέση με μια κοπέλα.
Από τη στιγμή που υπεισέρχεται ο παράγων της χρηματικής συναλλαγής, δεν τίθεται θέμα συναισθηματικού δεσμού. Οπότε, ναι, πηγάδι ψάχνω.
Αν θέλω κάτι παραπάνω από πηγάδι, κάνω σχέση με μια κοπέλα.
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους·
Άλλο η καβλα, που αντικατοπτρίζει σε ένα ένστικτο και άλλο το συναίσθημα που ανάγεται στο θυμικό. Μην τα συγχέεις.
Όταν πληρώνεσαι για να παρέχεις μια υπηρεσία, σεξ εν προκειμενω, δεν έχω καμία απολύτως απαίτηση να μου βγάλεις συναίσθημα. Θα ήμουν το λιγότερο ηλίθιος αν είχα τέτοια απαίτηση. Καβλα όμως θέλω να μου βγάλεις, αυτός άλλωστε (θεωρητικά) είναι και ο σκοπός σου, ή, τουλάχιστον, πρέπει να είναι.
Ως εκ τούτου, και για να το κλείσω το σεντόνι, όταν ένας άντρας πληρώνει για σεξ, δεν αντιμετωπίζει την γυναίκα που πλήρωσε ως την κοπέλα του. Θα ήταν χαζός αν το έκανε. Πληρώνεις για να πάρεις ηδονή, όχι για να δώσεις. Επ ουδενι, όμως, δεν θα συμπεριφερθείς άσχημα ή μειωτικά στην κοπέλα, όπως δεν συμπεριφέρεσαι άσχημα πχ στους υπαλλήλους σου ή στην σερβιτόρα στο καφέ.