troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Για να μην εχει μια γυναικα εμπιστοσυνη σε ανδρα που πηγε σε μπουρδελο;Και δεν θα ειχες παντοτε την υποψια οτι δεν θα συνεχιζε να πηγαινει σε ανδρικο "μπουρδελο" και μετα το γαμο; Υποθετικα παντοτε μιλαμε.
Οπως μου ειχε πει καποτε το εδω και 11 χρονια στανταρακι μου, για τους παντρεμενους ¨μια φορα σε μπουρδελο, παντοτε σε μπουρδελο".
(Δηλ. οτι δεν εχει εμπιστοσυνη ποτε σε εναν ανδρα που εχει παει εστω και μια φορα σε μπουρδελο)
Ισα ισα σε αυτο τον ανδρα πρεπει να εχει εμπιστοσυνη γιατι επελεξε απο τις μορφες απιστιας την πιο ελαφρια σε βαρος(αμεσως μετα ειναι η απιστια αν πας με τη χουφτα σου)
Ειναι μοιραιο για ενα ανδρα να ποθησει και αλλες γυναικες και λυτρωση για ολους(για τον ιδιο και τη συντροφο του)να το κανει πραξη καθως αποβαλλει τα απωθημενα του και αποκτα stamina(αντοχη και εγκρατεια) να μεινει μακρια απο αλλες γυναικες που θα ζητουσαν σχεση(και αρα θα ταν επιβλαβεις για το γαμο/μακροχρονια ηδη υπαρχουσα σχεση του)
Απορω με τους χρονια καταπιεσμενους που θελουν να ναι σωστοι απεναντι στη συντροφο τους(η οποια εν τω μεταξυ αγνωστο εντελως αν εχει απιστησει εις βαρος τους καπου καπως καποτε)
Ποσα απωθημενα θα εχουν.Ποση αθροισμενη αρνητικη ενεργεια που δε βρισκει εκτονωση και φθειρει την ψυχικη και σωματικη υγεια τους.Μου φαινεται αδιανοητο...
Η επισκεψη σε μπουρδελο ειναι η πιο ανωδυνη εμπειρια απιστιας και οποιος την κανει ειναι αξιος εμπιστοσυνης.
Ωστοσο δεν ειναι αυτο το θεμα.
Η γυναικα ιεροδουλη ηδη βλεπει υποτιμητικα τους πελατες της.
Οτι και καλα πληρωνουν για να γαμησουν επειδη ειναι μειωμενης αξιας αρσενικα.
Εσφαλμενο αλλα λειτουργει υποσυνειδητα ως σκεψη της γυναικας και την κανει να αδυνατει να ερωτευτει τον πελατη της
Η γυναικα ιεροδουλη και μη για να ερωτευτει πρεπει να θαυμασει ενα ανδρα.
Ποσο δυσκολο ειναι λοιπον να θαυμασει καποιον που πληρωνει για να δοκιμασει το μουνι της...
Τελευταία τροποποίηση: