Επισκέπτης
θα παντρευοσασταν μια μουναρα ουκρανεζα 20 χρονον?
αν καποτε αποφασιζα να παντρευτω ναιθα παντρευοσασταν μια μουναρα ουκρανεζα 20 χρονον?
20 χρονον ειναι σαν να λεμε ελλινιδα 27 μπορη να εχει φαει πουτσα κανταρια απλα πας ουκρανια ψαχνεις 15 - 16 χρονον φτοχια αλλα τουμπανο απο τα 15 16 φαινετε να μην εχει στον ιλιο μοιρα την παντρεβεσε την κατεβασεις ελλαδα μαζι με την μανα σου και τους δικου ςου αυστηροτατα!!!!! και την στρωνεις στο καβλι σου και στην ελληνικη κατασταση αυτηροτατα παντα χωρις ελεος !!!!!!!!!!!! μονο ετσι !!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα πρεπει να εισε πολυ αγα;μιτος κουβανη ειναι αλλος κοσμος λατινικη αμερικη αλλα γωνιδια για ανατολικες ο τροπος που εγραψα εχει σοβαρες πιθανοτητες να εισει οκ την εμαθα απο μπαστουνοβλαχο δικο μασ που την εκανε και μεχρι στιγμης ειναι οκ αλλα μπενεις εση και ολη σου η οικογενια στην εφαρμογη της μεθοδου και παντα αυστηροτατη επιβλεψη οπος μου ειπε ο δικος μου<< οπος το μαθεις το ζαγαρι!!..>>Και μετα μπαινεις στο μπουρδελα κλαμμενος οπως ενας τυπος που σπιτωσε μια κουβανη και του γαμιοτανε στον πρωτο μηνα.
Δεν νομίζω πλέον καμία ευφυής Ουκρανέζα να θέλει να παντρευτεί Έλληνα στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα...θα προτιμούσε κανένα Αμερικάνο κτλ...Εκτός και αν είσαι πλούσιος αποδειγμένα ή με καταθέσεις στο εξωτερικό ή Κύπριος κτλ...
Τώρα άμα είναι ερωτευμένη μαζί σου, θα σε θέλει είτε την παντρευτείς είτε όχι...
Ο έρωτας δεν έχει ηλικία...
Αν επιμένει πάλι να την παντρευτείς και σε εκβιάζει τότε μακριά...εκτός αν καίγεσαι να παντρευτείς ρε αδερφέ...τότε παντρέψου...τι να σου πω...εγώ είμαι κατά του γάμου προς το παρόν...Πρόσεχε μόνο τις φωτογραφίες από το ίντερνετ μήπως είναι λαστ γιαρ....
Που ειναι?Την παντρευομαι εγω πες της....θα παντρευοσασταν μια μουναρα ουκρανεζα 20 χρονον?
καλα πρεπει να εισε πολυ αγα;μιτος κουβανη ειναι αλλος κοσμος λατινικη αμερικη αλλα γωνιδια για ανατολικες ο τροπος που εγραψα εχει σοβαρες πιθανοτητες να εισει οκ την εμαθα απο μπαστουνοβλαχο δικο μασ που την εκανε και μεχρι στιγμης ειναι οκ αλλα μπενεις εση και ολη σου η οικογενια στην εφαρμογη της μεθοδου και παντα αυστηροτατη επιβλεψη οπος μου ειπε ο δικος μου<< οπος το μαθεις το ζαγαρι!!..>>
Και τι ειναι ο γαμος δηλαδη?Γιατι γαμοs??????????? Βρε μανια.........
Εξοδα, δικηγοροι , τρεχαματαΚαι τι ειναι ο γαμος δηλαδη?
Ενοεις εγω θα την πατησω η γενικα μιλας?Τι εξοδα στον δημο 10 λεπτα,και τι δηηγοροι.... μαλακιεςΕξοδα, δικηγοροι , τρεχαματα
Αφου στο τελοs , παλι θα την απατησειs.....δεν βλεπω τον λογο δλδ