Δεν υπαρχει προβλημα.. την αληθεια μας καταθέτουμε......
Ακου... επειδη το εχω ψαξει.....πολυ καλα..
Υπαρχει το ΑΛΛΑ..................που αναφερα...
το ΑΛΛΑ... ειναι να ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ εκεινη να αλλαξει τη ζωη της... ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ..
Τοτε και μονο τοτε...ολα μπορουν να αλλαξουν.....
Εγκειται στο ποσο εκεινη το θελει και εαν μπορει να το κρατηση...
και φυσικα στο Αρσενικο που θα εχει διπλα της...
Εκει εαν την θελεις ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ..
Το εργο πρεπει να περασει σε αλλο επιπεδο...
και να σου πω κατι.......Εκει θελει τον Αντρα.... Αντρα....
====Σε οτι λεμε βασικο στοιχειο η Αληθεια της οχι το βολεμα, η οτι βρηκε το σωσιβιο η τον μαλακα...
η οτι δεν μπορει αλλο να κανει την προυγουμενη ζωη της......
==Εκει τοτε οφειλης να μπεις σε μια αλλη οπτικη-λογικη.... της πραγματικοτητας
Ναι δυσκολο, ναι δεν τρωγετε ευκολα, ναι ειναι γαμησετα....ναι ποναει....
Αλλα δεν ειναι ολα για ολους....!!!!!!!!!!!!!
Φίλε NELLO, το "ΑΛΛΑ" είναι η κεντρική ιδέα της ιστορίας τής δικιάς μου και της γυναίκας που έχω δίπλα μου τα τελευταία 4 χρόνια. Την έχω ξαναγράψει την ιστορία αυτή.
Την γνώρισα και από το πρώτο κιόλας ραντεβού, κατάλαβα ότι είναι διαφορετική από τις άλλες.
Δούλευε σαν call girl, για λιγότερα από 2 χρόνια και ίσως αυτό να έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να σταματήσει και να τα αφήσει όλα πίσω. Το πλάνο της ήταν να δουλέψει 2 χρόνια ακόμα. Στις συζητήσεις μας έχει αναφερθεί, ότι δεν ξέρει πως θα ήταν, αν συνέχιζε, για 2 χρόνια ακόμα. Δεν έπινε, δεν έπαιρνε ναρκωτικά και δεν πέρναγε μέρα χωρίς να ξυπνάει ιδρωμένη από τους εφιάλτες.
Εκείνη την Παρασκευή, πριν συναντηθούμε, την είχα ρωτήσει, γιατί δουλεύει και η απάντησή της ήταν, για να αγοράσει ένα σπίτι και για να μαζέψει κάποια μετρητά. Την είχα ερωτευτεί και επειδή ήξερα, ότι δεν μπορεί να υπάρχει μέλλον με την γυναίκα αυτή, το βράδυ εκείνης της Παρασκευής, της άνοιξα την καρδιά μου, γιατί θεωρούσα, ότι ήταν ο μόνος τρόπος, για να "απελευθερωθώ".
Το βράδυ, όταν συναντηθήκαμε στο σπίτι μου, της έδωσα κάποια πράγματα που είχα φέρει από επαρχία και της λέω “Πάρε αυτά που σου έχω φέρει, τώρα, γιατί μετά δεν θα ανεβούμε πάνω.”
Όταν επιστρέψαμε, κάτω από το σπίτι μου, την χαιρετάω και περιμένω να φύγει, να πάει στο αυτοκίνητό της, εκείνη με τραβάει και μου λέει “πάμε πάνω” της λέω “όχι, δεν έχει κανένα νόημα, ξέρουμε και οι δύο, ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί”, μου τραβάει το χέρι, για δεύτερη φορά, δεν αντιστέκομαι, ανεβαίνουμε πάνω κάνουμε έναν έρωτα όλο τρέλα, ξέροντας και οι δύο, ότι είναι η τελευταία φορά.
Μετά το σεξ, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, για τσιγάρο και εκεί της λέω “Δεν το αξίζεις αυτό, σταμάτα το, παράτησέ τα, σου δίνω εγώ αυτά για τα οποία δουλεύεις, πάρτα και εξαφανίσου, βάλε ένα δικηγόρο, για τα διαδικαστικά και εξαφανίσου, το μόνο που θέλω από εσένα είναι να σταματήσεις αυτό που κάνεις ”, με κοίταγε χωρίς να μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτά που της έλεγα, προσπαθούσα να την πείσω, ότι δεν της κάνω πλάκα και ότι δίνω αυτά για τα οποία δουλεύει, χωρίς να ζητάω κάτι παραπάνω από το να σταματήσει αυτό που κάνει. Με κοίταγε και δεν μίλαγε.
Ξημερώνει Σάββατο, εγώ άυπνος, αυτή κοιμόταν. Της ετοιμάζω πρωινό και φεύγω, για την δουλειά. Όταν γύρισα το μεσημέρι, ήταν ακόμα σπίτι, καθόταν με το μπουρνούζι στην βεράντα και κάπνιζε.
Έτσι έγινε η αρχή, χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, τι θα γίνει και που θα βγει η ιστορία αυτή. Μέσα από πολύ κουβέντα, με ειλικρίνεια και θετική σκέψη, μοιραζόμαστε την ζωή για 4 χρόνια τώρα. Δύο άνθρωποι από εντελώς διαφορετικούς κόσμους, πορεύονται μαζί, με σεβασμό, εκτίμηση, εμπιστοσύνη, θετική σκέψη…..
Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα, αλλά μάλλον θα γίνω κουραστικός….