Καταρχήν να σε ευχαριστώ, για τις ευχές σου!!!
Ναι φίλε, είμαστε η εξαίρεση. Ήταν το timing τέτοιο που πέτυχε. Αυτή δούλευε λιγότερο από 2 χρόνια και είχε σκοπό να δουλέψει για ακόμα 2 χρόνια. Πως θα ήταν άραγε μετά από 4 χρόνια στο επάγγελμα; Πόσο θα είχε αλλάξει σαν άνθρωπος;
Πήρε και αυτή το ρίσκο της. Είχε απέναντί της, ένα άνθρωπο να τις λέει τρελά πράγματα, που ούτε στα παραμύθια δεν γίνονται. Φοβόταν, ότι όταν μου περάσει ο ενθουσιασμός και αφού θα έχω κάνει το κέφι μου, θα την παρατήσω.
Όπως σκεφτόμαστε εμείς, οι άνδρες, έτσι σκέφτονται και οι γυναίκες. Πρέπει να ήμασταν μαζί, για 6 μήνες περίπου, όταν με ρώτησε πως ήταν το ερωτικό κομμάτι με την πρώην. Είχε άγχος αν με ικανοποιούσε και εάν μου άρεσε όπως κάναμε έρωτα. Είχε άγχος η γυναίκα με τις καλύτερες κριτικές και με επαναλαμβανόμενους πελάτες, είχε άγχος η γυναίκα που έκαναν ουρά οι άνδρες, για κλείσουν ραντεβού μαζί της. Εάν σκεπτόμουν και εγώ, όπως η πλειοψηφία των ανδρών, αν την έχω αρκετά μεγάλη, εάν της αρέσει όπως κάνουμε έρωτα, αυτή έχει πάει με τόσους εμένα πως με βλέπει και διάφορα άλλα, θα είχα φύγει τρέχοντας. Πιστεύω, ότι μία κοπέλα του επαγγέλματος δεν κοιτάει αυτά τα πράγματα, τα έχει χορτάσει, για να μην πω τα έχει σιχαθεί. Έχει ανάγκη από ανθρώπους και όχι από εραστές, έχει ανάγκη να είναι αποδεκτή γι’ αυτό που είναι και όχι για το κορμί της και τις ερωτικές της υπηρεσίες, έχει ανάγκη από συναίσθημα, όταν υπάρχει συναίσθημα όλα έχουν μία άλλη μαγεία.
Σχετικά με το κοινωνικό στίγμα δεν έχω πρόβλημα, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να συναντήσει κάποιον κάπου. Με 25 χρόνια διαφορά, πολύ πιθανό να λένε διάφορα και χωρίς να ξέρουν την ιστορία, και ας κρατιέμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Όπως μου έχει πει, μετά από τόσα χρόνια απίθανο να την αναγνωρίσει κάποιος, με τόσες γυναίκες που πάνε, μου λέει, δεν τις θυμούνται μετά από λίγο καιρό.