ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Και πως ξέρουμε ότι είσαι η αληθινή;Κρίμα να χάνω αυτό το πανηγύρι και να τα βλέπω από μακριά , ήρθα στην παρέα σας !!!
Για να σας ακούσω τώρα έναν έναν
Και πως ξέρουμε ότι είσαι η αληθινή;Κρίμα να χάνω αυτό το πανηγύρι και να τα βλέπω από μακριά , ήρθα στην παρέα σας !!!
Είναι σεβαστό και δικαίωμα σου να μην σου αρέσωΑυτή ακριβώς . Αφού έχει φτιάξει προφίλ και μας παρακολουθεί .
Εγώ προσωπικά δεν χρειάζομαι να δω άλλη ...
Φίλε δεν έχω μιλήσει ξανά από το ΣάββατοNταβατζης η με ποσοστο ?
Έχω ακούσει τα πάντα , ότι είμαι η κοκκινομάλλα αρχικά και τώρα ότι είμαι νταβατζήςΡε παιδιά, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί όποιος πει καλή κουβέντα για κάποια κοπέλα εδώ μέσα, αυτομάτως χαρακτηρίζεται Νταβαντζης, προμοτορας και όλα τα συναφή!!! Ο φίλος λέει ότι έχει καβλιαρικα μάτια και καυτό μουνακι. Όλοι εσείς που τον κράζετε έχετε πάει μαζί της? Εγώ δεν έχω πάει και δεν εκφέρω άποψη. Όμως έχω φάει αρκετά όμορφα κομοδίνα στην μάπα κατά καιρούς. Η εμπειρία έχει δείξει ότι μέτριες γυναίκες, συνήθως τα δίνουν όλα. Δεν λέω για άσχημες, που σε τελική ανάλυση αυτό είναι και λίγο αντικειμενικό, γιατί και να τα δώσουν όλα, αν δεν σου σηκώνεται με το όλο θέαμα, δεν υπάρχει φως. Ας ανεβάσει η γυναίκα καμία φωτογραφία, αν θέλει, ώστε να υπάρχει μια πιο σφαιρική άποψη. Αλλά ας μην βγαίνει τόσο δηλητήριο ρε παιδιά είναι κρίμα για όλους
Τι!!!!! Δεν είσαι ΕΣΥ η κοκκινομαλλα???? Ω ρε φίλε γκρεμισες τα όνειρα μας!!! Χι χι χι!!! Γιατί η κόκκινη λύσσα δεν την βλέπω και πολύ θερμή στην επικοινωνία!!Έχω ακούσει τα πάντα , ότι είμαι η κοκκινομάλλα αρχικά και τώρα ότι είμαι νταβατζής
Όπως γνωρίζεις πρέπει να εγκριθούν τα 5 πρώτα ποστ …!!!Τι!!!!! Δεν είσαι ΕΣΥ η κοκκινομαλλα???? Ω ρε φίλε γκρεμισες τα όνειρα μας!!! Χι χι χι!!! Γιατί η κόκκινη λύσσα δεν την βλέπω και πολύ θερμή στην επικοινωνία!!
Τι θελεις να μαθεις;Κρίμα να χάνω αυτό το πανηγύρι και να τα βλέπω από μακριά , ήρθα στην παρέα σας !!!
Αφού γυναικάρα τώρα έχεις δικό σου νήμα και μπορείς να απαντάς, νομίζω ότι είναι χρήσιμο να ανεβάσεις και κάποιες φωτογραφίες σου και να δώσεις και κάποιες λεπτομέρειες για το τι κάνεις στο σεξ, χρόνος, κόστος κλπ. Έτσι θα αποφευχθεί να γεμίσει το νήμα με ερωτήσεις αυτού του είδους. Καλημέρα και καλό ΣαββατοκύριακοΌπως γνωρίζεις πρέπει να εγκριθούν τα 5 πρώτα ποστ …!!!
Βλέπω όμως μην ανησυχείς !!!
Σύντομα θα μπορώ να απαντήσω άμεσα
Μάλλον έχεις λάθος και θα έπρεπε να πεις, εξυπνακιας, εφόσον εννοείς την κακή έννοια του όρου, αφού ο ξύπνιος είναι ταυτόσημος του έξυπνου.Αυτό το ότι μπορείς να μάθεις τα πάντα από παντού φαίνεται κάπως ….
Εγώ είπα ξύπνια όχι έξυπνη ….
Αυτό όμως που σε φτιάχνει περισσότερο είναι αυτό που λες ότι πρώτα μας γαμας το μυαλό που όντως έχεις δίκιο και το κάνεις πολύ καλά , για αυτό είσαι και ξύπνια
Θα σου πω όμως και κάτι άλλο ..
Πολλοί είναι εδώ που παρακολουθούν και απλώς δεν ασχολούνται μαζί σου .. αυτούς δεν τους ακουμπάς γιατί ξέρουν …
Και εδώ έγκειται η διαφορά ξύπνιας και έξυπνης …
Για το καλό σου Καλύτερα να μην ανεβάσει μίας και η μαλακια τυφλώνει.. είναι Παρασκευή..Αφού γυναικάρα τώρα έχεις δικό σου νήμα και μπορείς να απαντάς, νομίζω ότι είναι χρήσιμο να ανεβάσεις και κάποιες φωτογραφίες σου και να δώσεις και κάποιες λεπτομέρειες για το τι κάνεις στο σεξ, χρόνος, κόστος κλπ. Έτσι θα αποφευχθεί να γεμίσει το νήμα με ερωτήσεις αυτού του είδους. Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο
ποια ειναι τουτη η κατερινα ρε μαγγες?και γιατι κοκκινη λυσσα και οχι πρασινη η μπλε η κιτρινη?Γεια σου Κατερίνα. Μπορείς να συμμετέχεις σε όσες συζητήσεις θες, πάντα βοηθάει να ακούγεται και η γυναικεία άποψη.
Αν σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις άντρες, θα βοηθούσε να ενημερώσεις δημόσια τι περιλαμβάνει το πακέτο και όσοι γουστάρουν θα ψάξουν τρόπους επικοινωνίας και πως θα ανταλλάξετε φωτογραφίες.
Εκτός αν θες εσύ να μας προτείνεις τρόπους συζήτησης.
ποια ειναι τουτη η κατερινα ρε μαγγες?και γιατι κοκκινη λυσσα και οχι πρασινη η μπλε η κιτρινη?Γεια σου Κατερίνα. Μπορείς να συμμετέχεις σε όσες συζητήσεις θες, πάντα βοηθάει να ακούγεται και η γυναικεία άποψη.
Αν σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις άντρες, θα βοηθούσε να ενημερώσεις δημόσια τι περιλαμβάνει το πακέτο και όσοι γουστάρουν θα ψάξουν τρόπους επικοινωνίας και πως θα ανταλλάξετε φωτογραφίες.
Εκτός αν θες εσύ να μας προτείνεις τρόπους συζήτησης.
Είναι η κοπέλα που αναφέρεται πιο κάτω στο Παντρεμένη με δωράκι νήμα. Κόκκινη επειδή είναι κοκκινομάλλα και λύσσα, γιατί συμφορουμητες που πήγαν μαζί της την ανέφεραν σαν γυναίκα λυσσασμένη για γαμησι με μουνι που στάζει από την καύλα και ως μοναδική εμπειρία. Κατά τα λεγόμενα, τους λυσσαξε στο γαμησι.ποια ειναι τουτη η κατερινα ρε μαγγες?και γιατι κοκκινη λυσσα και οχι πρασινη η μπλε η κιτρινη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ποια ειναι τουτη η κατερινα ρε μαγγες?και γιατι κοκκινη λυσσα και οχι πρασινη η μπλε η κιτρινη?