1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αμα θες μεροκάματο στείλε πι εμ.
αμα πληρώνει άλλος είναι μαγκιά.η μαγκιά θα ήταν να ήσουν κ να παρέμενες πελάτης...;)
Μου βρηκες δουλεια?αμα θες μεροκάματο στείλε πι εμ.
δεν προλαβαίνεις......Μου βρηκες δουλεια?
Δικαιουμαι μια θεση.....δεν προλαβαίνεις......
αμα πληρώνει άλλος είναι μαγκιά.
άμα πληρώσεις εσύ είσαι μαλάκας.
Γιαυτο διευκρινησα στην αρχη του post οτι δεν παω για φραπεδεςκ.λ.π.,που δεν με ενδιαφερουν εκει μεσα.οι πουτάνες είναι άνθρωποι. ανάλογα με τα ζώα που πληρώνουν για να γαμήσουν συμπεριφέρονται.
δε δικαιούσαι διά να ομιλείς.πάλι λάθος κάνεις...
μόνο όταν πληρώνεις μαθαίνεις...έστω κ αργά...
*όπως κ με τα πεσίματα που λέγαμε παραπάνω.
ορθόν.Γιαυτο διευκρινησα στην αρχη του post οτι δεν παω για φραπεδεςκ.λ.π.,που δεν με ενδιαφερουν εκει μεσα.
Αν ψαχνομουνα για τετοια θα ειχα αλλη αντιμετωπιση(και ετσι θα μουπρεπε).
Εχω γραψει και σε αλλο θεμα οτι καμια φορα αυτο που δεν κυνηγας σουρχεται free...
Εχω γραψει και σε αλλο θεμα οτι καμια φορα αυτο που δεν κυνηγας σουρχεται free...
τίποτα δεν είναι free..τουλάχιστον σ'αυτή τη ζωή.
δε δικαιούσαι διά να ομιλείς.
άλλος πλήρωνε τις μαλακίες σου. Κατ επέκτασιν δεν έμαθες.
χαβ μπιν δερ γιου γουίλ του.
πληρώνεις και τον άερα που αναπνέεις;
γιατί ξέρεις..........
χωρίς αέρα σε 1 λεπτό το πολύ δύο εμεινες φυτό.
πληρώνεις και τον άερα που αναπνέεις;
γιατί ξέρεις..........
χωρίς αέρα σε 1 λεπτό το πολύ δύο εμεινες φυτό.
Δεν νομιζω οτι ειναι για μπραβο κατι.Απλα απο την αρχη μιλησαμε πολυ(παρα πολυ),ταιριαζαμε σαν σκεψη σε πολλα πραγματα,και ενα απο αυτα ηταν το θεμα της ισοτιμης συμμετοχης σε ολα.Αυτο το 50/50 που ανεφερες ειναι το ποιο σημαντικο!!!
Μπραβο στην τυπισα μπραβο και σε σενα !!
Να ξερεις οτι ειναι αρκετα σπανιο αυτο το 50/50.
δεν κανει τιποτε τεκνον μου..ο θεός με έχει καλά...κ τον ευχαριστώ καθημερινά..
ποιός το λέει αυτό ?
από πότε με ξέρεις τόσο καλά κ δεν το θυμάμαι ?
οι 5 φορές που έχουμε βρεθεί κ οι 100 μαλακίες που έχω γράψει,
δε νομίζω πως σε φέρνουν στη θέση του να με ξέρεις κ να μπορείς να πεις ποιός πληρώνει.
επαναλαμβάνω...δεν είμαστε όλοι ίδιοι...μην κρίνεις εξ ιδίων...;)
επιτέλους ήρθε ο θεός να μπουν οι βλάσφημοι στη θέση τους.δεν κανει τιποτε τεκνον μου..
Αλλο το θελω κατι,αλλο το κυνηγω και πληρωνω για να το αποκτησω.όταν νομίζεις οτι δεν το κυνηγάς...
τα θέλω σου παραμένουν ενεργά...έστω κι αν προσπαθείς με πολύ κόπο να τα βάλεις στο πίσω μέρος του εγκεφάλου...
τίποτα δεν είναι free..τουλάχιστον σ'αυτή τη ζωή.
καλα ολα αυτα,μπορει να ειναι & ετσι,ομως δεν χρειαζεται αλλο μπαμπα ο πριγκηπας..φαντάζομαι όταν 16 χρονώνε πήγαινες σε κωλόμπαρα το έκανες στα ενδιάμεσα που έτρεχες τις επιχειρήσεις.
κόψε τη μαλακία στα έχει πει και ο τρύπας. μάθε να σέβεσαι αυτούς που έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα στη ζωή.
είσαι πολύ μικρός για να τα ξέρεις όλα όπως υπονοείς έμεσα, ή άμεσα σχεδόν σε κάθε ποστ σου.
Επίσης η ηλικία του εγκεφάλου παίζει τεράστιο ρόλο στη διύλιση εμπειριών.
τέλος κουβέντας.