Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
flesh ειλικρινα δε με απασχολει ουτε ποτε πηδας ουτε ποσο συχνα ουτε αν πληρωνεις ουτε αν εισαι ευπαρουσιαστος και σε κυνηγανε τα τζαμπα κοριτσακια.......

Ευχαριστώ πολύ μουνίτσα. Νά' σαι καλά, και... μη ζορίζεσαι βρε κουτό, μείνε στην παρέα μας...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
λοιπον stu δεν διαφωνω με κατι απο αυτα που λες......απλα θεωρω το επιπεδο ειναι λιγο πιο υποκειμενικη εννοια........και ειπα οτι ιιιιιιιισως το θεμα να ειναι λιγο πιο βαθυ.....δεν ηρθα να το παιξω ουτε ειδημων ουτε σχετικη ουτε τιποτα........ακομα και αν ο τιτλος του θεματος να ηταν "σοβαρη σχεση με ανθρωπο που εχει νοητικη στερηση" και εσυ εστω οτι ησουν γιατρος εγω δε θα επιτρεποταν να πω τον προβληματισμο μου? τι σε κανει να πιστευεις οτι η πλειοψηφια (και οχι εσυ που οπως λες στην τελικη οκ εχεις καποιες γνωσεις) γνωριζει περισσοτερα πραγματα στη μια και στην αλλη περιπτωση? τες παν αστο γιατι θα πεταχτουν παλι οι γνωστοι παπαρες να πουν τα δικα τους και να εκτωνοσουν τον ανδρισμου τους σε ενα φορουμ οπου το παιζουν μαγκες και αλανια ενω ειναι κοτες και μαγκες της φακης.......

ξεκολλαμε λοιπον λιγο γιατι το γμησαμε το θεματακι.......

Καλώς την μουνίτσα που επέστρεψε δριμύτερη.

Μια χαρά είναι το θεματάκι, γιατί να ξεκολλήσουμε; Εκτός αν βαρέθηκες εσύ!

Το επίπεδο είναι υποκειμενική έννοια από την πλευρά του κρίνοντος ή από την πλευρά του κρινομένου; Εννοώ, είναι υποκειμενικά τα κριτήρια αυτού που κρίνει το επίπεδο του συνομιλητή του ή είναι υποκειμενική η αντίληψη του επιπέδου του καθενός συνομιλητή, οπότε δεν πρέπει να κάνουμε περαιτέρω κρίσεις αλλά να σεβόμαστε την υποκειμενική του αντίληψη, η οποία μπορεί να είναι και εντελώς έωλη βέβαια.

Μπορείς να μου εξηγήσεις επίσης που βρίσκεται το "ίιιιιιιισως λίγο πιο βαθύ"; Γιατί σου εξήγησα με ποιά κριτήρια κρίνω το επίπεδο του κάθε συνομιλητή μου. Τι κριτήριο μου ξεφεύγει που είναι "ίιιιιιιισως λίγο πιο βαθύ";

Αλλά και το θέμα της έκφρασης προβληματισμού στο εξήγησα. Κατ' αρχάς μπορείς να λες ότι γουστάρεις. Φυσικά και μπορείς να κάνεις μια γενικόλογη τοποθέτηση, όταν δεν γνωρίζεις καθόλου ένα θέμα, αλλά όχι να αντιπαρατίθεσαι σε κάτι που κάποιος είπε και να λες δεν έχεις δίκιο γιατί τότε και ο άλλος έχει το δικαίωμα να απαντήσει με ότι τρόπο γουστάρει μέσα στα όρια της ευπρέπειας. Έτσι δεν είναι; Και νομίζω ότι δεν ξέφυγα από τα όρια της ευπρέπειας. ʼλλωστε αφού ζεις σε Αγγλοσαξωνικό περιβάλλον θα έπρεπε να έχεις συνηθίσει την ειρωνία που πέφτει όταν κάποιος είναι άσχετος αλλά πετάγεται σε ένα θέμα. Τουλάχιστον εγώ αυτή την Αγγλία γνώρισα και αγάπησα. Μπορεί να έχει αλλάξει όμως και να είναι politically correct τώρα.

Anal_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ολες οι γυναικες σημερα δημοσιας χρησεως ειναι. Γιατι οχι λοιπον μια σχεση με μια απο αυτες που να δουλευει σε στριπ?

Επισκέπτης
Mclein νομιζα οτι το ληξαμε το θεμα αλλα μαλλον οχι.......το προβλημα δεν ειναι αγορι μου οτι σχολιασες αλλα οτι πηρες προσωπικα την απαντηση μου και θεωρησες οτι απευθυνεται σε σενα και αρχισες να ωρύεσαι απο το πουθενα, να με κραζεις και να γραφεις τεσσερα τεραστια ποστ λεγοντας το μακρυ σου και το κοντο σου........μπορεις καλλιστα να πεις ενα "συγγνωμη παρανοησις" και να τελειωσει το θεμα........εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα και εχω κανει σε αλλες περιπτωσεις.......
Λοιπον....
1.Κατ'αρχην δν υπαρχει θεμα....κ επισης αν θεωρησω οτι υπαρχει....δν προκειται να ληξει...ετσι απλα....λεγοντας ο καθενας απο μεσα του...ασε το μαλακα/μαλακισμενη να λεει....
2.Επισης...δν λες να καταλαβεις οτι δν σου επιτρεπω να μου μιλας κ να με προσφωνεις με τη λεξη αγορι κ τα υποκοριστικα της...συν τα κτητικα...μου....
3.Προβλημα απ οσο φαινεται εχεις μονο εσυ....σε αυτο το τοπικ τουλαχιστον...απ τη μια εισαι παντελως ''ασχετη'' με το θεμα...απ την αλλη...συνεχιζεις να λες οτι δν απευθυνοσουν σ'εμενα....εχοντας εξηγησει εγω προηγουμενως οτι θα κραζω τον καθε ενα,ΤΟΝ/ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ,γραφει οσα εγραψες εσυ...
4.Να πω...συγνωμη παρανοησις επειδη οπως λες τελικα δν απευθυνοσουν σε εμενα προσωπικα αλλα ελεγες γενικα παπαρολογιες ??????????????? Απ τη στιγμη που βλεπω αυτα που εχεις γραψει εδω....τα κρινω κ τα κατακρινω στη συγκεκριμενη περιπτωση....με το δικο μου στυλ κ υφος....ασχετα αν τελικα απευθυνονταν προσωπικα σ'εμενα ή οχι....Δν ειναι το προβλημα μου η προσωπικη επιθεση...ουτε η προσωπικη διενεξη....Το καταλαβα απ το 2ο ποστ σου πως τελικα δν απαντουσες σ'εμανα....ομως εσυ δν καταλαβαινες πως εστω κ αν το ειχα εκλαβει λαθος αρχικα....απαντουσα γενικοτερα στη λαθος αποψη που εχεις σχετικα με το θεμα...
5.Aκομη,δν ειμαστε το ιδιο....κ δν χρειαζεται να μου λες σε τι ενεργειες εχεις προβει κατα το παρελθον...ειναι δικο σου θεμα....παντα μιλαω με το παρον....
6.Να ξερεις πως οποια κ να ειναι η γνωμη μου για το ατομο σου....(καλη...κακη...αδιαφορη...)...δν με επηρεαζει ωστε να γραψω μιαν απαντηση μου προς εσενα....σου απαντω σα να ηταν ενας οποιοδηποτε ανθρωπος απεναντι μου...Τελος,αν υπηρξε κ μια κουβεντα παραπανω απο μερους μου η οποια σε εθιξε σαν ανθρωπο αρχικα...σα γυναικα μετεπειτα...ζητω ταπεινα συγνωμη....απλα παρασυρθηκα διαβαζοντας τα γραπτα...
:):):):):):):):):):):):):):):)...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλώς την μουνίτσα που επέστρεψε δριμύτερη.

Μια χαρά είναι το θεματάκι, γιατί να ξεκολλήσουμε; Εκτός αν βαρέθηκες εσύ!

Το επίπεδο είναι υποκειμενική έννοια από την πλευρά του κρίνοντος ή από την πλευρά του κρινομένου; Εννοώ, είναι υποκειμενικά τα κριτήρια αυτού που κρίνει το επίπεδο του συνομιλητή του ή είναι υποκειμενική η αντίληψη του επιπέδου του καθενός συνομιλητή, οπότε δεν πρέπει να κάνουμε περαιτέρω κρίσεις αλλά να σεβόμαστε την υποκειμενική του αντίληψη, η οποία μπορεί να είναι και εντελώς έωλη βέβαια.

Μπορείς να μου εξηγήσεις επίσης που βρίσκεται το "ίιιιιιιισως λίγο πιο βαθύ"; Γιατί σου εξήγησα με ποιά κριτήρια κρίνω το επίπεδο του κάθε συνομιλητή μου. Τι κριτήριο μου ξεφεύγει που είναι "ίιιιιιιισως λίγο πιο βαθύ";

Αλλά και το θέμα της έκφρασης προβληματισμού στο εξήγησα. Κατ' αρχάς μπορείς να λες ότι γουστάρεις. Φυσικά και μπορείς να κάνεις μια γενικόλογη τοποθέτηση, όταν δεν γνωρίζεις καθόλου ένα θέμα, αλλά όχι να αντιπαρατίθεσαι σε κάτι που κάποιος είπε και να λες δεν έχεις δίκιο γιατί τότε και ο άλλος έχει το δικαίωμα να απαντήσει με ότι τρόπο γουστάρει μέσα στα όρια της ευπρέπειας. Έτσι δεν είναι; Και νομίζω ότι δεν ξέφυγα από τα όρια της ευπρέπειας. ʼλλωστε αφού ζεις σε Αγγλοσαξωνικό περιβάλλον θα έπρεπε να έχεις συνηθίσει την ειρωνία που πέφτει όταν κάποιος είναι άσχετος αλλά πετάγεται σε ένα θέμα. Τουλάχιστον εγώ αυτή την Αγγλία γνώρισα και αγάπησα. Μπορεί να έχει αλλάξει όμως και να είναι politically correct τώρα.

το ξεκολληστε απευθυνοταν σε ζορζ και φλεσ οπως και εμενα γιατι βγαιναμε ολοταχως οφ τοπικ.......

stu το θεμα για μενα ειναι απλο και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να το συζηταμε επι τεσσερις σελίδες.......δεν την ειπα σε κανεναν ουτε ειπα οτι καποιος δεν εχει δικιο.....ειπα απλα μια αποψη και μετα μου την ειπες και ακολουθησαν οσα ακολουθησαν........ουτε ειπα οτι εχει καποιος δικιο ουτε οτι καποιος εχει αδικο......απλα ειπα μια διαφορετικη αποψη και δε θα απολογηθω κι ολας για αυτο επειδη δεν τυγχανει να εχω τοσα σουξου μουξου με στριπερς.....απο κει και περα ψειρίζουμε τη μυγα εδω και 3-4 σελιδες.....σε σενα απαντησα με τη δεουσα ευπρεπεια νομιζω.......ο καθενας παιρνει την απαντηση που του αξιζει και ισα ισα επειδη ειμαι αρκετα ειρωνας και ζω στην αγγλια και λατρευω το χιουμορ τους δεν εκνευριστηκα καθολου με το ποστ σου και απαντησα αναλογως......μου αρεσει ο διαλογος και ο εντονος διαλογος οταν γινεται με επιχειρηματα ομως......το να ερχεται ο καθε κακομοιρης και να ανταπαντα με ενα "ειναι αγαμητη μωρε" οπως αντιλαμβανεσαι επιφέρει τις αντιστοιχες απαντησεις και συμπεριφορες.....οσο για το θεμα επιπεδου εσυ μου εξηγησες τι ειναι για σενα επιπεδο και γω σου εξηγησα οτι θεωρω πως ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του στανταρντ για το τι εστι επιπεδο.....και για να στο πω και πιο καθαρα (και συγγνωμη γιατι ειναι λιγο "ασχημο" σχολιο) ε δε μπορω να διαβαζω οτι καποιος εχει διαφορα επιπεδου και πνευματικου κοσμου με την στριπερ και πηγε τζαμπα η "θεα ουσια" του.......επομενως το επιπεδο για αυτον ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο το τι θεωρω εγω προφανως επιπεδο.......επιπεδο για καποιον μπορει να ειναι η ικανοτητα καποιου να μπορει να συζητησει για φιλοσοφια και τεχνη........για καποιον αλλον επιπεδο μπορει να ειναι οτι κυκλοφορει μια γκομενα με αλφα αναλογιες και εμφανιση που δε χρειαζεται να μιλαει και πολυ.........για καποιον τριτο μπορει να ειναι ενας ανθρωπος που ερχεται απο αυστηρη και χριστιανικη οικογενεια με αρχες και ηθη.......ολα αυτα για εμενα ειναι σχετικα εξ ου και εκανα το αρχικο μου σχολιο.......λυπαμαι αν οδηγησε σε παρεξηγησεις οχι με σενα βασικα αλλα με τους υπολοιπους καλοθελητες.......

mclein το θεμα ειναι ληξαν.........

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
το ξεκολληστε απευθυνοταν σε ζορζ και φλεσ οπως και εμενα γιατι βγαιναμε ολοταχως οφ τοπικ.......

stu το θεμα για μενα ειναι απλο και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να το συζηταμε επι τεσσερις σελίδες.......δεν την ειπα σε κανεναν ουτε ειπα οτι καποιος δεν εχει δικιο.....ειπα απλα μια αποψη και μετα μου την ειπες και ακολουθησαν οσα ακολουθησαν........ουτε ειπα οτι εχει καποιος δικιο ουτε οτι καποιος εχει αδικο......απλα ειπα μια διαφορετικη αποψη και δε θα απολογηθω κι ολας για αυτο επειδη δεν τυγχανει να εχω τοσα σουξου μουξου με στριπερς.....απο κει και περα ψειρίζουμε τη μυγα εδω και 3-4 σελιδες.....σε σενα απαντησα με τη δεουσα ευπρεπεια νομιζω.......ο καθενας παιρνει την απαντηση που του αξιζει και ισα ισα επειδη ειμαι αρκετα ειρωνας και ζω στην αγγλια και λατρευω το χιουμορ τους δεν εκνευριστηκα καθολου με το ποστ σου και απαντησα αναλογως......μου αρεσει ο διαλογος και ο εντονος διαλογος οταν γινεται με επιχειρηματα ομως......το να ερχεται ο καθε κακομοιρης και να ανταπαντα με ενα "ειναι αγαμητη μωρε" οπως αντιλαμβανεσαι επιφέρει τις αντιστοιχες απαντησεις και συμπεριφορες.....οσο για το θεμα επιπεδου εσυ μου εξηγησες τι ειναι για σενα επιπεδο και γω σου εξηγησα οτι θεωρω πως ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του στανταρντ για το τι εστι επιπεδο.....και για να στο πω και πιο καθαρα (και συγγνωμη γιατι ειναι λιγο "ασχημο" σχολιο) ε δε μπορω να διαβαζω οτι καποιος εχει διαφορα επιπεδου και πνευματικου κοσμου με την στριπερ και πηγε τζαμπα η "θεα ουσια" του.......επομενως το επιπεδο για αυτον ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο το τι θεωρω εγω προφανως επιπεδο.......επιπεδο για καποιον μπορει να ειναι η ικανοτητα καποιου να μπορει να συζητησει για φιλοσοφια και τεχνη........για καποιον αλλον επιπεδο μπορει να ειναι οτι κυκλοφορει μια γκομενα με αλφα αναλογιες και εμφανιση που δε χρειαζεται να μιλαει και πολυ.........για καποιον τριτο μπορει να ειναι ενας ανθρωπος που ερχεται απο αυστηρη και χριστιανικη οικογενεια με αρχες και ηθη.......ολα αυτα για εμενα ειναι σχετικα εξ ου και εκανα το αρχικο μου σχολιο.......λυπαμαι αν οδηγησε σε παρεξηγησεις οχι με σενα βασικα αλλα με τους υπολοιπους καλοθελητες.......

mclein το θεμα ειναι ληξαν.........

Δεν ψειρίζουμε καθόλου την μύγα ή την μαϊμού. Μιλάμε για υπαρκτούς ανθρώπους τους οποίους εσύ δεν γνωρίζεις καθόλου. Και μιλάς γι' αυτούς όπως θα μιλούσες για μια φυλή του Αμαζονίου. Δεν ξέρεις τον πόνο τους, δεν ξέρεις το επίπεδο τους, δεν ξέρεις τις ιστορίες τους. Επίσης δεν ξέρεις τον πόνο του άνδρα που νταραβερίζεται με μια στρίπερ. Κοίτα σχετικό θρεντ που παίζει τώρα, αλλά κοίτα και τα ποστς του πελοπονήσιου.

Να μιλήσουμε για ήρωες λοιπόν όπως λέει ο ποιητής.

Να μιλήσουμε για την γυναίκα που άφηνε το χωριό της κάθε Σαββατοκύριακο, τα παιδιά στην γιαγιά, για να πάει στον παντρεμένο γκόμενο. Ο οποίος της έδινε 10 δολλάρια χαρτζιλίκι. Αλλά αυτά τα 40 δολλάρια τον μήνα τα χρειαζόταν. Να μιλήσουμε για τη στρίπερ που μου είπε κάποτε: δεν ξέρεις πως είναι να ζεις μήνες με νερόβραστα μακαρόνια και ψωμί. Γι' αυτό μην μιλάς. Να μιλήσουμε γι' αυτή που παντρεύτηκε στα 18 της και ο άντρας της μπήκε στη φυλακή, κι αυτή 8 χρόνια μετά νομίζει ότι τον βλέπει στους δρόμους της Αθήνας. Τέτοιος τρόμος.

Να μιλήσουμε όμως και γι' αυτόν που πήρε καταναλωτικό δάνειο και το έφαγε για τα μάτια μιας στρίπερ, η οποία μετά ούτε να τον φτύσει. Να μιλήσουμε γι' αυτόν που πούλησε το μαγαζί του για μια στρίπερ. Να μιλήσουμε γι' αυτόν που ερωτεύθηκε σφόδρα και εισέπραξε λύπη και σπαραγμό. Να μιλήσουμε γι' αυτόν που τις κακομεταχειρίζεται, που τους τα τρώει.

Μιλάς για υποκειμενικό επίπεδο, λες και μιλάμε για έναν κόσμο του Student union bar. Εμείς μιλάμε για άλλο κόσμο. Και το επίπεδο που κουβαλάει ο καθένας είναι ένα. Η πρόσληψη του από τον συνομιλητή είναι διαφορετική.

Θες να διαβάσεις παπαριές για τις στρίπερ; Διάβασε το striptizadiko.blog. Εκεί θα συμφωνήσεις.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
+ Γαμησε τα είναι από όπου και αν το πιάσεις. Ευτυχώς, μετά από Χ0.000 ? κοντεύω να αποστασιοποηθώ από το θέμα.
Υπουργέ, σεβάσου τα ? μας

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω παντως θεωρω οτι μπορει καποιος να εχει μια πολυ καλη σχεση με στριπγουμαν η οποια μπορει να εξελιχθει και σε γαμο...αλλα θα πρεπει ο αντρας να ειναι οικονομικα ευρωστος ωστε να μπορει να συντηρει την οικογενεια αφου η κοπελα δεν θα δουλευει πια....εκτος αν δουλευει σε μια δουλιτσα για 700,800 ευρω...αλλωστε το οτι πετυχαινουν σχεσεις με στριπερ εστω και λιγες φαινεται απο τους γαμους που εχουν γινει(απο τους οποιους εχουν κρατησει καποιοι και κρατανε ακομη...μην αναφερουμε ονοματα..οι μυστες ξερουν.. ;) ;) ;))...με λιγα λογια αν εισαι κυριος του εαυτου σου απο ολες τις αποψεις και δεν εξαρτασαι απο "χαλιναρια οικογενειακα" τοτε ειναι εφικτο να κανεις σοβαρη σχεση με τετοια κοπελα...πιστεψε με υπαρχουν αρκετες καλες στο χορο....δεν ειναι ολα τοσο "μαυρα" οπως το εμφανιζουν πολλοι συνανθρωποι μας...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχεις δίκιο, αλλά είναι είναι ελάχιστες.
Να κάναμε και ανάλογο thread. "Ποια..."

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τώρα, τι να σου πω, από τα 15 στριπτιζάδικα τις Αθήνας που γυρίζω σχεδόν καθημερινά τα τελευταία δύο χρόνια και τα κορίτσια που έχω γνωρίσει, πραγματικά να πω ότι αξίζουν τον κόπο - έιναι 4

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ʼλλα και πάλι από ένα σημείο και πέρα το κριτήριο είναι προσωπικό

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εν τω μεταξύ, διαβάζοντας αυτή την διένεξη, μου ήρθε και κάτι άλλο στο μυαλό που δεν το πήραμε υπόψιν μας. Πάμε με την λογική να εξηγήσουμε το ανεξήγητο. Δεν θα έκανα ποτέ σχέση με μια stripper για αυτούς και αυτούς τους λόγους. Ναι μαζί σας αλλά πότε σε αυτά τα θέματα μιλάει η λογική? Ή μάλλον μπορούμε να μιλάμε για λογικά επιχειρήματα την ώρα που παρουσιάζουμε άλογη συμπεριφορά? Πως αλλιώς εξηγείται η επίσκεψη μας σε strip shows αν όχι από έλλειψη λογικής όπως την εννοούν οι πολλοί?
Με τη θεωρητική μας εδώ αποκλείουμε εντελώς κάτι που είναι ανεξέλεγκτο. Κάτι που ορμώνεται μέσα στον μυ που μας δίνει ζωή, που πάλλεται με αίμα βίαια κάθε μέρα. Όχι από το μυαλό.
Τα πράγματα είναι απλά: Την είδα και από την στιγμή που την είδα, την ερωτεύτηκα, θα μπορούσε να ήταν γιατρός στο ΙΚΑ, συνάδελφος στη δουλειά, χίλια δυο. Έτυχε να είναι stripper. Δεν το έλαβα υπόψιν μου ποτέ και ούτε πρέπει. Αν εγώ νιώθω ανιδιοτελή αγάπη για κάποιον δεν θα σκεφτώ τα πως και τα πρέπει. Αυτή είναι η έννοια της ανιδιοτέλειας, της αγάπης. Πως να με ενοχλήσει το οτιδήποτε όταν όποτε είμαι με αυτό το άτομο, όλη η ζωή μετουσιώνεται σε αυτή την στιγμή? Και δεν αισθάνομαι καμία ντροπή γιατί είμαι περήφανος για τα αισθήματα μου, γιατί είναι αληθινά. Πως γίνεται να μην νιώθεις συμπόνεια και να προσπαθείς να καταλάβεις και να βοηθήσεις τον άλλο όταν το συναίσθημα είναι μοναδικό? Οι στιγμές είναι κακές οι περισσότερες αλλά τι στην ζωή είναι τις περισσότερες φορές όμορφο? ΤΙ αξία θα είχε η ευτυχία χωρίς την ατυχία και τη δυστυχία? Έστω και έτσι όμως και ας ισχύουν όλα όσα λέμε, ότι θα  μας φάνε τα λ7, ότι θα μας στίψουν και και και.... εγώ μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω για αυτό που με έκανε να νιώσω. Αλίμονο αν δίνουμε αξία στη λογική και όχι σε αυτό που μας κάνει να νιώθουμε. Τι να μου πουν οι θεωρίες, ο κύκλος, οι φίλοι, οι συγγενείς. Όλα είναι πολύ μικρά για να περιγράψουν έστω και στο ελάχιστο, την έκρηξη συναισθημάτων που έχω όποτε την βλέπω. Αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο.

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τα πράγματα είναι απλά: Την είδα και από την στιγμή που την είδα, την ερωτεύτηκα, θα μπορούσε να ήταν γιατρός στο ΙΚΑ, συνάδελφος στη δουλειά, χίλια δυο. Έτυχε να είναι stripper.
ετσι ακριβως, μαζι σου! Οι καλυτερες μου σχεσεις, αυτες που μου αφησαν τα καλυτερα ηταν αυτες που δεν θα επρεπε να κανω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom