You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θάνατος τριών παιδιών. Ίσως έχουμε εκπλήξεις. Παρενέβη ο εισαγγελέας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 99K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.317
- Πόντοι
- 1.446
Θα ξεβρομιζε ο τοπος στην κυριολεξια. Θυμαμαι πως το 2018 ηθελαν να τον αποφυλακισουν κιολας τον ψυχακια
Θα'ταν επική μια συνάντηση Θεόφιλου-Ρούλας στον Κορυδαλλό ....κρίμα που πέθανε ο "ορφανός" η Ρουλίτσα θα του φερόταν σαν 2η μανούλα κι αυτός θα την αντιμετώπιζε ως 2η μάνα...
Μια χαρα.Και οικογενειακος γιατρος ο dr. kontos
Super duoΖευγάρι με βιτριολίστρια στη Θήβα
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.317
- Πόντοι
- 1.446
Ηδη ειχε γκαστρωσει κανα δυο ακομα πριν την Ρουλα αν δεν κανω λαθοςΑν δεν μπει μεσα ο Μανος θα βαρεθει να γαμαει, μουσιας, γυαλι rayban μαγκια , εξαπατημενος απο την γυναικα του,μονος χωρις υποχρεωσεις πλεον, λουκουμι για τις ελλεινιδες.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
τυπε απολυτα συνεργασιμος με τις αρχες ελεγε οτι ειναι και ο Μπαμπης.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
τυπε ο Μανος ειναι ο ιδανικος αντρας για το 90% των ελλεινιδωνΗδη ειχε γκαστρωσει κανα δυο ακομα πριν την Ρουλα αν δεν κανω λαθος
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.317
- Πόντοι
- 1.446
Θα παρουν αυτο που τους αξιζει και αυτες. Εν τω μεταξυ αταραχος αυτος μπροστα στο γεγονος οτι η αλλη μπορει να σκοτωσε τα 3 παιδια του,ουτε οι γυφτοι τοσο χαλαροι. Μαλλον μας βρηκε καινουργιος μπαμπηςτυπε ο Μανος ειναι ο ιδανικος αντρας για το 90% των ελλεινιδων
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.587
- Πόντοι
- 12.756
ο Κλαρινος ανετος..σου λεει εφυγε ο βραχνας μου..πανε τα παιδια,παει η κατατρελη ασχημω μια χαρα θα κανω την ζωαρα μου πλεον..εχει καργα αυτιστικες ελλεεινιδες που θα του προσφερουν μουνι βοηθειας
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε τον βλεπω να καλοπαντρευεται , θα γαμαει οτι του καθεται και οταν βρει καμια με περιουσια θα την κρεμπεδιαζει διχως αυριο για να την γκαστρωσει.ο Κλαρινος ανετος..σου λεει εφυγε ο βραχνας μου..πανε τα παιδια,παει η κατατρελη ασχημω μια χαρα θα κανω την ζωαρα μου πλεον..εχει καργα αυτιστικες ελλεεινιδες που θα του προσφερουν μουνι βοηθειας
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.587
- Πόντοι
- 12.756
στανταρακι μαν μου μην χαθει και το γονιδιακο του αποτυπωμα...Τυπε τον βλεπω να καλοπαντρευεται , θα γαμαει οτι του καθεται και οταν βρει καμια με περιουσια θα την κρεμπεδιαζει διχως αυριο για να την γκαστρωσει.
Ρε δεν παίζεται ο τύπος.Ειπε παπαγαλια ότι του είπε ο δικηγόρος.Θα το πάει καλά αυτός.Με τις οδηγίες του δικηγόρου του.Ηδη ωραία το παίζει μπροστά στην οικογένεια μου είπε ήταν υπόδειγμα μάνας.Μια χαρά να τους βγάλει όλους στην απέξω.Μετα είπε ότι μίλησε την πρώτη μέρα και δεν της το ξανασηκωσε το τηλέφωνο.Κλασσικη οδηγία από δικηγόρο σήκωσε το να δούνε που το πάει και μετά τίποτα.Κανουμε τη δουλειά μας.Αν δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να μαρτυρά ότι κάτι έγινε παρουσία του πέρα από καταθέσεις της οικογένειας της γυναίκας του θα την γλυτώσει.Τωρα αν σε μηνύματα η σε κλήσεις υπάρχει κάτι τη γάμησε αν νομίζει ότι θα τη γλυτώσει.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.998
- Πόντοι
- 6.256
Στις φωτο ομως η ευτυχισμενη οικογενεια.Τι παίζει με τον Μάνο, αυτός τραγούδαγε παράφωνα σε ένα βίντεο κλιπ, ζούσαν για το φεισμπουκ και το ινστα και η Ρούλα και ο Μάνος, και έσπερναν παιδιά χωρίς να υπάρχει αύριο, θα γίνει μάθημα στους ψυχιάτρους η περίπτωση τους, νέο είδος ανθρωποειδών, σκοτώνουν τα παιδιά και μετά ποσταρουν duckface
Η σουπερ ντουπερ σχεση που ολοκληρωθηκε με τον ερχομο των παιδιων. Σαν τον τρισευτυχισμενο πιλοτο
Ποιος λογικος ανθρωπος κρεμαει στα μανταλάκια τη ζωη του;
Βαθια προβληματικοι οσοι δειχνουν τα πάντα.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.998
- Πόντοι
- 6.256
Μην το κουράζεις .Ρε δεν παίζεται ο τύπος.Ειπε παπαγαλια ότι του είπε ο δικηγόρος.Θα το πάει καλά αυτός.Με τις οδηγίες του δικηγόρου του.Ηδη ωραία το παίζει μπροστά στην οικογένεια μου είπε ήταν υπόδειγμα μάνας.Μια χαρά να τους βγάλει όλους στην απέξω.Μετα είπε ότι μίλησε την πρώτη μέρα και δεν της το ξανασηκωσε το τηλέφωνο.Κλασσικη οδηγία από δικηγόρο σήκωσε το να δούνε που το πάει και μετά τίποτα.Κανουμε τη δουλειά μας.Αν δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να μαρτυρά ότι κάτι έγινε παρουσία του πέρα από καταθέσεις της οικογένειας της γυναίκας του θα την γλυτώσει.Τωρα αν σε μηνύματα η σε κλήσεις υπάρχει κάτι τη γάμησε αν νομίζει ότι θα τη γλυτώσει.
Ισοβίτης ο τύπος, κανει μπαμ.
Η αδελφη νομιζω γλυτωνει τα ισοβια.
Η μάνα δειχνει να κοιμόταν ορθια
Και ξανά προς την δόξα τραβά.Τυπε τον βλεπω να καλοπαντρευεται , θα γαμαει οτι του καθεται και οταν βρει καμια με περιουσια θα την κρεμπεδιαζει διχως αυριο για να την γκαστρωσει.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.752
- Πόντοι
- 3.656
ας το γράψω, αφού λόγω της ανωνυμίας δεν κινδυνεύω από χλευασμό. Η Μητέρα μου, ήταν τρυφερή και συναισθηματική γυναίκα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τις μάνες των φίλων μου. Η συμπεριφορά της δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη στα παιδιά της, αν υπολογίσουμε την αγραμματοσύνη της και το ότι δεν είδε την παραμικρή τρυφερότητα από τη Οικογένειά της. ΟΜΩΣ Κάποτε μου εκμυστηρεύτηκε πως όταν έμεινε έγκυος σε μένα πήρε χάπια για να με εξοντώσει. Πάλι καλά που η τότε τεχνολογία δεν ήταν τόσο καλή. Πολέμησα δυό φορές μέσα στη μήτρα της μάνας μου για να επιβιώσω, και το κατάφεραΑφού γλίτωσε ως παιδί δεν κινδυνεύει τώρα από αυτές.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.752
- Πόντοι
- 3.656
μα ναι. Μόλις αποδείχτηκε η ενοχή του, απέκτησε 1.000 φόλουερς σε μια μέρατυπε ο Μανος ειναι ο ιδανικος αντρας για το 90% των ελλεινιδων
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 165
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 312
- Εμφανίσεις