Επισκέπτης
ναι γιατι ολοι οι υπόλοιποι παντρεμένοι ξέρετε τι εκαναν πριν οι γυναικες σας
κι όσοι πήραν παρθένες ;;;
ναι γιατι ολοι οι υπόλοιποι παντρεμένοι ξέρετε τι εκαναν πριν οι γυναικες σας
να αγορασουν και μειμπυ λινο γιατι ισως οι παρθενες ναχουν ακρατεια !!!κι όσοι πήραν παρθένες ;;;
:ναι γιατι ολοι οι υπόλοιποι παντρεμένοι ξέρετε τι εκαναν πριν οι γυναικες σας
αυτες γαμιούνται μετα ενω ο γαμπρός κοιμάται όρθιος και σίγουρος για την παρθενια. Το χουμε δει το εργακι. Γνωριζω δε προσωπικά κάποιες γονους καλως οικογενειών που η μανουλα ελεγε στο αειπαρθενο καριτσάκι της κανε οτι θες απο κωλο μονο μεινε παρθενα . ο γαμπρος γαρ να κοιαται ησυχοςκι όσοι πήραν παρθένες ;;;
ετσι ακριβως..φταινε βεβαια και οι πυρφοροι που δινουν πολλα και χαλανε την πιατσα..και ναι οχι δεν θεωρω οτι εδωσα πολλα 1000 για 20 μερες!!Ανεβηκε οικονομικο λεβελ.........Τυπε ειναι αχαριστεs
"Ητανε που ητανε μια παξιμαδοκλεφτρα""
πόσο πουτάνα πρέπει να είναι η γυναίκα;ναι γιατι ολοι οι υπόλοιποι παντρεμένοι ξέρετε τι εκαναν πριν οι γυναικες σας
ε και γω το ιδιο 2 φορες τοχω κανει αυτο δεν με παιρνει και για παραπανω...δεν ειμαι εφοπλιστης!!Ωραι ιδεα μονο που εμειs το ποσο........το σπαμε σε δοσειs
Δεν το δινουμε μονοκοπανια ολο
για οσους ενδιαφερονται συνολικο κοστος τελικα 2700ευρω ολα μαζι
συνολικο κοστος μαζι με τα δικα μου εξοδα διατροφης ολα μαζι..φιλε κατ ευθειαν βιζιτα ηταν απο την αρχηΠρέπει να μας κάνεις διευκρίνηση, τι κοστός ήταν αυτό? Διακοπών μονο? Σεξ μονο? Συνολικό κόστος απο τότε που την γνώρισες? Επίσης Μύρων διευκρίνησε μας εαν το πρώτο τρίμηνο της γνωριμίας σας την πλήρωνες σαν βίζιτα (50αρικο + σεξ) ή κάνατε παρέα και την χαρτζιλίκωνες?
οχι μαζι με τα δικα μου ολα μαζι λεμε και τα εισιτηρια το οτελ κλπμια χαρα σου βγηκε αλλα συν τα δικα σου σωστα ?
αρα το συνολο κανα 3500 ?
ναι απλα δεν ειναι να δενεσαι μαζι τους...αλλοιως καταντας χειροτερος απο πυρφορος (ειχα ερωτευτει μια τετοια ο ηλιθιος!)
Μα δεν υπαρχει το αυθορμητο τηs νεαs γνωριμιαs.....Απλα ειναι ενα παραγγελμενο/ενοικιαζομενο γαμησι μικραs διαρκειαs.....ναι απλα δεν ειναι να δενεσαι μαζι τους...αλλοιως καταντας χειροτερος απο πυρφορος (ειχα ερωτευτει μια τετοια ο ηλιθιος!)
κανεις μεγαλο λαθος..γινεσαι σαν ζευγαρι καποια στιγμη..αλλωστε βγαιναμε βολτες πηγαιναμε για φαγητο μου λεγε τα προβληματα της κλπ..καπου αρχισα να την λυπαμαι ωσπου ενοιωσα και λιγο ερωτευμενοςΜα δεν υπαρχει το αυθορμητο τηs νεαs γνωριμιαs.....Απλα ειναι ενα παραγγελμενο/ενοικιαζομενο γαμησι μικραs διαρκειαs.....
Δεν ερωτευεσαι κατι τετοιο
Ναι ο πειρασμοs ειναι μεγαλοs, απλα λεω οτι υπαρχει η εξηs διαφορα...Δεν την συναντησεs τυχαια , την καψουρευτηκεs και μετα εμαθεs οτι ειναι βιζιτα....Τοξερεs απ την αρχηκανεις μεγαλο λαθος..γινεσαι σαν ζευγαρι καποια στιγμη..αλλωστε βγαιναμε βολτες πηγαιναμε για φαγητο μου λεγε τα προβληματα της κλπ..καπου αρχισα να την λυπαμαι ωσπου ενοιωσα και λιγο ερωτευμενος