Νέα

The best strip club in Athens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καλυτερο Στριπτηζαδικο προς ολα τα ειδη!

• Grand Ritorno

Ψήφοι: 1 7,1%
  • Club Ανατολή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Lido Palace

• Mousses Club

Ψήφοι: 2 14,3%
  • Baby Gold

• Rasputin Live Show

• Baby O Original

• Star Live (Μεταμόρφωση)

• Princess Live Strip Show

• Alcatraz

Ψήφοι: 4 28,6%
  • Lolita Club

• Erotica Live Show

• Diamond Dolls

• Moulin-blue-ΧΑ'Ι΄ΔΑΡΙ

• Κούκλες - (ex Sarka Club)

• PARIS Live Show Strip...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    14

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Είπαμε...
Από τη στιγμή που μιλάμε για αγοραίο, εφαρμόζονται οι νόμοι της αγοράς...
Και αν είσαι χάλια καταναλωτής στα γιαούρτια θα είσαι και στις γυναίκες- αναπόφευκτο σαν άδικη κατάρα...

Τα στριπτιζομάγαζα είναι ένας καταπληκτικός χώρος να πιείς το ποτό σου, να πιάσεις κανά κώλο και να κάνεις άριστης ποιότητα χαβαλέ, με κόστος ανά άτομο κατώτερο από τραπέζι σε trendy μαγαζί...

Από εκεί και πέρα, αν θέλεις περισσότερα από το χώρο, θα το πληρώσεις πολύ ακριβά και όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο...
Με το ίδιο χρηματικό κόστος και χωρίς το ψυχολογικό, θα είχες ένα εξαιρετικό ct τη βδομάδα...

Και διαφωνώ με την αντίληψη ότι παίζεται πραγματικό παιχνίδι στα στριπτιζομάγαζα- οι κοπέλες πράγματι ΔΕΝ προσφέρονται στον καθένα αλλά επιλέγουν προσεχτικά τον τυχερό αλλά με κριτήριο την γκάβλα τους (για χρήμα) ή το προσωπικό τους γούστο (για λουί βιττόν)..

Το ότι με "επιλέγει" μια στριπτιζού δεν είναι απαραίτητα καλό...

Από εκεί και πέρα, όταν αυτά τα μαγαζιά απευθύνονται σε ενήλικους, το τί κάνει ο καθένας εκεί μέσα, είναι προσωπική του υπόθεση...
Και υπάρχουν και μάγκες, με τεράστια καίτοι ακριβοπληρωμένη εμπειρία στους οποίους δεν μπορεί να τη βγεί ούτε και η πιο αδίαστακτη ουκρανή στριπτιτζού...
Οι τύποι αυτοί έχουν το σεβασμό μου...

Τα δικά μου σχόλια είναι πάντοτε από τη σκοπιά του απλού πελάτη με επίτηδες περιορισμένο μπατζετ που ξέρει τα όρια του και έχει δει αρκετά ντοκυμανταιρ για να ξέρει ότι όσο ισχυρό και να αισθάνεται ένα βουβάλι, δεν πάει να κάνει μαγκιές σε αιλουροειδή...

Βάλε τα πράγματα  στη θέση τους ρε ίσιε  :rockon: :rockon: :rockon:

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έχεται δει την διαφήμιση που κάποιος ψάχνει τους υπεύθυνους να κάνουν κάτι για τα σκουπίδια την ενέργεια κτλ;
Τέτοιοι είμαστε όλοι στην Ελλάδα κι αντι να φροντίσουμε να βελτιώσουμε πρώτα τον εαυτό μας και να καλυτερέψουμε τη ζωή μας το μόνο που κάνουμε είναι να βγαίνουμε και να λέμε πως φταίει το Ελλαδιστάν και όλοι οι άλλοι ψάχνοντας διαρκώς για υπεύθυνους. Λες και μεις δεν αποτελούμε όλοι εμεις το Ελλαδιστάν.
Το ίδιο γίνεται και για τα στριπ. Δεν μας κάθησε η γκόμενα μας έφαγε τα λεφτά δεν μας πήρε τηλέφωνο ή μας έδωσε τηλέφωνο μούφα, δεν μας σέρβιραν καλά δεν κανει ο ένας ή ο άλλος σωστά τη δουλειά του και δώστου κλάμα. Την ώρα που κέρναγες και χούφτωνες δεν ήξερες πως μετά έπρεπε να πληρώσεις; Σου είπαν κατόπιν πόσο πάει τι;
Πάντα φταίει κάποιος άλλος εμείς ποτέ.
Κι όποιος έχει αντίθετη άποψη με μας είναι βαλτός και εγκάθετος.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μεγαλε τη θελεις να πεις τωρα?οτι κανετε κοινωνικο εργο και εμεις σας εκμεταλευομαστε?

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
το θέμα δεν είναι να απολογείσαι....
ούτε αυτός ήταν και ο τόνος γραφής μου........
αυτό που ήθελα να πω είναι πως δικαιολογείσαι πλήρως όταν δε γνωρίζεις....
όταν όμως έχεις γνώση πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός.....

Θεωρώ πολύ πιθανό αυτές οι οποίες έχουν περάσει καλά μαζί σου και για τις οποίες έχεις χαλασει τουβλάκια τζένγκα, να μάθεις αίφνης ότι γαμιόσαντε για 200 Ευρά......

Και επειδή έχω ιδία πείρα σου λέω να το ψάξεις.........

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Δεν απολογούμαι, θα απολογιομουνα αν ντρεπόμουνα για αυτό που κάνω, οπότε πιθανότατα δεν θα το έγραφα καν για να μην χρειαστεί να απολογηθώ ...  :grin:

Τα πάθημα ίσως να μου έγινε μάθημα ...
Τα τουβλάκια θα προσφέρονται πιο επιλεκτικά όταν αποφασίσω να τα προσφέρω ...
Και στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα ... τώρα που σε αποκτώ σιγά σιγά θα πράξω αναλόγως
Πιστεύω ότι κατάλαβες ...!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω καταλαβα τι θελεις να πεις.αλλα εισαι λαθος να ξερεις.οταν βαρατε μυγες ολο το βραδυ και ξαφνικα εμφανιζετε πελατης θελετε να βγαλετε ολη την ζημια απο εν ατομο,και ειδικα αν ειναι και μεθυσμενος το ξεκολιαζετε.βρε ουστ απο εδω,αυριο να κλεισετε ολοι να βαλετε μυαλο,με τις κολοτιμες που εχετε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εκεί  σε  εξιτάρει και  το  κυνήγι . Διότι  η  πουτή  έχει  την  επιλογή και  δεν  προσφέρεται στον  οποιοδήποτε , όπως  στα  άλλα  καθιδρύματα  αντί  του  προκαθορισμένου  αντιτίμου .

Αυτό σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση, της οποίας συζήτησης το πρώτο κεφάλαιο θα λέγεται "Ορισμοί" και θα ορίζει κατ' ελάχιστον τους όρους "κυνήγι" και "οποιοσδήποτε".

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Τίποτε σπουδαίο φίλτατε απλά ο νοών νοείτο!!!
ναι καταλαβαμε.οι πουτανες στα στριπ δεν ειναι πουτανες οτι οποιος θελει παει και δεν τον υποχρεωνει κανενας και οτι ισως επιτελειτε και κοινωνικο εργο.και λεω εγω.ας μην ειχατε τους αγαπουληδες-μαλακες να σας καταθετουν το χρημα και μετα θα βλεπαμε ποιος θα ηταν τοσο ανετος.αραξε φιλαρακι στα σκοταδια του κωλομπαρου και μην προσπαθεις να μας πεισεις για τα αδυνατα.μαγαζακια της πλακας εισαστε και να λετε ευχαριστω για οτι χρημα μαζευετε

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτό σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση, της οποίας συζήτησης το πρώτο κεφάλαιο θα λέγεται "Ορισμοί" και θα ορίζει κατ' ελάχιστον τους όρους "κυνήγι" και "οποιοσδήποτε".

Κυνήγι πάντοτε γίνεται...
Αυτό που χρειάζεται ορισμό είναι ποιος ο κυνηγός και ποιος ο κυνηγημένος...

Επιμένω...
Δείτε ντοκυμανταιρ για τη ζούγκλα και ειδικά πώς επιλέγουν τα θύματά τους τα αιλουροειδή και θα καταλάβετε πολλά για τον αγοραίο και ειδικά για τα στριπτιζομάγαζα...

Τρεις κατηγορίες κυνηγάνε τα αιλουροειδή: νεαρά ζώα που δεν έχουν τη γνώση  να ξεφύγουν και έχουν και άγνοια κινδύνου, ηλικιωμένα ζώα που δεν μπορούν να ξεφύγουν και άρρωστα που δεν θέλουν να ξεφύγουν..

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν επειδή απο πολλούς έχω χαρακτηρισθεί ως μαγαζάτορας και ιδιοκτήτης ιδρύματος σας προσκαλω όλους σε μια δωρεάν βραδιά στο κωλόμπαρό μου όπου θα πιείτε ότι τραβάει η ορεξάρα σας και θα γαμήσετε όλα τα διαθέσιμα μουνια που έχω στη δουλεψή μου καθώς και αν δεν φτάσουνε θα μπάσουμε μέσα και μερικές περαστικές απο το δρόμο για την απόλυτη ικανοποίησή σας. ΟΚ; Ελπίζω τώρα να είστε ευχαριστημένοι!!! Αν έχετε απορίες καλέστε ένα γιατρό να σας τις λύσει.  

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
μπόργκη με το συμπάθειο παικταρά μου...
αλλά θεωρώ αδιανόητο πιτσιρικάς που έχει μάθει απ όξω τη Φυλής να χαλάει τρακοσάρια στο μπέιμπυ γκολντ.

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Με αυτά τα λεφτά που έχεις χαλάσει σε άλλη χώρα θα είχες προσωπικό χαρέμι.....

Είναι όμοιο με αυτό που μου είχε πει ο ασφαλιστης μου κάποτε....

Με τα λεφτά που δίνεις κάθε χρόνο για ΙΚΑ η εταιρεία μου σου δικαιολογεί προσωπικό ελικόπτερο αεροδιακομιδής.........οπουδήποτε, οποτεδήποτε........

Κοινώς ο Ελληνας καμαρώνει που θεωρείται και είναι ο μεγαλύτερος μαλάκας της Ευρώπης.....
Ενίοτε το χαίρεται κιόλας και αρνείται να το αλλάξει.....

Και βεβαίως στο τέλος διαμαρτύρεται γιατί το Τοτάλ της ΦΑΓΕ έχει 1,25 Ευρώ στο Σούπερ Μαρκετ όταν ο Ισπανός το ίδιο προιόν εισαγωγής το πληρώνει 0.94......
Αβυσσος η ψυχή του Ελληνα.... Αβυσσος......

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
δυστιχώς οδηγούμε στά ίδια συμπεράσματα δέν υπάρχει λογική σέ αυτή τή χώρα..
άμα πληρώνει ό έλληνας 4.5 ευρώ τόν καφέ στόλαικό παγκράτι  ενώ στό παρίσι έχει 2 καί λιγότερο  τί κάθομε καί συζητάω γιά τά λεφτά πού χαλάει στά στριπ κλαμπ???χάνω τόν χρόνο μου...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Προς maitre: Μία απορία μόνο φίλτατε: Θα γαμήσουμε και τις καθαρίστριες?  :think:

Προς str8: Επιμένω...ορισμός "κυνηγιού" και "οποιουδήποτε" και θέμα εάν έχει επιλογή ή όχι η ξεβράκωτη. :boobies:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
δυστιχώς οδηγούμε στά ίδια συμπεράσματα δέν υπάρχει λογική σέ αυτή τή χώρα..
άμα πληρώνει ό έλληνας 4.5 ευρώ τόν καφέ στόλαικό παγκράτι  ενώ στό παρίσι έχει 2 καί λιγότερο  τί κάθομε καί συζητάω γιά τά λεφτά πού χαλάει στά στριπ κλαμπ???χάνω τόν χρόνο μου...

Στο Παγκράτι έχει 4.5€ ο καφές????

Να ρε....τα έλεγα εγώ, DaCapo και DaCapo...Best VfM in town!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι και μετα απο το παρτυ που θα μας κανεις,θα βαλεις και τους μπραβους σου να μας δειρουν.μας καηκανε τα αρχιδια για το κολομπαρο σου.και μονο που μιλας ετσι φαινεσε τι εισαι.εχουμε λεφτα να παμε οποτε θελουμε και οπου θελουμε.Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ και το να μας περνατε για μαλακες δεν μας αρεσει.τωρα οσο για εσενα κατσε στο κολομπαρο σου και περιμενε το επομενο σου θυμα.παντως εγω δεν προκειτε να ειμαι,και πιστευω και αλλοι απο εδω μεσα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κυνήγι πάντοτε γίνεται...
Αυτό που χρειάζεται ορισμό είναι ποιος ο κυνηγός και ποιος ο κυνηγημένος...

Επιμένω...
Δείτε ντοκυμανταιρ για τη ζούγκλα και ειδικά πώς επιλέγουν τα θύματά τους τα αιλουροειδή και θα καταλάβετε πολλά για τον αγοραίο και ειδικά για τα στριπτιζομάγαζα...

[size=12pt]Τρεις κατηγορίες κυνηγάνε τα αιλουροειδή: νεαρά ζώα που δεν έχουν τη γνώση  να ξεφύγουν και έχουν και άγνοια κινδύνου, ηλικιωμένα ζώα που δεν μπορούν να ξεφύγουν και άρρωστα που δεν θέλουν να ξεφύγουν.. [/size]

Δε φαντάζομαι να εννοείς ότι σε αυτές τις τρεις κατηγορίες κατατάσσονται τα θηράματα-στριπτηζούδες, ε;

Γειά σας ρε Ελληνάρες, "κυνηγοί"  :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δε φαντάζομαι να εννοείς ότι σε αυτές τις τρεις κατηγορίες κατατάσσονται τα θηράματα-στριπτηζούδες, ε;

Αφού με πιάνειςςςςςς, τί ρωτάς ;;;  :2funny:  :2funny:

Και προς αποφυγή παρερμηνειών, στην πρόταση: "Τρεις κατηγορίες κυνηγάνε τα αιλουροειδή", τα αιαλουροειδή είναι το υποκείμενο...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Όντως  2CV γράφεται .
Άλλα  παράπονα ?
Ά  εγώ  έκαψα  και  την  μισή  Ελλάδα  πρόπερσι !
Τίποτα  άλλο ?

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Απλά να σου στείλω το Ε9 μου να δεις που έχω τα κτήματα να μην μου τα κάψεις του χρόνου το καλοκαίρι ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom