Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ζορζ ακομα να μας απαντησεις εκει με τις εγκυμοσυνες.......τι συμβαινει? οπου σε παιρνει εχεις "υφακι" μονο? το μαγκια κλανια βλεπω συνεχιζεται σε ολα τα τοπικ οπου μας παιρνει........να χαρω εγω κατι "ντρομπρους" αντρες.......χαχαχαχαχαχα

ετσι ετσι να μαζευτειτε 3-4 τωρα να λιβανιζετε τα ποστ μου..........συνεχιστε την κουβεντουλα σας λεμε.........

δε χρειαζομαι ουτε βουλωμα ουτε ξεβουλωμα αγαπητε και να σαι καλα που νοιαζεσαι για τη σεξουαλικη μου ζωη (και οι δυο σας)....αμα σας χρειαστω θα σας εχω υποψην παντως απο το να συμβει αυτο καλη και η μλκια :)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
δε χρειαζομαι ουτε βουλωμα ουτε ξεβουλωμα αγαπητε και να σαι καλα που νοιαζεσαι για τη σεξουαλικη μου ζωη (και οι δυο σας)....αμα σας χρειαστω θα σας εχω υποψην παντως απο το να συμβει αυτο καλη και η μλκια :)

Δε νοιάζομαι για τη σεξουαλική σου ζωή, κοριτσάκι. Να περνάς καλά...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
mcklein ο μονος λογος που μιλησα για κουβαλημα και καταληξη ειναι γιατι ειμαι σιγουρη οτι πολλοι απο αυτους τους ανθρωπους θα ηθελαν διαφορετικη τυχη.......ειτε μιλαμε για μεταναστες γενικοτερα ειτε για στριπερς ειτε για καθαριστριε ς ειτε για οτιδηποτε.. .....

βλεπεις εδω το σημειο που εχει το ονοματακι σου??????ε????? σε αυτο που με ρωτησες σε αυτο ακριβως σου απαντησα........ολο το υπολοιπο ΠΡΟΦΑΝΩΣ και χωρις να θελει καποιο ιδιεταιρο iq για να το καταλαβεις απευθυνεται στον studian ο οποιος ειχε γραψει πριν ενα ποστ σε μενα.........τωρα εγινε κατανοητο ή να το παμε αλλη μια?

αγορακι θα λεω οποιον μου θυμιζει αγορακι.......

ε βεβαια οταν γραφεις 4 ποστ στα οποια με κραζεις για ενα θεμα το οποιο ΔΕ σε αφορα δεν ειναι ξεκατινιασμα........οταν απαντησω εγω σε ΕΝΑ και μοναδικο ποστ ειναι επιθετικο στυλ κατιναρας.........δεν ξερω αν εχεις μαθει να συναναστρεφεσαι κατιναρες ή μη μου απτου γκομενες παντως απεχω και απο τα δυο ειδη μακραν.....δυο μετρα και δυο σταθμα διακρινω ε?φυσικα και θα σε τσιγκλαγα εκτος αν ηλπιζες οτι θα εκανα γαργαρα τις πομπωδεις δηλωσεις σου.....

δεν δηλωσα τιποτα με σθενος απλα εξεφρασα την αποψη οτι ισως το θεμα να μην ειναι το επιπεδο το οποιο ολοι κοπανανε αλλα κατι πιο βαθυ........τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο και εχουμε καταληξει να το συζηταμε αυτη τη στιγμη 3 σελιδες.......δεν εγραψα ως ειδημων και δεν μπορω να καταλαβω πως βγηκε αυτη η αισθηση......απλα ειπα κατι το οποιο εχετε παρει και το εχετε ξεσκισει.......ασχοληθειτε με τιποτα καλυτερο :)

το οτι εχω καποιον αυτοσαρκασμο και ειπα ο,τι ειπα στον ροπαλοφορο δε σε αφορα για να το σχολιασεις........απλα θεωρησα οτι αυτο που κανουμε και με τον ροπαλο και τον μποτοφιλο και τον τριχωτο και την μπαιτ μι ενοχλει τους αλλους και γιαυτο το ειπα.......αυτο δε σου δινει καμια απολυτως εξουσιοδότηση να λες οτι ΕΓΩ εκανα το θρεντ μουνι καπελο.........γιατι δεν το εκανα μονη μου.......:)

τα πιατακια μου τα πλενω μην προβληματιζεσαι.......ειμαι χαρωπη νοικοκυρα συν τοις αλλοις.......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε νοιάζομαι για τη σεξουαλική σου ζωή, κοριτσάκι. Να περνάς καλά...

αμα δε νοιαζεσαι μην την σχολιαζεις τοτε οπως δεν ασχολουμαι εγω με το ποσες πτανες παιρνεις την ημερα για να ξεβουλωνεσαι.........οκ? :) να σαι και συ καλα.......

Επισκέπτης
Θα το παω πουστικα οπως πας να μου το παιξεις εμενα....
Δε μιλαω απο πειρα ουτε εχω ιδιαιτερη συναναστροφη με στριπερς εκτος του τυπικου στριπτιτζαδικου με παρεα αρκετες φορες οποτε δε διεκδικω κανενα "απολυτο" ή "αυθεντια"¨....η μονη μου εμπειρια με το συγκεκριμενο θεμα ειναι οσες γυναικες εχω δει κατα καιρους να βγαινουν στις ειδησεις ή παρομοιες εκπομπες (και δεν εννοω την τατιανα φυσικα για να προλλαβω τους κακοπροαιρετους υπαρχουν και σοβαρες δημοσιογραφικες εκπομπες)

εχω εμπειριες λογω δουλειας με συλλογους για αλλοδαπους ή κακοποιημενες γυναικες ή οτιδηποτε σχετικο  κτλ κτλ κτλ και εχω κανει συζητησεις αρκετες.....και φυσικα δεν ειπα οτι καθε πυρηνικος επιστημονας που ερχεται στην ελλαδα γινεται στριπερ γιατι δε μπορει να βρει δουλεια......απλα ειπα οτι ισως τα πραγματα να μην ειναι τοσο απλα και να μη βαζουμε μια ταμπελιτσα "εχει χαμηλο επιπεδο" μιας και ειδαμε και τη διαφορα επιπεδου οταν αναγκαζεσαι να σπαταλισεις και τοση "θεα ουσια" για να συννεοηθεις με την στριπερ.......
αυτα δν αναφερονται πουθενα.....μιλας υποτιθεται γενικα κ αοριστα...
studian θελω να μου πεις ποσοι γιατροι ακριβως απο την πρωην ΕΣΣΔ δουλευουν και εχουν αδεια εξασκησεως ιατρικης στην ελλαδα......ή μηπως δεν γνωριζεις τι τραβαει καποιος με πτυχιο εξωτερικου (ποσο μαλλον οταν ειναι και αλλοδαπος) για να αναγνωριστει το πτυχιο του και να μπορεσει να δουλεψει........ποσοι ειναι αυτοι που το κανουν συγκριτικα με το ποσοι υπαρχουν?
μονο αυτο παει για τον στουντυ....
mcklein ο μονος λογος που μιλησα για κουβαλημα και καταληξη ειναι γιατι ειμαι σιγουρη οτι πολλοι απο αυτους τους ανθρωπους θα ηθελαν διαφορετικη τυχη.......ειτε μιλαμε για μεταναστες γενικοτερα ειτε για στριπερς ειτε για καθαριστριες ειτε για οτιδηποτε.......
αυτο πηγαινε για μενα......οπως μονη αναφερεις....
οπως και να χει δεν καταλαβα το υφακι ακριβως? επειδη συναναστρεφεσαι να το πω ευγενικα (με τον τροπο που συναναστρεφεσαι εννοω τον οποιο δεν γνωριζω πιθανον να κανεις συζητησεις μαζι τους για κβαντομηχανικη και να σε απογοητευουν δεν ξερω....) ρωσιδες ή πρωην ΕΣΣΔ γενικοτερα σε κανει αυτο και ειδημονα?  οπως τον αλλον που εκανε σχεση με μια καζακστανη και εβγαλε συμπερασμα για ολο το λαο του καζακσταν?και εννοειται οτι δε θεωρω τον εαυτο μου ειδημονα για το οτιδηποτε......και εν πασει περιπτωσει το επιπεδο δεν ειναι θεμα σπουδων επιτελους.......ειδα και τους σπουδαγμενους.......να μιλησουμε για διαφορα νοοτροπιας? να μιλησουμε για διαφορα κουλτουρας? μαθαμε τωρα και πεταμε το επιπεδο........επιπεδο μπορει να εχει και ο μπετατζης της γειτονιας μου......
απ τη στιγμη που ειχες αναφερει το νικ μου στην προηγουμενη παραγραφο....ή κ αυτο παει σε μενα....ή παει στο γενικο....κ αοριστο.....

Καταλαβαινεις οτι εχεις κανει εσυ μαλακια κ επιβεβαιωνεσαι πανηγυρικα ή μηπως να το παμε αλλη μια που λες κ εσυ ????

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
mclein απανταω σε πραγματα τα οποια μου ειπε ο Studian ακομα και αν δεν αναφερω το ονομα του..........εκεινος μου μιλησε για εμπειρια γιαυτο και εγραψα την πρωτη παραγραφο....εσυ υφακι δεν ειχες ο studian ειπε οτι θα κανει ενα ειρωνικο ποστ (στην αρχη) οποτε στον ιδιο και παλι απευθυνομαι οπως επισης εκεινος ηταν που σχολιασε αυτο περι καζακστανης και του απαντησα......θα μπορουσε ΚΑΤΙ απο ολα αυτα που γραφω να σε αφορουν????????οχι γιατι πολυ απλα δεν ειχαν καμια σχεση με τα οσα ειχες πει......που ειναι το προβλημα σου λοιπον? ασε τη μυγα κατω πουλακι μου και ας το ληξουμε.......αλλη φορα θα κανω quote για να μη μπερδευεστε οσοι τα παιρνετε προσωπικα ολα......

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
αμα δε νοιαζεσαι μην την σχολιαζεις τοτε οπως δεν ασχολουμαι εγω με το ποσες πτανες παιρνεις την ημερα για να ξεβουλωνεσαι.........οκ? :) να σαι και συ καλα.......

Μια χαρά είμαι...κοριτσάκι... και πάνω απ'όλα  χαλαρός.

PS Σαν αυτές που παίρνω, δε θα γίνεις  ΠΟΤΕ... κοριτσάκι :dancing: :dancing: :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μμμμμμμ.......τωρα θα πω κατι που δε θα το ελεγα υπο αλλες προυποθεσεις αλλα αμα ειναι να πληρωνεις για να τις παιρνεις μαλλον δε σε παιρνει να κανεις τετοιες δηλωσεις..........θελω να τις χτυπησεις χωρις να τις πληρωσεις τις ιδιες γκομενες και τα ξαναλεμε τοτε.......

P.S. δεν υπαρχει περιπτωση να σου γραψω κατι του τυπου "δεν εχεις ιδεα πως ειμαι" οπως ισως θα ηθελες να ακουσεις......

Επισκέπτης
αγορακι θα λεω οποιον μου θυμιζει αγορακι.......
αγορακι το γιο η τον αδερφο σου....ή ακομα καλυτερα το γκομενο σου....
ε βεβαια οταν γραφεις 4 ποστ στα οποια με κραζεις για ενα θεμα το οποιο ΔΕ σε αφορα δεν ειναι ξεκατινιασμα........οταν απαντησω εγω σε ΕΝΑ και μοναδικο ποστ ειναι επιθετικο στυλ κατιναρας.........δεν ξερω αν εχεις μαθει να συναναστρεφεσαι κατιναρες ή μη μου απτου γκομενες παντως απεχω και απο τα δυο ειδη μακραν.....δυο μετρα και δυο σταθμα διακρινω ε?φυσικα και θα σε τσιγκλαγα εκτος αν ηλπιζες οτι θα εκανα γαργαρα τις πομπωδεις δηλωσεις σου.....
στις κατινες....ριχνεις το επιπεδο κ αναγκαζεσαι να κανεις την κατινα για να καταλαβει η εκαστοτε....
θεμα που τιθεται επι του φορουμ που συμμετεχω...με αφορα...αλλιως πηγαινε κ πες τα στο πριβε....φυσικα κ επρεπε να μου απαντησεις....αυτο ηθελα αλλωστε....δν θα απαντουσα με τετοιο στυλ αν δν ηθελα να μου απαντησεις.....
δεν δηλωσα τιποτα με σθενος απλα εξεφρασα την αποψη οτι ισως το θεμα να μην ειναι το επιπεδο το οποιο ολοι κοπανανε αλλα κατι πιο βαθυ........τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο και εχουμε καταληξει να το συζηταμε αυτη τη στιγμη 3 σελιδες.......δεν εγραψα ως ειδημων και δεν μπορω να καταλαβω πως βγηκε αυτη η αισθηση......απλα ειπα κατι το οποιο εχετε παρει και το εχετε ξεσκισει.......ασχοληθειτε με τιποτα καλυτερο :)
αυτη την αισθηση δν την εδωσες μονο σε μενα...οποτε μαλλον εσυ εχεις το προβλημα.....
το οτι εχω καποιον αυτοσαρκασμο και ειπα ο,τι ειπα στον ροπαλοφορο δε σε αφορα για να το σχολιασεις........απλα θεωρησα οτι αυτο που κανουμε και με τον ροπαλο και τον μποτοφιλο και τον τριχωτο και την μπαιτ μι ενοχλει τους αλλους και γιαυτο το ειπα.......αυτο δε σου δινει καμια απολυτως εξουσιοδότηση να λες οτι ΕΓΩ εκανα το θρεντ μουνι καπελο.........γιατι δεν το εκανα μονη μου.......:)
να τα λετε πριβε επαναλαμβανω αν δν θες να κρινεσαι...κ να σχολιαζεσαι....
επαναλαμβανω τη διορθωση μου....οι 3-4 σας το κανατε πουτανα οχι μονη σου....
τα πιατακια μου τα πλενω μην προβληματιζεσαι.......ειμαι χαρωπη νοικοκυρα συν τοις αλλοις.......
αφου προλαβαινεις να πλυνεις κ κανενα πιατο καλα ειναι.....
παλι δν επιασες το νοημα αυτου που ειπα αλλα τελοςπαντων....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τι ήθελα εγώ να ασχοληθώ με την Μουνίτσα!  :headbang:

Ρε συ μουνίτσα γιατί το τραβάς το θέμα. Αφού όπως και η ίδια ομολογείς δεν το ξέρεις.

Λοίπόν με΄πόσες στρίπερ έχω μιλήσει; Μακάρι νάξερα. 100ντάδες. Με πόσες έχω μιλήσει σοβαρά εντός στριπτομάγαζου; Καμμιά 150ριά. Πόσες ξέρω πολύ καλά με την έννοια ποιές είναι από που προέρχονται τι σπουδές έχουν; Όλες, και τις 150!!! 13 χρόνια στο άθλημα βλέπεις μουνίτσα. Αλλά τις ξέρω και από εκεί που προέρχονται. Πόσες φορές έχω πάει στην πρώην ΕΣΣΔ; Πάνω από 30 τα τελευταία 8 χρόνια. Πόσους ανθρώπους έχω γνωρίσει από όλες τις κοινωνικές τάξεις (και το εννοώ αυτό); Πάλι εκατοντάδες.

ʼστο λοιπόν ρε μουνίτσα. Μην επιμένεις. Ααα! Πόσοι γιατροί έχουν πάρει άσκηση επαγγέλματος στην Ελλάδα; Στο είπα και στο αρχικό ποστ. ʼνοιξε την Ομόνοια ή την Αφην Πλους, βάλε κάποιον που ξέρει Ρωσσικά να σε βοηθήσει και διάβασε τις αντίστοιχες διαφημίσεις. Θα μπορούσα να σου πω ειδικά για γιατρούς και επίσημα στοιχεία, αλλά δεν θα το κάνω γιατί δεν υπάρχει λόγος και γιατί δεν θέλω.

Ούτε μισογυνισμό έχω, ούτε είμαι της άποψης ότι μια γυναίκα δεν πρέπει να γράφει σε αυτό το φόρουμ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ όμως (άνδρας ή γυναίκα) κατά την γνώμη μου θα πρέπει να συνεισφέρει σε θέματα που γνωρίζει στοιχειωδώς. Αλλά ακόμα και να μην γνωρίζει τίποταθα μπορούσε να κάνει μια παρατήρησηόχι επί της ουσίας αλλά πιό γενική. Εσύ μπήκες να μιλήσεις για ένα θέμα που δεν γνωρίζεις απολύτως τίποτα.

Όσον αφορά το επίπεδο τώρα. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι το επίπεδο (και θα με συγχωρήσεις) είναι τουλάχιστον εφηβικός. Επίπεδο είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Είναι η συνισταμένη της καταγωγής (οικογένεια), του περιβάλλοντος που έζησε κανείς, της τυπικής του μόρφωσης και της εμπειρίας ζωής. Εγώ όταν λέω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των στρίπερ είναι χαμηλού επιπέδου με αυτά τα κριτήρια το λέω. Εσύ μίλησες για τυπική μόρφωση (γιατρούς, δικηγόρους). ʼλλωστε, όπως θα θυμάσαι και από άλλο θρεντ, μπορώ να κρίνω το επίπεδο ενός λαού και την αντίστοιχη ταξική του διαστρωμάτωση.

Αν ξέασα και κάτι μου το θυμίζεις και επανέρχομαι.  :-* :-*

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
μμμμμμμ.......τωρα θα πω κατι που δε θα το ελεγα υπο αλλες προυποθεσεις αλλα αμα ειναι να πληρωνεις για να τις παιρνεις μαλλον δε σε παιρνει να κανεις τετοιες δηλωσεις..........θελω να τις χτυπησεις χωρις να τις πληρωσεις τις ιδιες γκομενες και τα ξαναλεμε τοτε.......

P.S. δεν υπαρχει περιπτωση να σου γραψω κατι του τυπου "δεν εχεις ιδεα πως ειμαι" οπως ισως θα ηθελες να ακουσεις......

Κάνω ό,τι θέλω με πλήρη συνείδηση, γι αυτό είμαι και χαλαρός άλλωστε.Εξάλλου, δεν έχω και λίγες ευκαιρίες να το κάνω τσάμπα, απλά είμαι λίγο ... εκλεκτικός και δε δαπανάω χρόνο σε μαλακιούλες.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Ζορζ ακομα να μας απαντησεις εκει με τις εγκυμοσυνες.......τι συμβαινει? οπου σε παιρνει εχεις "υφακι" μονο? το μαγκια κλανια βλεπω συνεχιζεται σε ολα τα τοπικ οπου μας παιρνει........να χαρω εγω κατι "ντρομπρους" αντρες.......χαχαχαχαχαχα

ετσι ετσι να μαζευτειτε 3-4 τωρα να λιβανιζετε τα ποστ μου..........συνεχιστε την κουβεντουλα σας λεμε.........

..καταρχην ολος ο κοσμος ειδε ποιος δεν απαντησε στις εγκυμοσυνες.... εγω σου εκανα μια ερωτηση κι ΕΣΥ ελεγες τις παπαριες σου και συνεχιζες να κανεις πως δεν καταλαβαινεις....
..δεν σου ειναι δυσκολο αλωστε τοσο ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΗ που εισαι.... ολο σχεδον το σαιτ ΣΕ ΚΡΑΖΕΙ κι εσυ χτενιζεις τις μακριες μουνοτριχες σου....

..και κατα δευτερο εγω απευθυνθηκα στο παλληκαρι μακλειν κι εσυ πεταχτηκες σαν πουτσα....!!!! (πού να ειχες κιολας, θα μας τον ειχες φορεσει........!!!!!!  :2funny: :2funny:)

..οποτε τραγούδα τωρα....!!!!  :jerking: :jerking:

τσουτσέκι..

Επισκέπτης
mclein απανταω σε πραγματα τα οποια μου ειπε ο Studian ακομα και αν δεν αναφερω το ονομα του..........εκεινος μου μιλησε για εμπειρια γιαυτο και εγραψα την πρωτη παραγραφο....εσυ υφακι δεν ειχες ο studian ειπε οτι θα κανει ενα ειρωνικο ποστ (στην αρχη) οποτε στον ιδιο και παλι απευθυνομαι οπως επισης εκεινος ηταν που σχολιασε αυτο περι καζακστανης και του απαντησα......θα μπορουσε ΚΑΤΙ απο ολα αυτα που γραφω να σε αφορουν????????οχι γιατι πολυ απλα δεν ειχαν καμια σχεση με τα οσα ειχες πει......που ειναι το προβλημα σου λοιπον? ασε τη μυγα κατω πουλακι μου και ας το ληξουμε.......αλλη φορα θα κανω quote για να μη μπερδευεστε οσοι τα παιρνετε προσωπικα ολα......
Με αναγκαζεις με αυτα που γραφεις να επαναλαμβανομαι.....
Ολα οσα γραφονται...οχι μονο απο σενα....με αφορουν απ τη στιγμη που γραφονται δημοσια.....Γιατι για να γραψει καποιος δημοσια....περιμενει σχολιασμο....οκ?
Εγω δν εχω προβλημα...κανενα προβλημα......ενα εχω μονο...οτι δν μπορω να κοιμηθω....:):):):):):).....
Aσε τις μυγες κ τι παπαριες...κ τα εφυολογηματα σε μενα....δν παιρναει...δν καταλαβαινεις ???
Ετσι....να κανεις quote....ειμαι χαζος κ δν καταλαβαινω....sorry...(ειπαμε ειναι θεμα μυαλου....σαινι κλπ....)...
Να ληξουμε τι ??? Ειναι κανενας αγωνας ??? Το θεμα ειναι να γραφεις οταν εχεις κατι να πεις....οχι ετσι,να χαμε να λεγαμε...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αυτή η Καζακστανή για την οποία υποτίθεται έκανα σχόλιο, ποιά είναι ρε παιδιά;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
..καταρχην ολος ο κοσμος ειδε ποιος δεν απαντησε στις εγκυμοσυνες.... εγω σου εκανα μια ερωτηση κι ΕΣΥ ελεγες τις παπαριες σου και συνεχιζες να κανεις πως δεν καταλαβαινεις....
..δεν σου ειναι δυσκολο αλωστε τοσο ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΗ που εισαι.... ολο σχεδον το σαιτ ΣΕ ΚΡΑΖΕΙ κι εσυ χτενιζεις τις μακριες μουνοτριχες σου....

..και κατα δευτερο εγω απευθυνθηκα στο παλληκαρι μακλειν κι εσυ πεταχτηκες σαν πουτσα....!!!! (πού να ειχες κιολας, θα μας τον ειχες φορεσει........!!!!!!  :2funny: :2funny:)

..οποτε τραγούδα τωρα....!!!!  :jerking: :jerking:

τσουτσέκι..

Γιώργο, εντάξει, χαλάρωσε λίγο ρε φιλαράκι, τα γ....σες όλα.Έτσι όπως πάμε (κι εγώ μαζί) το ξεχέσαμε ολοκληρωτικά το thread

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Τι ήθελα εγώ να ασχοληθώ με την Μουνίτσα!  :headbang:

Ρε συ μουνίτσα γιατί το τραβάς το θέμα. Αφού όπως και η ίδια ομολογείς δεν το ξέρεις.

..γιατι ξερει και τιποτα ????????
..ολο λεει τις μαλακιες της και οταν αρχισει το κραξιμο, υπαρχουν δυο βηματα που ακολουθει κατα ποδας....

βημα πρωτο: φωνασκει οτι δεν δεν ξερει το θεμα και παρακαλει να μην την ''βαρανε''.......
..κι αφου την ανακραξουνε, ακολουθει το......

βημα δευτερο: παιρνει τον μπλαστρη ανα χειρας και κοπαναει τους αντρες (ετσι της εχει μαθει η μαμα της απ το χωριο.......!!!!!!!!!!!)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Που είσαι ρε συ Μουνίτσα;

Τώρα που διάβασα πιό προσεχτικά τα ποστ σου να προσθέσω κι αυτό. Αν δεν συμφωνείς με τον τρόπο που εγώ ή κάποιος άλλος γνωρίζει μια στρίπερ (και εξ' αυτού θεωρείς αναξιόπιστο ότι λέμε, λες και ο άνδρας που μιλάει με μια στρίπερ μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πέος και χάνει κάθε άλλη του ιδιότητα -μόρφωση, κουλτούρα, επαγγελμα κλπ) να μην μπαίνεις σε σχετικό θρεντ.

Και αυτά που λες για δουλειά με τους συλλόγους αλλοδαπών, πάλι με τον λάθος άνθρωπο μιλάς. Όταν πήγαινες εγώ ερχόμουνα. Και δεν θα πω τίποτα παραπάνω. Αν έχεις απορία σε πμ. Αλλά για να παραφράσω τον ποιητή:

όμως την σκέψη του μετανάστη, τη σκέψη του πρόσφυγα τη σκέψη του ανθρώπου σαν κατάντησε κι αυτός πραμάτεια δοκίμασε να την αλλάξεις, δεν μπορείς.
.........................................................
Κι αν σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές
είναι γιατί τ' ακούς γλυκότερα, κι η φρίκη
δεν κουβεντιάζεται γιατί είναι ζωντανή
γιατί είναι αμίλητη και προχωράει
στάζει τη μέρα, στάζει στον ύπνο
μνησιπήμων πόνος

Γι' αυτό σου λέω μουνίτσα, άστο. Μπαίνεις σε βαθιά νερά, αλλά με τν χαρωπή διάθεση του ερασιτέχνη. Κι αυτό που εσύ θεώρησες βαθύ στο αρχικό σου ποστ και με επέπληξες είναι ρηχό, πολύ ρηχό.

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
εκτος θεματος (5-10 χιλιομετρα)
εχει παει η κουβεντα,

συνηθως εδω επεμβαινει ο moderator
το κλειδωνει ή αντε, σβηνει κανενα μυνημα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε ζορζ εισαι καρικατουρα πλεον.......αστο μην το κουραζεις........δεν εχω μουνοτριχες να χτενισω οποτε το χω ριξει στο ξυσιμο τελευταιως.......

λοιπον stu δεν διαφωνω με κατι απο αυτα που λες......απλα θεωρω το επιπεδο ειναι λιγο πιο υποκειμενικη εννοια........και ειπα οτι ιιιιιιιισως το θεμα να ειναι λιγο πιο βαθυ.....δεν ηρθα να το παιξω ουτε ειδημων ουτε σχετικη ουτε τιποτα........ακομα και αν ο τιτλος του θεματος να ηταν "σοβαρη σχεση με ανθρωπο που εχει νοητικη στερηση" και εσυ εστω οτι ησουν γιατρος εγω δε θα επιτρεποταν να πω τον προβληματισμο μου? τι σε κανει να πιστευεις οτι η πλειοψηφια (και οχι εσυ που οπως λες στην τελικη οκ εχεις καποιες γνωσεις) γνωριζει περισσοτερα πραγματα στη μια και στην αλλη περιπτωση? τες παν αστο γιατι θα πεταχτουν παλι οι γνωστοι παπαρες να πουν τα δικα τους και να εκτωνοσουν τον ανδρισμου τους σε ενα φορουμ οπου το παιζουν μαγκες και αλανια ενω ειναι κοτες και μαγκες της φακης.......

Mclein νομιζα οτι το ληξαμε το θεμα αλλα μαλλον οχι.......το προβλημα δεν ειναι αγορι μου οτι σχολιασες αλλα οτι πηρες προσωπικα την απαντηση μου και θεωρησες οτι απευθυνεται σε σενα και αρχισες να ωρύεσαι απο το πουθενα, να με κραζεις και να γραφεις τεσσερα τεραστια ποστ λεγοντας το μακρυ σου και το κοντο σου........μπορεις καλλιστα να πεις ενα "συγγνωμη παρανοησις" και να τελειωσει το θεμα........εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα και εχω κανει σε αλλες περιπτωσεις.......

στο θεμα με τις εγκυμοσυνες ζορζ απλα εκανες τουμπεκι ψιλοκομμενο.......γιατι δε σε παιρνει......αλλα αν και οι πιο πολλοι διαφωνουν με την αποψη που πρεσβευεις (και οχι με σενα προσωπικα) τις μαγκιες πηγες να τις κανεις στην γκομενα του φορουμ ε? η οποια γκομενα μαλιστα δεν ειπε καν αυτα που της καταλογιζεις.....ε ρε κατι αντρες.....απομυθοποιητες του μουνιου οπως λες.....χαχαχαχαχα....οχι αγορινα μου να τις κανεις και στους "φιλους" σου τις μαγκιες.......οχι μονο εκει που νομιζεις οτι μπορεις......

flesh ειλικρινα δε με απασχολει ουτε ποτε πηδας ουτε ποσο συχνα ουτε αν πληρωνεις ουτε αν εισαι ευπαρουσιαστος και σε κυνηγανε τα τζαμπα κοριτσακια.......

ξεκολλαμε λοιπον λιγο γιατι το γμησαμε το θεματακι.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom