Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Παντως ακομα και αν δεν βλεπετε τις γυναικες αυτες ως ανθρωπους, ειναι προτιμοτερο να τους φερθειτε ανθρωπινα. Να τις κανετε να νιωσουν γυναικες και οχι ενα κοματι κρεας. Να νιωσουν για λιγο ποθητες και επιθυμητες οχι μονο για το κορμι τους αλλα και για την προσωπικοτητα τους.

Λεω ακομα και να μην το πιστευετε...

Διοτι αν περιμενετε οτι θα κανετε σχεση / γαμησι μονο και μονο επειδη ειστε καυλα αντρες και εχετε μεγαλο καυλι οι πιθανοτητες επιτυχιας σας πευτουν κατω απο το 10%. Οπως επεισης και το γεγονος οτι εχετε μεγαλυτερη ιδεα για τον εαυτο σας απο την πραγματικοτητα ξεπερναει το 90%.

Μην περιμενετε μια γυναικα περιτρυγιριζομενη απο πουτσους να επιλεξει τον δικο σας διοτι ειναι λυσαρα και εσεις μοναδικος.

Διαφοροποιηθειτε απο την μαζα και προσφερετε τους αυτο που τους λυπει οχι αυτο που ειναι διαθεσιμο απο τον καθε αλλο θαμωνα.

Στην τελικη αν κατσει και κανετε και 4-5 καλα γαμησια πιστεψτε με δεν θα τις εχετε κοροιδεψει / εξαπατησει.

Διοτι οπως ειπε και ενας σοφος φιλος μου απο εδω:

Οταν γαμηθεις 4-5 φορες με την ιδια γυναικα φατε απο το ιδιο πιατο και μιλησετε πλεον χαλαροι τοτε δεν γινεται να μην νιωσεις κατι ειτε αγαπη ειτε συμπονια ειτε συντροφικοτητα ειτε φιλια.

Εκτος αν εισαι σκετη πετρα.

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
Αυτα ομως ειναι εξαιρεσεις του κανονα. Συνηθως πεφτει φαπα και κλωτσα τουλαχιστον εγω προσωπικα ετσι εμαθα / μαθαινω δια της σκληρης μεθοδου.
Αυτες οι εξαιρεσεις (στη ζωη γενικα,οχι μονο στο θεμα εδω)ειναι που εχουν περισσοτερο ενδιαφερον.Χαιρομαι που υπαρχουν κιαλλοι με ευχαριστες εμπειριες.

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
Παντως ακομα και αν δεν βλεπετε τις γυναικες αυτες ως ανθρωπους, ειναι προτιμοτερο να τους φερθειτε ανθρωπινα. Να τις κανετε να νιωσουν γυναικες και οχι ενα κοματι κρεας. Να νιωσουν για λιγο ποθητες και επιθυμητες οχι μονο για το κορμι τους αλλα και για την προσωπικοτητα τους.

Θα διαφωνησω εδω φιλε μου.Εχουν και εμπειρια απο αντρες,και ενστικτο στο παραμυθι που πολλοι τους πουλανε(εξαλλου ειναι κομματι της δουλειας τους).Οποιον τις βλεπει κρεας μονο,τον καταλαβαινουν με δυο ματιες.

Επισκέπτης

Διοτι αν περιμενετε οτι θα κανετε σχεση / γαμησι μονο και μονο επειδη ειστε καυλα αντρες και εχετε μεγαλο καυλι οι πιθανοτητες επιτυχιας σας πευτουν κατω απο το 10%. Οπως επεισης και το γεγονος οτι εχετε μεγαλυτερη ιδεα για τον εαυτο σας απο την πραγματικοτητα ξεπερναει το 90%.

Μην περιμενετε μια γυναικα περιτρυγιριζομενη απο πουτσους να επιλεξει τον δικο σας διοτι ειναι λυσαρα και εσεις μοναδικος.

Διαφοροποιηθειτε απο την μαζα και προσφερετε τους αυτο που τους λυπει οχι αυτο που ειναι διαθεσιμο απο τον καθε αλλο θαμωνα.

Στην τελικη αν κατσει και κανετε και 4-5 καλα γαμησια πιστεψτε με δεν θα τις εχετε κοροιδεψει / εξαπατησει.

Διοτι οπως ειπε και ενας σοφος φιλος μου απο εδω:

Οταν γαμηθεις 4-5 φορες με την ιδια γυναικα φατε απο το ιδιο πιατο και μιλησετε πλεον χαλαροι τοτε δεν γινεται να μην νιωσεις κατι ειτε αγαπη ειτε συμπονια ειτε συντροφικοτητα ειτε φιλια.

Εκτος αν εισαι σκετη πετρα.

όταν διαβάζεις κάτι που γράφεται στο φόρουμ...απ'τον οποιονδήποτε...όχι μόνο απο μένα..(άσχετα που συνήθως κολλάς σε δικές μου προτάσεις)...
καλό θα ήταν να τα διαβάζεις πάνω απο 3 φορές για να καταλάβεις το πραγματικό νόημα της πρότασης κ όχι μεμονωμένα των λέξεων αυτής.

πάμε να στο κάνω πουρέ...

σε όλες τις γυναίκες φερόμαστε σαν λουλούδια...ακόμη κ στις πουτάνες...(εκτός απ'το σεξ)..αν όμως συμπεριφερθείς σε όλα τα λουλούδια το ίδιο..σίγουρα μια μέρα θα πρέπει να κόψεις το χέρι σου απ'τον πόνο...διοτι άλλο χαϊδεύω τον κάκτο...άλλο το τριαντάφυλλο...άλλο κάποιο δηλητηριώδες...γι'αυτό προσοχή...

επίσης...σε όλους τους ανθρώπους που δεν μας απειλούν...δεν μας ενοχλούν..δεν..δεν..δεν...φερόμαστε ανθρώπινα..δόξα τω θεώ έχουμε παιδεία, μόρφωση..κ γενικώς δεν είμαστε γουρούνια..

το να τις κάνουμε να νιώσουν γυναίκες...κ όχι ένα κομμάτι κρέας..είναι το στάδιο που καψουρεύεσαι την πουτάνα..ή μήπως την πουτανιά (?)...πρώτα όμως πρέπει να της βγάλεις απ'το μυαλό οτι δεν είναι πουτάνα...ύστερα να πείσεις τον εαυτό σου (πιο εύκολο)...οτι κάτι διαφορετικό βλέπει σ'εσένα...κ μετά αγαπιέστε....οπότε δεν θα πάρω...

επίσης, τα κόμπλεξ τους περι επιθυμίας/πόθου κλπ...δεν θα τα λύσουμε εμείς...όχι φίλε μου μάζντα...δεν είναι οτι δεν έχουμε λεφτά...ή δεν έχουμε τον τρόπο...ή ότι άλλο...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ...κ πάρα πολυ γνωστό το "ο χρόνος είναι χρήμα"....πάλι δεν θα πάρουμε...

πιστεύουμε δεν πιστεύουμε...ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...

μεγάλο καυλί κ καυλάντρες <10%...μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μας 90%...τελικά όσοι έχουν λεφτά για παιχνίδι ή βίζιτα..σε ποιά κατηγορία ανήκουν ? χαχαχα

η λυσσάρα κ ο πούτσος ο μοναδικός θα ήταν ωραίος τίτλος τσόντας...αλλά όντως δεν παίζει.

αυτό που τους λείπει (όχι λυπεί)...προσφέρουμε...λεφτά κ ελάχιστο χρόνο...δεν αξίζουν κάτι άλλο...ξενιτέφθηκαν...τρίβονται σε πούτσες...τρίβουν/πιπώνουν πούτσες ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...όλα τα άλλα είναι περιττά...

αμα κάνουμε 1 καλό γαμήσι...ευχαριστούμε τον θεούλη...που βρήκαμε τρύπερ να γαμιέται καλά...πλάκα μας κάνεις για 4-5 ?...δεν υπάρχει αυτό το νούμερο...

ρε φίλε...αν φάω απ'το ίδιο πιάτο...δε θα νιώσω αγάπη...αλλά λύπηση...με την πουτάνα μπορούσα να καψουρευτώ στα 16,17,18,19,20...τώρα είμαι 23 κ ξέρω οτι είναι πουτάνα...σίγουρα θα την ξαναπατήσω κάπου/κάποτε..γιατί το γουστάρω κ το ψάχνω χωρίς να το θέλω..απλά ο βούρκος με τραβάει...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ...ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ...ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...

εκτός απ'το ζυμάρι κ την πέτρα...υπάρχουν κ άλλα υλικά...όπως δεν υπάρχει μόνο μαύρο/άσπρο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλώς τον τον περσόνα νο2
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχααχχααχαχαχχα

Επισκέπτης
καλώς τον τον περσόνα νο2
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχααχχααχαχαχχα

τελικά όταν την πίνω...σου μοιάζω...:P

πρέπει να το κόψω το συνήθειο αυτό...:cheesy: :grin:

καλά δεν τα είπα όμως ?  :2funny:

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Θα διαφωνησω εδω φιλε μου.Εχουν και εμπειρια απο αντρες,και ενστικτο στο παραμυθι που πολλοι τους πουλανε(εξαλλου ειναι κομματι της δουλειας τους).Οποιον τις βλεπει κρεας μονο,τον καταλαβαινουν με δυο ματιες.

Δεν με καταλαβες μαλον φιλε μου.

Δεν λεω να πουλησεις παραμυθι μονο και μονο για να γαμησεις.

Λεω οτι να προσπαθησεις να τις δεις διαφορετικα εστω και αν αρχικα δεν πιστευεις οτι διαφερουν απο την μαζα.

Συμφωνω οτι μπορουν να διακρινουν το παραμυθι. Αλλα πιστεψε με οσο αναγκη εχει ο καθε πελατης να πιστεψει οτι μετραει ως αντρας και οτι η καποια γυναικα εκει μεσα δεν τον βλεπει μονο για το χρημα, αλλη τοση αναγκη εχουν και αυτες να πιστεψουν οτι εισαι διαφορετικος.

Το πρωταρχικο ενστικτο που εχει ενας ανδρα βλεπωντας μια ομορφη γυναικα ειναι να την γαμησει.

Στην πορεια αρκετες φορες ομως βρισκεις και αλλα πραγματα, γενιουνται συναισθηματα.

(εγω προσωπικα πιστευω κακος πρεπει να αφησεις να γεννηθουν συναισθηματα διοτι στο τελος θα το φας το κεφαλι σου. Αλλα ποιος τα λεει αυτα αυτο που το εφαγε και πιθανα μπορει στο μελλον να το ξαναφαει  :2funny:)

Τα υπολοιπα ειναι θεμα χημειας και δεν υπαρχουν κανονες.

Παντα ομως προχωροντας επιφυλακτικα και προσεχτικα διοτι οπως ειπαμε περισσοτερες οι κλωτσε ς και οι φαπες παρα τα happy end.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Οποιος κανει σχεση με στριπτηζου και κερναει στις εξοδους ,
παραβιαζει την αρχη της ισοτητας των φυλων.
Αν θεωρει οτι εχει  "σχεση" και το ...ξερει και η στριπτηζου !
Ειδαλλως ειναι παραλλαγη πληρωμενου σεξ.
Σημειωτεον οτι στην Κυπρο παιζουν φοβερες μουναρες στριπτηζουδες ,που γαμιουνται ολες με λεφτα.

Επισκέπτης
Οποιος κανει σχεση με στριπτηζου και κερναει στις εξοδους ,
παραβιαζει την αρχη της ισοτητας των φυλων.
Αν θεωρει οτι εχει  "σχεση" και το ...ξερει και η στριπτηζου !

εδώ μιλάνε οι πραγματικοί άντρες...

αυτοί που τους έμαθε το σπίτι τους να κερνάνε/πληρώνουν επειδή το γουστάρουν...

κ όχι επειδή το προστάζει η μόδα ή το ΣΤΑΡ...ή όποια γαλιάντρα το παίζει ύπαρξη...

επειδή εσύ παραμένεις φτωχομπινές...(στο μυαλό βασικά κ στην τσέπη πρακτικά)...συνέχισε να γαμάς Μεταξουργείο για την διατήρηση της ισότητας των φύλων...

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
όταν διαβάζεις κάτι που γράφεται στο φόρουμ...απ'τον οποιονδήποτε...όχι μόνο απο μένα..(άσχετα που συνήθως κολλάς σε δικές μου προτάσεις)...
καλό θα ήταν να τα διαβάζεις πάνω απο 3 φορές για να καταλάβεις το πραγματικό νόημα της πρότασης κ όχι μεμονωμένα των λέξεων αυτής.
Δεν ξερω ποιανου ειναι το copyright αλλα σε εμενα υπωθεικε προφορικα.

σε όλες τις γυναίκες φερόμαστε σαν λουλούδια...ακόμη κ στις πουτάνες...(εκτός απ'το σεξ)..αν όμως συμπεριφερθείς σε όλα τα λουλούδια το ίδιο..σίγουρα μια μέρα θα πρέπει να κόψεις το χέρι σου απ'τον πόνο...διοτι άλλο χαϊδεύω τον κάκτο...άλλο το τριαντάφυλλο...άλλο κάποιο δηλητηριώδες...γι'αυτό προσοχή...
Συμφωνω και δεν ειπα το αντιθετο.

επίσης...σε όλους τους ανθρώπους που δεν μας απειλούν...δεν μας ενοχλούν..δεν..δεν..δεν...φερόμαστε ανθρώπινα..δόξα τω θεώ έχουμε παιδεία, μόρφωση..κ γενικώς δεν είμαστε γουρούνια..
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

το να τις κάνουμε να νιώσουν γυναίκες...κ όχι ένα κομμάτι κρέας..είναι το στάδιο που καψουρεύεσαι την πουτάνα..ή μήπως την πουτανιά (?)...πρώτα όμως πρέπει να της βγάλεις απ'το μυαλό οτι δεν είναι πουτάνα...ύστερα να πείσεις τον εαυτό σου (πιο εύκολο)...οτι κάτι διαφορετικό βλέπει σ'εσένα...κ μετά αγαπιέστε....οπότε δεν θα πάρω...
Πλεον συμφωνω μαζι σου. Αλλα επιλογη του καθενος και περαστικα του.

μεγάλο καυλί κ καυλάντρες <10%...μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μας 90%...τελικά όσοι έχουν λεφτά για παιχνίδι ή βίζιτα..σε ποιά κατηγορία ανήκουν ? χαχαχα

η λυσσάρα κ ο πούτσος ο μοναδικός θα ήταν ωραίος τίτλος τσόντας...αλλά όντως δεν παίζει.
Στους παιχνιδιαριδες !!! :2funny:

αμα κάνουμε 1 καλό γαμήσι...ευχαριστούμε τον θεούλη...που βρήκαμε τρύπερ να γαμιέται καλά...πλάκα μας κάνεις για 4-5 ?...δεν υπάρχει αυτό το νούμερο...
Υπαρχειιιιι ;)

Επισκέπτης
οχι ρε πουστη μου..
μεχρι σημερα ενοιωθα μαλακας που πληρωνα/κερναγα..
με απελευθερωσες στρακι..
ευχαριστω..

ηρέμησε θέε μου...είσαι κ σε κρίσιμη ηλικία... :2funny:

Στους παιχνιδιαριδες !!! :2funny:

Υπαρχειιιιι ;)

αυτό το ήξερα κ μόνος μου... :2funny:

τυχερέ...μοναχοφαγά... :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
οχι ρε πουστη μου..
μεχρι σημερα ενοιωθα μαλακας που πληρωνα/κερναγα..
με απελευθερωσες στρακι..
ευχαριστω..

δικέ μου, άσε τα κεράσματα και ετοιμάσου για παρτούζα με την γυμνάστρια...

εσύ+Γιατρός+εγώ+γυμνάστρια...άντε πλύνε τον κώλο σου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom