Νέα

Έρωτας για γριά τσατσά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.235
Πόντοι
481
Η κυρία Εύα είναι η μόνη που μου κάνει κλικ, αν και δεν μ'αρέσει που έβαψε ξανθό το κεφάλι της.
Θυμίζει την Joan Jett που πολλοί ροκάδες θα θυμούνται, με τα δερμάτινα και την κιθάρα -- I love rock 'n roll

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
800
Πόντοι
990
Μου άρεσε μια τσατσά που ήταν πριν κάνα χρόνο φωκαιας 27 υπογα με την Χριστίνα την ελληνοουκρανη.
Την λέγαν Ρομπερτα αδυνατουλα είχε καρέ μαλλιά ξανθα ετών 50 +
Ειχα ακούσει ότι παλιότερα ήταν δημοσιογράφος αρχισυντακτρια σε περιοδικό εφημερίδα κάτι τέτοιο.
Πολύ αξιόλογη περίπτωση κ καλός άνθρωπος.
Αν κατάλαβε κάποιος ποια λέω κ ξέρει κάτι συγκεκριμένο ας γράψει.
δεν ειναι εδω ειχε φυγει και πολυ πιθανα να μην ξαναρθει αφου περνα κριση το επαγγελμα .

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
800
Πόντοι
990
Λεει τιποτα η ιωαννα η τσα?
τωρα και μαρινα φασωνετε στην αρχη της μεγαλου αλεξανδρου στο 19 νομιζω με τα μαυρα μαλια απλα πρεπει να εισαι διακρυτικος και σενοιος ...... με τις αλλες κοπελες ............

• Like
Αντιδράσεις: tew

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
800
Πόντοι
990
τωρα και μαρινα φασωνετε στην αρχη της μεγαλου αλεξανδρου στο 19 νομιζω με τα μαυρα μαλια απλα πρεπει να εισαι διακρυτικος και σενοιος ...... με τις αλλες κοπελες ............
Μαρινα 50αρα υπηρεσια διοτι την αλλη ΜΑΡΙΝΑ ουκρανεζα σχιστοματα με το κονδυλωμα στο χειλος στο ιασωνος 2β την κυνηγαν ακομα να τη βρουν οι μπατσοι επειδη κολησε καποιους με σμν κ εχει εξαφανισθεί αυτη φημολογιτε οτι δουλευει visites me 80 eyr .

makis85

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2018
Like
68
Πόντοι
0
Μαρινα 50αρα υπηρεσια διοτι την αλλη ΜΑΡΙΝΑ ουκρανεζα σχιστοματα με το κονδυλωμα στο χειλος στο ιασωνος 2β την κυνηγαν ακομα να τη βρουν οι μπατσοι επειδη κολησε καποιους με σμν κ εχει εξαφανισθεί αυτη φημολογιτε οτι δουλευει visites me 80 eyr .
Αυτη δηλαδη η σχιστοματα η τσατσα που δουλευει στην γωνια οπως κατεβαίνεις την Κολωνου γαμιοταν η γαμιετε; Επισης μια ξανθιά 45-50αρα κοντη με ωραια βυζια που ειναι αρκετα πιεστική στο να μπεις στο δωμάτιο και νομιζω συνηθως εχει μια Αντριάνα ξερει κανενας αν μπαινεις ; Την προηγουμενη φορα μου ειχε κανει τρελο μαρκάρισμα αλλα δεν τον επιχείρησα! Ευχαριστω εκ τον προτέρων! Καλα δυνατα γαμησια και με νεο αιμα!

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
δεν ειναι εδω ειχε φυγει και πολυ πιθανα να μην ξαναρθει αφου περνα κριση το επαγγελμα .
Επιτέλους απάντησε κάποιος..
Αρχικα σε ευχαριστώ που απάντησες.
Εσύ ξερεις πολλά..
Εχει φύγει..
Νόμιζα ότι είναι Ελληνίδα..
Πάντως πολύ αξιόλογη κ εξαίρετη σαν άνθρωπος κ όμορφη.
Ίσως να περνά μια παροδική κρίση το επάγγελμα αλλά πάλι θα πάρει τα πάνω του επειδή η καλύτερη μπισνα είναι το μουνι..

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546
Εχω καταφερει να παω με 2 τσατσαδες.
Αρχικα δεν πρέπει να ειναι αλλος στο σαλονι,επισης η κοπελα να μην ειναι μπροστα και της το λες σιγανα.
Της λες προτιμω να δωσω σε σενα τα λεφτα παρα σ αυτη.
Αν σου πει μα μου τα βγαζεις απο τη τσεπη και της λες μονο μαζι σου αν πει οχι φευγεις και γυρνας μετα απο καμια ωρα,εκει θα κοψεις αν σε θυμαται κλπ το ξεναλες και βαζεις παραπανω λεφτα αν π.χ παιρνει 20 η κοπελα δωσε στη τσατσα 30 η αυξανε 40 κλπ
Καλώς σε ξαναβρήκαμε φίλτατε ζαν. Τι λέει η ζωή εκεί στο μέτωπο?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546
Καλως σας βρήκα, δεξια τσιρακια δεν βλεπω σήμερα,τι γινεται τα μαζεψε ο μπογιας?
Είναι παρασκευή βράδυ σήμερα και έχουν βγει να πάρουν λίγο καθαρό αέρα να χαλαρώσουν από τη δουλειά.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Εχω καταφερει να παω με 2 τσατσαδες.
Αρχικα δεν πρέπει να ειναι αλλος στο σαλονι,επισης η κοπελα να μην ειναι μπροστα και της το λες σιγανα.
Της λες προτιμω να δωσω σε σενα τα λεφτα παρα σ αυτη.
Αν σου πει μα μου τα βγαζεις απο τη τσεπη και της λες μονο μαζι σου αν πει οχι φευγεις και γυρνας μετα απο καμια ωρα,εκει θα κοψεις αν σε θυμαται κλπ το ξεναλες και βαζεις παραπανω λεφτα αν π.χ παιρνει 20 η κοπελα δωσε στη τσατσα 30 η αυξανε 40 κλπ
Ακόμα κ να θέλει η τσατσά υπάρχουν κ τα πρακτικά προβλήματα για το πως θα γίνει.
Θα κλείσει το μπουρδελο για λίγο η θα βάλει την κοπελιά να κάνει τη τσατσά..

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
800
Πόντοι
990
Εσύ ξερεις πολλά..
Εχει φύγει..
Ίσως να περνά μια παροδική κρίση το επάγγελμα αλλά πάλι θα πάρει τα πάνω του επειδή η καλύτερη μπισνα είναι το μουνι..
καταρχας ευχαριστω
για να παρει πανω του δεεε το βλεπω για πολλους και ποικίλους λογους που γνωριζω προσωπικα ΚΥΡΙΩς ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΛΠ .Σε λιγο θα κλεισουν και αυτα κ θα αλλαξουν marketing ΘΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ..... ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΙΕΤ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ ΛΟΓΟ ΚΟΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΡΙΕΣ ..... ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΕΣ ακουσεμε εσυ μπορει να γαμας αλλα εγω ξερω περισσοτερα ......
Το 2023 ρευστο δε θα υπαρχει 3000 ευρ κατακεφαλη και 200 για καθε παιδι και 300 για καθε αμεα αρα πανε τα μαυρα χρηματα .ΟΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ POS .Αρα θα πρεπει αδειες αρα θα πρεπει να τηρουνται τα προβλεπομενα κατα το νομο . .... αρα πανε τα λαδωματα ......... ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
Στην ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 16 Β ΑΝΟΙΞΑΝ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΗΣ Η ΑΝΝΑ Η ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ ΜΟΥΝΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙ ΜΕ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ . Μην ακους οι περισσοτεροι ειναι για ποδοσφαιρο κλπ εγω ασχολουμε μονο με παγκοσμια οικονομια - οικονομικα στο χωρο αυτο. Αρκει να σου πω οτι υπαρχουν ΑΝΒΘΡΩΠΟΙ που κανουν τον τσατσο και ειναι ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ κ αλλος πρωιν ανωτατος υπαλληλος δημοσιου ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ......
ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
935
Πόντοι
361
καταρχας ευχαριστω
για να παρει πανω του δεεε το βλεπω για πολλους και ποικίλους λογους που γνωριζω προσωπικα ΚΥΡΙΩς ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΛΠ .Σε λιγο θα κλεισουν και αυτα κ θα αλλαξουν marketing ΘΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ..... ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΙΕΤ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ ΛΟΓΟ ΚΟΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΡΙΕΣ ..... ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΕΣ ακουσεμε εσυ μπορει να γαμας αλλα εγω ξερω περισσοτερα ......
Το 2023 ρευστο δε θα υπαρχει 3000 ευρ κατακεφαλη και 200 για καθε παιδι και 300 για καθε αμεα αρα πανε τα μαυρα χρηματα .ΟΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ POS .Αρα θα πρεπει αδειες αρα θα πρεπει να τηρουνται τα προβλεπομενα κατα το νομο . .... αρα πανε τα λαδωματα ......... ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
Στην ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 16 Β ΑΝΟΙΞΑΝ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΗΣ Η ΑΝΝΑ Η ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ ΜΟΥΝΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙ ΜΕ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ . Μην ακους οι περισσοτεροι ειναι για ποδοσφαιρο κλπ εγω ασχολουμε μονο με παγκοσμια οικονομια - οικονομικα στο χωρο αυτο. Αρκει να σου πω οτι υπαρχουν ΑΝΒΘΡΩΠΟΙ που κανουν τον τσατσο και ειναι ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ κ αλλος πρωιν ανωτατος υπαλληλος δημοσιου ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ......
ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Και δεν μας είπες αδελφούλη εσύ που ασχολείσαι με την παγκόσμια οικονομία εκτός από τις πουτάνες, τα ντραγκια και τα όπλα με POS θα διακινουνται??? Θα βγάζουν άδεια για εμπόριο όπλων και ναρκωτικών???? Με τα καράβια τι θα γίνει??? Θα κάνουν λαθρεμπόριο με POS??? Θα λαδώνουν τα τελωνεία με POS??? Στην Αφρική που είναι η αποθήκη του πλανήτη κι εκεί με POS θα γίνονται οι συναλλαγες???Ευρώπη και κυρίως Αμερική εκτός από την Ελλάδα βλέπεις να έχει γίνει αυτό???

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Η κυρία Εύα είναι η μόνη που μου κάνει κλικ, αν και δεν μ'αρέσει που έβαψε ξανθό το κεφάλι της.
Θυμίζει την Joan Jett που πολλοί ροκάδες θα θυμούνται, με τα δερμάτινα και την κιθάρα -- I love rock 'n roll
2 δεκαετίες της την πέφτω που και που, εξακολουθεί να μιλά στο πληθυντικό και στην καλύτερη απλά γελάει
Αυτη δηλαδη η σχιστοματα η τσατσα που δουλευει στην γωνια οπως κατεβαίνεις την Κολωνου γαμιοταν η γαμιετε; Επισης μια ξανθιά 45-50αρα κοντη με ωραια βυζια που ειναι αρκετα πιεστική στο να μπεις στο δωμάτιο και νομιζω συνηθως εχει μια Αντριάνα ξερει κανενας αν μπαινεις ; Την προηγουμενη φορα μου ειχε κανει τρελο μαρκάρισμα αλλα δεν τον επιχείρησα! Ευχαριστω εκ τον προτέρων! Καλα δυνατα γαμησια και με νεο αιμα!
αν είναι αυτή που νομίζω, της είχα πει μια φορά να την πάρω αυτή αντί για την κοπέλα μιας και με είχε αγκαλιάσει και μου έπιανε κώλο και πούτσο. Ναι μου λέει, πέρνει τα φράγκα, της το ξαναλέω, εσύ όχι η κοπέλα, ναι μου ξαναλέει, τελικά μου έστειλε την κοπέλα.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.072
Πόντοι
20.686
2 δεκαετίες της την πέφτω που και που, εξακολουθεί να μιλά στο πληθυντικό και στην καλύτερη απλά γελάει

αν είναι αυτή που νομίζω, της είχα πει μια φορά να την πάρω αυτή αντί για την κοπέλα μιας και με είχε αγκαλιάσει και μου έπιανε κώλο και πούτσο. Ναι μου λέει, πέρνει τα φράγκα, της το ξαναλέω, εσύ όχι η κοπέλα, ναι μου ξαναλέει, τελικά μου έστειλε την κοπέλα.
Ωραίος!¡!!
Σε καύλωσε η τσατσά για να πουτσωσεις την πουτανα.:rockon:

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Ωραίος!¡!!
Σε καύλωσε η τσατσά για να πουτσωσεις την πουτανα.:rockon:
η πλάκα είναι ότι η τσα2 ήταν βυζαρού ενώ η κοπέλα στο ενάμιση,
όταν με ρώτησε τι θέλω της είπα, εγώ για ισπανικό ήρθα.
Απάντησε: Με τι βυζιά να σου κάνω ισπανικο;
Στην υπηρεσία πες το αυτό της λέω

• Like
Αντιδράσεις: baroc

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.072
Πόντοι
20.686
η πλάκα είναι ότι η τσα2 ήταν βυζαρού ενώ η κοπέλα στο ενάμιση,
όταν με ρώτησε τι θέλω της είπα, εγώ για ισπανικό ήρθα.
Απάντησε: Με τι βυζιά να σου κάνω ισπανικο;
Στην υπηρεσία πες το αυτό της λέω
Τεράστια η τσα.
Πουλάει πετρέλαιο σε πετρελαιαδες.

M1LfoS1

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
20
Πόντοι
0
Μύστες ξέρουμε καμία Τσατσα να επισκεπτω που κανει τέτοιες ατασθαλίες ;δώστε μου τα φώτα σας σας παρακαλώ

Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Like
21
Πόντοι
0

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
800
Πόντοι
990
H ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΙΑ ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ 32 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΑ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ 3 ΣΗΜΑΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΝΙΔΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ,,,ΜΑΥΡΟ ΜΑΛΙ (ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΒΑΦΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΑΒΑΦΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΤΕΣ ΑΣΠΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΑΡΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ .... ) ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΤΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΡΓΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΠΡΩΚΤΟΥ ΜΕ ΡΩΓΕΣ ΜΕΤΡΙΕΣ ΡΟΖ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΕΙΛΟΣ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ (ΑΥΤΟ ΔΕΕΕΕ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ .....) ΣΤΑ 62 ΚΙΛΑ ΛΕΥΚΟ ΔΕΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΟΥΣ ΜΕ ΕΛΙΑ ΣΚΟΥΡΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ .....ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ .....ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
800
Πόντοι
990
Εσύ ξερεις πολλά..
Εχει φύγει..
ΝΑΙ ΞΕΡΩ .......
ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ- ΕΝΩΣΗ -- ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ 5 ΠΑΚΙ ΜΑΖΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4 ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 320 ΕΥΡ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤ Ο ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ .ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚΑΤΕΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ , Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΔΕ ΚΟΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ .... ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΟ ΜΕΤΡΙΑΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο Λ Ε Σ ΟΙ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 2023 ΜΕ POS ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ... ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 2000 ΕΥΡ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΥ 160 ΕΥΡ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕΤΡΗΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΗΔΗΜΑ .....?????? ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ???? ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ YGEIA ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΕΙ ΤΩΝ ΣΜΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΩΡΑΣ ( ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΗΚΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ ) , ΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΟΥΧΛΑ ΜΥΚΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΦΑΚΟ UV ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ 5 ΕΥΡΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ ...... ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ......ΟΕΕΕΟΟΟΟ.... ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ .......ΚΛΠ ΚΛΠ

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom