Νέα

Θα βγάλει παρέλαση ο Βαλβέρδε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα βγάλει παρέλαση ο Βαλβέρδε?

• Ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
:2funny: :2funny: :2funny:
Πεστα ρε φιλε γιατι μας τα εχουν πρηξει με τον εν ενεργεια αρχηγο της Βραζιλιας... :jerking: :jerking:

Το έχω ξαναδεί το έργο σου λέω. Οι αντιδράσεις των γνωστών μου Βάζελων είναι οι ίδιες όπως με τον "ΘΕΟ" Κονσεισάο που τελικά έφυγε νύχτα. Κι ερωτώ σε πόσα παιχνίδια θα περπατήσει ο νέος τους σωσσίας? Πάλι θα κλαίνε.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Το έχω ξαναδεί το έργο σου λέω. Οι αντιδράσεις των γνωστών μου Βάζελων είναι οι ίδιες όπως με τον "ΘΕΟ" Κονσεισάο που τελικά έφυγε νύχτα. Κι ερωτώ σε πόσα παιχνίδια θα περπατήσει ο νέος τους σωσσίας? Πάλι θα κλαίνε.

Αστους yiaramis μια ζωη λογια ειναι...

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Οχι μεγ
Με το Στολτιδη καθε χρονο σε παω κουρσα...

Λαθος μεγαλε - με τον Κασναφερη και τους υπολοιπους τα παιρνεις - αλλα φετος ακομα και αυτοι δεν βλεπω να σου αρκουν...

Βαλβερδε: Η Τβέντε ήταν πολύ καλύτερη από μας. Είχε ένταση στο παιχνίδι της, ενώ εμείς φανήκαμε στο γήπεδο μέχρι το πρώτο γκολ. Μετά είχαμε πολλά προβλήματα. Με προβλημάτισε πολύ αυτό που είδα σήμερα.

Εμας παλι καθολου :):):):)

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Οχι μεγ
Λαθος μεγαλε - με τον Κασναφερη και τους υπολοιπους τα παιρνεις - αλλα φετος ακομα και αυτοι δεν βλεπω να σου αρκουν...

Βαλβερδε: Η Τβέντε ήταν πολύ καλύτερη από μας. Είχε ένταση στο παιχνίδι της, ενώ εμείς φανήκαμε στο γήπεδο μέχρι το πρώτο γκολ. Μετά είχαμε πολλά προβλήματα. Με προβλημάτισε πολύ αυτό που είδα σήμερα.

Εμας παλι καθολου :):):):)

Η γνωστη καραμελα παλι....

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τη βγαλει δεν τη βγαλει,
Ο Νταρκο θα γ@μαει.

Πανο Θεε, παρε την ΠΑΕ  :boobies: :boobies: :boobies:

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ΟΚ - εδω θα ειμαστε, και θα τα λεμε. Ελπιζω μονο να μην χαθεις οταν αποκλειστητε απο το Τσ.Λ και αρχισουν να πεφτουν οι τριαρες στο πρωταθλημα (και φετος νομιζω θα τις τρωτε και απο κατι Αρη και Παοκ, οχι μονο απο εμας...)

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
ΟΚ - εδω θα ειμαστε, και θα τα λεμε. Ελπιζω μονο να μην χαθεις οταν αποκλειστητε απο το Τσ.Λ και αρχισουν να πεφτουν οι τριαρες στο πρωταθλημα (και φετος νομιζω θα τις τρωτε και απο κατι Αρη και Παοκ, οχι μονο απο εμας...)

Καλα μ'αυτο το πλευρο να κοιμασαι...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Φετος ολοι στο μπασκετ θα το ριξουμε εαν δεν κανει 2-3 δυνατες μεταγγραφες

Συναγωνιστή σύν-γαβρε,
Τη Δευτέρα (21/7) πήρα τηλέφωνο στην ΚΑΕ για 3 διαρκείας και είχανε μείνει μόνο τα πιο φθηνά, των 200. Για όλες τις άλλες κατηγορίες, μου είπανε να πάρω απο Δευτέρα μήπως υπάρχουν ακυρώσεις.
Ο κόσμος του Θρύλου εκτιμά τις κινήσεις της διοίκησης και ανταποδίδει!  :rockon:

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Συναγωνιστή σύν-γαβρε,
Τη Δευτέρα (21/7) πήρα τηλέφωνο στην ΚΑΕ για 3 διαρκείας και είχανε μείνει μόνο τα πιο φθηνά, των 200. Για όλες τις άλλες κατηγορίες, μου είπανε να πάρω απο Δευτέρα μήπως υπάρχουν ακυρώσεις.
Ο κόσμος του Θρύλου εκτιμά τις κινήσεις της διοίκησης και ανταποδίδει!  :rockon:

Και στο site της ομαδας μπορεις να το δεις αυτο φιλε και να κλεισεις και ηλεκτρονικα...

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
παλικαρια αυτη η κουβεντα στις 26/7 20 μερες πριν την εναρξη τνς σεζον ειναι εντελως ΑΚΥΡΗ........

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
χαιρονται με ζιλμπερτο οπως και με κονσεισαο.. ας γελασω
ενω εαν τον παιρνατε εσεις θα ηταν η σουπερ μεταγραφη ετσι?? καθιστε πρωτα να τον δεειτε και μετα μιλατε ρε ανεγκεφαλοι! :jerking:

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
ενω εαν τον παιρνατε εσεις θα ηταν η σουπερ μεταγραφη ετσι?? καθιστε πρωτα να τον δεειτε και μετα μιλατε ρε ανεγκεφαλοι! :jerking:

Εσεις χαιρεστε...Ας τον δειτε εσεις πρωτα και μιληστε μετα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom