Με αυτα που διαβασα και εμενα για να ειμαι ειλικρινης ο vasos μου ηρθε στο μυαλο.
Τωρα το οτι εχεις παιξει μπαλα και εχεις δει περισοτερη μπαλα απο εμας τους καφρους σε κανει να πιστευεις οτι ξερεις κατι παραπανω απο τον Λεμονη ωστε να δινεις και συμβουλες για το πως πρεπει να κατεβη η ομαδα?
Ισως αλλωστε ποιος ειναι μωρε ο Λεμονης? που εχει παιξει αυτος μπαλα για να ξερει περισοτερα απο εσενα?
Σου απαντώ, γιατί είσαι κόσμιος, αν μη τι άλλο, στο ύφος που απευθύνεσαι.
Κάφρο δε χαρακτήρισα κανέναν. Οι κάφροι εμφανίζονται εμπρός από μόνοι τους και φωνάζουν δυνατά την περίπτωσή τους. Αυτό εξάλλου φάνηκε και εδώ, μόλις πριν.
Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι σημαίνει vasos, αλλά εγώ δεν έχω κανένα σαράκι να με τρώει. Έπαιζα από μικρός έως σήμερα μπαλίτσα για την υγεία, την άθληση και το μεράκι μου και απλά, στα ερασιτεχνικά χωράφια είμαι ένας καλός μεσοεπιθετικός, τίποτα περισσότερο. Κατά τ΄αλλα, έχω δουλέψει τόσο σκληρά πάνω σε σπουδές, επιστήμη, καρριέρα, οικογένεια που δεν έχω καμία κρυφή τρυπούλα ή ελλειμμα, να μου βασανίζουν την ψυχή.
Σε ότι αφορά το Λεμονή ως κόουτς, αυτή τη στιγή είναι ακριβώς ότι υπήρξε ως παίκτης. Ολυμπιακάρα, αλλά δεύτερος σε ποιότητα. Μπορεί με το πέρασμα των χρόνων, να βελτιωθεί ο άνθρωπος. Μακάρι.
Τέλος, διεκδικώ το δικαίωμα να έχω άποψη, ακριβώς γιατί έχω παίξει και παρακολουθήσει χρόνια και χρόνια ποδόσφαιρο.