You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 183K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
As Far As I Am Concerned everything is Fucked Up Beyond Any Recognition
Παραλλαγή, παίζουν και τα 2.
Χ100
Χ100
Χ100.........................
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Τώρα στα σοβαρά μουνίτσα, θα ήθελα να αντιστρέψω την ερώτηση. Μπορεί μία στρίπερ να κάνει μία σοβαρή σχέση με έναν κανονικό τυπά της ημέρας;
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ροπαλοφορε προσωπικα δε νομιζω οτι μπορει να υπαρξει η οποιαδηποτε σοβαρη σχεση τετοιου ειδους.......τουλαχιστον αυτο νομιζω εγω ετσι οπως ειμαι τωρα.......οπως δε θα μπορουσα εγω να μπλεξω με καποιον ανθρωπο της νυχτας.......εδω ενα φεγγαρι ειχα σχεση με μπαρμαν και δεν ηταν και η καλυτερη μου........
απο κει και περα νομιζω ειναι λαθος 1) να μιλαμε γενικως και αοριστως για ελλειψη επιπεδου.......για ελλειψη κοινων ενδιαφεροντνω ισως.......για διαφορα νοοτροπιας ισως.......το επιπεδο ομως ειναι κατι πολυ σχετικο.........αν μιλαμε για μορφωση ειναι διαφορετικο απο το επιπεδο.....και μου ειναι λιγο δυσκολο να αντιληφθω πως καποιος μπορει να πιστευει οτι ξερει ολες τις στριπερ ή τις πτανες επειδη πηγαινει εκει καθε βραδυ, παιρνει χορους και λενε πεντε κουβεντες.......ή εν πασει περιπτωσει με ποσες στριπερ πια καποιος εχει κατσει και εχει κανει σοβαρες κουβεντες?με πεντα? δεκα? εκτος αν οποια στριπερ γνωριζει την κανει και κολληταρι και την κερναει καφεδες για να πουνε τον πονο τους..... και ποσες απο αυτες εχουν πει την αληθεια?
2)για την περιπτωση της καζακστανης θα ειναι σα να βγω εγω και να πω οτι γνωρισα εναν πακιστανο στην ελλαδα μου κανε αυτο και κεινο και ολοι οι πακιστανοι ειναι ετσι.......φαντασου οτι ηξερα πολλους αγγλους και ειχα μια αλφα αποψη και οταν ηρθα αγγλια αυτη η αποψη αλλαξε.......οταν τους εζησα.....βγαλαμε συμπερασματα δηλαδη για καποια χωρα επειδη γνωρισαμε ενα ατομο και καναμε σχεση μαζι του και αρα ολοι οι καζακστανοι,γεωργιανοι,τατζικιστανοι διακατεχονται απο κομπλεξ και ανασφαλεια?
απο κει και περα νομιζω ειναι λαθος 1) να μιλαμε γενικως και αοριστως για ελλειψη επιπεδου.......για ελλειψη κοινων ενδιαφεροντνω ισως.......για διαφορα νοοτροπιας ισως.......το επιπεδο ομως ειναι κατι πολυ σχετικο.........αν μιλαμε για μορφωση ειναι διαφορετικο απο το επιπεδο.....και μου ειναι λιγο δυσκολο να αντιληφθω πως καποιος μπορει να πιστευει οτι ξερει ολες τις στριπερ ή τις πτανες επειδη πηγαινει εκει καθε βραδυ, παιρνει χορους και λενε πεντε κουβεντες.......ή εν πασει περιπτωσει με ποσες στριπερ πια καποιος εχει κατσει και εχει κανει σοβαρες κουβεντες?με πεντα? δεκα? εκτος αν οποια στριπερ γνωριζει την κανει και κολληταρι και την κερναει καφεδες για να πουνε τον πονο τους..... και ποσες απο αυτες εχουν πει την αληθεια?
2)για την περιπτωση της καζακστανης θα ειναι σα να βγω εγω και να πω οτι γνωρισα εναν πακιστανο στην ελλαδα μου κανε αυτο και κεινο και ολοι οι πακιστανοι ειναι ετσι.......φαντασου οτι ηξερα πολλους αγγλους και ειχα μια αλφα αποψη και οταν ηρθα αγγλια αυτη η αποψη αλλαξε.......οταν τους εζησα.....βγαλαμε συμπερασματα δηλαδη για καποια χωρα επειδη γνωρισαμε ενα ατομο και καναμε σχεση μαζι του και αρα ολοι οι καζακστανοι,γεωργιανοι,τατζικιστανοι διακατεχονται απο κομπλεξ και ανασφαλεια?
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Να σου πώ, νομίζω ότι διψάμε να δούμε πολλά πάντα απο λίγους ξένους και τους αναγάγουμε λαθεμένα σε πρεσβευτές. Εξάλλου και αυτές οι κοπελλίτσες τι να πούνε παραπάνω απο 'πουτό, χουρό;' στα σοβαρά. Και να σκαμπάζουν κάτι, ήταν σε άλλη ζωή. Εκεί που μπλέκει κανείς με αυτά τα επαγγέλματα της αρπαχτής χάνει την μπάλλα.
H περίπτωση της Καζάκας βέβαια είναι ατομική αλλά μάλλον ο φίλος την παρέθεσε γιατί του έκανε εντύπωση που κόλλαγε γάντι με το στυλ που ανέφεραν άλλοι απο τις ανατολικές νυχτόβιες. Μπορεί και να υπάρχει σύνδεση μπορεί και να είναι σύμπτωση. Καλά γιατί τους έβαλε στο μάτι και ο Sacha Baron Cohen; Λες...να έχει όντως γελιοραμα η χώρα; Δεν ξέρω.
H περίπτωση της Καζάκας βέβαια είναι ατομική αλλά μάλλον ο φίλος την παρέθεσε γιατί του έκανε εντύπωση που κόλλαγε γάντι με το στυλ που ανέφεραν άλλοι απο τις ανατολικές νυχτόβιες. Μπορεί και να υπάρχει σύνδεση μπορεί και να είναι σύμπτωση. Καλά γιατί τους έβαλε στο μάτι και ο Sacha Baron Cohen; Λες...να έχει όντως γελιοραμα η χώρα; Δεν ξέρω.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Καλα για το Μπορατ θεωρω οτι βασικα ρομπα εκανε την αμερικη και οχι το καζακσταν........χαχαχαχαχαχα τι να σου πω δεν ξερω καζακστανους περαν απο εναν τυπο στο γυμναστηριο με τον οποιο λεμε καλημερα καλησπερα......σε αυτα που λες συμφωνω απλα το αρχικο μου ποστ (το οποιο το σκεφτηκα πολυ πριν το κανω) αφηνε μια υποψια οτι ιιιιιιιισως το θεμα να ειναι πιο βαθυ.......περιεργως ο Stu το εξελαβε αυτο ως δηλωση με στομφο......εφοσον δεν εχω σχεση με το αντικειμενο ειναι μαλλον τρελο να κανω την οποιαδηποτε δηλωση με στομφο και απολυτο υφος που δεν επιδεχεται αμφισβητησης........κατα ταλλα ολα αυτα που εχεις γραψει με βρισκουν απολυτα συμφωνη......
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Χα, χα όταν τον μύνησε το Καζακστάν και έκανε δηλώσεις ο γραμματέας της πρεσβείας στην Ουόσινγκτον, δήλωσε στα μήντια ως Borat για τον διπλωμάτη... μην τον πιστεύετε, είναι Ουζμπέκος απατεώνας.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
χαχαχαχαχαχαχα σοβαρα? παντως η ταινια μαρεσε.......και μαλιστα στην αρχη δεν ηξερα οτι ολοι αυτοι δεν ηταν ηθοποιοι και στο πρωτο πενταλεπτο επειδη το ψυλλιαστηκα (αλλα παραλληλα ελεγα δε μπορει να ειναι ΤΟΣΟ βληματα) γκουγκλισα για να το επιβεβαιωσω...........λολ
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Στην πραγματικότητα η εισαγωγή είναι γυρισμένη σε ένα χωριό γύφτων στην Ρουμανία και όχι στο Καζακστάν. Επίσης οι μόνοι που ήξεραν ότι δεν είναι ο Μπόρατ αλλά hoax (συνεργάτες) ήταν η μαύρη πουτάνα με το Τεξας καπέλο (που την καλεί στο δείπνο του νότιου πάστορα αριστοκράτη) και η Pamela Anderson.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ναι το ξερω...........στο πρωτο πενταλεπτο εκατσα και διαβασα αναλυτικα τα παντα για την ταινια και μετα απο κανα μισαωρο ειδα την υπολοιπη.........χαχαχαχαχαχα
επισης η σκηνη στην αντικερι ειναι γυρισμα και οχι αληθινη..........
και οι κακομοιροι οι τσιγγανοι λενε οτι τους εκμεταλλευτηκαν και οτι δεν ηξεραν που παιζανε και οτι δεν πηραν λεφτα και τετοια......
και επισης η παμελα χωρισε με τον κιντ ροκ επειδη επαιξε στην ταινια (γιατι αποδειχτηκε πολυ πατριωτης το ζακι....)
εξαιρετικη ταινια παντως.........η απολυτη ξεφτυλα των ΗΠΑ.......εκει με τις φεμινιστριες και τον πολιτικο-γερουσιαστη ειχα πεσει κατω απο τα γελια και ελεγα δε μπορει αυτοι οι ανθρωπο να μην ειναι ηθοποιοιιιιιιι..........δε μπορει........
επισης η σκηνη στην αντικερι ειναι γυρισμα και οχι αληθινη..........
και οι κακομοιροι οι τσιγγανοι λενε οτι τους εκμεταλλευτηκαν και οτι δεν ηξεραν που παιζανε και οτι δεν πηραν λεφτα και τετοια......
και επισης η παμελα χωρισε με τον κιντ ροκ επειδη επαιξε στην ταινια (γιατι αποδειχτηκε πολυ πατριωτης το ζακι....)
εξαιρετικη ταινια παντως.........η απολυτη ξεφτυλα των ΗΠΑ.......εκει με τις φεμινιστριες και τον πολιτικο-γερουσιαστη ειχα πεσει κατω απο τα γελια και ελεγα δε μπορει αυτοι οι ανθρωπο να μην ειναι ηθοποιοιιιιιιι..........δε μπορει........
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Που να δεις τι ειχε κάνει στην Αγγλία στο κυνήγι της αλεπούς. Έχει πολλά χρόνια στην πλάτη τον Bruno, Ali G και τον Borat. Τα περισσότερα hoax ειναι δοκιμασμένα στην Αγγλία. Αλλά αυτο το big in America ρε παιδί μου αρκεί για να τα κονομησει κάποιος και να έχει παγκοσμια αναγνωρισημότητα. 20th Century Fox βλέπεις... και όχι Channel 4.
Επισκέπτης
1.Δηλαδη τι περιμενες....στην γαμωτηλεοραση να βγαλουν τους πετυχημενους κ αυτους που δν εχουν προβληματα??? Βγαζουν τους κατατρεγμενους κλπ που δν εχουν στον ηλιο μοιρα να βλεπει ο λαουτζικος κ να λεει υπαρχουν κ χειροτερα...Δε μιλαω απο πειρα ουτε εχω ιδιαιτερη συναναστροφη με στριπερς εκτος του τυπικου στριπτιτζαδικου με παρεα αρκετες φορες οποτε δε διεκδικω κανενα "απολυτο" ή "αυθεντια"¨....η μονη μου εμπειρια με το συγκεκριμενο θεμα ειναι οσες γυναικες εχω δει κατα καιρους να βγαινουν στις ειδησεις ή παρομοιες εκπομπες (και δεν εννοω την τατιανα φυσικα για να προλλαβω τους κακοπροαιρετους υπαρχουν και σοβαρες δημοσιογραφικες εκπομπες)
εχω εμπειριες λογω δουλειας με συλλογους για αλλοδαπους ή κακοποιημενες γυναικες ή οτιδηποτε σχετικο κτλ κτλ κτλ και εχω κανει συζητησεις αρκετες.....και φυσικα δεν ειπα οτι καθε πυρηνικος επιστημονας που ερχεται στην ελλαδα γινεται στριπερ γιατι δε μπορει να βρει δουλεια......απλα ειπα οτι ισως τα πραγματα να μην ειναι τοσο απλα και να μη βαζουμε μια ταμπελιτσα "εχει χαμηλο επιπεδο" μιας και ειδαμε και τη διαφορα επιπεδου οταν αναγκαζεσαι να σπαταλισεις και τοση "θεα ουσια" για να συννεοηθεις με την στριπερ.......
studian θελω να μου πεις ποσοι γιατροι ακριβως απο την πρωην ΕΣΣΔ δουλευουν και εχουν αδεια εξασκησεως ιατρικης στην ελλαδα......ή μηπως δεν γνωριζεις τι τραβαει καποιος με πτυχιο εξωτερικου (ποσο μαλλον οταν ειναι και αλλοδαπος) για να αναγνωριστει το πτυχιο του και να μπορεσει να δουλεψει........ποσοι ειναι αυτοι που το κανουν συγκριτικα με το ποσοι υπαρχουν?
mcklein ο μονος λογος που μιλησα για κουβαλημα και καταληξη ειναι γιατι ειμαι σιγουρη οτι πολλοι απο αυτους τους ανθρωπους θα ηθελαν διαφορετικη τυχη.......ειτε μιλαμε για μεταναστες γενικοτερα ειτε για στριπερς ειτε για καθαριστριες ειτε για οτιδηποτε.......
οπως και να χει δεν καταλαβα το υφακι ακριβως? επειδη συναναστρεφεσαι να το πω ευγενικα (με τον τροπο που συναναστρεφεσαι εννοω τον οποιο δεν γνωριζω πιθανον να κανεις συζητησεις μαζι τους για κβαντομηχανικη και να σε απογοητευουν δεν ξερω....) ρωσιδες ή πρωην ΕΣΣΔ γενικοτερα σε κανει αυτο και ειδημονα? οπως τον αλλον που εκανε σχεση με μια καζακστανη και εβγαλε συμπερασμα για ολο το λαο του καζακσταν?και εννοειται οτι δε θεωρω τον εαυτο μου ειδημονα για το οτιδηποτε......και εν πασει περιπτωσει το επιπεδο δεν ειναι θεμα σπουδων επιτελους.......ειδα και τους σπουδαγμενους.......να μιλησουμε για διαφορα νοοτροπιας? να μιλησουμε για διαφορα κουλτουρας? μαθαμε τωρα και πεταμε το επιπεδο........επιπεδο μπορει να εχει και ο μπετατζης της γειτονιας μου......
2.οσο για το χαμηλο επιπεδο εγω το διαπιστωνω εκτος μαγαζιου...μεσα στο μαγαζι δν μπαινω καν στον κοπο...να προσπαθησω να κρινω...
3.το mclein γραφεται διαφορετικα...κ μην πεις οτι μπερδεψες τα κουμπια...ειναι πολυυυυ μακρια το c με το k.....μαθε πρωτα να γραφεις το ονομα κ μετα μας λες για στριπερ...
4.πολλοι ανθρωπο για να μην πω ολοι θα ηθελαν διαφορετικη τυχη....ο ζητιανος θα θελε να ηταν τουλαχιστον μεσο-αστος....κ ο ελλην μεγιστανας μπορει να ηθελε να ηταν ο bill gates....οποτε ακυρο....γιατι ολοι οι ανθρωποι οτι κ να εχουν παντα θελουν κ αλλο/α.....
5.ασε τις ευγενειες με εμενα κ καλα....οσον αφορα το ειδος στριπερ κ την αποψη που εχω σχηματισει κ το πως εγινε αυτο...ειναι προβλημα μου κ δν θα κατσω να σου αναλυσω τις συζητησεις που εχω με τις κοπελες κ κατω απο ποιες συνθηκες γινονται για να εξακριβωσεις πως βγαζω τα συμπερασματα μου....Δν ειμαι ουτε ειδημων ουτε τπτ...ισως να ειμαι ομως ειδημων,τωρα που ο σκεπτομαι καλυτερα,μπροστα σε σενα κ τις αποψεις σου....Αν εχεις μιλησει με 10 στριπερ...εχω μιλησει με 1000....μιλαμε για τεραστια διαφορα....οποτε μαλλον εχω καποιους λογους παραπανω να ξερω τι κ πως καλυτερα απο εσενα....γκεγκε???? (ασε το γεγονος οτι δν εβγαλα συμπερασμα για καμια χωρα κ το λαο της....μη συγχεεις πραγματα κ καταστασεις..ή διαβαζε καλυτερα....)!!!!
6.Στο εχω ξανα-εξηγησει πως ειναι ΚΑΙ θεμα σπουδων το επιπεδο ενος ανθρωπου.....Βεβαια....το επιπεδο/νοοτροπια/κουλτουρα φαινεται καλυτερα σε μια εξοδο με μια κυρια που εχει ως επαγγελμα το στριπτιζ....εκει θα καταλαβεις τι εννοω....βεβαια δν εχεις τη δυνατοτητα 99% να κανεις το παραπανω οποτε καλυτερα να μη μιλας επ'αυτου....
(τα υπολοιπα ελπιζω να στα εξηγησει,καλυτερα,ο study....που εθεσε θεμα επιπεδου...)
7.Το τοπικ το εκανες πουτανα......ή καλυτερα ''μουνι-καπελο''......
8.Υπενθυμιζω...τωρα που θα μου ξαναπαντησεις...γιατι παντα ερχεσαι κ μας βαζεις στη θεση μας.......το mclein ειναι το σωστο....
9.καλυτερα να ασχοληθεις με αλλο thread....το να γραφει μια μουνιτσα/γυναικα για στριπ σοου...ειναι απο τραγικο εως γελοιο....
10.Καλημερα....
Επισκέπτης
1.σοβαρος/η/ο.....τι νομιζει κ θεωρει καθενας σοβαρο ειναι μεγαλη κουβεντα....οσο για τη δικη σου γνωμη επ'αυτου....περιττη....Ροπαλοφορε προσωπικα δε νομιζω οτι μπορει να υπαρξει η οποιαδηποτε σοβαρη σχεση τετοιου ειδους.......τουλαχιστον αυτο νομιζω εγω ετσι οπως ειμαι τωρα.......οπως δε θα μπορουσα εγω να μπλεξω με καποιον ανθρωπο της νυχτας.......εδω ενα φεγγαρι ειχα σχεση με μπαρμαν και δεν ηταν και η καλυτερη μου........
2.εκανες κ το εφε σου...(με τη σχεση με τον μπαρμαν....)....δυο ανθρωποι της νυχτας μπορουν να κανουν σοβαρη σχεση ??? γιατι ''γιατρε'' μου δν ανηκω στους ανθρωπους της μερας........εστω κ αν αναγκαζομαι να ζω πρωι/βραδυ...
3.κανεις δν ξερει ολες τις στριπερ...κ κανεις δν ισχυριστηκε αυτο....διαβασα 2 φορες ολα τα ποστς απ την αρχη...κ δν βρηκα κανενα ποστ που να λεει...''εγω ξερω τις στριπερ ολες'' κλπ κλπ....επαναλαμβανω....οχι μιλωντας επι προσωπικου αυτη τη φορα...μπορει τα συμπερασματα να βγαινουν εκτος μαγαζιου....κ οχι μεσα στο μαγαζι...πανω στα 10 ποτα κ σε αλλους 10 χορους.......κ επι καθημερινης βασεως....γκεγκε...?
Ολοι το συμπερασμα τους το βγαζουν απο εξοδο/ους που ειχαν με καποια/ες κοπελα/ες....δν το ειπαν σκεπτομενοι θεωρητικα πως θα ηταν αν ειχαν σχεση με καποια κοπελα....
4.τι ζορι τραβας εσυ κ διερωτασαι με τοσο ζηλο....(με ποσες πια στριπερ εχει κατσει κ εχει μιλησει σοβαρα....).....??????? Με οσες γουσταρει.....απαντω εγω ξερα....
5.Οσο για την αληθεια.....ειναι μεγαλη ιστορια....παντως σε προσωπικο επιπεδο συνομιλιας....λιγο οι κινησεις....λιγο τα λογια...λιγο οι εκφρασεις....λιγο απ ολα σε κανουν να καταλαβαινεις τι παιζει.....+ οτι θα βγεις 2-3-5-100 φορες...καποτε θα καταλαβεις αν ειναι παραμυθια ή οχι αυτα που σου λεει η εκαστοτε...
6.για την καζακστανη δν θα πω τιποτα....προσωπικη εμπειρια ενος παιδιου ειναι...κ τα συμπερασματα δικα του...δν θα ψαξω πολυ...
Επισκέπτης
Και κατι τελευταιο........Εχεις καμια δυσκοιλιοτητα με τον studian κ ζοριζεσαι πολυ ???????????????????????????????????
Γιατι απ'οσο παρατηρω.....3 ''εντος τοπικ'' ποστ εκανες...κ στα 3 εχωνες στο παληκαρι....μιλωντας γενικα παντα....κ συζητωντας με αλλους....
Αποψη μου.....μεγαλο ζορι πρεπει να τραβας....κ επεσες στον λαθος ανθρωπο...
Γιατι απ'οσο παρατηρω.....3 ''εντος τοπικ'' ποστ εκανες...κ στα 3 εχωνες στο παληκαρι....μιλωντας γενικα παντα....κ συζητωντας με αλλους....
Επισκέπτης
Φευγοντας....σου αφιερωνω.....μουνιτσα γλυκια ''μου''......
Τερλέγκας - Τι να μας πείς και συ απ' την ζωή σου
Εμένα που με βλέπεις περπάτησα σε δρόμους
έξω από τους νόμους και από την λογική
Εμένα που με βλέπεις δεν έσκυψα κεφάλι
με όλους τα έχω βάλει τι να μου πείς εσύ
Tι να μας πείς και συ και συ και συ απ' την ζωή σου
μια νύχτα απ' την δική μου ολόκληρη η δική σου
μια νύχτα απ'την δική μου ολόκληρη η δική σου
Εμένα που με βλέπεις με αγκαλιάσαν χέρια
που κρύβανε μαχαίρια μα βγήκα ζωντανός
Εμένα που με βλέπεις ακόμα ν' ανασαίνω
με είχαν ξέγραμμένο ανθρώποι και θεός
μια νύχτα απ'την δική μου ολόκληρη η δική σου...
Καλα να περνας....
Τερλέγκας - Τι να μας πείς και συ απ' την ζωή σου
Εμένα που με βλέπεις περπάτησα σε δρόμους
έξω από τους νόμους και από την λογική
Εμένα που με βλέπεις δεν έσκυψα κεφάλι
με όλους τα έχω βάλει τι να μου πείς εσύ
μια νύχτα απ' την δική μου ολόκληρη η δική σου
Εμένα που με βλέπεις με αγκαλιάσαν χέρια
που κρύβανε μαχαίρια μα βγήκα ζωντανός
Εμένα που με βλέπεις ακόμα ν' ανασαίνω
με είχαν ξέγραμμένο ανθρώποι και θεός
μια νύχτα απ'την δική μου ολόκληρη η δική σου...
Καλα να περνας....
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ρε mCLEIN (μπαρδον που δεν εγραψα σωστα το οχημα.....προφανως το εκανα επιτηδες οπως καταλαβες καθοτι εισαι και σαινι)
εχεις πεταχτει και εχεις γραψει 4 μακροσκελεστατα ποστ για ενα ζητημα το οποιο ουτε καν σε αφορα.........τραβας καποιο ζορι? θες να το λυσουμε πολιτισμενα το θεμα? λοιπον αγορακι......γιατι μαλλον σε αγορακι εχω πεσει.........με τον studian δεν τραβαω κανενα ζορι και απορω γιατι πεταγεσαι εσυ σαν πορδη να δημιουργησεις θεμα........του απαντησα στο ποστ του και απαντησα και για το θεμα του παιδιου με την καζακστανη το οποιο το εχεις κανει τερααααααααστιο........τωρα γιατι βγαινεις εσυ και μας ανακοινωνεις οτι εχεις κανει σοβαρες συζητησεις με 1000 στριπερς και μας δινεις και μαθηματα ζωης δεν το καταλαβαινω λες και σε αφορα........δε σου μιλησα σου απαντησα μονο για το θεμα "καταντια" και "καταληξη" οπου αναφερθηκες.........οποτε τι ακριβως θες μου εξηγησεις?
"ανθρωπε της νυχτας" και ολων οσων συνεπαγεται αυτο ΕΓΩ δε θα εκανα σχεση........και οταν γραφω ΕΓΩ μιλαω για την πΑΡΤΗ ΜΟΥ........γκεγκε? για να σου μιλησω και γω στη γλωσσα σου .......λοιπον ΟΤΑΝ και εφοσον σου απευθυνει καποιος το λογο ή εστω καν ασχοληθει με κατι που εγραψες τοτε να το κανεις και εσυ.......ο Studian νομιζω δεν ειχε καμια προθεση να τσακωθει ασχετως που ειρωνευτηκε και το ειπε κι ολας......εσυ τι εισαι? ο νταβατζης του? του φορουμ μηπως? των στριπτιτζαδικων εστω? τα νταβατζιλικια σου μπορεις να τα κανεις εκει που περνανε και οταν σε προκαλλουν......
ειναι τοσο αστεια αυτα που γραφεις εχεις κανει την τριχα τριχια τοσο πολυ δε που δεν ξερω που να σου πρωτοαπαντησω οποτε μαλλον προσπερναω.......απορω ακομα πως φανταστηκες οτι σου μιλησα με ευγενεια απο τη στιγμη που δεν απευθυνομουν καν σε σενα.........μαλλον θα ειναι η διαφορα επιπεδου που λεγαμε......το τοπικ μιλαει για το αν θα εκανε καποιος σοβαρη σχεση.....ενα κοινωνικο θεμα........δε μιλαει για το ποια κανει καλυτερες πιπες........υποθετω οτι αν ο τιτλος ηταν αν θα κανατε σχεση σοβαρη με μια κουτση γυναικα θα μπορουσα να μιλησω ε? και που μιλησα εξεφρασα εναν προβληματισμο και εδω περα το εχετε κανει μεσανατολικο.......συνεχιστε την κουβεντουλα σας και αγνοηστε με.......γιατι κανετε μεσανατολικο καθε μου ποστ ενω τις οποιες μλκιες των αλλων απλα τις αγνοειτε?
α και κατι αλλο........το θρεντ δεν το εκανα μονη μου μουνι καπελο αλλα με παρεα.........μαλλον ομως εισαι αρκετα κοτα για να πεις τα ιδια στον οποιοδηποτε αλλο "συναγωνιστη" σου ε? α ρε κατι αντρες.........να σε χαιρομαστε........και ευχαριστω γα το ενδιαφερον σου για την πεπτικη μου λειτουργια αλλα οχι δεν πασχω απο κανενα εντερικο προβλημα.....αλλοι πασχουν αλλα οχι μαζι μου γενικοτερα στη ζωη τους........φαινεται απο τη ζαρωμενη φατσα τους.....
ο τερλεγκας ειναι για αλλους αστον........ασχολεισου με τον πλουταρχο καλυτερα.......
εχεις πεταχτει και εχεις γραψει 4 μακροσκελεστατα ποστ για ενα ζητημα το οποιο ουτε καν σε αφορα.........τραβας καποιο ζορι? θες να το λυσουμε πολιτισμενα το θεμα? λοιπον αγορακι......γιατι μαλλον σε αγορακι εχω πεσει.........με τον studian δεν τραβαω κανενα ζορι και απορω γιατι πεταγεσαι εσυ σαν πορδη να δημιουργησεις θεμα........του απαντησα στο ποστ του και απαντησα και για το θεμα του παιδιου με την καζακστανη το οποιο το εχεις κανει τερααααααααστιο........τωρα γιατι βγαινεις εσυ και μας ανακοινωνεις οτι εχεις κανει σοβαρες συζητησεις με 1000 στριπερς και μας δινεις και μαθηματα ζωης δεν το καταλαβαινω λες και σε αφορα........δε σου μιλησα σου απαντησα μονο για το θεμα "καταντια" και "καταληξη" οπου αναφερθηκες.........οποτε τι ακριβως θες μου εξηγησεις?
"ανθρωπε της νυχτας" και ολων οσων συνεπαγεται αυτο ΕΓΩ δε θα εκανα σχεση........και οταν γραφω ΕΓΩ μιλαω για την πΑΡΤΗ ΜΟΥ........γκεγκε? για να σου μιλησω και γω στη γλωσσα σου .......λοιπον ΟΤΑΝ και εφοσον σου απευθυνει καποιος το λογο ή εστω καν ασχοληθει με κατι που εγραψες τοτε να το κανεις και εσυ.......ο Studian νομιζω δεν ειχε καμια προθεση να τσακωθει ασχετως που ειρωνευτηκε και το ειπε κι ολας......εσυ τι εισαι? ο νταβατζης του? του φορουμ μηπως? των στριπτιτζαδικων εστω? τα νταβατζιλικια σου μπορεις να τα κανεις εκει που περνανε και οταν σε προκαλλουν......
ειναι τοσο αστεια αυτα που γραφεις εχεις κανει την τριχα τριχια τοσο πολυ δε που δεν ξερω που να σου πρωτοαπαντησω οποτε μαλλον προσπερναω.......απορω ακομα πως φανταστηκες οτι σου μιλησα με ευγενεια απο τη στιγμη που δεν απευθυνομουν καν σε σενα.........μαλλον θα ειναι η διαφορα επιπεδου που λεγαμε......το τοπικ μιλαει για το αν θα εκανε καποιος σοβαρη σχεση.....ενα κοινωνικο θεμα........δε μιλαει για το ποια κανει καλυτερες πιπες........υποθετω οτι αν ο τιτλος ηταν αν θα κανατε σχεση σοβαρη με μια κουτση γυναικα θα μπορουσα να μιλησω ε? και που μιλησα εξεφρασα εναν προβληματισμο και εδω περα το εχετε κανει μεσανατολικο.......συνεχιστε την κουβεντουλα σας και αγνοηστε με.......γιατι κανετε μεσανατολικο καθε μου ποστ ενω τις οποιες μλκιες των αλλων απλα τις αγνοειτε?
α και κατι αλλο........το θρεντ δεν το εκανα μονη μου μουνι καπελο αλλα με παρεα.........μαλλον ομως εισαι αρκετα κοτα για να πεις τα ιδια στον οποιοδηποτε αλλο "συναγωνιστη" σου ε? α ρε κατι αντρες.........να σε χαιρομαστε........και ευχαριστω γα το ενδιαφερον σου για την πεπτικη μου λειτουργια αλλα οχι δεν πασχω απο κανενα εντερικο προβλημα.....αλλοι πασχουν αλλα οχι μαζι μου γενικοτερα στη ζωη τους........φαινεται απο τη ζαρωμενη φατσα τους.....
ο τερλεγκας ειναι για αλλους αστον........ασχολεισου με τον πλουταρχο καλυτερα.......
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Και κατι τελευταιο........Εχεις καμια δυσκοιλιοτητα με τον studian κ ζοριζεσαι πολυ ???????????????????????????????????
..παληκαρι, αααααα.... θα σε μαλωσω......!!!!
..μιλανε ετσι στην αγαπητη μουνιτσα ????
....το μοναδικο μελος του σαιτ που εχει αποψη επι παντος επιστητου (χωρις βεβαια ιδίες εμπειριες) , που το εχει φαει η αγαμια για τον ιερο σκοπο του να μας μεταδωσει τις απειρες γνωσεις της ξεροσταλιαζοντας πανω στο πληκτρολογιο , που τα συμπλεγματα της δεν της επιτρεπουν να αφηνει ουτε καρφιτσα να πεφτει κατω , που μπαινει και ποσταρει σε ενα σαιτ που αφορα ΠΟΥΤΑΝΕΣ (χωρις αυτη να ειναι ουτε πουτανα, ουτε λουγκρα, ουτε αντρας, μα ουτε καν η ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΚΑ, βοηθεια μας....!!) και τη λεει ανελεητα σε οποιον βρει, στην προσπαθεια της να ξεχασει την αγαμια της..... , που οταν καταλαβει οτι την καταλαβανε λεει ο,τι μαλακια εχει προχειρη στο μυαλο της και κανει πως δεν καταλαβαινει
....και τα λοιπα, και τα λοιπα, και τα λοιπα.........!!!!!!
..αααααα παληκαρι, θα σε μαλωσω.......!!!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
..παληκαρι, αααααα.... θα σε μαλωσω......!!!!
..μιλανε ετσι στην αγαπητη μουνιτσα ????
....το μοναδικο μελος του σαιτ που εχει αποψη επι παντος επιστητου (χωρις βεβαια ιδίες εμπειριες) , που το εχει φαει η αγαμια
Αφού την "ξεβούλωσε" ο μπάρμαν ρε Γιώργο
Επισκέπτης
1.το αν ειμαι σαινι.....ειναι μεγαλο θεμα....οχι του παροντος...
2.ζητημα που ουτε καν με αφορα ???? Τα παρακατω σε ποιον τα εγραφες???Δε μιλαω απο πειρα ουτε εχω ιδιαιτερη συναναστροφ η με στριπερς εκτος του τυπικου στριπτιτζαδ ικου με παρεα αρκετες φορες οποτε δε διεκδικω κανενα "απολυτο" ή "αυθεντια"¨....η μονη μου εμπειρια με το συγκεκριμεν ο θεμα ειναι οσες γυναικες εχω δει κατα καιρους να βγαινουν στις ειδησεις ή παρομοιες εκπομπες (και δεν εννοω την τατιανα φυσικα για να προλλαβω τους κακοπροαιρε τους υπαρχουν και σοβαρες δημοσιογραφ ικες εκπομπες)
εχω εμπειριες λογω δουλειας με συλλογους για αλλοδαπους ή κακοποιημεν ες γυναικες ή οτιδηποτε σχετικο κτλ κτλ κτλ και εχω κανει συζητησεις αρκετες.... .και φυσικα δεν ειπα οτι καθε πυρηνικος επιστημονας που ερχεται στην ελλαδα γινεται στριπερ γιατι δε μπορει να βρει δουλεια.... ..απλα ειπα οτι ισως τα πραγματα να μην ειναι τοσο απλα και να μη βαζουμε μια ταμπελιτσα "εχει χαμηλο επιπεδο" μιας και ειδαμε και τη διαφορα επιπεδου οταν αναγκαζεσαι να σπαταλισεις και τοση "θεα ουσια" για να συννεοηθεις με την στριπερ.... ...
studian θελω να μου πεις ποσοι γιατροι ακριβως απο την πρωην ΕΣΣΔ δουλευουν και εχουν αδεια εξασκησεως ιατρικης στην ελλαδα..... .ή μηπως δεν γνωριζεις τι τραβαει καποιος με πτυχιο εξωτερικου (ποσο μαλλον οταν ειναι και αλλοδαπος) για να αναγνωριστε ι το πτυχιο του και να μπορεσει να δουλεψει... .....ποσοι ειναι αυτοι που το κανουν συγκριτικα με το ποσοι υπαρχουν?
mcklein ο μονος λογος που μιλησα για κουβαλημα και καταληξη ειναι γιατι ειμαι σιγουρη οτι πολλοι απο αυτους τους ανθρωπους θα ηθελαν διαφορετικη τυχη.......ειτε μιλαμε για μεταναστες γενικοτερα ειτε για στριπερς ειτε για καθαριστριε ς ειτε για οτιδηποτε.. .....
οπως και να χει δεν καταλαβα το υφακι ακριβως? επειδη συναναστρεφ εσαι να το πω ευγενικα (με τον τροπο που συναναστρεφ εσαι εννοω τον οποιο δεν γνωριζω πιθανον να κανεις συζητησεις μαζι τους για κβαντομηχανικη και να σε απογοητευου ν δεν ξερω....) ρωσιδες ή πρωην ΕΣΣΔ γενικοτερα σε κανει αυτο και ειδημονα? οπως τον αλλον που εκανε σχεση με μια καζακστανη και εβγαλε συμπερασμα για ολο το λαο του καζακσταν?και εννοειται οτι δε θεωρω τον εαυτο μου ειδημονα για το οτιδηποτε.. ....και εν πασει περιπτωσει το επιπεδο δεν ειναι θεμα σπουδων επιτελους.. .....ειδα και τους σπουδαγμενο υς.......να μιλησουμε για διαφορα νοοτροπιας? να μιλησουμε για διαφορα κουλτουρας? μαθαμε τωρα και πεταμε το επιπεδο.... ....επιπεδο μπορει να εχει και ο μπετατζης της γειτονιας μου......
3.πολιτισμενα ? παντα πολιτσμενα μιλαω αλλα μαζι σου κρατιεμαι προς το παρον....
4.αγορακι θα πεις το γιο σου κ οχι εμενα....σεβασμος...
5.δν θελω ουτε εχω προθεση να δημιουργησω θεμα αλλα μαλλον εσυ τραβας ζορι,μεγαλο μαλιστα κ πηρες κ το επιθετικο στυλ της κατιναρας που νομιζεις θα με τρομαξει....
6.πιανεσαι απο αριθμους κ δν εχεις να μας κατι ουσιωδες....δν κανω καν τον κοπο....να επεξηγησω το παραδειγμα μου το οποιο μου αποδεικνυεις οτι ουτε διπλα του περασες....
7.νταβατζης του εαυτου μου....κ μονο.....κ παλι για τον στουντι μιλας....μεγαλο προβλημα σου λεω....
8.υποδειξεις στο μαλακα σου....οχι σε μενα...
9.προβληματισμο εκανες εσυ για ενα θεμα που δν ξερεις ουτε το 10% του ????? Ε ρε γλεντια......
10.μη γραφεις σε τοπικ που αγνοεις το θεμα κ δν υπαρχει προβλημα....οταν βγαινεις κ λες κ μαλιστα υποστηριζεις σθεναρα τις αποψεις σου...γινεσαι γελοια ενω δν εισαι....κ μη νομιζεις οτι σου απευθυνομαι ετσι επειδη εισαι γυναικα....ο οποιοσδηποτε εγραφε αυτα που εχεις παραθεσει εσυ....τα ιδια θα διαβαζε απο μενα...
11.μουνι καπελο οντως δν το εκανες μονη σου....κ δν ειμαι κοτα να πω οτι ροπαλο,μουνα,τριχωτος κανατε το τοπικ μπουρδελο....απλα εσυ ειπες ''μετραω ποσα εχω βγαλει εκτος τοπικ σημερα....''.....αντε γεια λοιπον....
12.Ρε πουστη μου....γιατι κανεις υποδειξεις δν εχω καταλαβει....γουσταρεις να σου πω εγω...αντε πλυνε κανενα πιατακι,οπως αλλοι ανδρες,επειδη αυτο ειναι για σενα ????
Ο τερλεγκας..ο πλουταρχος...η οπερα ειναι για ολους....οποιος θελει ακουει....
13.Μαθε να μην το παιζεις μη μου απτου....γιατι δν ειμαι απ'αυτους που χαριζονται ή κανουν πισω....
14.ειπα οτι θα φυγω απ το τοπικ κ δν θα ξαναγραφα....αλλα με τσιγκλισες....
2.ζητημα που ουτε καν με αφορα ???? Τα παρακατω σε ποιον τα εγραφες???Δε μιλαω απο πειρα ουτε εχω ιδιαιτερη συναναστροφ η με στριπερς εκτος του τυπικου στριπτιτζαδ ικου με παρεα αρκετες φορες οποτε δε διεκδικω κανενα "απολυτο" ή "αυθεντια"¨....η μονη μου εμπειρια με το συγκεκριμεν ο θεμα ειναι οσες γυναικες εχω δει κατα καιρους να βγαινουν στις ειδησεις ή παρομοιες εκπομπες (και δεν εννοω την τατιανα φυσικα για να προλλαβω τους κακοπροαιρε τους υπαρχουν και σοβαρες δημοσιογραφ ικες εκπομπες)
εχω εμπειριες λογω δουλειας με συλλογους για αλλοδαπους ή κακοποιημεν ες γυναικες ή οτιδηποτε σχετικο κτλ κτλ κτλ και εχω κανει συζητησεις αρκετες.... .και φυσικα δεν ειπα οτι καθε πυρηνικος επιστημονας που ερχεται στην ελλαδα γινεται στριπερ γιατι δε μπορει να βρει δουλεια.... ..απλα ειπα οτι ισως τα πραγματα να μην ειναι τοσο απλα και να μη βαζουμε μια ταμπελιτσα "εχει χαμηλο επιπεδο" μιας και ειδαμε και τη διαφορα επιπεδου οταν αναγκαζεσαι να σπαταλισεις και τοση "θεα ουσια" για να συννεοηθεις με την στριπερ.... ...
studian θελω να μου πεις ποσοι γιατροι ακριβως απο την πρωην ΕΣΣΔ δουλευουν και εχουν αδεια εξασκησεως ιατρικης στην ελλαδα..... .ή μηπως δεν γνωριζεις τι τραβαει καποιος με πτυχιο εξωτερικου (ποσο μαλλον οταν ειναι και αλλοδαπος) για να αναγνωριστε ι το πτυχιο του και να μπορεσει να δουλεψει... .....ποσοι ειναι αυτοι που το κανουν συγκριτικα με το ποσοι υπαρχουν?
mcklein ο μονος λογος που μιλησα για κουβαλημα και καταληξη ειναι γιατι ειμαι σιγουρη οτι πολλοι απο αυτους τους ανθρωπους θα ηθελαν διαφορετικη τυχη.......ειτε μιλαμε για μεταναστες γενικοτερα ειτε για στριπερς ειτε για καθαριστριε ς ειτε για οτιδηποτε.. .....
οπως και να χει δεν καταλαβα το υφακι ακριβως? επειδη συναναστρεφ εσαι να το πω ευγενικα (με τον τροπο που συναναστρεφ εσαι εννοω τον οποιο δεν γνωριζω πιθανον να κανεις συζητησεις μαζι τους για κβαντομηχανικη και να σε απογοητευου ν δεν ξερω....) ρωσιδες ή πρωην ΕΣΣΔ γενικοτερα σε κανει αυτο και ειδημονα? οπως τον αλλον που εκανε σχεση με μια καζακστανη και εβγαλε συμπερασμα για ολο το λαο του καζακσταν?και εννοειται οτι δε θεωρω τον εαυτο μου ειδημονα για το οτιδηποτε.. ....και εν πασει περιπτωσει το επιπεδο δεν ειναι θεμα σπουδων επιτελους.. .....ειδα και τους σπουδαγμενο υς.......να μιλησουμε για διαφορα νοοτροπιας? να μιλησουμε για διαφορα κουλτουρας? μαθαμε τωρα και πεταμε το επιπεδο.... ....επιπεδο μπορει να εχει και ο μπετατζης της γειτονιας μου......
3.πολιτισμενα ? παντα πολιτσμενα μιλαω αλλα μαζι σου κρατιεμαι προς το παρον....
4.αγορακι θα πεις το γιο σου κ οχι εμενα....σεβασμος...
5.δν θελω ουτε εχω προθεση να δημιουργησω θεμα αλλα μαλλον εσυ τραβας ζορι,μεγαλο μαλιστα κ πηρες κ το επιθετικο στυλ της κατιναρας που νομιζεις θα με τρομαξει....
6.πιανεσαι απο αριθμους κ δν εχεις να μας κατι ουσιωδες....δν κανω καν τον κοπο....να επεξηγησω το παραδειγμα μου το οποιο μου αποδεικνυεις οτι ουτε διπλα του περασες....
7.νταβατζης του εαυτου μου....κ μονο.....κ παλι για τον στουντι μιλας....μεγαλο προβλημα σου λεω....
8.υποδειξεις στο μαλακα σου....οχι σε μενα...
9.προβληματισμο εκανες εσυ για ενα θεμα που δν ξερεις ουτε το 10% του ????? Ε ρε γλεντια......
10.μη γραφεις σε τοπικ που αγνοεις το θεμα κ δν υπαρχει προβλημα....οταν βγαινεις κ λες κ μαλιστα υποστηριζεις σθεναρα τις αποψεις σου...γινεσαι γελοια ενω δν εισαι....κ μη νομιζεις οτι σου απευθυνομαι ετσι επειδη εισαι γυναικα....ο οποιοσδηποτε εγραφε αυτα που εχεις παραθεσει εσυ....τα ιδια θα διαβαζε απο μενα...
11.μουνι καπελο οντως δν το εκανες μονη σου....κ δν ειμαι κοτα να πω οτι ροπαλο,μουνα,τριχωτος κανατε το τοπικ μπουρδελο....απλα εσυ ειπες ''μετραω ποσα εχω βγαλει εκτος τοπικ σημερα....''.....αντε γεια λοιπον....
12.Ρε πουστη μου....γιατι κανεις υποδειξεις δν εχω καταλαβει....γουσταρεις να σου πω εγω...αντε πλυνε κανενα πιατακι,οπως αλλοι ανδρες,επειδη αυτο ειναι για σενα ????
Ο τερλεγκας..ο πλουταρχος...η οπερα ειναι για ολους....οποιος θελει ακουει....
13.Μαθε να μην το παιζεις μη μου απτου....γιατι δν ειμαι απ'αυτους που χαριζονται ή κανουν πισω....
14.ειπα οτι θα φυγω απ το τοπικ κ δν θα ξαναγραφα....αλλα με τσιγκλισες....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις