Τι ήθελα εγώ να ασχοληθώ με την Μουνίτσα!
Ρε συ μουνίτσα γιατί το τραβάς το θέμα. Αφού όπως και η ίδια ομολογείς δεν το ξέρεις.
Λοίπόν με΄πόσες στρίπερ έχω μιλήσει; Μακάρι νάξερα. 100ντάδες. Με πόσες έχω μιλήσει σοβαρά εντός στριπτομάγαζου; Καμμιά 150ριά. Πόσες ξέρω πολύ καλά με την έννοια ποιές είναι από που προέρχονται τι σπουδές έχουν; Όλες, και τις 150!!! 13 χρόνια στο άθλημα βλέπεις μουνίτσα. Αλλά τις ξέρω και από εκεί που προέρχονται. Πόσες φορές έχω πάει στην πρώην ΕΣΣΔ; Πάνω από 30 τα τελευταία 8 χρόνια. Πόσους ανθρώπους έχω γνωρίσει από όλες τις κοινωνικές τάξεις (και το εννοώ αυτό); Πάλι εκατοντάδες.
ʼστο λοιπόν ρε μουνίτσα. Μην επιμένεις. Ααα! Πόσοι γιατροί έχουν πάρει άσκηση επαγγέλματος στην Ελλάδα; Στο είπα και στο αρχικό ποστ. ʼνοιξε την Ομόνοια ή την Αφην Πλους, βάλε κάποιον που ξέρει Ρωσσικά να σε βοηθήσει και διάβασε τις αντίστοιχες διαφημίσεις. Θα μπορούσα να σου πω ειδικά για γιατρούς και επίσημα στοιχεία, αλλά δεν θα το κάνω γιατί δεν υπάρχει λόγος και γιατί δεν θέλω.
Ούτε μισογυνισμό έχω, ούτε είμαι της άποψης ότι μια γυναίκα δεν πρέπει να γράφει σε αυτό το φόρουμ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ όμως (άνδρας ή γυναίκα) κατά την γνώμη μου θα πρέπει να συνεισφέρει σε θέματα που γνωρίζει στοιχειωδώς. Αλλά ακόμα και να μην γνωρίζει τίποταθα μπορούσε να κάνει μια παρατήρησηόχι επί της ουσίας αλλά πιό γενική. Εσύ μπήκες να μιλήσεις για ένα θέμα που δεν γνωρίζεις απολύτως τίποτα.
Όσον αφορά το επίπεδο τώρα. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι το επίπεδο (και θα με συγχωρήσεις) είναι τουλάχιστον εφηβικός. Επίπεδο είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Είναι η συνισταμένη της καταγωγής (οικογένεια), του περιβάλλοντος που έζησε κανείς, της τυπικής του μόρφωσης και της εμπειρίας ζωής. Εγώ όταν λέω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των στρίπερ είναι χαμηλού επιπέδου με αυτά τα κριτήρια το λέω. Εσύ μίλησες για τυπική μόρφωση (γιατρούς, δικηγόρους). ʼλλωστε, όπως θα θυμάσαι και από άλλο θρεντ, μπορώ να κρίνω το επίπεδο ενός λαού και την αντίστοιχη ταξική του διαστρωμάτωση.
Αν ξέασα και κάτι μου το θυμίζεις και επανέρχομαι. :-* :-*