Νέα

Θα παντρευόσασταν μια Ουκρανίδα μουνάρα 20χρονών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

θα παντρευοσασταν μια μουναρα ουκρανεζα 20 χρονον?

• ναι

Ψήφοι: 53 42,4%
  • οχι

Ψήφοι: 35 28,0%
  • μπορει

Ψήφοι: 37 29,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    125

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον αν και ασχετα με το σιτε αυτο.Σήμερα ανακοινώσεις οτι η οικονομια ΗΠΑ συνερχετε καπως. Ορέξη να έχεις αρκετές θέσεις υπάρχουν φυσικά απαραιτητα καλα Αγγλικά.  πχ.
Βοηθος Μανατζερ σε φαστφουταδικο μεγαλη ζητηση τοπικά εδω που μένω $40000 το χρονο, με προοπτικη $65000.  Αλλα μπουρδέλα δεν εχει.....και δουλεία μονο. Τώρα εδώ που μενω ειναι το Πανεπ. της Φλόριδας μουνοπαραδεισος για νεωτερους διοτι οι περισσοτεροι Αμερικανοι ειναι μαλλον γκαι οποτε βουρ στην κουπα με το μέλι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΡΤΟΡΙΚΑΝΟ ΕΚΤΩΡ ΛΟΠΕΖ

Φίλε μου εγω δεν ψάχνω για τιποτε αλλο πια. Τι έπαθα και τελείωσα απλώς τιν εμπειρία μου μεταφέρω και τον τροπο που μου φέρθηκαν

γουαδελουπος ρε ουκρανιανφακταπ  >:(

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
παρεπιπτοντως ειναι hektor ki oxi ektor ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παρεπιπτοντως ειναι hektor ki oxi ektor ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

παρεπιπτοντως ειναι hector  ;)

υπαρχει λογος παντως τυπε μη το ψαχνεις, ηταν εσκεμμενο  :sunglasses:

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και βέβαια έχει γεματες οι λίμνες  και φαρμες εχει τους τρώνε εδώ σαν κοτόπουλο το κρέας τους

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
χμ..υπο μερικούς όρους ανετότατα...

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
γιατί ρε? Ρατσιστής είσαι; Εγώ εκτός Αλβανέζων,Βουλγάρων,Γυφτοτσιγκάνων,μαύρων κ.λ.π. το συζητάω..νομίζω ότι οι Ουκρανοί γενικώς είναι όμορφος λαός και χριστιανοί οι περισσότεροι με καλή συμπεριφορά (οκ δε μιλάω για τη μαφία)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
και να σου πω και κάτι φιλαράκι? έχω γνωρίσει κάτι ελεϊνήδες που πραγματικά ώρες ώρες σιχαίνομαι...

απο που ν αρχίσω απο συμπεριφορά? απο τρόπο σκέψης? απο στάση ζωής? πολλά πολλά...

νομίζω ότι οι ξένες (ορισμένες εθνικότητες) αξίζουν..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
γιατί ρε? Ρατσιστής είσαι; Εγώ εκτός Αλβανέζων,Βουλγάρων,Γυφτοτσιγκάνων,μαύρων κ.λ.π. το συζητάω..νομίζω ότι οι Ουκρανοί γενικώς είναι όμορφος λαός και χριστιανοί οι περισσότεροι με καλή συμπεριφορά (οκ δε μιλάω για τη μαφία)

Ρατσιστης ειναι αυτος που δεν αναγνωριζει σε καποιες ομαδες ή φυλες τα ιδια δικαιωματα με αλλες. Το να μην θελω να παντρευτω μια ξενη (γενικα) ειναι αποψη, οχι ρατσισμος.

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067

astra85

Σπουδαίος