Νέα

Θα βγάλει παρέλαση ο Βαλβέρδε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα βγάλει παρέλαση ο Βαλβέρδε?

• Ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
η αληθεια ειναι οτι η ομαδα θελει επιθετικους και αμυντικο χαφ.οσο για το βαλβερδε ξερει το τοπι.δεν πας τυχαια στο ισπανικο πρωταθλημα,μην τα ισοπεδωνουμε ολα.για τον κοκκαλη αν μη τι αλλο ξερει να μανατζαρει μια ομαδα και την συνταγη να παιρνει κουπες.για ευρωπη μην θελουμε τρελα πραγματα.μην ξεχναμε παιδες οτι τα μπατζετ στην ελλαδα ειναι πολυ χαμηλα,οπως και τα εσοδα σε σχεση με τα προηγμενα πρωταθληματα.μην κρινετε απο τα φιλικα.ας κανουμε ταμειο οταν αρχισουν οι διοργανωσεις.υ.γ.:οχι αλλη γκρινια!!!!!!

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
η αληθεια ειναι οτι η ομαδα θελει επιθετικους και αμυντικο χαφ.οσο για το βαλβερδε ξερει το τοπι.δεν πας τυχαια στο ισπανικο πρωταθλημα,μην τα ισοπεδωνουμε ολα.για τον κοκκαλη αν μη τι αλλο ξερει να μανατζαρει μια ομαδα και την συνταγη να παιρνει κουπες.για ευρωπη μην θελουμε τρελα πραγματα.μην ξεχναμε παιδες οτι τα μπατζετ στην ελλαδα ειναι πολυ χαμηλα,οπως και τα εσοδα σε σχεση με τα προηγμενα πρωταθληματα.μην κρινετε απο τα φιλικα.ας κανουμε ταμειο οταν αρχισουν οι διοργανωσεις.υ.γ.:οχι αλλη γκρινια!!!!!!

Επιτελους ενας λογικος εδω μεσα...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, αυτός ο τυπάκος, ο Oscar, έχει θέση???
Στα φιλικά που τον έχω δει μάλλον για "δεκάρι" μου φαίνεται, αλλά στο "άμπαλο" (για τις απαιτήσεις της θέσης).

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Ρε παιδιά, αυτός ο τυπάκος, ο Oscar, έχει θέση???
Στα φιλικά που τον έχω δει μάλλον για "δεκάρι" μου φαίνεται, αλλά στο "άμπαλο" (για τις απαιτήσεις της θέσης).

Για να πω την αληθεια δε τον εχω παρακολουθησει...

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Σύν-γαβρε proto, μου φαίνονται πολλά (με βάση τα φετινά δεδομένα) τα 2.7 εκ. για παίκτη ο οποίος θα είναι η αλλάγή του Beluchi... :think:

Καλα σιγουρα εδω και για το Μπελουτσι πολλα μου φαινονται τα λεφτα που δωσαμε...ποσο μαλλον για αυτον...

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
καθιστε ρε μαγκες.για μενα πολυ σημαντικο πραγμα σε εναν παιχτη ειναι το βιογραφικο του!δειτε που εχει παιξει ο οσκαρ,ποσο εχει παιξει και μετα σχολιαστε.δηλαδη ο χριστοδουλοπουλος προκειται ποτε να παιξει 5 χρονια μπαλα στην ισπανια?ο καστιγιο που στην ελλαδα εκανε παπαδες πηγε παραεξω και εχουμε χασει τα ιχνη του!το επιπεδο στην ελλαδα ειναι χαμηλο!παρτε το χαμπαρι.δευτεροκλασσατοι παιχτες αγγλικων και ισπανικων ομαδων στην ελλαδα πετανε!δεν παιζει τυχαια ενας παιχτης στην πριμερα!αλλο αν ερχεται στην ελλαδα και αραζει ή ειναι 35 ή ερχεται για ντολτσε βιτα.την μπαλα που ξερουν δεν την ξεχνανε.απλα για χ λογους δεν την βγαζουν στο χορταρι

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
καθιστε ρε μαγκες.για μενα πολυ σημαντικο πραγμα σε εναν παιχτη ειναι το βιογραφικο του!δειτε που εχει παιξει ο οσκαρ,ποσο εχει παιξει και μετα σχολιαστε.δηλαδη ο χριστοδουλοπουλος προκειται ποτε να παιξει 5 χρονια μπαλα στην ισπανια?ο καστιγιο που στην ελλαδα εκανε παπαδες πηγε παραεξω και εχουμε χασει τα ιχνη του!το επιπεδο στην ελλαδα ειναι χαμηλο!παρτε το χαμπαρι.δευτεροκλασσατοι παιχτες αγγλικων και ισπανικων ομαδων στην ελλαδα πετανε!δεν παιζει τυχαια ενας παιχτης στην πριμερα!αλλο αν ερχεται στην ελλαδα και αραζει ή ειναι 35 ή ερχεται για ντολτσε βιτα.την μπαλα που ξερουν δεν την ξεχνανε.απλα για χ λογους δεν την βγαζουν στο χορταρι

Έχουν λογική βάση τα επιχειρήματα σου αλλά να σου θυμίσω ότι και ο Domi από το Ισπανικό πρωτάθλημα ήρθε και δεν θα τον έλεγα και επιτυχημένη μεταγραφή...
Τέλος πάντων, θα δείξει στο γκαζόν αν μπορεί ή όχι.
Αλλά ρε παιδιά, αυτό το κόλλημα που έχουμε φάει φέτος με την αγορά της Ισπανίας, είναι απίστευτο!
Λες και "τάχουμε πολλά" και μπορούμε να ψωνίσουμε... :'(

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
ξερεις γιατι κολλαει φετος στην ισπανια?γιατι απλα φετος εχεις προπονητη που ηταν γηγενης ισπανος σε ομαδα που ειχε τη δυνατοτητα να ψωνισει απ εκει.δηλ ο βαλβερδε ηταν στην εσπανιολ και επαιρνε παιχτες απ εκει κατα κυριο λογο,ειχε και μπατζετ να το κανει (και πχ ο ντουσερ φευγει απο μια ισπανικη ομαδα για μια αλλη-ενω ελλαδα δεν ερχεται).παλιοτερα ειχαμε λεμονη που αναγκαστικα δεν μπορουσε να στηριχθει στους παιχτες του πρωταθληματος,μπαγιεβιτς το ιδιο,σολιντ τη μια χρονια ηθελε να ψωνισει απο το ψηλο ραφι(μπενζα-σιμουνιτς-τον βραζιλιανο σεντερ μπακ κτλ) και την αλλη χρονια την εβγαλε με μεταγγραφες νωρις ελευθερων παιχτων(ζεβλακωφ κτλ).φετος δεν υπαρχει και ο ιβιτς να κανει τις μεταγγραφες και αναγκαστικα πρπσπαθει ο ισπανος να παρει δικους του που τους ξερει με αντικειμενικες δυσκολιες το μπατζετ και το ελληνικο πρωταθλημα

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
οσο για το ντομι τον ντανι κτλ δες ποσες συμμετοχες ειχαν οι παιχτες αυτοι καθε χρονια.ο ντανι ειναι και μεγαλος ενω ο γαλλος θυμαμαμαι οτι οι δημοσιθογραφοι της εσπανιολ ελεγαν οταν εγινε η μεταγγραφη οτι ειναι παλτο.σημασια εχει να παιζει ο παιχτης.γιατι και ο μενδρινος ειναι 10 χρονια παιχτης του ολυμπιακου και ο τζολε ειναι αλλα τοσα.

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.058
Πόντοι
7.775
Παει και ο Μπασινας. Αυτο συνεπαγεται οτι ξανα υπαρχει προβλημα στη μεσαια γραμμη. Ο Ντιογκο χλωμο να ερθει ζηταει παπαδες. Καλα παμε.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
30 αυγουστου τελειωνουν οι μεταγραφες εχετε καιρο ακομα ετσι λεει ο τακουλης!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.650
Πόντοι
216
Πάντως ο Μπάγεβιτς έχει κάνει την καβάτζα του και περιμένει, απλά δεν ξέρω αν το έχει κάνει από μόνος του για να δει τι θα του κάτσει από ΠΟΚ ή του έχει σφυρίξει κανένας τίποτα στο αυτί.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Πάντως ο Μπάγεβιτς έχει κάνει την καβάτζα του και περιμένει, απλά δεν ξέρω αν το έχει κάνει από μόνος του για να δει τι θα του κάτσει από ΠΟΚ ή του έχει σφυρίξει κανένας τίποτα στο αυτί.

Προσωπική μου άποψη είναι πως την καλύτερη μπάλλα (συνδυασμός θεάματος-αποτελεσμάτων) την έχουμε παίξει με Ντούσαν. :rockon:

Επισκέπτης
ετσι-ετσι..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
μεχρι που σας ελειψε & ο κωλοπουστας βατραχος..
μια ζωη τα ιδια,μας πρηζετε τ' αρχιδια..
36 στα 72 ρεεεεεεεεεεεεε..
11 στα 12 ρεεεεεεεεεεεεε..
κλαψτε & αλλο..
ελατε & στο γηπεδο να κλαψετε να περασουμε ομορφα..
ε ρε γλεντια φετος..

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
ετσι-ετσι..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
μεχρι που σας ελειψε & ο κωλοπουστας βατραχος..
μια ζωη τα ιδια,μας πρηζετε τ' αρχιδια..
36 στα 72 ρεεεεεεεεεεεεε..
11 στα 12 ρεεεεεεεεεεεεε..
κλαψτε & αλλο..
ελατε & στο γηπεδο να κλαψετε να περασουμε ομορφα..
ε ρε γλεντια φετος..

"Εσείς", που σας τα "πρήζουμε", ποιοί ακριβώς είσαστε???
Οπαδοί άλλης ομάδας???

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεε εραστη του βατραχα..

Τα επιχειρήματα σου είναι αδιαμφισβήτητα...Έχω μείνει άφωνος...
Έχω όμως μία απορία...
Το γήπεδο ξέρεις που βρίσκεται ή "κάτι έχεις ακούσει" από άλλους..?

Υ.Γ. Μήπως είσαι και πικραμένος που γκρεμίστηκε η Ν.Φιλαδέλφεια..? Ρωτάω γιατί βάτραχο λένε το Ντούσαν τα παλληκάρια της Original...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.067
Πόντοι
22.785
Γαυρακια να σας στειλω ενα ΑΡΜΑ απο την Μ.Υ.Κ
Να παρελασεται....... :2funny: :2funny: :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Τα επιχειρήματα σου είναι αδιαμφισβήτητα...Έχω μείνει άφωνος...
Έχω όμως μία απορία...
Το γήπεδο ξέρεις που βρίσκεται ή "κάτι έχεις ακούσει" από άλλους..?

Υ.Γ. Μήπως είσαι και πικραμένος που γκρεμίστηκε η Ν.Φιλαδέλφεια..? Ρωτάω γιατί βάτραχο λένε το Ντούσαν τα παλληκάρια της Original...

δειξε λιγο επιεικια το παλικαρακι πασχει απο μονιμη εγκεφαλικη μαλακυνση με ψυχοσωματικες προεκασεις. :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom