Φιλε Ειλικρινα με Συγκίνησες.... Ειλικρινα.....
Αν εχεις χρονο η οποτε εχεις γραψε....... θα ηθελα να σε ακουσω........
Ιδιαιτερες συνθηκες-Ιδιαιτερες στιγμες / οχι για ολους -- γιατι δεν ειναι ολα για ολους........
Παρέλειψα να πω, ότι το βράδυ εκείνης της Παρασκευής, που προσπαθούσα να την πείσω, ότι αυτά που τις πρόσφερα, για να σταματήσει, τα εννοούσα και δεν την παραμύθιαζα, είχα κλάψει. Αργότερα μου είπε, ότι ήμουν ο μόνος άνθρωπος που έχει κλάψει γι’ αυτήν.
Πατέρα δεν γνώρισε, ήταν ένας αλκοολικός που εξαφανίστηκε. Η μητέρα της δεν είχε λεφτά να της αγοράσει γάλα. Μωρό, πήγε στο χωριό με την γιαγιά της και η μάνα της ήρθε Ελλάδα να δουλέψει και κάποια στιγμή την έφερε και αυτήν στην Ελλάδα. Εδώ γνώρισε τον πατριό τέρας. Μέχρι τα 16-17 την κακοποιούσε, από ποια ηλικία δεν μου είπε. Είναι ένα θέμα που δεν το ακουμπάει. Στο σχολείο δεχόταν μπούλινγκ, για την καταγωγή της. Παρόλο που δεν ήξερε την γλώσσα, κατάφερε να την μάθει γρήγορα και να γίνει πολύ καλή μαθήτρια.
Καταλαβαίνεις πόσο δύσκολα έχει περάσει αυτός ο άνθρωπος. Δεν τολμάω να μιλήσω, για τις δυσκολίες που έχω περάσει εγώ, ντρέπομαι και μόνο που σκέφτομαι, ότι έχω περάσει δύσκολες στιγμές.
Αλήθεια, πόσες ιστορίες φρίκης κρύβονται πίσω από κάθε μία κοπέλα που κάνει αυτό το επάγγελμα;