Νέα

Θα βγάλει παρέλαση ο Λεμονής;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα julio_the_impaler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι θα το έλεγα γιατί πάνω απ όλα έχω της ιδέες μου για ένα καλύτερο αύριο.
το καλύτερο αύριο πρεσβύτερε το φαντάζεσαι με ταγούς τύπου Ντέμη με Φερράρι, Πόρσε και γυναίκα-σουξέ;
Για να έχουμε καλό ερώτημα δλδ.......

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Aυτό νίκο δεν μπορεί να το αλλάξει ένας έλληνας στα πενήντα τόσα του.....Εσείς να τα βλέπετε αυτά οι πιτσιρικάδες και να μη φοράτε παρωπίδες.... Αρκετά πλήρωσε η γενιά των σημερινών 30άρηδων τη μαλακία που έδερνε τη γενιά των πατεράδων τους......
σωστος
εγω περσονα δεν φοραω παροπιδες και τους κρινω ολους οσους με θιγουν
αλλα αυτο το δεν αλλαζει μπορει να εχει βαση αλλα δε μου λεει κατι
απολυτως τιποτα. εναν ανθρωπο που θα μπορουσε να ηταν πατερας μου τον σεβομαι
αλλα οταν δω τον πατερα μου να κανει λαθος θα του τη πω ασχετα αν δεν θα με ακουσει

Επισκέπτης
φιλε αριον αν και συμφωνω θα μπορουσες να γινεις πιο γενικος
αυτο δυστυχως ειναι σε πολλες ομαδες
φίλε μου μπορούν πολλά να αλλάξουν όταν σαν φίλαθλος απαιτείς να σου δίνουν το θέαμα που πρέπει και όχι να χειροκροτάς  σαν κάφρος και να ξυπνάς ένα πρωί και να σου λέει ο Κόκκαλης αυτό που χειροκροτάγαται μέχρι τώρα μαλάκες πελάτες μου ήταν μάπα το καρπούζι.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ναι θα το έλεγα γιατί πάνω απ όλα έχω της ιδέες μου για ένα καλύτερο αύριο.
αυτο που λες το σεβομαι αλλα εχω αλλη αποψη
οτι αυτο το λες επειδη αυτος ο ''κλεφτης'' τυχαινει να ειναι προεδρος του οσφπ
μπορει να κανω και λαθος αλλα αυτη την αποψη εχω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εναν ανθρωπο που θα μπορουσε να ηταν πατερας μου τον σεβομαι
αλλα οταν δω τον πατερα μου να κανει λαθος θα του τη πω ασχετα αν δεν θα με ακουσει
Δε χρειάζεται να του την πεις... ΝΑ τον γράψεις στα @@ρια σου χρειάζεται και να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό..... Αρκετά έχει στραβώσει ο γιαλός κάνοντας αυτά που θεωρούσαν οι πατεράδες μας σωστά....

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
παρελαση?με το ζορι προλαβε χαρταετο να πεταξει!!

Επισκέπτης
το καλύτερο αύριο πρεσβύτερε το φαντάζεσαι με ταγούς τύπου Ντέμη με Φερράρι, Πόρσε και γυναίκα-σουξέ;
Για να έχουμε καλό ερώτημα δλδ.......
φίλε μου ακόμα και την κονόμα μέσω του σταρ σύστεμ εσύ ο ίδιος την αβαντάρεις,
αν ο Ντέμης ήταν όπως ο κρόκους ένας στυγνός εκμεταλλευτής αλλά και της κλίκας που κάνει γιουρούσι στον κρατικό κορβανά από εμένα την ίδια αντιμετώπιση θα είχε.
όσο για την Βανδή εγώ προσωπικά τα τραγούδια της ούτε τσάμπα mp3 δεν έχω.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Δε χρειάζεται να του την πεις... ΝΑ τον γράψεις στα @@ρια σου χρειάζεται και να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό..... Αρκετά έχει στραβώσει ο γιαλός κάνοντας αυτά που θεωρούσαν οι πατεράδες μας σωστά....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σε παω ρε περσονα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Τώρα ακούστηκε από το Νίκο Αβρααμίδη στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη(89.2) για:

1. Τον κουμπάρο του ιδιοκτήτη της παράγκας (Θωμά) κόουτς Μαντζούρ. Ίσως συμπτωματικά απολύθηκε τώρα από τη Βέροια...
2. Τον Ιρουρέτα

σαν πιθανές λύσεις :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φίλε μου ακόμα και την κονόμα μέσω του σταρ σύστεμ εσύ ο ίδιος την αβαντάρεις,
αν ο Ντέμης ήταν όπως ο κρόκους ένας στυγνός εκμεταλλευτής αλλά και της κλίκας που κάνει γιουρούσι στον κρατικό κορβανά από εμένα την ίδια αντιμετώπιση θα είχε.
όσο για την Βανδή εγώ προσωπικά τα τραγούδια της ούτε τσάμπα mp3 δεν έχω.
Εισαι έξυπνος και τη γυρνάς τη συζήτηση αλλού.....
Εγώ δεν συνέκρινα τον κοντό με τον Κρόκους.... Σου ζήτησα να μου πεις τι πρότυπα παρουσιάζεις στον νέο. Και επαναλαμβάνω,
το σημερινό μας πρότυπο είναι το φτωχόπαιδο από κομμουνιστική οικογένεια που πιάνει την καλή με φερραρικά, πορσικά, μένει στην Εκάλη και γαμεί την νο1 αοιδό του σταρ σύστεμ; Δε νομίζω αυτό να είχε στο μυαλό του ούτε ο Μαρξ, ούτε ο Ενγκελς, ούτε ο Λένιν ;) . Με το συμπάθειο και πάλι...

Επισκέπτης
Εισαι έξυπνος και τη γυρνάς τη συζήτηση αλλού.....
Εγώ δεν συνέκρινα τον κοντό με τον Κρόκους.... Σου ζήτησα να μου πεις τι πρότυπα παρουσιάζεις στον νέο. Και επαναλαμβάνω,
το σημερινό μας πρότυπο είναι το φτωχόπαιδο από κομμουνιστική οικογένεια που πιάνει την καλή με φερραρικά, πορσικά, μένει στην Εκάλη και γαμεί την νο1 αοιδό του σταρ σύστεμ; Δε νομίζω αυτό να είχε στο μυαλό τυου ούτε ο Μαρξ, ούτε ο Ενγκελς, ούτε ο Λένιν ;) . Με το συμπάθειο και πάλι...
αν κατάλαβες στην γενική μου λογική αλλά και αν διαβάζεις τα ποστ μου συνολικά έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου από της κριτικές μου για το Ελληνικό πρωτάθλημα.
σαν φίλαθλος είμαι πολύ απαιτητικός ενώ εσείς με την μεγάλες ομαδάρες σας  όπως της αποκαλούσατε τώρα ανακαλύψατε ότι το καρπούζι ήταν μάπα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν κατάλαβες στην γενική μου λογική αλλά και αν διαβάζεις τα ποστ μου συνολικά έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου από της κριτικές μου για το Ελληνικό πρωτάθλημα.
σαν φίλαθλος είμαι πολύ απαιτητικός ενώ εσείς με την μεγάλες ομαδάρες σας  όπως της αποκαλούσατε τώρα ανακαλύψατε ότι το καρπούζι ήταν μάπα.
Συμφωνώ ότι έχεις σταθερή γραμμή για το πρωτάθλημα.
Εγώ ουδέποτε θεωρούσα το ελληνικό πρωτάθλημα λίρα εκατό. Το είδες πουθενά να το γράφω;
Για την ταμπακιέρα βέβαια κουβέντα. Το μεγαλύτερο σφάλμα της λογικής που ασπάζεσαι δλδ του κομουνισμού, δεν θεωρώ ότι είναι η θεωρία του αυτή καθαυτή. Τό λάθος σου είναι ότι διαρκώς το μόνο που κάνεις είναι να καταγγέλλεις.
Πρόταση δεν βλέπω πουθενά και γι αυτό ανησυχώ........Εχει γιομίσει η χώρα Εισαγγελάτους που μένουν στο Πανόραμα της Βούλας και κομμουνιστές που χαρίζουν τη βουλευτική αποζημίωση στο Κόμμα..... Τους πιτσιρικάδες ΠΟΙΟΣ θα τους αποζημιώσει όταν φτάσουν στα 65 τους (αν φτάσουν) και δε θα υπάρχει δίφραγκο ούτε για ταξί; Το Κομμα, ή οι Εισαγγελάτοι;
Καλές οι καταγγελίες για το παρα-πετρέλαιο. Τη λύση δε βλέπω πουθενά.......

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ναι θα βγάλει, θα την φάει την άεκ σήμερα

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Αεκτζης ειμαι .......αλλα και Αγρινιωτης ...Σημερα ομως θελω πρωτη φορα εως τα 46 που ειμαι να φαει χοντρη πουτσα η ΑΕΚ αλλα να δουμε  ποιο << Καναρινακι >>  θα της την δωσει..........Μιλαμε για πολλη Πουτσα ......Αλλα ...ίδωμεν  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom