Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ΥΓ
παρακαλείσθε να χρησιμοποιείτε το ίδιο διαβατήριο και ως επισκέπτες και ως διπλωματικοί ακόλουθοι.
αααααααααααααααααααααααααααχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

τζουτζούκο, πότε θα με πας paradise? :-*

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τζουτζούκο, πότε θα με πας paradise? :-*

πρέπει να πάρεις πρώρα άδεια απ το θεό.
μετά θα σε πάω όπου θές.
με μια προυπόθεση....
να σε πάω ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ.
ααααααααααααααααααααααααααααχχααχχαχααχαχα

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
μετά θα σε πάω όπου θές.
με μια προυπόθεση....
να σε πάω ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ.

Οχι τετοια πραγματα με τον λυκακη
ειναι και γαμω τα παιδια ....  ;)
Να βρεθειτε να πατε οπου θελετε και να γνωριστειτε

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Mια χαρα φαλαρακι μου....

ΕΣΥ ?

ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΣΝ ?

μπες και θα σου μιλήσω

μετά θα σε πάω όπου θές.
με μια προυπόθεση....
να σε πάω ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ.

αυτά μου λες και δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδι...σκιάζομαι...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Οχι τετοια πραγματα με τον λυκακη
ειναι και γαμω τα παιδια ....  ;)
Να βρεθειτε να πατε οπου θελετε και να γνωριστειτε

πάει να με αποπλανήσει ο πορνόγερος!!!

ιιιιιιιιιιιι!!!!! ντροπή σου...!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ο Μπουλης McLein μου εστειλε ...πμ και θελει να του δωσω το...τηλεφωνο μου !Για να μου δειξει οτι ειναι...αντρας !
Ρε μπουλη "McLein" ,και μονο απο αυτες τις αφελεις κινησεις σου φαινεται ποσο μπουλης εισαι.Πηγαινε πρωτα φανταρος και μετα κανε τον μαγκα .Αν φας το ξυλο σου ,ειναι βεβαιο πως η μαμακα σου και ο μπαμπακας σου ,δεν προκειται να παραδεχτουν οτι ηταν μονομαχια ,και θα συκοφαντησουν αυτον που στις εριξε ,οτι δηθεν σου επιτεθηκε αναιτια.Τα ξερουμε αυτα .Γινε πρωτα αντρας ,μπουλη .
Και μην μας ζαλιζεις με τους ψευτοσυναισθηματισμους σου με τις στριπτηζουδες.Οι στριπτηζουδες ειναι εκπαιδευμενες να πουλανε αγαπη σε κορόϊδα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Παντως ακομα και αν δεν βλεπετε τις γυναικες αυτες ως ανθρωπους, ειναι προτιμοτερο να τους φερθειτε ανθρωπινα. Να τις κανετε να νιωσουν γυναικες και οχι ενα κοματι κρεας. Να νιωσουν για λιγο ποθητες και επιθυμητες οχι μονο για το κορμι τους αλλα και για την προσωπικοτητα τους.

Λεω ακομα και να μην το πιστευετε...

Διοτι αν περιμενετε οτι θα κανετε σχεση / γαμησι μονο και μονο επειδη ειστε καυλα αντρες και εχετε μεγαλο καυλι οι πιθανοτητες επιτυχιας σας πευτουν κατω απο το 10%. Οπως επεισης και το γεγονος οτι εχετε μεγαλυτερη ιδεα για τον εαυτο σας απο την πραγματικοτητα ξεπερναει το 90%.

Μην περιμενετε μια γυναικα περιτρυγιριζομενη απο πουτσους να επιλεξει τον δικο σας διοτι ειναι λυσαρα και εσεις μοναδικος.

Διαφοροποιηθειτε απο την μαζα και προσφερετε τους αυτο που τους λυπει οχι αυτο που ειναι διαθεσιμο απο τον καθε αλλο θαμωνα.

Στην τελικη αν κατσει και κανετε και 4-5 καλα γαμησια πιστεψτε με δεν θα τις εχετε κοροιδεψει / εξαπατησει.

Διοτι οπως ειπε και ενας σοφος φιλος μου απο εδω:

Οταν γαμηθεις 4-5 φορες με την ιδια γυναικα φατε απο το ιδιο πιατο και μιλησετε πλεον χαλαροι τοτε δεν γινεται να μην νιωσεις κατι ειτε αγαπη ειτε συμπονια ειτε συντροφικοτητα ειτε φιλια.

Εκτος αν εισαι σκετη πετρα.
φιλε μη τα γραφεις αυτα γιατι ειναι λαθος...αυτοι που κανουν ''σοβαρες σχεσεις'' με τετοιες κοπελες ειναι ειτε νταβαδες τους ειτε ατομα ανυποψιαστα και λιγο αγαπουληδες(ολοι το περασαμε,το θεμα ειναι να μη βρεθεις μπλεγμενος και να μαθεις απ τα λαθη σου χωρις απωλειες)...

οι κοπελες αυτες τοσο ξυλο και πουτσα που τρωνε γινονται αλλιως .δε σημαινει οτι δε καψουρευονται αλλα σιγουρα δεν ''κανουν σχεση'' με ατομα επειδη τους φερονται καλα...

οι περισσοτερες αμα σε δουν καλουλη κοιτανε πως θα σε ξεφραγκιασουν με το γκομενο/νταβα...

καλο το παραμυθι της πουτανοκαψουρας,καμμια 20αρια χρονια πισω παιζοτανε και σκηνικα οπως μας λενε οι παλιοτεροι αλλα αυτα περασαν...

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
φιλε μη τα γραφεις αυτα γιατι ειναι λαθος...αυτοι που κανουν ''σοβαρες σχεσεις'' με τετοιες κοπελες ειναι ειτε νταβαδες τους ειτε ατομα ανυποψιαστα και λιγο αγαπουληδες(ολοι το περασαμε,το θεμα ειναι να μη βρεθεις μπλεγμενος και να μαθεις απ τα λαθη σου χωρις απωλειες)...

οι κοπελες αυτες τοσο ξυλο και πουτσα που τρωνε γινονται αλλιως .δε σημαινει οτι δε καψουρευονται αλλα σιγουρα δεν ''κανουν σχεση'' με ατομα επειδη τους φερονται καλα...

οι περισσοτερες αμα σε δουν καλουλη κοιτανε πως θα σε ξεφραγκιασουν με το γκομενο/νταβα...

καλο το παραμυθι της πουτανοκαψουρας,καμμια 20αρια χρονια πισω παιζοτανε και σκηνικα οπως μας λενε οι παλιοτεροι αλλα αυτα περασαν...

Ειπα εγω ποτε για ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ???

Ειπα φερσου ανθρωπινα κανε την δουλεια σου και προχωρα.

Τωρα αμα καψουρευτεις που καποια στιγμη θα το παθεις περαστικα....

Ρε συ δεν θα κανεις οικογενεια. Θα περασετε ενα χρονικο διαστημα ομορφα παρεα. Δωστε οτι χρειαζεται ο ενας στον αλλο και τελος.

Τωρα οπως ειπα αν την πατησεις.... καλα ξεμπερδεματα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αααα αυτό είναι σχέση με στριπ γούμαν? να έχετε ανταλλάξει τελέφωνα και να κανονίζετε να βρεθείτε για πήδημα και κάνα καφέ άμα έχετε όρεξη?
πείτε το ρε παιδιά και είχα μπερδευτεί σ'αυτό το θρεντ με τα συναισθηματικά σας

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
αααα αυτό είναι σχέση με στριπ γούμαν? να έχετε ανταλλάξει τελέφωνα και να κανονίζετε να βρεθείτε για πήδημα και κάνα καφέ άμα έχετε όρεξη?

Οχι θα κανετε ονοιρα για οικογενεια με ενα μικρο σπιτι στο λιβαδι δυπλα απο την λιμνουλα και την σουλινα στο σαλονι για να θυμαστε τα παλια !!!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
α θες να τηνε πιασεις γκομενα μονο για πηδημα δηλαδη,καλα συγγνωμη...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Οχι θα κανετε ονοιρα για οικογενεια με ενα μικρο σπιτι στο λιβαδι δυπλα απο την λιμνουλα και την σουλινα στο σαλονι για να θυμαστε τα παλια !!!

ε με μπερδεύετε, άμα έχεις κάποιον για πήδημα τι να τον βλέπεις σαν άνθρωπο λέτε?
ή μήπως το να μην τη σπρώχνετε να πάει παραπέρα μετά την πίπα σημαίνει ότι τη βλέπετε σαν άθρωπο και όχι σαν κομμάτι κρέας?

ουφ, μπέρδεμα, μπέρδεμα

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
α θες να τηνε πιασεις γκομενα μονο για πηδημα δηλαδη,καλα συγγνωμη...

Νηφαλιος (τωρα που μιλαμε) ναι μονο για πηδημα.

Αν ομως ειμαι ζαλιζμενος (αγαπουλης mode) μπορει και να σκεφτω διαφορα ομορφα πραγματα.

Ευτυχως εχω τις πληγες μου και τις ουλες να μου θυμιζουν την πραγματικοτητα και ξενερωνω σχετικα γρηγορα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ο φιλος  τις βλεπει σαν ανθρωπους(οχι σαν κατσικες) και τους χαριζει απλοχερα την ανθρωπινη ψωλη του...

...χωρις παρεξηγηση αλλα εχουμε τρελαθει εδω μεσα.....

Επισκέπτης
ε με μπερδεύετε, άμα έχεις κάποιον για πήδημα τι να τον βλέπεις σαν άνθρωπο λέτε?
ή μήπως το να μην τη σπρώχνετε να πάει παραπέρα μετά την πίπα σημαίνει ότι τη βλέπετε σαν άθρωπο και όχι σαν κομμάτι κρέας?

ουφ, μπέρδεμα, μπέρδεμα
απλη ειναι η μεταφραση μωρη..
θελουν τρυπερ για γαμησι αλλα χωρις να την πληρωνουν..
διοτι ως γνωστον,αμα την πληρωνουν ειναι πουτανα,ενω αν την εχουν "γκομενα" ειναι ανθρωπος..
με λιγα λογια,φτωχομπινεδες ελλΕηνες..
Υ.Γ μακρυα λεμε..συνεχισε να αποζητας μαυρες ψωλες..

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Νηφαλιος (τωρα που μιλαμε) ναι μονο για πηδημα.

Αν ομως ειμαι ζαλιζμενος (αγαπουλης mode) μπορει και να σκεφτω διαφορα ομορφα πραγματα.

Ευτυχως εχω τις πληγες μου και τις ουλες να μου θυμιζουν την πραγματικοτητα και ξενερωνω σχετικα γρηγορα.
και γιατι βρε να παει μαζι σου μονο για πηδημα? οι 30 ψωλες που τρωει τη μερα δε τη φτανουν και θελει τη δικη σου???

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6

ουφ, μπέρδεμα, μπέρδεμα

Δλδ το πηδημα κακο ειναι?
Μονο εμεις το ευχαριστιομαστε?

Φυσιολογικη αναγκη ειναι.

Το θεμα ειναι να περνατε καλα, να γαμιεστε, χωρις να την ξευτιλιζεις, σεβομενος την ως ανθρωπο.

Διαλειμα κανει και αυτη και εμεις. Μοιραζομαστε ομορφες στιγμες και αναμνησεις.

Καποια στιγμη αυτη επιστρεφει στην σουλινα και εμεις σπιτια μας.

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
Δες απαντηση μου νο.1391.Σοβαρη σχεση η οχι,οπως το βλεπει καποιος,παντως χαβαλες δεν ηταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom