You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλατε ποτέ να πηδήξετε τσατσά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Alygistos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.473
- Πόντοι
- 3.057
Εγώ ήθελα μια και μάλιστα πολύ πρόσφατα. Πρέπει να είναι κάνα δυο χρόνια που μιλούσαν για μια που αν δεν είχε κόσμο την έπεφτε σε πελάτες αλλά δεν με βοηθά η μνήμη μου.
Νομίζω ήταν σε όροφο....νομίζω Φιλιππίδου 11 αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν το πάνω ή το κάτω.
Πήγα μια φορά την πέτυχα ,αλλά με αγνοησε εντελώς.
Μια ξανθιά με καρέ.
Νομίζω ήταν σε όροφο....νομίζω Φιλιππίδου 11 αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν το πάνω ή το κάτω.
Πήγα μια φορά την πέτυχα ,αλλά με αγνοησε εντελώς.
Μια ξανθιά με καρέ.
dimmanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2015
- Like
- 85
- Πόντοι
- 1
που βρισκουμε τις κριτικες σου με τις τσατσαδες να γουσταρουμε?Δυο φορές μου έτυχε.. έχω γράψει και δύο κριτικές για τα σκηνικά αυτά. Και άλλες δυο φορές με τσα×2δες που μου την είπαν να μπούμε στο δωμάτιο αλλά αρνήθηκα ευγενικά γιατί δεν άξιζαν.
κάποιες φορές έχω πετύχει σε στούντιο τσατσάδες που ήσαντε γαμεύσιμες και ομολογώ ότι μου μπήκαν ιδέες. Αλλά δεν το προχώρησα να ρωτήσω αν υπήρχε τρόπος να γνωριστούμε καλύτερα. Το ίδιο και σε μασάζ, όπου μάλιστα κατά καιρούς κάποιες εργαζόμενες δουλεύουν υποδοχή.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.480
- Πόντοι
- 27.261
μόνο την κυρία Εύα στα νιάτα της, όσοι θυμούνται...
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.415
- Πόντοι
- 22.886
Στο έσιαξα λίγο τύπεΕρώτηση προς επιφανείς μπουρδελοβιους και κυρίως της παλιάς εποχής που ήταν πιο μερακλήδες…Θέλατε ποτέ ναμησετεγαγαμήσετε τσατσα?
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.441
- Πόντοι
- 3.246
εγώ έμπαινα και τώρα κυρα Εύα! κάποιες φορές, αφού έχω δώσει το πορνοπαράβολο για τη Μικαέλα, με παίρνει παραμάσχαλα και με οδηγεί στο μέσα το δωμάτιο, εκεί σκέφτομαι να την στριμώξω και να την τον καρφώσω στην τίγκα βαμμένη της καυλόφατσα αλλά σκέφτομαι το ξύλο που θα φάω μετά από τους αλβανοβούλγαρους σβέρκους και παραμένω ψύχραιμοςμόνο την κυρία Εύα στα νιάτα της, όσοι θυμούνται...
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.703
- Πόντοι
- 19.795
Την (Νατάσα; αν θυμάμαι καλά, αν όχι ας με βοηθήσει οποίος συναγωνιστής που θυμάται) την σεριφισα με τα ωραία μάτια στο μασατζιδικο Αχιλλέως και Ελ. Βενιζέλου στην Ν. Σμύρνη, πριν από κάποια χρόνια. Να με κοιτάει την ώρα που τον επαιρνε πίπα. Δυστυχώς όμως δεν κάθησε παρόλο που της είχα προτείνει μια φορά να μου κάνει μασσαζ.
Τελευταία τροποποίηση:
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.480
- Πόντοι
- 27.261
έχω πολύ καιρό να την δω, αλλά τελευταία φορά ήταν σαν μούμιαεγώ έμπαινα και τώρα κυρα Εύα! κάποιες φορές, αφού έχω δώσει το πορνοπαράβολο για τη Μικαέλα, με παίρνει παραμάσχαλα και με οδηγεί στο μέσα το δωμάτιο, εκεί σκέφτομαι να την στριμώξω και να την τον καρφώσω στην τίγκα βαμμένη της καυλόφατσα αλλά σκέφτομαι το ξύλο που θα φάω μετά από τους αλβανοβούλγαρους σβέρκους και παραμένω ψύχραιμος
την έχω πετύχει μέρα με το μαύρο κάμπριο και... απλά δε βλέπεται.
ψιλογειτονισσα εκεί στα νότια.
Wolf21
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 600
- Πόντοι
- 21
Η Εύα ήταν μουνάρα πριν καμιά 15αρια χρόνια.Έχω να τη δω χρονια δεν ξέρω πού δουλεύει.Αλλά ήταν για πολλά γαμήσια!μόνο την κυρία Εύα στα νιάτα της, όσοι θυμούνται...
dimmanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2015
- Like
- 85
- Πόντοι
- 1
στην ''αναζητηση'' δεν μου βγαζει την κριτικη.Μηπως δεν ψαχνω σωστα?I."για ενα cha cha με την τσατσα"
II."ενα crash sex με την cha cha"
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
Στις κριτικες η 3η και η 10η.Μηπως δεν ψαχνω σωστα?
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.266
- Πόντοι
- 2.256
Τσατσάδες που το δίνουν - Page 6 - bourdela.com forum
Μάγκες πείτε κάνα οίκο που η τσατσά να κάνει φάση
www.bourdela.com
Ντουνταράς