Ως νέος η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα με την οποία έκανα σεξ ήταν γύρω στα 47 και δεν είχα παράπονο. Πλέον βέβαια, που ανήκω στην εφεδρεία του σεξ, δεν θα πήδαγα ούτε εικοσάρα!
Ωστόσο, μπορώ να βοηθήσω στην απάντηση της ερώτησης έμμεσα. Η γυναίκα μου είναι στα 58 προς τα 59 έτη ηλικίας. Στα νιάτα της ήταν αρκετά όμορφη και γοητευτική, αλλά σίγουρα δεν ήταν "μουνάρα", όπως θα παραδεχόταν και η ίδια. Φαίνεται μικρότερη από την ηλικία της και στο πρόσωπο διατηρείται αρκετά καλά, αλλά στο σώμα είναι σαφώς γερασμένη. Πάντοτε ήταν γεματούλα, μετά τα 50 ξέφυγε (98 κιλά - 171cm). Επίσης, ποτέ της δεν γυμναζόταν τακτικά, με ότι αυτό συνεπάγεται για το στήθος, την περιφέρεια και την φυσική της κατάσταση. Από τα παραπάνω, μπορεί εύκολα να σκεπτόσασταν ότι ο μέσος άνδρας μάλλον δεν θα ενδιαφερόταν για σεξ μαζί της, έτσι δεν είναι;
Σας πληροφορώ ότι πλανάστε πλάνην οικτράν. Η γυναίκα μου έχει τακτικότατες ερωτικές επαφές με σχεδόν δέκα άνδρες (όχι με όλους ταυτόχρονα, εννοείται), τους οποίους έχει σαγηνεύσει. Εκείνη ονομάζει "ερωτικούς παρτενέρ" και εγώ "συλλογή γαμιάδων". Οι ορμές της είναι πλήρεις, όπως όταν ήταν νέα. Πέρα της "συλλογής γαμιάδων", η οποία περιλαμβάνει και πολύ νεώτερους άνδρες, αν θελήσει μια κουλή μέρα να κάνει σεξ και βγει στη γύρα, είμαι σίγουρος ότι θα βρει κάποιον πρόθυμο. Συνεπώς, ναι, πολλοί άνδρες κάνουν σεξ με γυναίκες 60-70 ετών, όσο απίθανο και αν σας ακούγεται...