sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
και αν για παρτι σου τα παρατησει ολα και ζησει μαζι σου χωρις να ξαναασχοληθη με κατι τετοιο?το λεω γιατι εχει γινει και το ξερω!!!όταν διαβάζεις κάτι που γράφεται στο φόρουμ...απ'τον οποιονδήποτε...όχι μόνο απο μένα..(άσχετα που συνήθως κολλάς σε δικές μου προτάσεις)...
καλό θα ήταν να τα διαβάζεις πάνω απο 3 φορές για να καταλάβεις το πραγματικό νόημα της πρότασης κ όχι μεμονωμένα των λέξεων αυτής.
πάμε να στο κάνω πουρέ...
σε όλες τις γυναίκες φερόμαστε σαν λουλούδια...ακόμη κ στις πουτάνες...(εκτός απ'το σεξ)..αν όμως συμπεριφερθείς σε όλα τα λουλούδια το ίδιο..σίγουρα μια μέρα θα πρέπει να κόψεις το χέρι σου απ'τον πόνο...διοτι άλλο χαϊδεύω τον κάκτο...άλλο το τριαντάφυλλο...άλλο κάποιο δηλητηριώδες...γι'αυτό προσοχή...
επίσης...σε όλους τους ανθρώπους που δεν μας απειλούν...δεν μας ενοχλούν..δεν..δεν..δεν...φερόμαστε ανθρώπινα..δόξα τω θεώ έχουμε παιδεία, μόρφωση..κ γενικώς δεν είμαστε γουρούνια..
το να τις κάνουμε να νιώσουν γυναίκες...κ όχι ένα κομμάτι κρέας..είναι το στάδιο που καψουρεύεσαι την πουτάνα..ή μήπως την πουτανιά (?)...πρώτα όμως πρέπει να της βγάλεις απ'το μυαλό οτι δεν είναι πουτάνα...ύστερα να πείσεις τον εαυτό σου (πιο εύκολο)...οτι κάτι διαφορετικό βλέπει σ'εσένα...κ μετά αγαπιέστε....οπότε δεν θα πάρω...
επίσης, τα κόμπλεξ τους περι επιθυμίας/πόθου κλπ...δεν θα τα λύσουμε εμείς...όχι φίλε μου μάζντα...δεν είναι οτι δεν έχουμε λεφτά...ή δεν έχουμε τον τρόπο...ή ότι άλλο...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ...κ πάρα πολυ γνωστό το "ο χρόνος είναι χρήμα"....πάλι δεν θα πάρουμε...
πιστεύουμε δεν πιστεύουμε...ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...
μεγάλο καυλί κ καυλάντρες <10%...μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μας 90%...τελικά όσοι έχουν λεφτά για παιχνίδι ή βίζιτα..σε ποιά κατηγορία ανήκουν ? χαχαχα
η λυσσάρα κ ο πούτσος ο μοναδικός θα ήταν ωραίος τίτλος τσόντας...αλλά όντως δεν παίζει.
αυτό που τους λείπει (όχι λυπεί)...προσφέρουμε...λεφτά κ ελάχιστο χρόνο...δεν αξίζουν κάτι άλλο...ξενιτέφθηκαν...τρίβονται σε πούτσες...τρίβουν/πιπώνουν πούτσες ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...όλα τα άλλα είναι περιττά...
αμα κάνουμε 1 καλό γαμήσι...ευχαριστούμε τον θεούλη...που βρήκαμε τρύπερ να γαμιέται καλά...πλάκα μας κάνεις για 4-5 ?...δεν υπάρχει αυτό το νούμερο...
ρε φίλε...αν φάω απ'το ίδιο πιάτο...δε θα νιώσω αγάπη...αλλά λύπηση...με την πουτάνα μπορούσα να καψουρευτώ στα 16,17,18,19,20...τώρα είμαι 23 κ ξέρω οτι είναι πουτάνα...σίγουρα θα την ξαναπατήσω κάπου/κάποτε..γιατί το γουστάρω κ το ψάχνω χωρίς να το θέλω..απλά ο βούρκος με τραβάει...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ...ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ...ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...
εκτός απ'το ζυμάρι κ την πέτρα...υπάρχουν κ άλλα υλικά...όπως δεν υπάρχει μόνο μαύρο/άσπρο...