Νέα

Θεία έριξε τα ανήψια από το μπαλκόνι και έπεσε και η ίδια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
είδατε να γίνεται της πόπης στα Κοινωνικά δίκτυα; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ. Η Γυναικεία εγκληματικότητα κρύβεται κάτω από το χαλί, πάντα. Θα τη βγάλουν τρελή, κι όλα καλά

Ενω αμα το εκανε αντρας θα εβγαιναν και θα λεγανε η πατριαρχια σκοτωνει,θα κανανε πορεια και θα λεγανε για γυναικοκτονιες και αηδιες

τυποι οι φεμιναζι για να το δικαιολογησουνε μπορει να πουνε οτι η θεια προπονουνταν για τερματοφυλακας :confused: :confused: :confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Μήπως η τύπισσα ήθελε να τους εκπαιδεύσει για νίντζα ; Σου λέει αφου θα βάλουν την μάσκα απο το νηπιαγωγείο η μισή εκπαίδευση έχει γίνει ήδη ας κάνω και εγω την άλλη μιση :P

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
Μήπως η τύπισσα ήθελε να τους εκπαιδεύσει για νίντζα ; Σου λέει αφου θα βάλουν την μάσκα απο το νηπιαγωγείο η μισή εκπαίδευση έχει γίνει ήδη ας κάνω και εγω την άλλη μιση :P

τυπε δε νομιζω,συνηθως οι αλβανοι εκπαιδευονται για μπουκαδοροι και πορτοφολαδες :confused: :confused: :confused:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.320
Πόντοι
1.446
  • Χαχα
Αντιδράσεις: enduro
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Στην Ελλάδα δεν έχουμε μεγάλη γυναικεία εγκληματικότητα.
και βέβαια όχι. Αφού κάθε περίπτωση καλύπτεται επιμελέστατα. Αλλά τι σημασία έχει το ποσοστό; αν υπάρχουν ας πούμε λίγες κλέφτρες, δεν πρέπει να δικάζονται σύμφωνα με το Νόμο; πως το έχεις τακτοποιήσει μέσα στο κεφάλι σου;

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
και βέβαια όχι. Αφού κάθε περίπτωση καλύπτεται επιμελέστατα. Αλλά τι σημασία έχει το ποσοστό; αν υπάρχουν ας πούμε λίγες κλέφτρες, δεν πρέπει να δικάζονται σύμφωνα με το Νόμο; πως το έχεις τακτοποιήσει μέσα στο κεφάλι σου;
Όλες αμα τις πιάνουν δικάζονται. Και αν πρέπει να μπουν φυλακή, μπαίνουν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Όλες αμα τις πιάνουν δικάζονται. Και αν πρέπει να μπουν φυλακή, μπαίνουν.
είσαι σίγουρος; οι Δασκάλες ας πούμε που κάνουν σεξ με ανήλικα αγόρια, αντιμετωπίζονται ΑΚΡΙΒΩΣ όπως οι Δάσκαλοι που κάνουν σεξ με ανήλικα κορίτσια; ποια ενημέρωση έχεις;

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
είσαι σίγουρος; οι Δασκάλες ας πούμε που κάνουν σεξ με ανήλικα αγόρια, αντιμετωπίζονται ΑΚΡΙΒΩΣ όπως οι Δάσκαλοι που κάνουν σεξ με ανήλικα κορίτσια; ποια ενημέρωση έχεις;
Ίσως όχι, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς δεν ξέρουμε αυτές τις υποθέσεις στο σύνολο τους, πώς απολογήθηκε π.χ. ή γιατί ακριβώς κατηγορείται τί λένε οι δικογραφίεςκλπ. μόνο ότι πουν τα κανάλια. Και δεν έχουμε τέτοιες πολλές περιπτώσεις ανάλογες με αυτές της αμερικής.
Πάντως έχουμε ένα σωρό άλλα παραδείγματα από γυναίκες που μια χαρά τις πιάνουν και μια χαρά τις πάνε και φυλακή.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ίσως όχι, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς δεν ξέρουμε αυτές τις υποθέσεις στο σύνολο τους, πώς απολογήθηκε π.χ. ή γιατί ακριβώς κατηγορείται τί λένε οι δικογραφίεςκλπ. μόνο ότι πουν τα κανάλια. Και δεν έχουμε τέτοιες πολλές περιπτώσεις ανάλογες με αυτές της αμερικής.
Πάντως έχουμε ένα σωρό άλλα παραδείγματα από γυναίκες που μια χαρά τις πιάνουν και μια χαρά τις πάνε και φυλακή.
Όσον αφορά τη συζήτηση που είχαμε για την ισότητα. Ο ο 44χρονος καθηγητής, που κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με 15χρονη μαθήτριά του Προφυλακίστηκε.
Tον δρόμο για τη φυλακή πήρε την Πέμπτη (9/7) ο 44χρονος καθηγητής, που κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με 15χρονη μαθήτριά του σε σχολείο της Ηλιούπολης.
Παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια και σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχθηκε μέρος της κατηγορίας που αντιμετωπίζει για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση, υποστηρίζοντας ότι είχαν πιο στενή σχέση με τη μαθήτρια από τον Φεβρουάριο του 2020 και αφού ήδη είχε κλείσει τα 15 της χρόνια.
Επίσης, ανέφερε πως ό,τι συνέβη έγινε μόνο μία φορά, ενώ φέρεται να δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για το κακό που έκανε σε δύο οικογένειες, τη δική του και της μαθήτριας.
Με τη σύμφωνη γνώμη, λοιπόν, ανακριτή και εισαγγελέα ο 44χρονος προφυλακίστηκε.
πηγή https://www.a-sports.gr/articles-25...xesh-me-th-15xronh-mathhtria.htm#.YKA_D6FRWUk

Η 36χρονη η οποία όχι μόνο έκανε πολλές φορές σεξ με τον 13χρονο, αλλά του έστελνε και μηνύματα πως μόλις τελειώσει ο Κόβιντ θα τον πάρει να φύγουν στο Εξωτερικό, δηλ. προπαρασκευαστικές πράξεις για απαγωγή, στην αρχή έμεινε περιορισμένη στο σπίτι της (όπως όλοι μας λόγω Κόβιντ) και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με περιορστικούς όρους. Και γιατί όχι; οι γυναίκες σαν τη Σούλα θα διαδίδουν ψέματα πως προφυλακίστηκε, και τύποι σαν κι εσένα θα τις πιστεύουν. Δεν θέλουν ισότητα. Έχουν πετύχει ειδική μεταχείρηση.
Μετά την απολογία της την περασμένη Παρασκευή είχε προκύψει διαφωνία μεταξύ της ανακρίτριας και της εισαγγελέως για το εάν θα πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι και έκτοτε είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, έως ότου αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.
Τελικά οι δικαστές του Συμβουλίου τάχθηκαν με την άποψη της εισαγγελέως και αποφάσισαν η καθηγήτρια να παραμείνει ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Πηγή: 36χρονη καθηγήτρια: «Θα σεβαστώ όλους τους όρους που μου επιβλήθηκαν για τον 13χρονο» - iefimerida.gr

είπες κάτι;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ας δούμε μια άλλη περίπτωση, κι ας κρίνουμε κι απο εδώ πόση ισότητα υπάρχει στην αντιμετώπιση των διαφορετικών φύλων. Η κυρία Τσέκου, μαγνητοσκόπησε ΚΡΥΦΑ ένα Υπουργό ονόματι Ζαχόπουλο, τον εκβίασε, κι ενώ γύρναγε τα κανάλια προσπαθώντας να πουλήσει το υλικό, της το υπέκλεψε κάποια εφημερίδα, και τον είδε πρωτοσέλιδο όλη η Ελλάδα στις προσωπικές του στιγμές, οι οποίες είναι σαφές πως Δημοσιοποιήθηκαν χωρίς τη θέλησή του. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά οι τέντες ανέκοψαν την πτώση του και τη γλύτωσε με κατάγματα. Ποιά ήταν η κατάληξη; ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ. Ο Στάθης γύρισε με συναίνεση ένα βίντεο το οποίο ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ έριξε στο Διαδίκτυο. Πόσοι άραγε το είδαν, κι από αυτούς πόσοι αναγνώρισαν την πρωταγωνίστρια; Με λίγα λόγια. Γύρισες κρυφά βίντεο και Εκβίασες Υπουργό, τον οποίο είδε γυμνό όλη η Ελλάδα και είσαι Γυναίκα; Αθωώνεσαι, τελικά. Δημοσιοποίησες βίντεο, το οποίο είδαν ελάχιστοι, κι ακόμα λιγότεροι αναγνώρισαν την πρωταγωνίστρια και είσαι Άντρας; Πέντε χρόνια φυλάκιση, 10 χιλιάρικα πρόστιμο, κι ακόμα του επιβλήθηκαν τα εξής: Nα εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα, να επιτηρείται από κοινωνικό λειτουργό και να μη μπορεί να φύγει από τη χώρα. Βοήθησέ με να δω που βρίσκεις την ισότητα στην αντιμετώπιση των φύλων

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
και τύποι σαν κι εσένα θα τις πιστεύουν

είπες κάτι;
Δεν είμαι απ' αυτούς που πιστεύουν όλες τις γυναίκες όπως προτάσσει το metoo #believeallwomen. Απεναντίας..
Αλλά αυτό που κάνεις είναι μια σύγκριση στην οποία μπορεί να έχεις και δίκιο 100%, εγώ δεν είπα.
Το άλλο που πρόσθεσες για το συμβάν με την Τσέκου, πάλι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η υπόθεση είχε και κάποια πολιτική χροιά.
Γενικά πάντως, ναι, μερικές υποθέσεις σαν αυτές βγάζουν μάτι και δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν, αλλά πιστεύω ότι η πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν είναι έτσι και αποδίδεται δικαιοσύνη. Ξέρω περίπτωση υπερμουνάρας απ' το επαγγελματικό μου περιβάλλον παλιά, που κάτι είχε κάνει και την έκλεισαν φυλακή κανονικά. Και πόσες ακόμα τρανταχτές υποθέσεις που οι κατηγορούμενες καταδικάστηκαν και πήγαν φυλακή.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Δεν είμαι απ' αυτούς που πιστεύουν όλες τις γυναίκες όπως προτάσσει το metoo #believeallwomen. Απεναντίας..
Αλλά αυτό που κάνεις είναι μια σύγκριση στην οποία μπορεί να έχεις και δίκιο 100%, εγώ δεν είπα.
Το άλλο που πρόσθεσες για το συμβάν με την Τσέκου, πάλι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η υπόθεση είχε και κάποια πολιτική χροιά.
Γενικά πάντως, ναι, μερικές υποθέσεις σαν αυτές βγάζουν μάτι και δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν, αλλά πιστεύω ότι η πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν είναι έτσι και αποδίδεται δικαιοσύνη. Ξέρω περίπτωση υπερμουνάρας απ' το επαγγελματικό μου περιβάλλον παλιά, που κάτι είχε κάνει και την έκλεισαν φυλακή κανονικά. Και πόσες ακόμα τρανταχτές υποθέσεις που οι κατηγορούμενες καταδικάστηκαν και πήγαν φυλακή.
δώσε ανάποδα παραδείγματα λοιπόν, εγώ έδωσα δύο κραυγαλέα, κι αν θέλεις συνεχίζω

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
δώσε ανάποδα παραδείγματα λοιπόν, εγώ έδωσα δύο κραυγαλέα, κι αν θέλεις συνεχίζω
Μα δεν θέλω να αντικρούσω αυτά που λες. Εγώ σου λέω ότι έχεις ένα δικιο μεγάλο, αλλά εν μέρει ομως γιατί πιστεύω ότι δεν είμαστε τόσο χάλια (ακόμα, ίσως βέβαια να οδεύουμε προς τα εκεί...).

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Μα δεν θέλω να αντικρούσω αυτά που λες. Εγώ σου λέω ότι έχεις ένα δικιο μεγάλο, αλλά εν μέρει ομως γιατί πιστεύω ότι δεν είμαστε τόσο χάλια (ακόμα, ίσως βέβαια να οδεύουμε προς τα εκεί...).
προσυπογράφω το ΑΚΟΜΑ. Αν όμως είμαι βέβαιος για κάτι, είναι πως η χώρα μας ακολουθεί με καθυστέρηση το Δυτικό Κόσμο, κι όχι την Κίνα ή την Ινδία. Ο Δήμαρχος του Λονδίνου γέμισε το ΜΕΤΡΟ με αφίσες στις οποίες συμβουλεύει οποιαδήποτε νιώσει απειλή επειδή τις κοιτάει κάποιος άντρας, μα τον καταγγείλουν. Ακόμα κι αν κάποιος τρίτος το νιώσει, μπορεί να κάνει αυτός την καταγγελία. Κι ακόμα είμαστε στην αρχή
aed884b0-4d3a-11ec-b71e-4b0bb2814e1f

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
:confused:
Μα έχεις δίκιο σε αυτά, εγώ δεν διαφωνώ.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.725
Πόντοι
18.496
κατα διαολου παμε δυστυχως,
ευτυχως που υπαρχουν τα εργαζομενα κοριτσια

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Ο Δήμαρχος του Λονδίνου και οι / αι συν αυτώ , θα ήθελαν πιθανώς να απαγορευτεί καθε επαφή μεταξύ ανδρών και γυναικών ...

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Στην Ελλάδα δεν έχουμε μεγάλη γυναικεία εγκληματικότητα.
Λάθος. Στην Ελλάδα δεν προβάλλεται η γυναικεία εγκληματικότητα. Μην το μπερδεύεις. Εάν βάλουμε μέσα και τις ψευδείς καταγγελίες ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ, τότε Σικάγο γίναμε.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom