peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
εχεις αποψη ρε φιλαρακι και την ριχνεις και ομορφα στο τραπεζι..
συμφωνω σε μεγαλο ποσοστο σε οσα λες. απλα και υποψιασμενος να εισαι, οπως λες, καποια στιγμη θα σκασεις ρε αδελφε. οπως βεβαια θα σκασεις και με την τυπικη ελληνιδα που περιγραφεις παραπανω. εδω σε θελω..
Tις Ελληνίδες, φίλε μου, τις έχω κόψει με το μαχαίρι, εκτός και αν βρω κάποια που είναι μουγκή. Δυστυχώς για μένα, μου έχει καρφωθεί πολύ άσχημα στο μυαλό να μην ασχοληθώ με αυτές ποτέ ξανά. Το τηρώ και ενσυνείδητα και ασυνείδητα. Γίνονται παιχνίδια(δεν ειμαι και καμπούρης), ειδικά σε μαγαζάκια όπου δεν μπορείς να μιλήσεις πολύ ή είσαι τίγκα οπότε από το ένα μπαίνει και από το άλλο βγαίνει, τις γοητεύω με την ευφράδεια λόγου(σαρκασμός έτσι?) και μόλις πάμε στο παρασύνθημα, ωχ έχω πονοκέφαλο, ωχ έχω δουλειά αύριο κλπ κλπ. Οπότε νιετ οι ελληνίδες.
Κοίτα γενικώς έχω αναπτύξει μια φιλοσοφία σε αυτή την χώρα: Αν θες να τρως μόνος σου, θα τρως φακές(μιλάω πάντα για μένα), αν θες να τρως σωλομό, μάλλον θα τρώτε με παρέα. Θα σκάσω μόνο αν πάψει το φιλότιμο. Αν υπάρχει φιλότιμο, για μένα όλα είναι αποδεκτά και συγχωρούνται.
Όσο για το θέμα του ότι είναι όλες γυναίκες... Σαφώς αλλά αλλιώς διπλαρώνεις την ελληνίδα, αλλιώς την ρωσίδα, αλλιώς την αγγλίδα, αλλιώς την ολλανδέζα και πάει λέγοντας. Αυτό που θεωρώ εγώ σωστή συμπεριφορά, για την ρωσίδα είναι λανθασμένη. Το έχω πάθει πολλές φορές. Με μια σουηδέζα, ήμουν ο εαυτός μου, της φερόμουν όπως θα φερόμουν στον κολλητό μου και όλα καλά, τα ίδια στη ρωσίδα την ξενέρωναν γιατί άλλα πρότυπα έχει αυτή στον άντρα(κουβαλητής, τζέντλεμαν, άντρας στα δύσκολα, να έχει την πρωτοβουλία κλπ) και μύλος! Τι να κάνουμε όμως? Εγώ δεν αλλάζω, αν της αρέσει.