Νέα

Θάνατος τριών παιδιών. Ίσως έχουμε εκπλήξεις. Παρενέβη ο εισαγγελέας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Atrotos20

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
213
Πόντοι
21
ας το γράψω, αφού λόγω της ανωνυμίας δεν κινδυνεύω από χλευασμό. Η Μητέρα μου, ήταν τρυφερή και συναισθηματική γυναίκα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τις μάνες των φίλων μου. Η συμπεριφορά της δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη στα παιδιά της, αν υπολογίσουμε την αγραμματοσύνη της και το ότι δεν είδε την παραμικρή τρυφερότητα από τη Οικογένειά της. ΟΜΩΣ Κάποτε μου εκμυστηρεύτηκε πως όταν έμεινε έγκυος σε μένα πήρε χάπια για να με εξοντώσει. Πάλι καλά που η τότε τεχνολογία δεν ήταν τόσο καλή. Πολέμησα δυό φορές μέσα στη μήτρα της μάνας μου για να επιβιώσω, και το κατάφερα
το οτι δεν ηθελε η μανα σου εσενα αυτο δεν σημαινει οτι ολες οι μανες ειναι ιδιες ουτε απαγορευεται η εκτρωση...αμα η αλλη δεν θελει το παιδι γιατι να το κρατησει?????/για να το ταλαιπωρει μια ζωη????καλυτερα που τα ρίχνουν.Μακαρι και η πισπιρικου να τα έριχνε όλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ολα πανε πρίμα στην ελλαδα , να κλεισουμε και το μανο μεσα και μετα διακοπες,
Τα γκεμπαιλικα μμε του κουλη μια χαρα τα κουκουλωνουν ολα μεσα στο μουνι της ρουλας,
Μια ρουλα ξεπλενει μια κυβερνηση πολλες μερες, να δουμε ποσο ακομα θα συνεχιστει αυτη η κατρακύλα μας
Σου την σπαει που ασχολονται τα καναλια με τη Ρουλα, σου τη σπαει που ασχολουνται με τον κορωνοιο, σου την σπαει που ασχολουνται με την Ουκρανια, τι σκατα θες επιτελους

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.007
Πόντοι
6.256
Σου την σπαει που ασχολονται τα καναλια με τη Ρουλα, σου τη σπαει που ασχολουνται με τον κορωνοιο, σου την σπαει που ασχολουνται με την Ουκρανια, τι σκατα θες επιτελους
Αγανακτισμένος και συ ε;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.247
Πόντοι
5.006
βρειτε τις διαφορες :
FPpuLRQWQAQPa4d

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

Dynamic

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
273
Πόντοι
21
χασοδικη τι βλέπεις για την υπόθεση? :confused: :confused: :confused:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.730
Πόντοι
6.236
βρειτε τις διαφορες :
FPpuLRQWQAQPa4d
Είναι φοβερό πώς μιλάνε οι μπαμπάδες που έχασαν τα παιδιά τους. Οι τρεις πρώτοι ακόμα και χρόνια μετά, όταν μιλάνε για αυτά, φαίνεται αναλλοίωτος ο πόνος και η αγανάκτηση στο λόγο τους, λες και δεν έχει περάσει μια μέρα. Ο Μάνος μιλάει τόσο ψύχραιμα, παγερά. Πιο πολύ έχουμε συγκινηθεί εμείς οι ξένοι για τα παιδιά του, από εκείνον

Τελευταία τροποποίηση:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
φίλοι αγαπημένοι, εκτός του ατυχήματος alex71 και ενός άλλου δυστυχήματος που ξέχασα τι νικ έχει,
σε συζητήσεις με αρκετό κόσμο κατά την διάρκεια της ζωής μου
διαπίστωσα ότι ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων αντρες και γυναίκες είναι ανίδεοι με την εφεύρεση προφυλακτικό.

Το λέω μετά γνώσης. Ρε..... την γάμησες ακα; Ξέρεις τι σε περιμένει; εκτός απο τις πιθανότητες τόσων αρρωστιών, σε 9 μήνες γίνεσαι ένας ωραιότατος και κομψότατος Μάνος. και καλά να είσαι γκάου και βλήμα σαν τον Μάνο, αν κατά τύχει είσαι καλό παιδί; για ένα χύσιμο κάνεις σκατά την ζωή σου, σκατά την ζωή των άλλων.

Και υπάρχουν και γυναίκες τέτοιες που το επιδιώκουν.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.730
Πόντοι
6.236
φίλοι αγαπημένοι, εκτός του ατυχήματος alex71 και ενός άλλου δυστυχήματος που ξέχασα τι νικ έχει,
διαπίστωσα ότι ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων αντρες και γυναίκες είναι ανίδεοι με την εφεύρεση προφυλακτικό.

Το λέω μετά γνώσης. Ρε..... την γάμησες ακα; Ξέρεις τι σε περιμένει; εκτός απο τις πιθανότητες τόσων αρρωστιών, σε 9 μήνες γίνεσαι ένας ωραιότατος και κομψότατος Μάνος. και καλά να είσαι γκάου και βλήμα σαν τον Μάνο, αν κατά τύχει είσαι καλό παιδί; για ένα χύσιμο κάνεις σκατά την ζωή σου, σκατά την ζωή των άλλων.

Φίλε μου αγαπημένε, δεν μιλάμε έτσι για κάποιο μέλος. Αν έχουμε αρνητική άποψη για κάποιον μπορούμε ωραιότατα, να τον αγνοούμε!!
Όσον αφορά στα υπόλοιπα που γράφεις, συμφωνώ απόλυτα.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Φίλε μου αγαπημένε, δεν μιλάμε έτσι για κάποιο μέλος. Αν έχουμε αρνητική άποψη για κάποιον μπορούμε ωραιότατα, να τον αγνοούμε!!
Όσον αφορά στα υπόλοιπα που γράφεις, συμφωνώ απόλυτα.
O alex71 είναι τρολ δεν παρεξηγείται τρέφεται από βρισιμο χέσιμο και εξευτελισμό. Προτιμά να υποστηρίζει μαλακίες από το να έχει αξιοπρέπεια. Χάρη του κάνω και καλό που τον ν αναφέρω

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Kανεις σκατα τη ζωη σου επειδη κανεις οικογενεια και γινεσαι μπαμπας τυπε ? Ειδαμε και την σπιτονοικοκυρα που δεν ειχε παιδια τι ωραια περνουσε, 10 χρονια παρατημενη και ξεχασμενη απο ολους εφτασε στο νοσοκομειο με πληγες λογω κατάκλισης. αυτην τουλαιχστον ηταν και παντρεμενη και μολις εμεινε μονη της αρχισε η κατρακυλα, φανταζομαι ολους οσους δεν εχουνε οικογενεια και περιουσια μετα τα 60 τι πουτσα θα φανε αν πεσουν στο κρεβατι, θα παρακαλανε να πεθανουνε , ζωντανοι νεκροι μονοι και αβοηθητοι. :confused: :confused: :confused:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445
Kανεις σκατα τη ζωη σου επειδη κανεις οικογενεια και γινεσαι μπαμπας τυπε ? Ειδαμε και την σπιτονοικοκυρα που δεν ειχε παιδια τι ωραια περνουσε, 10 χρονια παρατημενη και ξεχασμενη απο ολους εφτασε στο νοσοκομειο με πληγες λογω κατάκλισης. αυτην τουλαιχστον ηταν και παντρεμενη και μολις εμεινε μονη της αρχισε η κατρακυλα, φανταζομαι ολους οσους δεν εχουνε οικογενεια και περιουσια μετα τα 60 τι πουτσα θα φανε αν πεσουν στο κρεβατι, θα παρακαλανε να πεθανουνε , ζωντανοι νεκροι μονοι και αβοηθητοι. :confused: :confused: :confused:
Γιατι την λες αβοηθητη τυπε ? Ειχε την Ρουλα να της δινει κεταμινη καθε μερα ...:confused:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Ο μάνος μας δυο μερες μετα τον έρανο για μια κηδεία αγορασε μεγαλη μηχανη και την εβαλε στο ινστα.
Εχει οψη ισοβίτη, ήδη
Τον εφαγε η στεναχωρια τον μαλακα μην χεσω,καλη φυλακα να του ευχηθω

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
ειρίσθω εν παρόδω, διάβασε την καταγγελία του Βιασμού που του έκανε ο Αιγύπτιος, και πες μου τη γνώμη σου για όσα είπε
Δίκη Λιγνάδη: Κατέθεσε ο 25χρονος Αιγύπτιος για τον βιασμό του -«Ήταν σαν το ζώο πάνω μου» - iefimerida.gr Αν εννοεις αυτο μου προκαλει εμετο πραγματικα. Αλλα και ο Αιγυπτιος την μια λεει οτι ηταν ερωτευμενος,την αλλη οτι εκανε σαν ζωο ο Λιγναδης και το πιο περιεργο οτι ντρεποταν λεει να το πει στον φιλο του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom