Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
όταν διαβάζεις κάτι που γράφεται στο φόρουμ...απ'τον οποιονδήποτε...όχι μόνο απο μένα..(άσχετα που συνήθως κολλάς σε δικές μου προτάσεις)...
καλό θα ήταν να τα διαβάζεις πάνω απο 3 φορές για να καταλάβεις το πραγματικό νόημα της πρότασης κ όχι μεμονωμένα των λέξεων αυτής.

πάμε να στο κάνω πουρέ...

σε όλες τις γυναίκες φερόμαστε σαν λουλούδια...ακόμη κ στις πουτάνες...(εκτός απ'το σεξ)..αν όμως συμπεριφερθείς σε όλα τα λουλούδια το ίδιο..σίγουρα μια μέρα θα πρέπει να κόψεις το χέρι σου απ'τον πόνο...διοτι άλλο χαϊδεύω τον κάκτο...άλλο το τριαντάφυλλο...άλλο κάποιο δηλητηριώδες...γι'αυτό προσοχή...

επίσης...σε όλους τους ανθρώπους που δεν μας απειλούν...δεν μας ενοχλούν..δεν..δεν..δεν...φερόμαστε ανθρώπινα..δόξα τω θεώ έχουμε παιδεία, μόρφωση..κ γενικώς δεν είμαστε γουρούνια..

το να τις κάνουμε να νιώσουν γυναίκες...κ όχι ένα κομμάτι κρέας..είναι το στάδιο που καψουρεύεσαι την πουτάνα..ή μήπως την πουτανιά (?)...πρώτα όμως πρέπει να της βγάλεις απ'το μυαλό οτι δεν είναι πουτάνα...ύστερα να πείσεις τον εαυτό σου (πιο εύκολο)...οτι κάτι διαφορετικό βλέπει σ'εσένα...κ μετά αγαπιέστε....οπότε δεν θα πάρω...

επίσης, τα κόμπλεξ τους περι επιθυμίας/πόθου κλπ...δεν θα τα λύσουμε εμείς...όχι φίλε μου μάζντα...δεν είναι οτι δεν έχουμε λεφτά...ή δεν έχουμε τον τρόπο...ή ότι άλλο...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ...κ πάρα πολυ γνωστό το "ο χρόνος είναι χρήμα"....πάλι δεν θα πάρουμε...

πιστεύουμε δεν πιστεύουμε...ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...

μεγάλο καυλί κ καυλάντρες <10%...μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μας 90%...τελικά όσοι έχουν λεφτά για παιχνίδι ή βίζιτα..σε ποιά κατηγορία ανήκουν ? χαχαχα

η λυσσάρα κ ο πούτσος ο μοναδικός θα ήταν ωραίος τίτλος τσόντας...αλλά όντως δεν παίζει.

αυτό που τους λείπει (όχι λυπεί)...προσφέρουμε...λεφτά κ ελάχιστο χρόνο...δεν αξίζουν κάτι άλλο...ξενιτέφθηκαν...τρίβονται σε πούτσες...τρίβουν/πιπώνουν πούτσες ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...όλα τα άλλα είναι περιττά...

αμα κάνουμε 1 καλό γαμήσι...ευχαριστούμε τον θεούλη...που βρήκαμε τρύπερ να γαμιέται καλά...πλάκα μας κάνεις για 4-5 ?...δεν υπάρχει αυτό το νούμερο...

ρε φίλε...αν φάω απ'το ίδιο πιάτο...δε θα νιώσω αγάπη...αλλά λύπηση...με την πουτάνα μπορούσα να καψουρευτώ στα 16,17,18,19,20...τώρα είμαι 23 κ ξέρω οτι είναι πουτάνα...σίγουρα θα την ξαναπατήσω κάπου/κάποτε..γιατί το γουστάρω κ το ψάχνω χωρίς να το θέλω..απλά ο βούρκος με τραβάει...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ...ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ...ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...

εκτός απ'το ζυμάρι κ την πέτρα...υπάρχουν κ άλλα υλικά...όπως δεν υπάρχει μόνο μαύρο/άσπρο...
και αν για παρτι σου τα παρατησει ολα και ζησει μαζι σου χωρις να ξαναασχοληθη με κατι τετοιο?το λεω γιατι εχει γινει και το ξερω!!!

Επισκέπτης
και αν για παρτι σου τα παρατησει ολα και ζησει μαζι σου χωρις να ξαναασχοληθη με κατι τετοιο?το λεω γιατι εχει γινει και το ξερω!!!
στα παπαρια μας ρε παιχτη..αυτη ας κανει οτι θελει..εμεις δεν τα παραταμε ποτε..ειμαστε αρρωστακια γιατι ετσι γουσταρουμε..

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
εδώ μιλάνε οι πραγματικοί άντρες...

αυτοί που τους έμαθε το σπίτι τους να κερνάνε/πληρώνουν επειδή το γουστάρουν...

κ όχι επειδή το προστάζει η μόδα ή το ΣΤΑΡ...ή όποια γαλιάντρα το παίζει ύπαρξη...

Επιασα δουλεια απο τα 16 μου οχι γιατι ειχα οικονομικη αναγκη. Ο πατερας μου ειχε δικη του επιχειρηση.

Αλλα γιατι γουσταρω να πληρωνω την γυναικα που βγαινω, εχω σχεση, πηδαω εγω και οχι ο μπαμπας αλλα ουτε και να την βγαζουμε συναιτερικα.

Ειμαι κομπλεξικος, βλαχος αλλα αλλη η θεση του αντρα και αλλη της γυναικας.

Πολοι διαφωνουνε με αυτο δεν μπορω να αλαξω ετσι εμαθα.

Ετσι με εμαθε ο πατερας μου και ετσι ηταν τουλαχιστον το κοινωνικο προτυπο στο οποιο μεγαλωσα στην Ελλαδα.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
στα παπαρια μας ρε παιχτη..αυτη ας κανει οτι θελει..εμεις δεν τα παραταμε ποτε..ειμαστε αρρωστακια γιατι ετσι γουσταρουμε..
και στα δικα μου η παραθεση ειναι αλλου εσυ σαν τι απαντας

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Επιασα δουλεια απο τα 16 μου οχι γιατι ειχα οικονομικη αναγκη. Ο πατερας μου ειχε δικη του επιχειρηση.

Αλλα γιατι γουσταρω να πληρωνω την γυναικα που βγαινω, εχω σχεση, πηδαω εγω και οχι ο μπαμπας αλλα ουτε και να την βγαζουμε συναιτερικα.

Ειμαι κομπλεξικος, βλαχος αλλα αλλη η θεση του αντρα και αλλη της γυναικας.

Πολοι διαφωνουνε με αυτο δεν μπορω να αλαξω ετσι εμαθα.

Ετσι με εμαθε ο πατερας μου και ετσι ηταν τουλαχιστον το κοινωνικο προτυπο στο οποιο μεγαλωσα στην Ελλαδα.

συμφωνώ κι επ'αυξάνω...να σε ρωτήσω κάτι όμως...πιστεύεις ότι είναι σωστό, να πληρώνει ο άντρας συνέχεια; η κοπέλα δλδ, τι βάζει; μόνο το μουνί?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Αυτο ειναι τα παντα ολα αν ειναι αληθινο...
Ειναι ΤΙΜΗ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ''ΚΑΤΙ''

Επισκέπτης

δεν υπάρχει αυτή η επιλογή πλέον...ας κάνει ότι γουστάρει χωρίς εμένα...εγώ παρεβρίσκομαι όπου με καλούν για να περάσω/ουμε καλά...τίποτα παραπάνω...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
τράβα γαμήσου παραδίπλα...δε σε κάλεσα...αυτός το άρχισε...

ξεκώλλα Μακ..είπαμε κόντρα κόντρα αλλά άμα έχεις και εσύ αρχίδια και ο άλλος να τα πείτε εκτός..

εσύ παρεπιμπτώντος είσαι από κάτω...μανάδες δεν πιάνουμε..

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
συμφωνώ κι επ'αυξάνω...να σε ρωτήσω κάτι όμως...πιστεύεις ότι είναι σωστό, να πληρώνει ο άντρας συνέχεια; η κοπέλα δλδ, τι βάζει; μόνο το μουνί?

Χρημα = εξουσια = διαφοροποιηση και ελενχος.

Αν το χρημα το παμε 50/50 τοτε εχεις μιση εξουσια μισο ελενχο δλδ Ισοτητα

Αρα μισος αντρας και αυτη μιση γυναικα.

Για αυτο εχουμε γεμισει στρακια και καριεριστριες που δεν ξερουν τι θελουν.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αχαχχαχχαα ρε βολφ να ουμε βάλε πρόσθετο τίτλο "πυροσβέστης"
ο αδέκαστος μπάρας του μπου χαχαχχαχααααααα

Επισκέπτης
ξεκώλλα Μακ..είπαμε κόντρα κόντρα αλλά άμα έχεις και εσύ αρχίδια και ο άλλος να τα πείτε εκτός..

εσύ παρεπιμπτώντος είσαι από κάτω...μανάδες δεν πιάνουμε..

εγώ πιάνω...όποιος θέλει έρχεται να τα πούμε έξω...του το είπα κ την περασμένη φορά...;)

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
Δεν με καταλαβες μαλον φιλε μου.

Δεν λεω να πουλησεις παραμυθι μονο και μονο για να γαμησεις.

Λεω οτι να προσπαθησεις να τις δεις διαφορετικα εστω και αν αρχικα δεν πιστευεις οτι διαφερουν απο την μαζα.

Συμφωνω οτι μπορουν να διακρινουν το παραμυθι. Αλλα πιστεψε με οσο αναγκη εχει ο καθε πελατης να πιστεψει οτι μετραει ως αντρας και οτι η καποια γυναικα εκει μεσα δεν τον βλεπει μονο για το χρημα, αλλη τοση αναγκη εχουν και αυτες να πιστεψουν οτι εισαι διαφορετικος.
Θα επιμεινω στην θεση μου.Αν ''προσπαθησεις''να τις δεις διαφορετικα,θα 'προσπαθησουν'να σε δουν διαφορετικα.
Στην περιπτωση μου ειδα μια γυναικα που μαρεσε,που ανοιχτηκαμε ο ενας στον αλλο,χωρις να με προβληματιζει το αν ειναι πουτανα η οχι.Ειχα τις οποιες επιφυλαξεις θα ειχα με οποιαδηποτε γυναικα γνωριζα,τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.

Επισκέπτης
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ρε τι πουστοχακερακι εισαι εσυ???
δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
εγώ πιάνω...όποιος θέλει έρχεται να τα πούμε έξω...του το είπα κ την περασμένη φορά...;)

τότε ρε θα σου πει κι αυτός τα ίδια..και ποιός θα είναι ο μάγκας; αυτός που θα γαμήσει την μάνα του αλλουνού περισσότερες φορές; μλκ δεν είναι..;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
.
Σημειωτεον οτι στην Κυπρο παιζουν φοβερες μουναρες στριπτηζουδες ,που γαμιουνται ολες με λεφτα.

τι λες ρε παίκτη;
παίζουν τέτοια πράγματα στο χαλουμόνησο;
κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς στο μπουρδέλαααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχααχχαχαχαχαχααχχα

ΥΓ
παρακαλείσθε να χρησιμοποιείτε το ίδιο διαβατήριο και ως επισκέπτες και ως διπλωματικοί ακόλουθοι.
αααααααααααααααααααααααααααχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

Επισκέπτης
μικρε προσεξε γιατι δεν εχεις απειληθει ποτε απο νταβατζηδες .
Εισαι μικρος και ασχετος.
Και μην το παιζεις μαγκας ,εισαι μαμοθρεφτο.
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
για συνεχισε,καλα το πας..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περα απο το οτι γελαει ο κοσμος μαζι σου που καψουρευτηκες...στριπτηζου, μικρε προσεξε γιατι δεν εχεις απειληθει ποτε απο νταβατζηδες .Τις στριπτηζουδες τις αφηνουν οι νταβατζηδες να βγαινουν μονο με τυπους ,που δεν προκειται να τις αποσπασουν απο το χρυσοφορο επαγγελμα τους .Αν παει καποιος να τους τις παρει ,πρωτα απειλουν τις ιδιες.Μετα ,αν δεν πιασει η απειλη, απειλουν τον "γαμπρο".

ααααααααααααααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχα αλήθεια ε;
κοίτα να δεις κάτι πράματα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom