Νέα

Θα ξεχνάγατε τον πληρωμένο έρωτα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

εαν η γυναικα/κοπελα σας...

• Σας ξυπναγε με πιπα και CIM

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σας εκανε A-level σε καθε επαφη

• Σας εφτιαχνε παστιτσιο/μουσακα/σουτζουκακια

• Ολα τα παραπανω

• Ρε δε πα να ειναι διασταυρωση της Margo και της Βεφα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Η γιαγια μου ελεγε οτι μια γυναικα πρεπει να ξερει γαλικα και πιανο και να φτιαχνει μουσακα για να κρατησει εναν αντρα. Απο τοτε το πιανο εγινε πιανΩ. Υπάρχει περιπτωση να αφηνατε το πληρωμενο σεξ και την ποικιλια που αυτο προσφερει για καποιο λόγο;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
επρεπε να βαλεις επιλογη να μπορουμε να δουμε τα αποτελεσματα χωρις να απαντησουμε. εγω που ειμαι γυναικα τι να ψηφισω που θελω να δω τα αποτελεσματα;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
ιουλια, εσυ ψηφισες ??

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Χαχαχα! Ωραιο thread μπραβο Ιουλια!  :2funny:
Κατα την γνωμη μου το τελευταιο!  :idiot:
Δεν υπαρχει γυναικα σωστη σημερα (ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)  :rockon:
Για το εξωτερικο ισχυει αυτο παντως (Σας εφτιαχνε παστιτσιο/μουσακα/σουτζουκακια)  :rockon:
Πολυ μου λοιπουν αυτα οταν ειμαι  επανω.  :'(

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ή κοπέλα ό,τι και να κάνει, όποιο και να είναι,
τον πληρωμένο έρωτα, δεν τον σταματάς! 1,2 φορές στο τόσο, όλο και κάτι θα κάνεις!!

είναι σαν το ναρκωτικό..... απαγορευμένο και γλυκό..... :grin: :grin:

Επισκέπτης
χαχαχαχα! Ευλογησον Δεσποτα :) Τι να ψηφισω εγω καλε; Εγω δεν πληρωνω για σεξ αφενος και αφετερου ειμαι γυναικα :boobies:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τελικα ειναι αυτο που λεω ο αντρας ηρεμει ειτε στο κρεβατι ειτε στο τραπεζι  :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ ιουλία τον έχω ξεχάσει χωρίς να μου έχει συμβεί τίποτα απο τα παραπάνω......απλά βαρέθηκα κάποια στιγμή τα ίδια και τα ίδια.....προτιμώ και λίγο συναίσθημα μέσα....λίγο περίεργο ε?....για άντρα?....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τελικα ειναι αυτο που λεω ο αντρας ηρεμει ειτε στο κρεβατι ειτε στο τραπεζι  :2funny: :2funny:

μπαααα... μην το λες!!!

και στις 2 περιπτώσεις, θα θέλει κάτι παραπάνω....χαχαχα......

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Εγω θα το ρωτουσα καπως αλλιως..........θα τρωγατε καθε μερα Μακαρονια???????

Γιατι καπως ετσι εχει το θεμα,
εαν δηλαδη εισαι σε μια σχεση είτε εισαι παντρεμενος, αραβωνιασμενος κλπ κλπ κλπ εισαι αναγκασμενος να κανεις σεξ με την ιδια γυναικα..............ποσο θα αντεξει ενας αντρας??????????
1,3,5,10 χρονια ε'καποια στιγμη θα την κανει!!!

Εδω λοιπον ερχεται ο πληρωμενος ερωτας και κλεινει το κενο........γιατι αλλο να στην κανει ο αντρας με γκομενα.....που μπορει να εχει αρνητικες συνεπειες(βλεπε διαζυγιο με παιδια κλπ κλπ) και αλλο να παρει ενα cg να ξεχαρμανιασει και να επιστρεψει στην οικογενειακη θαλπωρη..

Για αυτο το λογο μην κατακρινεται τον πληρωμενο ερωτα.....δινει λυσεις!!!!

Και να ξερεις Ιουλια.....οτι και να κανει μια γυναικα στο κρεβατι, παντα υπαρχει καποια αλλη που κανει περισσοτερα

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Bασικα για να γινει κατι τετοιο που ρωταs πρεπει το ετερον ημιση σου να σου βγαζει ολα τα γουστα!!Δεν παιζει ρολο τι κ πωs,το θεμα ειναι να σε κανει ΤΟΥΡΜΠΟ γενικωs κ στο σωμα κ στο μυαλο.Η τελεια γυναικα πιστσυω πωs συμφωνουν πολλοι απο δω μεσα ειναι αυτη που ειναι Κυρια εξω και Πουτανα στο κρεββατι.Τωρα εαν εισαι τυχεροs και εχειs αυτο το πακετο κ παs κ πληρωνειs εισαι λακαμαs!!Αποψη μου,φυσικα!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Η γιαγια μου ελεγε οτι μια γυναικα πρεπει να ξερει γαλικα και πιανο και να φτιαχνει μουσακα για να κρατησει εναν αντρα. Απο τοτε το πιανο εγινε πιανΩ. Υπάρχει περιπτωση να αφηνατε το πληρωμενο σεξ και την ποικιλια που αυτο προσφερει για καποιο λόγο;
Δεν θεωρω οτι οσοι απο μαs ζηταμε τον αγοραιο ερωτα το κανουμε γιατι υπαρχει καποιο προβλημα με τη συντροφομαs.Απλα ειναι θεμα ποικιλιαs.Σιγουρα θα εχειs ακουσει το τετριμμενο : και φιλετο να τrωs καθε μερα καποια στιγμη θα ζητησειs κατι διαφορετικο,εστω και φασολαδα

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Οπως πολλές φορές έχω αναφέρει και γώ και άλλοι στο forum, με όποια γυναίκα και αν είναι κάποιος, σε πεπερασμένο χρονικό διάστημα το μάτι του νομοτελειακά θα πέσει και αλλού υπακούωντας στην θεμελιώδη αρχέγονη ανάγκη για καινούργια σάρκα. Από τον άντρα εξαρτάται:

• [li]αν θα το καταπιέσει και θα το εξωτερικεύσει μα κάποια αντικοινωνική συμπεριφορά
    [/li][li]αν θα κοιτάει ως ξερολούκουμο όποια περνάει από μπροστά του και ιδιαίτερα αυτές που είναι στο περιβάλλον του (γειτόνισες, φίλες της γυναίκας του κ.λ.π.)
    • [li]αν θα την πέφτει στα κορίτσια που εξουσιάζει με οποιοδήποτε τρόπο (παιδιά, υπαλληλους κ.λ.π.)
      [/li][li]αν θα αναγνωρίσει την ανάγκη αυτή και θα την καλύψει με οποιοδήπτε συνδυασμό πληρωμένης επαφής (strip, studio, ct κ.λ.π.)[/li]
    [/li]

Προφανώς υπάρχουν οι στατιστικά ασήμαντες (πιθανώς σημαντικές για έρευνα) περιπτώσεις "στυλιτών" αλλά υποθέτω ότι εξ' ορισμού δεν θα αποτελούσαν υποψήφιο σύντροφο για τις φίλες μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom