Νέα

Θάνατος τριών παιδιών. Ίσως έχουμε εκπλήξεις. Παρενέβη ο εισαγγελέας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
ScreenGif.gif

FPLPIfrX0AIz29M.jpg

Θα'ταν επική μια συνάντηση Θεόφιλου-Ρούλας στον Κορυδαλλό ....κρίμα που πέθανε ο "ορφανός" η Ρουλίτσα θα του φερόταν σαν 2η μανούλα κι αυτός θα την αντιμετώπιζε ως 2η μάνα...
Θα ξεβρομιζε ο τοπος στην κυριολεξια. Θυμαμαι πως το 2018 ηθελαν να τον αποφυλακισουν κιολας τον ψυχακια

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Αν δεν μπει μεσα ο Μανος θα βαρεθει να γαμαει, μουσιας, γυαλι rayban μαγκια , εξαπατημενος απο την γυναικα του,μονος χωρις υποχρεωσεις πλεον, λουκουμι για τις ελλεινιδες. :confused: :confused: :confused:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Αν δεν μπει μεσα ο Μανος θα βαρεθει να γαμαει, μουσιας, γυαλι rayban μαγκια , εξαπατημενος απο την γυναικα του,μονος χωρις υποχρεωσεις πλεον, λουκουμι για τις ελλεινιδες. :confused: :confused: :confused:
Ηδη ειχε γκαστρωσει κανα δυο ακομα πριν την Ρουλα αν δεν κανω λαθος:confused::confused::confused:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
τυπε ο Μανος ειναι ο ιδανικος αντρας για το 90% των ελλεινιδων :confused: :confused: :confused:
Θα παρουν αυτο που τους αξιζει και αυτες. Εν τω μεταξυ αταραχος αυτος μπροστα στο γεγονος οτι η αλλη μπορει να σκοτωσε τα 3 παιδια του,ουτε οι γυφτοι τοσο χαλαροι. Μαλλον μας βρηκε καινουργιος μπαμπης :confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
ο Κλαρινος ανετος..σου λεει εφυγε ο βραχνας μου..πανε τα παιδια,παει η κατατρελη ασχημω μια χαρα θα κανω την ζωαρα μου πλεον..εχει καργα αυτιστικες ελλεεινιδες που θα του προσφερουν μουνι βοηθειας

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
ο Κλαρινος ανετος..σου λεει εφυγε ο βραχνας μου..πανε τα παιδια,παει η κατατρελη ασχημω μια χαρα θα κανω την ζωαρα μου πλεον..εχει καργα αυτιστικες ελλεεινιδες που θα του προσφερουν μουνι βοηθειας
Τυπε τον βλεπω να καλοπαντρευεται , θα γαμαει οτι του καθεται και οταν βρει καμια με περιουσια θα την κρεμπεδιαζει διχως αυριο για να την γκαστρωσει. :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
Τυπε τον βλεπω να καλοπαντρευεται , θα γαμαει οτι του καθεται και οταν βρει καμια με περιουσια θα την κρεμπεδιαζει διχως αυριο για να την γκαστρωσει. :confused: :confused: :confused:
στανταρακι μαν μου μην χαθει και το γονιδιακο του αποτυπωμα...

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Ρε δεν παίζεται ο τύπος.Ειπε παπαγαλια ότι του είπε ο δικηγόρος.Θα το πάει καλά αυτός.Με τις οδηγίες του δικηγόρου του.Ηδη ωραία το παίζει μπροστά στην οικογένεια μου είπε ήταν υπόδειγμα μάνας.Μια χαρά να τους βγάλει όλους στην απέξω.Μετα είπε ότι μίλησε την πρώτη μέρα και δεν της το ξανασηκωσε το τηλέφωνο.Κλασσικη οδηγία από δικηγόρο σήκωσε το να δούνε που το πάει και μετά τίποτα.Κανουμε τη δουλειά μας.Αν δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να μαρτυρά ότι κάτι έγινε παρουσία του πέρα από καταθέσεις της οικογένειας της γυναίκας του θα την γλυτώσει.Τωρα αν σε μηνύματα η σε κλήσεις υπάρχει κάτι τη γάμησε αν νομίζει ότι θα τη γλυτώσει.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.998
Πόντοι
6.256
Τι παίζει με τον Μάνο, αυτός τραγούδαγε παράφωνα σε ένα βίντεο κλιπ, ζούσαν για το φεισμπουκ και το ινστα και η Ρούλα και ο Μάνος, και έσπερναν παιδιά χωρίς να υπάρχει αύριο, θα γίνει μάθημα στους ψυχιάτρους η περίπτωση τους, νέο είδος ανθρωποειδών, σκοτώνουν τα παιδιά και μετά ποσταρουν duckface
Στις φωτο ομως η ευτυχισμενη οικογενεια.
Η σουπερ ντουπερ σχεση που ολοκληρωθηκε με τον ερχομο των παιδιων. Σαν τον τρισευτυχισμενο πιλοτο
Ποιος λογικος ανθρωπος κρεμαει στα μανταλάκια τη ζωη του;
Βαθια προβληματικοι οσοι δειχνουν τα πάντα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.998
Πόντοι
6.256
Ρε δεν παίζεται ο τύπος.Ειπε παπαγαλια ότι του είπε ο δικηγόρος.Θα το πάει καλά αυτός.Με τις οδηγίες του δικηγόρου του.Ηδη ωραία το παίζει μπροστά στην οικογένεια μου είπε ήταν υπόδειγμα μάνας.Μια χαρά να τους βγάλει όλους στην απέξω.Μετα είπε ότι μίλησε την πρώτη μέρα και δεν της το ξανασηκωσε το τηλέφωνο.Κλασσικη οδηγία από δικηγόρο σήκωσε το να δούνε που το πάει και μετά τίποτα.Κανουμε τη δουλειά μας.Αν δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να μαρτυρά ότι κάτι έγινε παρουσία του πέρα από καταθέσεις της οικογένειας της γυναίκας του θα την γλυτώσει.Τωρα αν σε μηνύματα η σε κλήσεις υπάρχει κάτι τη γάμησε αν νομίζει ότι θα τη γλυτώσει.
Μην το κουράζεις .
Ισοβίτης ο τύπος, κανει μπαμ.
Η αδελφη νομιζω γλυτωνει τα ισοβια.
Η μάνα δειχνει να κοιμόταν ορθια

poutsolis

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
1.107
Πόντοι
4.360
Και ξανά προς την δόξα τραβά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.752
Πόντοι
3.656
Αφού γλίτωσε ως παιδί δεν κινδυνεύει τώρα από αυτές.
ας το γράψω, αφού λόγω της ανωνυμίας δεν κινδυνεύω από χλευασμό. Η Μητέρα μου, ήταν τρυφερή και συναισθηματική γυναίκα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τις μάνες των φίλων μου. Η συμπεριφορά της δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη στα παιδιά της, αν υπολογίσουμε την αγραμματοσύνη της και το ότι δεν είδε την παραμικρή τρυφερότητα από τη Οικογένειά της. ΟΜΩΣ Κάποτε μου εκμυστηρεύτηκε πως όταν έμεινε έγκυος σε μένα πήρε χάπια για να με εξοντώσει. Πάλι καλά που η τότε τεχνολογία δεν ήταν τόσο καλή. Πολέμησα δυό φορές μέσα στη μήτρα της μάνας μου για να επιβιώσω, και το κατάφερα

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.845
Πόντοι
446
Τον μαλακα ψωμισμενο χαζογκομενο καί τις μάγισσες στην στενή ισόβια τετράκις για κάθε θάνατο παιδιών και σπιτονοικοκυράς... καί χωρίς τις μαλακίες με άδεια εξόδους σαν τον πατάτα τον κουφοντινα

poutsolis

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
1.107
Πόντοι
4.360
Αν έπαιζε ακόμη ο Κόκκινος Κύκλος θα είχε τρελό υλικό με τα εγκλήματα των τελευταίων χρόνων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom