Δεν μπορεί ούτε για αστείο να υπάρχει εμπιστοσύνη σε μια ιερόδουλη για σοβαρή σχέση. Ο μόνος τρόπος να την παντρευτείς είναι εάν δαγκώσεις την λαμαρίνα και δεν σε νοιάζει τπτ απολύτως από το παρελθόν της. Όμως όταν έρθει ο καιρός που το μυαλό σου θα έρθει στα καλά του, θα λες τι μλκ έκανα. Έχω γνωρίσει αρκετά κορίτσια του επαγγέλματος, με επιπέδο και χωρίς, το ψέμα είναι στον τρόπο ζωής τους πλέον. Θα τρως παραμυθιασμα φουλ και οι γύρω σου που θα τα ακούν θα τραβάνε τα μαλλιά τους. Αντιθέτως για φίλες είναι τα καλύτερα παιδιά, πάλι ακούς κάποια ψέματα αλλά δεν τρέχει τπτ.
Δυσκολες Ψυχες φιλε...... τις εχω ψιλοζηση --ισως εσυ να τις γνωριζεις καλυτερα απο μενα--
πολλα απωθημενα, πολυ εσωτερικη μοναξια / κρυμενες επιθυμιες - θαμενα ονειρα -
διπολικοτητα-φοβιες-πολα εξοδα σε λουσα-υποκαταστατα αγαπης..... ψευτομαγκιες....
...σε πολλες περιπτωσεις δεν παραδεχονται για την ζωη τους ουτε στον ιδιο τους τον εαυτο.....
Ειχα καποια ψιλονταλαβερια.... κατα καιρους....
την μια την πονεσα... ως ανθρωπο.... μην σκεφτεις καψουρα η ερωτα η αγαπη η λαμαρινα....
==πονος σαν ανθρωπο προς ανθρωπο / μια παραξενη ελξη... και απο τις 2 πλευρες....==
==κατι φυσικα χωρις αυριο...... το καταλαβε πρωτη αυτη και το σταματησαμε....==
Ισως εαν ηταν κατι αλλο στην ζωη της... ισως εαν δεν γνωριζα....
Τελος παντων... για παρα πολλους λογους,
η κατασταση ειναι οπως την περιεγραψες........ -----προς θεου δεν ειμαι νταβας-----
==Αλλη περιπτωση.... ηθελε να νοικιαση σπιτι να μενουμε μαζι......
ηθελε να κανει πραγματα για μενα, ωστε να ειμαι καλα.....
καταλαβαινεις..... οτι δεν μπορουσα να ειμαι μαζι της.....
=Καποιες ελπιζουν-περιμενουν κατι για αυτες,
=καποιες γνωριζουν οτι κανεις δεν μπορει να τις δει για κατι παραπανο
=καποιες λιγες, κατορθωνουν και ξεφευγουν-οπως ειπε ο γρεκαρμυ-