Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
εχεις αποψη ρε φιλαρακι και την ριχνεις και ομορφα στο τραπεζι..
συμφωνω σε μεγαλο ποσοστο σε οσα λες. απλα και υποψιασμενος να εισαι, οπως λες,  καποια στιγμη θα σκασεις ρε αδελφε. οπως βεβαια θα σκασεις και με την τυπικη ελληνιδα που περιγραφεις παραπανω. εδω σε θελω..

Tις Ελληνίδες, φίλε μου, τις έχω κόψει με το μαχαίρι, εκτός και αν βρω κάποια που είναι μουγκή. Δυστυχώς για μένα, μου έχει καρφωθεί πολύ άσχημα στο μυαλό να μην ασχοληθώ με αυτές ποτέ ξανά. Το τηρώ και ενσυνείδητα και ασυνείδητα. Γίνονται παιχνίδια(δεν ειμαι και καμπούρης), ειδικά σε μαγαζάκια όπου δεν μπορείς να μιλήσεις πολύ ή είσαι τίγκα οπότε από το ένα μπαίνει και από το άλλο βγαίνει, τις γοητεύω με την ευφράδεια λόγου(σαρκασμός έτσι?) και μόλις πάμε στο παρασύνθημα, ωχ έχω πονοκέφαλο, ωχ έχω δουλειά αύριο κλπ κλπ. Οπότε νιετ οι ελληνίδες.
Κοίτα γενικώς έχω αναπτύξει μια φιλοσοφία σε αυτή την χώρα: Αν θες να τρως μόνος σου, θα τρως φακές(μιλάω πάντα για μένα), αν θες να τρως σωλομό, μάλλον θα τρώτε με παρέα. Θα σκάσω μόνο αν πάψει το φιλότιμο. Αν υπάρχει φιλότιμο, για μένα όλα είναι αποδεκτά και συγχωρούνται.
Όσο για το θέμα του ότι είναι όλες γυναίκες... Σαφώς αλλά αλλιώς διπλαρώνεις την ελληνίδα, αλλιώς την ρωσίδα, αλλιώς την αγγλίδα, αλλιώς την ολλανδέζα και πάει λέγοντας. Αυτό που θεωρώ εγώ σωστή συμπεριφορά, για την ρωσίδα είναι λανθασμένη. Το έχω πάθει πολλές φορές. Με μια σουηδέζα, ήμουν ο εαυτός μου, της φερόμουν όπως θα φερόμουν στον κολλητό μου και όλα καλά, τα ίδια στη ρωσίδα την ξενέρωναν γιατί άλλα πρότυπα έχει αυτή στον άντρα(κουβαλητής, τζέντλεμαν, άντρας στα δύσκολα, να έχει την πρωτοβουλία κλπ) και μύλος! Τι να κάνουμε όμως? Εγώ δεν αλλάζω, αν της αρέσει.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Ότι η ποιότητα των στρίπερ είναι πολύ χαμηλή από άποψη κουλτούρας, μόρφωσης, καταγωγής. Λίγες, ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις και επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

υπαρχουν ομως και ποσες γυναικες του πρωην ανατολικου μπλοκ που στη χωρα τους ηταν γιατροι, επιστημονες ή οτιδηποτε αλλο σαφως με καποιο επιπεδο και κουβαληθηκαν εδω και κατεληξαν στριπτητζουδες ή καθαριστριες......και δεν ειναι λιγες αυτες ειναι αρκετες.....ισως να ειναι λιγο πιο βαθυ το θεμα......

επισης νομιζω οτι εχοντας εμπειρια με ενα ατομο (μιλαω για την καζακστανη) ή δυο ή τρια πιθανον να μην μπορουμε να εκφερουμε αποψη για τη νοοτροπια μιας ολοκληρης χωρας.....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
υπαρχουν ομως και ποσες γυναικες του πρωην ανατολικου μπλοκ που στη χωρα τους ηταν γιατροι, επιστημονες ή οτιδηποτε αλλο σαφως με καποιο επιπεδο και κουβαληθηκαν εδω και κατεληξαν στριπτητζουδες ή καθαριστριες......και δεν ειναι λιγες αυτες ειναι αρκετες.....ισως να ειναι λιγο πιο βαθυ το θεμα......

επισης νομιζω οτι εχοντας εμπειρια με ενα ατομο (μιλαω για την καζακστανη) ή δυο ή τρια πιθανον να μην μπορουμε να εκφερουμε αποψη για τη νοοτροπια μιας ολοκληρης χωρας.....

Συγγνώμη, αλλά θα ειρωνευτώ τώρα!

Καλή μου Μουνίτσα, μιλάς εκ πείρας; Να υποθέσω ότι έχεις κυκλοφορήσει στα στριπ κι έχεις μιλήσει με κοπέλλες και βασίζεις την γνώμη σου σε πραγματικά περιστατικά. Για μοιράσου μαζί μας τις εμπειρίες σου από στριπ. είμαι σίγουρος ότι θα μας διαφωτίσεις αρκούντως. Γιατί τι ξέρουμε εμείς που έχουμε οικειοθελώς χαλάσει περιουσίες εκεί; Πληρώσαμε για να μάθουμε Μουνίτσααααα!!!!

Ναι εμπειρία με ένα ή δύο ή τρια άτομα έχω!! (Τόσα την βραδιά!!!) Καλά που ήρθες εσύ να μας ανοίξεις τα μάτια γιατί είχαμε διαμορφώσει λάθος αντίληψη για μια ολόκληρη χώρα! Παρεπιπτόντως πόσες φορές έχεις εσύ ταξιδέψει σε αυτή την χώρα; (πρώην ΕΣΣΔ) Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα γνωρίζεις καλά την εδώ κοινότητα των μεταναστών από πρώην ΕΣΣΔ. Θα έχεις πάει στα μέρη που συχνάζουν, θα έχεις φάει μαζί τους, θα έχεις μιλήσει μαζί τους, θα έχεις τρέξει στο αλλοδαπών, θα τους έχεις βοηθήσει με άδειες παραμονής και βίζες.

Μια Μουνίτσα δεν μιλάει σίγουρα στο βρόντο. Το έχει μελετήσει το θέμα.

Όλα αυτά δεν τα γράφω γιατί θίχτηκα προσωπικά, αλλά για να καταλάβεις ότι καλό είναι σε θέματα που δεν γνωρίζεις ΚΑΘΟΛΟΥ να μην επεμβαίνεις.

Με αγάπη, και για να μην παρεξηγηθώ, δεν θέτω θέμα να μην είσαι στο σάιτ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συγγνώμη, αλλά θα ειρωνευτώ τώρα!

Καλή μου Μουνίτσα, μιλάς εκ πείρας; Να υποθέσω ότι έχεις κυκλοφορήσει στα στριπ κι έχεις μιλήσει με κοπέλλες και βασίζεις την γνώμη σου σε πραγματικά περιστατικά. Για μοιράσου μαζί μας τις εμπειρίες σου από στριπ. είμαι σίγουρος ότι θα μας διαφωτίσεις αρκούντως. Γιατί τι ξέρουμε εμείς που έχουμε οικειοθελώς χαλάσει περιουσίες εκεί; Πληρώσαμε για να μάθουμε Μουνίτσααααα!!!!

Ναι εμπειρία με ένα ή δύο ή τρια άτομα έχω!! (Τόσα την βραδιά!!!) Καλά που ήρθες εσύ να μας ανοίξεις τα μάτια γιατί είχαμε διαμορφώσει λάθος αντίληψη για μια ολόκληρη χώρα! Παρεπιπτόντως πόσες φορές έχεις εσύ ταξιδέψει σε αυτή την χώρα; (πρώην ΕΣΣΔ) Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα γνωρίζεις καλά την εδώ κοινότητα των μεταναστών από πρώην ΕΣΣΔ. Θα έχεις πάει στα μέρη που συχνάζουν, θα έχεις φάει μαζί τους, θα έχεις μιλήσει μαζί τους, θα έχεις τρέξει στο αλλοδαπών, θα τους έχεις βοηθήσει με άδειες παραμονής και βίζες.

Μια Μουνίτσα δεν μιλάει σίγουρα στο βρόντο. Το έχει μελετήσει το θέμα.

Όλα αυτά δεν τα γράφω γιατί θίχτηκα προσωπικά, αλλά για να καταλάβεις ότι καλό είναι σε θέματα που δεν γνωρίζεις ΚΑΘΟΛΟΥ να μην επεμβαίνεις.

Με αγάπη, και για να μην παρεξηγηθώ, δεν θέτω θέμα να μην είσαι στο σάιτ.

ρε στουντυ την αποπηρες την μουνιτσα......ενταξει μπορει να μην εχει σχηματισει ολοκληρωμενη αποψη(αυτο ειναι βεβαιο) αλλα δεν βγηκε με στομφο να υπερασπισει την "ατρανταχτη" αποψη της ωστε να δικαιολογειται η ειρωνεια σου...κανεις σαν να το πηρες προσωπικα....be cool!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ρε στουντυ την αποπηρες την μουνιτσα......ενταξει μπορει να μην εχει σχηματισει ολοκληρωμενη αποψη(αυτο ειναι βεβαιο) αλλα δεν βγηκε με στομφο να υπερασπισει την "ατρανταχτη" αποψη της ωστε να δικαιολογειται η ειρωνεια σου...κανεις σαν να το πηρες προσωπικα....be cool!

Πρώτον δεν το πήρα προσωπικά, άλλωστε το διευκρινίζω αυτό. Δεύτερον εξ' αρχής δηλώνω ότι θα ειρωνευτώ και ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη γι' αυτό. Τρίτον βγήκε με στόμφο (ξαναδιάβασε το ποστ της, δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης της ορθότητας της άποψης της) να μιλήσει για κάτι το οποίο αγνοεί παντελώς.

Τέταρτον, εσύ έχεις να μας πεις κάτι επί του θέματος εκτός από οδηγίες προς τους ναυτιλομένους; Αλλιώς chill out γιατί πολύ στην πρίζα είσαι. Σε πείραξε ο φραπές; Μην σε νοιάζει και ξέρω πως ΝΑ ΜΗΝ τσακωθω με την μουνίτσα χωρίς την βοήθεια σου.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πρώτον δεν το πήρα προσωπικά, άλλωστε το διευκρινίζω αυτό. Δεύτερον εξ' αρχής δηλώνω ότι θα ειρωνευτώ και ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη γι' αυτό. Τρίτον βγήκε με στόμφο (ξαναδιάβασε το ποστ της, δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης της ορθότητας της άποψης της) να μιλήσει για κάτι το οποίο αγνοεί παντελώς.

Τέταρτον, εσύ έχεις να μας πεις κάτι επί του θέματος εκτός από οδηγίες προς τους ναυτιλομένους; Αλλιώς chill out γιατί πολύ στην πρίζα είσαι. Σε πείραξε ο φραπές; Μην σε νοιάζει και ξέρω πως ΝΑ ΜΗΝ τσακωθω με την μουνίτσα χωρίς την βοήθεια σου.

εγω στην πριζα?λαθος κανεις.....εσυ εισαι λιγο εκνευρισμενος αλλα συμβαινουν αυτα...μπορει να μην ειναι η μερα σου η σημερινη...οσο για τον φραπε δεν τον εχω πιει ακομη αλλα γυρω στις 22.00 το βραδυ.....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
εγω στην πριζα?λαθος κανεις.....εσυ εισαι λιγο εκνευρισμενος αλλα συμβαινουν αυτα...μπορει να μην ειναι η μερα σου η σημερινη...οσο για τον φραπε δεν τον εχω πιει ακομη αλλα γυρω στις 22.00 το βραδυ.....

ʼντε λοιπόν να πιείς το φραπεδάκι σου και καλά να περάσεις!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κοίτα γενικώς έχω αναπτύξει μια φιλοσοφία σε αυτή την χώρα: Αν θες να τρως μόνος σου, θα τρως φακές(μιλάω πάντα για μένα), αν θες να τρως σωλομό, μάλλον θα τρώτε με παρέα.

Φαντάσου να τρως και τις φακές με παρέα...Εκεί είναι που φρικάρεις

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6

Α, studian, υπαρχουν οι ιντερνετικοι ιπποτες!!ΔΕΝ το ηξερες, φιλτατε???  :uglystupid: Οι Δον Λιγουρηδες, για την ακριβεια!!!!! να & το οικοσημο τους:

Συνημμένα

• my girlfriend.jpg
    my girlfriend.jpg
    32,4 KB · Εμφανίσεις: 25

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν εχω σκοπω να κρινω κανεναν
(αν και γραφοντας σε ενα δημοσιο βημα
θετουμε εαυτους σε κριση)
αλλα παρατηρω τελειως αρνητικα αισθηματα & αποψεις
μεχρι σημειου μισογυνισμου σε ελαχιστα posts
για οσες επιλεγουμε να ειναι μερος της ζωης μας.

1. ολες ειναι κυριες.
2. Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω.

απλα προτινω να μην χρησιμοποιουμε υποτιμητικα σχολια.
(αν και βλεπω να με παιρνει η μπαλα και να με στολιζουν κανονικα).

Επισκέπτης
Ενα με ενοχλησε....Κανεις κ πουθενα δν κουβαλιεται κ δν  καταληγει.....Ισως να μην εχουμε ολοι οι ανθρωποι την ιδια τυχη κ ευνοια στη ζωη...ομως παντα η ζωη μας κ η ''τυχη'' της ειναι στα χερια μας....
Γι αυτο μετα τον προλογο...θα πω...απ την εμπειρια μου τουλαχιστον με αρκετες ξενες κοπελες,ανατολικου κ μη μπλοκ....καμια δν ΚΑΤΕΛΗΞΕ στριπερ....καμια δν ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ...Υπαρχουν κ οι 2 κατηγοριες αλλα ετυχε να μην τις εχω γνωρισει ακομη....τουλαχιστον δν εχουμε αναπτυξει στενη επαφη/σχεση γιατι απο φουμαρα ακους πολλα μεσα στη νυχτα....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ενα με ενοχλησε....Κανεις κ πουθενα δν κουβαλιεται κ δν  καταληγει.....Ισως να μην εχουμε ολοι οι ανθρωποι την ιδια τυχη κ ευνοια στη ζωη...ομως παντα η ζωη μας κ η ''τυχη'' της ειναι στα χερια μας....
Γι αυτο μετα τον προλογο...θα πω...απ την εμπειρια μου τουλαχιστον με αρκετες ξενες κοπελες,ανατολικου κ μη μπλοκ....καμια δν ΚΑΤΕΛΗΞΕ στριπερ....καμια δν ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ...Υπαρχουν κ οι 2 κατηγοριες αλλα ετυχε να μην τις εχω γνωρισει ακομη....τουλαχιστον δν εχουμε αναπτυξει στενη επαφη/σχεση γιατι απο φουμαρα ακους πολλα μεσα στη νυχτα....

Όποιος ανοίξει την Ομόνοια ή την Αφην Πλους θα δει που δουλεύουν οι γιατροί, οδοντίατροι, δικηγόροι, λογιστές, μηχανικοί, κομπιουτεράδες, δημοσιογράφοι από πρώην ΕΣΣΔ. Θα το δει από τις διαφημίσεις προσφοράς των υπηρεσιών τους. Αυτό που λέει η Μουνίτσα μπορεί να ίσχυε πριν 10 χρόνια, όταν πρωτοήρθαν και δεν είχαν στον ήλιο μοίρα. Τώρα έχουν φτιάξει την κοινότητα τους, αποκτούν πελατεία από αυτή, αλλά ανοίγονται και παραέξω. Αυτοί που δυσκολεύονται να βρουν δουλειά είναι οι κάθε λογής δάσκαλοι και φυσικά οι άνω των 50. Αλλά όταν μιλάμε για στρίπερ δεν μιλάμε για 50+.

Όσον αφορά τις στρίπερ, όσες λένε ότι έχουν σπουδάσει αν δεν λένε ψέμματα εννοούν κάτι σχολές αντίστοιχες των δικών μας ΤΕΕ. Υπάρχουν κι ελάχιστες που έχουν κάτι σπουδάσει (κυρίως δασκάλες-βλέπε παραπάνω).

Επισκέπτης
Όποιος ανοίξει την Ομόνοια ή την Αφην Πλους θα δει που δουλεύουν οι γιατροί, οδοντίατροι, δικηγόροι, λογιστές, μηχανικοί, κομπιουτεράδες, δημοσιογράφοι από πρώην ΕΣΣΔ. Θα το δει από τις διαφημίσεις προσφοράς των υπηρεσιών τους. Αυτό που λέει η Μουνίτσα μπορεί να ίσχυε πριν 10 χρόνια, όταν πρωτοήρθαν και δεν είχαν στον ήλιο μοίρα. Τώρα έχουν φτιάξει την κοινότητα τους, αποκτούν πελατεία από αυτή, αλλά ανοίγονται και παραέξω. Αυτοί που δυσκολεύονται να βρουν δουλειά είναι οι κάθε λογής δάσκαλοι και φυσικά οι άνω των 50. Αλλά όταν μιλάμε για στρίπερ δεν μιλάμε για 50+.

Όσον αφορά τις στρίπερ, όσες λένε ότι έχουν σπουδάσει αν δεν λένε ψέμματα εννοούν κάτι σχολές αντίστοιχες των δικών μας ΤΕΕ. Υπάρχουν κι ελάχιστες που έχουν κάτι σπουδάσει (κυρίως δασκάλες-βλέπε παραπάνω).
+ απο μενα....

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Α, studian, υπαρχουν οι ιντερνετικοι ιπποτες!!ΔΕΝ το ηξερες, φιλτατε???  :uglystupid: Οι Δον Λιγουρηδες, για την ακριβεια!!!!! να & το οικοσημο τους:

βρε lepa είσαι υπερβολικός τώρα :( :( :(

Παρατηρούνται όντως στο site στοιχεία μυσογυνισμού και τις περισσότερες φορές καλυμμένα.

Μου φαίνεται οτι σε λίγο εδώ μέσα και να ποστάρουμε με άτομα του άλλου φύλου θα είναι κατακριτέο.

Και βρε παιδιά ΗΜΑΡΤΟΝ

Η Μνίτσα είναι η μόνη απ' όσο ξέρω και διαβάζω που είναι  πολυγραφέστατη και τιμά με τη συνεχή παρουσία της το site.
Και μόνο γι' αυτό αξίζει το σεβασμό μας, πιστεύω. :)

Βέβαια να άλλαζε και λίγο το υφάκι της δε θα ήταν άσχημα. :grin:

Ταπεινά πάντα,

ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε μιλαω απο πειρα ουτε εχω ιδιαιτερη συναναστροφη με στριπερς εκτος του τυπικου στριπτιτζαδικου με παρεα αρκετες φορες οποτε δε διεκδικω κανενα "απολυτο" ή "αυθεντια"¨....η μονη μου εμπειρια με το συγκεκριμενο θεμα ειναι οσες γυναικες εχω δει κατα καιρους να βγαινουν στις ειδησεις ή παρομοιες εκπομπες (και δεν εννοω την τατιανα φυσικα για να προλλαβω τους κακοπροαιρετους υπαρχουν και σοβαρες δημοσιογραφικες εκπομπες)

εχω εμπειριες λογω δουλειας με συλλογους για αλλοδαπους ή κακοποιημενες γυναικες ή οτιδηποτε σχετικο  κτλ κτλ κτλ και εχω κανει συζητησεις αρκετες.....και φυσικα δεν ειπα οτι καθε πυρηνικος επιστημονας που ερχεται στην ελλαδα γινεται στριπερ γιατι δε μπορει να βρει δουλεια......απλα ειπα οτι ισως τα πραγματα να μην ειναι τοσο απλα και να μη βαζουμε μια ταμπελιτσα "εχει χαμηλο επιπεδο" μιας και ειδαμε και τη διαφορα επιπεδου οταν αναγκαζεσαι να σπαταλισεις και τοση "θεα ουσια" για να συννεοηθεις με την στριπερ.......

studian θελω να μου πεις ποσοι γιατροι ακριβως απο την πρωην ΕΣΣΔ δουλευουν και εχουν αδεια εξασκησεως ιατρικης στην ελλαδα......ή μηπως δεν γνωριζεις τι τραβαει καποιος με πτυχιο εξωτερικου (ποσο μαλλον οταν ειναι και αλλοδαπος) για να αναγνωριστει το πτυχιο του και να μπορεσει να δουλεψει........ποσοι ειναι αυτοι που το κανουν συγκριτικα με το ποσοι υπαρχουν?

mcklein ο μονος λογος που μιλησα για κουβαλημα και καταληξη ειναι γιατι ειμαι σιγουρη οτι πολλοι απο αυτους τους ανθρωπους θα ηθελαν διαφορετικη τυχη.......ειτε μιλαμε για μεταναστες γενικοτερα ειτε για στριπερς ειτε για καθαριστριες ειτε για οτιδηποτε.......

οπως και να χει δεν καταλαβα το υφακι ακριβως? επειδη συναναστρεφεσαι να το πω ευγενικα (με τον τροπο που συναναστρεφεσαι εννοω τον οποιο δεν γνωριζω πιθανον να κανεις συζητησεις μαζι τους για κβαντομηχανικη και να σε απογοητευουν δεν ξερω....) ρωσιδες ή πρωην ΕΣΣΔ γενικοτερα σε κανει αυτο και ειδημονα?  οπως τον αλλον που εκανε σχεση με μια καζακστανη και εβγαλε συμπερασμα για ολο το λαο του καζακσταν?και εννοειται οτι δε θεωρω τον εαυτο μου ειδημονα για το οτιδηποτε......και εν πασει περιπτωσει το επιπεδο δεν ειναι θεμα σπουδων επιτελους.......ειδα και τους σπουδαγμενους.......να μιλησουμε για διαφορα νοοτροπιας? να μιλησουμε για διαφορα κουλτουρας? μαθαμε τωρα και πεταμε το επιπεδο........επιπεδο μπορει να εχει και ο μπετατζης της γειτονιας μου......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τριχωτε και βασο θενξ.......δε νομιζω οτι τιθεται θεμα "λιγουριας" ή αντιστοιχης καταστασης αλλα μαλλον το να συμφωνησει καποιος μαζι μου ειναι τραγικο......λοοοοοοοοολ ή προφανως θελει να μου την πεσει........ακομα πιο λοοοοοοοοοοοολ

υ.γ. τι εννοεις να αλλαξω το υφος μου ε?????:grin:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Τριχωτε και βασο θενξ.......δε νομιζω οτι τιθεται θεμα "λιγουριας" ή αντιστοιχης καταστασης αλλα μαλλον το να συμφωνησει καποιος μαζι μου ειναι τραγικο......λοοοοοοοοολ ή προφανως θελει να μου την πεσει........ακομα πιο λοοοοοοοοοοοολ

υ.γ. τι εννοεις να αλλαξω το υφος μου ε?????:grin:
΄
Είναι πολλές φορές κάπως εριστικό και ειρωνικό.

Πάντως το λεξιλόγιο σου μ' έχει αφήσει άναυδο. :2funny: :2funny: :2funny:

Ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. αυτό το λοοοοοοολ, τί εστί; :uglystupid:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ααααααααα το καγκουρας απο μενα το ξεσηκωσες και το λες? χαχαχαχαχαχα

(το λολ ειναι ιντερνετικο χαχανο....)

ρε συ τριχωτε ειμαι εριστικη εκει που με προκαλλουν.........δηλαδη να με βριζουν να μου την λενε να συμπεριφερονται εντελως μισογυνιστικα (αν και βρισκω αστεια τη λεξη) και εγω να στηνομαι και να λεω σας ευχαριστω επομενος? οταν μου μιλανε ομορφα απανταω και εγω ομορφα :)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
lol = laughing out loud

Όσο για το θέμα... AFAIK ALL IS FUBAR που λέει και ο Yorgos. (As far as I know all is fucked beyond any repair).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom