celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.897
- Πόντοι
- 6.256
Kαι Τζειμς ΜπραουνΣφακιανάκης Θ-Ε-Ο-Σ
Το φαρμακάκι, το μπουκαλάκι, το τραπεζάκι, το εγκληματάκι....
Μανώλη μου, τα φιλιά μου

Kαι Τζειμς ΜπραουνΣφακιανάκης Θ-Ε-Ο-Σ
Μανώλη μου, τα φιλιά μου
Σφακιανάκης Θ-Ε-Ο-Σ
Μανώλη μου, τα φιλιά μου
οι συγγενεις που ειχανε να της μιλησουνε απο το 1992 ξαφνικα την θυμηθηκαν μολις ακουσαν για λιρες και θελουν να μας πεισουν οτι ενδιαφερονται απο τι πεθανε....εμετος.H θανουσα σπιτονοικοκυρα ειχε κανει λεει πληρεξουσιο στον Μανο να <χειριζεται καθε της υποθεση σε φορεα δημοσιου και ιδιωτικου δικαιου, σαν να ηταν η ιδια>, και οι συγγενεις της τωρα ψαχνουν αδειους τραπεζικους λογαριασμους και χαμενες χρυσες λιρες. Μονο τα απληρωτα δανεια στο τριωροφο εμειναν.
πηγαινε ο μανος και τραγουδουσε τυπε...ειχε κανει καταληψη σε ολο το τριωροφο η οικογενεια ανταμς...Ξερει κανεις αν εχει ανοιχθει το σπιτι της σπιτονοικοκυρας;
Τι απεγινε εκεινο το σπιτι εδω και τοσο καιρο απο το θανατο της;
Ισως να βρουνε και αλλα στοιχεια εκει.
Αδυνατω να πιστεψω πως η αστυνομια δεν εχει κανει ηδη ελεγχο εκει
Ο Μανος τραγουδουσε στον 1ο οροφο. Η σπιτονοικοκυρα εμενε στον 2οπηγαινε ο μανος και τραγουδουσε τυπε...ειχε κανει καταληψη σε ολο το τριωροφο η οικογενεια ανταμς...
ειχαν βαλει και τον γολιαθ πορτιερη στην εισοδο και ηταν σαν καταληψη αναρχικων στα εξαρχεια....απαιτουνταν επεμβαση της οπκε....
![]()
![]()
![]()
![]()
Εισαι σιγουρος οτι δεν θα το βαζαν στα ποδιαπηγαινε ο μανος και τραγουδουσε τυπε...ειχε κανει καταληψη σε ολο το τριωροφο η οικογενεια ανταμς...
ειχαν βαλει και τον γολιαθ πορτιερη στην εισοδο και ηταν σαν καταληψη αναρχικων στα εξαρχεια....απαιτουνταν επεμβαση της οπκε....
![]()
![]()
![]()
![]()
Και ειναι και καρπερός.Και ξανά προς την δόξα τραβά.
Τα τελευταια εγκληματα φιλε χτυπάνε χολυγουντΑν έπαιζε ακόμη ο Κόκκινος Κύκλος θα είχε τρελό υλικό με τα εγκλήματα των τελευταίων χρόνων.
ασθενικος γονιμοποιητης μανος, γολιαθ και μανα μαγισσας το δινουν 1,05 να μπουνε καγκελο...Kαι Τζειμς ΜπραουνΓια οσους λεγανε να κλεισει η υποθεση,αφου την μπαγλαρωσαν,δεν σκεφτηκαν οτι μπορει να ειχε συνεργο/ους
![]()
Ναι θελει να αποφυλακιστει δεν αισθανεται ασφαλεια στην φυλακη και εμεις δεν θα αισθανομαστε ασφαλεις με αυτην εξω. Να αφησουν λασκα τον Λιγναδη και τον πιλοτο μπας και ξεβρομισει ο τοπος απο αυτην![]()
Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης
Λίγες μόλις ώρες μετά την προφυλάκισή της, οι δικηγόροι της 33χρονης κατηγορούμενης αναμένεται να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης. Το VIP κελί και το... "δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή".www.news247.gr
![]()
Έχει πολύ δρόμο το σήριαλ, μπορεί και μέχρι τις εκλογές! Ελπίζω να μάθουμε τι έγινε στο τέλος πριν σκάσει η πρώτη ατομική βόμβαΣφακιανάκης Θ-Ε-Ο-Σ
Μανώλη μου, τα φιλιά μου
Μακάρι, δεν θέλω να ψοφήσω χωρίς να μου έχει λυθεί αυτή η απορίαΈχει πολύ δρόμο το σήριαλ, μπορεί και μέχρι τις εκλογές! Ελπίζω να μάθουμε τι έγινε στο τέλος πριν σκάσει η πρώτη ατομική βόμβα![]()
Αν είναι μπλεγμένοι και άλλοι εγώ στη θέση της Ρούλας και τουΜακάρι, δεν θέλω να ψοφήσω χωρίς να μου έχει λυθεί αυτή η απορία![]()
Ο μάνος μας δυο μερες μετα τον έρανο για μια κηδεία αγορασε μεγαλη μηχανη και την εβαλε στο ινστα.Ναι θελει να αποφυλακιστει δεν αισθανεται ασφαλεια στην φυλακη και εμεις δεν θα αισθανομαστε ασφαλεις με αυτην εξω. Να αφησουν λασκα τον Λιγναδη και τον πιλοτο μπας και ξεβρομισει ο τοπος απο αυτην
είσαι άλλη μια απόδειξη, για ποιο λόγο οι γυναίκες τη γλυτώνουν πάντα. Η Κοινωνία δεν θέλει να δεχτεί ότι υπάρχουν ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Πάντα, κάποιοι θα προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες. Δεν πα να μας έχουν προειδοποιήσει οι Αρχαίοι Τραγωδοί κι ο Σαίξπηρ, η Κοινωνία θα προσπαθεί να το κρύψει κάτω από το χαλί. Φταίει η Πατριαρχία, η άτιμη η Κοινωνία, οι Ορμόνες τους, μόνο οι ίδιες δεν φταίνε για οτιδήποτεΚατι διαβασα για σατανισμο και αυτο υποπτευωμαι και εγω. Δεν θα μπορουσε να υπαρχει αλλος λογος για να τα σκοτωσει και τα τρια παιδια
ειρίσθω εν παρόδω, διάβασε την καταγγελία του Βιασμού που του έκανε ο Αιγύπτιος, και πες μου τη γνώμη σου για όσα είπεΝαι θελει να αποφυλακιστει δεν αισθανεται ασφαλεια στην φυλακη και εμεις δεν θα αισθανομαστε ασφαλεις με αυτην εξω. Να αφησουν λασκα τον Λιγναδη και τον πιλοτο μπας και ξεβρομισει ο τοπος απο αυτην