Κόκκινη λυσσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 2.497
- Πόντοι
- 441
Μάλλον …!Μάλλον θα πήγαν να ψηφίσουν
Μάλλον …!Μάλλον θα πήγαν να ψηφίσουν
Πολύ σωστό αυτό.Το αλκοόλ ανάβει τη ζέστη , δεν την σβήνει
Ανάβει, σβήνει, δεν ξέρω αλλά άμα γουστάρεις μπυρίτσα κερνάω!!!Που προσβάλλετε με χοντράδες εννοείς
Και κολλάτε και το φιλικά για να είσαστε ωραίοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το αλκοόλ ανάβει τη ζέστη , δεν την σβήνει
Ουπς!!! Μετά από εμένα και άλλος προμοτωρας!! Χι χι χι!! Είπες και εσύ καλή κουβέντα για την Κατερίνα? Ετοιμάσου να στην πέσουν οι κατέχοντες και έχοντες άποψη μέσω κληρονομικού χαρίσματος και όχι δια επαφής!! Ναι φίλε με την κοπέλα περνάς καλά και δεν είναι χάλια όπως κάποιοι θέλουν να την παρουσιάσουν.Καλησπέρα ,πάντως εγώ δοκίμασα,και ναι θα ξαναπάρω.προκαλω όσους βρίζετε να δοκιμάσετε και τότε να ξερνατε δηλητήριο!!!!
το να πεις καλα λογια για μια κοπελα που μπορει να μην εχει την εμφανιση μοντελου που φανταζονται ολοι οτι πρεπει να εχει μια κοπελα που κανει αυτη τη δουλεια δεν ειναι και τοσο τραγικο. στην τελικη τα γουστα του καθενως ειναι διαφορετικα και κανεις δεν εχει το δικαιωμα να τα επικρινει.Ουπς!!! Μετά από εμένα και άλλος προμοτωρας!! Χι χι χι!! Είπες και εσύ καλή κουβέντα για την Κατερίνα? Ετοιμάσου να στην πέσουν οι κατέχοντες και έχοντες άποψη μέσω κληρονομικού χαρίσματος και όχι δια επαφής!! Ναι φίλε με την κοπέλα περνάς καλά και δεν είναι χάλια όπως κάποιοι θέλουν να την παρουσιάσουν.
Μα αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Μαζί του είμαι!το να πεις καλα λογια για μια κοπελα που μπορει να μην εχει την εμφανιση μοντελου που φανταζονται ολοι οτι πρεπει να εχει μια κοπελα που κανει αυτη τη δουλεια δεν ειναι και τοσο τραγικο. στην τελικη τα γουστα του καθενως ειναι διαφορετικα και κανεις δεν εχει το δικαιωμα να τα επικρινει.
το εχω πει δεν το εχω κρυψει εξαλλου οτι εχω παρει αρκετες κοπελες που πολλοι εδω τις κραζουν (βλεπε χρυσα ζηρα και ελενη σιρινα) την κατερινα προς το παρον δεν την εχω συναντησει αλλα απο το λιγο που εχουμε μιλησει δεν μιλαμε για μια γυναικα η οποια το βλεπει καθαρα σαν δουλεια οπως μπορει να κανουν αλλες κοιταει να περασει καλα και αυτη και την εχω στα προσεχως.Μα αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Μαζί του είμαι!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ας λένε ότι θέλουν,πλέον έχω ιδία άποψη!!!να μας πούνε πως εξελίσσουν την τηλεπάθεια!!!!Ουπς!!! Μετά από εμένα και άλλος προμοτωρας!! Χι χι χι!! Είπες και εσύ καλή κουβέντα για την Κατερίνα? Ετοιμάσου να στην πέσουν οι κατέχοντες και έχοντες άποψη μέσω κληρονομικού χαρίσματος και όχι δια επαφής!! Ναι φίλε με την κοπέλα περνάς καλά και δεν είναι χάλια όπως κάποιοι θέλουν να την παρουσιάσουν.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ας λένε ότι θέλουν,πλέον έχω ιδία άποψη!!!να μας πούνε πως εξελίσσουν την τηλεπάθεια!!!!Ουπς!!! Μετά από εμένα και άλλος προμοτωρας!! Χι χι χι!! Είπες και εσύ καλή κουβέντα για την Κατερίνα? Ετοιμάσου να στην πέσουν οι κατέχοντες και έχοντες άποψη μέσω κληρονομικού χαρίσματος και όχι δια επαφής!! Ναι φίλε με την κοπέλα περνάς καλά και δεν είναι χάλια όπως κάποιοι θέλουν να την παρουσιάσουν.
Έλα ντε!!!!το να πεις καλα λογια για μια κοπελα που μπορει να μην εχει την εμφανιση μοντελου που φανταζονται ολοι οτι πρεπει να εχει μια κοπελα που κανει αυτη τη δουλεια δεν ειναι και τοσο τραγικο. στην τελικη τα γουστα του καθενως ειναι διαφορετικα και κανεις δεν εχει το δικαιωμα να τα επικρινει.
Τελικά όλοι εμείς την προμοταρουμε;;;;πες τα ρε φίλε ,ο καθένας τα γούστα του!!! Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί την βρίζουν εδώ μεσαΤην κοπέλα την έχω συνάντηση και εγώ.
Αυτό που θα πω είναι ότι είναι πολύ καλός χαρακτήρας, σίγουρα γουστάρει αυτό που κάνει και προσπαθεί να σε έχει βασιλιά.
Όμως εμφανισιακά δεν είναι για όλους.
Πρεπει να σου αρέσει η γυναίκα με τα παραπάνω κιλά.
Άρα είναι του δικού μου γούστου.....Πρεπει να σου αρέσει η γυναίκα με τα παραπάνω κιλά.
Δεν το ξέρω εγώ αυτοΆρα είναι του δικού μου γούστου.....
Και πρήζει !!!Ανάβει, σβήνει, δεν ξέρω αλλά άμα γουστάρεις μπυρίτσα κερνάω!!!
Τέλος πάντων κερνάω κάτι που να σου αρέσει και να μη σε πειράζει!!!Και πρήζει !!!
Καλό μήνα, καυλιάρα μουΚαλό μήνα να έχουμε , καλά να μας μπει ….!!!!!