ΥΓ
παρακαλείσθε να χρησιμοποιείτε το ίδιο διαβατήριο και ως επισκέπτες και ως διπλωματικοί ακόλουθοι.
αααααααααααααααααααααααααααχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
τζουτζούκο, πότε θα με πας paradise? :-*
ΥΓ
παρακαλείσθε να χρησιμοποιείτε το ίδιο διαβατήριο και ως επισκέπτες και ως διπλωματικοί ακόλουθοι.
αααααααααααααααααααααααααααχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
Mια χαρα φαλαρακι μου....Δημήτρη!!!!!!!!!!!!!! είσαι καλά ρε;
τζουτζούκο, πότε θα με πας paradise? :-*
πρέπει να πάρεις πρώρα άδεια απ το θεό.
μετά θα σε πάω όπου θές.
με μια προυπόθεση....
να σε πάω ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ.
ααααααααααααααααααααααααααααχχααχχαχααχαχα
Mια χαρα φαλαρακι μου....
ΕΣΥ ?
ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΣΝ ?
πρέπει να πάρεις πρώρα άδεια απ το θεό.
μετά θα σε πάω όπου θές.
με μια προυπόθεση....
να σε πάω ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ.
ααααααααααααααααααααααααααααχχααχχαχααχαχα
Οχι τετοια πραγματα με τον λυκακη
ειναι και γαμω τα παιδια .... ;)
Να βρεθειτε να πατε οπου θελετε και να γνωριστειτε
φιλε μη τα γραφεις αυτα γιατι ειναι λαθος...αυτοι που κανουν ''σοβαρες σχεσεις'' με τετοιες κοπελες ειναι ειτε νταβαδες τους ειτε ατομα ανυποψιαστα και λιγο αγαπουληδες(ολοι το περασαμε,το θεμα ειναι να μη βρεθεις μπλεγμενος και να μαθεις απ τα λαθη σου χωρις απωλειες)...Παντως ακομα και αν δεν βλεπετε τις γυναικες αυτες ως ανθρωπους, ειναι προτιμοτερο να τους φερθειτε ανθρωπινα. Να τις κανετε να νιωσουν γυναικες και οχι ενα κοματι κρεας. Να νιωσουν για λιγο ποθητες και επιθυμητες οχι μονο για το κορμι τους αλλα και για την προσωπικοτητα τους.
Λεω ακομα και να μην το πιστευετε...
Διοτι αν περιμενετε οτι θα κανετε σχεση / γαμησι μονο και μονο επειδη ειστε καυλα αντρες και εχετε μεγαλο καυλι οι πιθανοτητες επιτυχιας σας πευτουν κατω απο το 10%. Οπως επεισης και το γεγονος οτι εχετε μεγαλυτερη ιδεα για τον εαυτο σας απο την πραγματικοτητα ξεπερναει το 90%.
Μην περιμενετε μια γυναικα περιτρυγιριζομενη απο πουτσους να επιλεξει τον δικο σας διοτι ειναι λυσαρα και εσεις μοναδικος.
Διαφοροποιηθειτε απο την μαζα και προσφερετε τους αυτο που τους λυπει οχι αυτο που ειναι διαθεσιμο απο τον καθε αλλο θαμωνα.
Στην τελικη αν κατσει και κανετε και 4-5 καλα γαμησια πιστεψτε με δεν θα τις εχετε κοροιδεψει / εξαπατησει.
Διοτι οπως ειπε και ενας σοφος φιλος μου απο εδω:
Οταν γαμηθεις 4-5 φορες με την ιδια γυναικα φατε απο το ιδιο πιατο και μιλησετε πλεον χαλαροι τοτε δεν γινεται να μην νιωσεις κατι ειτε αγαπη ειτε συμπονια ειτε συντροφικοτητα ειτε φιλια.
Εκτος αν εισαι σκετη πετρα.
φιλε μη τα γραφεις αυτα γιατι ειναι λαθος...αυτοι που κανουν ''σοβαρες σχεσεις'' με τετοιες κοπελες ειναι ειτε νταβαδες τους ειτε ατομα ανυποψιαστα και λιγο αγαπουληδες(ολοι το περασαμε,το θεμα ειναι να μη βρεθεις μπλεγμενος και να μαθεις απ τα λαθη σου χωρις απωλειες)...
οι κοπελες αυτες τοσο ξυλο και πουτσα που τρωνε γινονται αλλιως .δε σημαινει οτι δε καψουρευονται αλλα σιγουρα δεν ''κανουν σχεση'' με ατομα επειδη τους φερονται καλα...
οι περισσοτερες αμα σε δουν καλουλη κοιτανε πως θα σε ξεφραγκιασουν με το γκομενο/νταβα...
καλο το παραμυθι της πουτανοκαψουρας,καμμια 20αρια χρονια πισω παιζοτανε και σκηνικα οπως μας λενε οι παλιοτεροι αλλα αυτα περασαν...
αααα αυτό είναι σχέση με στριπ γούμαν? να έχετε ανταλλάξει τελέφωνα και να κανονίζετε να βρεθείτε για πήδημα και κάνα καφέ άμα έχετε όρεξη?
πείτε το ρε παιδιά και είχα μπερδευτεί σ'αυτό το θρεντ με τα συναισθηματικά σας
εσύ τα πμ σου τα κοιτάς ποτέ?
Οχι θα κανετε ονοιρα για οικογενεια με ενα μικρο σπιτι στο λιβαδι δυπλα απο την λιμνουλα και την σουλινα στο σαλονι για να θυμαστε τα παλια !!!
α θες να τηνε πιασεις γκομενα μονο για πηδημα δηλαδη,καλα συγγνωμη...
απλη ειναι η μεταφραση μωρη..ε με μπερδεύετε, άμα έχεις κάποιον για πήδημα τι να τον βλέπεις σαν άνθρωπο λέτε?
ή μήπως το να μην τη σπρώχνετε να πάει παραπέρα μετά την πίπα σημαίνει ότι τη βλέπετε σαν άθρωπο και όχι σαν κομμάτι κρέας?
ουφ, μπέρδεμα, μπέρδεμα
και γιατι βρε να παει μαζι σου μονο για πηδημα? οι 30 ψωλες που τρωει τη μερα δε τη φτανουν και θελει τη δικη σου???Νηφαλιος (τωρα που μιλαμε) ναι μονο για πηδημα.
Αν ομως ειμαι ζαλιζμενος (αγαπουλης mode) μπορει και να σκεφτω διαφορα ομορφα πραγματα.
Ευτυχως εχω τις πληγες μου και τις ουλες να μου θυμιζουν την πραγματικοτητα και ξενερωνω σχετικα γρηγορα.
ε με μπερδεύετε, άμα έχεις κάποιον για πήδημα τι να τον βλέπεις σαν άνθρωπο λέτε?
ή μήπως το να μην τη σπρώχνετε να πάει παραπέρα μετά την πίπα σημαίνει ότι τη βλέπετε σαν άθρωπο και όχι σαν κομμάτι κρέας?
ουφ, μπέρδεμα, μπέρδεμα
Δες απαντηση μου νο.1391.Σοβαρη σχεση η οχι,οπως το βλεπει καποιος,παντως χαβαλες δεν ηταν.αααα αυτό είναι σχέση με στριπ γούμαν? να έχετε ανταλλάξει τελέφωνα και να κανονίζετε να βρεθείτε για πήδημα και κάνα καφέ άμα έχετε όρεξη?
πείτε το ρε παιδιά και είχα μπερδευτεί σ'αυτό το θρεντ με τα συναισθηματικά σας