Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
η ρωσία είναι αχανής χώρα. το τι ασχήμια υπάρχει σε πολλά επίπεδα δεν περιγράφεται.......
εγώ έχω δει προσωπικά γυναίκες ελληνιδες πολύ όμορφες και μπορώ να πω ότι από κωλόμπαρα εχω μεγάλη εμπειρία.

βεβαίως άλλο να βλέπεις κωλόβυζα να γυρνάνε με ένα κωλοκόρδονο και άλλο νορμάλ ντυσιμο να κάθεται να πίνει το ποτό του.

είναι γενικά και θέμα αντίληψης αλλά και θέμα πείνας.
γενικά οι μαλάκες που ξημεροβραδιάζονται σε πουτάνες και κωλόμπαρα δεν ξέρουν τι εστι γαμήσι.
και όταν λέμε γαμήσι δε λέμε καπότα πενηντάρι εκτόνωση και γειά σας.
μιλάμε για Γ Α Μ Η Σ Ι.
σ αυτες τις ανατολικες χωρες βλεπεις εξωτικες ομορφιες........αλλα αν δεις αδερφακι μου ασχημη γυναικα.....κουβαλαει πολυ ασχημια.....δεν πιστευω οτι τοση ασχημια την βλεπεις ευκολα σε μια ελληνιδα.....(ασχημη,οχι χοντρη) καποιοι το παρερμηνευουν!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
σ αυτες τις ανατολικες χωρες βλεπεις εξωτικες ομορφιες........αλλα αν δεις αδερφακι μου ασχημη γυναικα.....κουβαλαει πολυ ασχημια.....δεν πιστευω οτι τοση ασχημια την βλεπεις ευκολα σε μια ελληνιδα.....(ασχημη,οχι χοντρη) καποιοι το παρερμηνευουν!

Κανε ενα ζαπινγκ στα Ελληνικα καναλια,επισης δες και αυτες που πλασαρουν για μοντελα κλπ.......εκει να δεις ασχημια.

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    35 KB · Εμφανίσεις: 42

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κανε ενα ζαπινγκ στα Ελληνικα καναλια,επισης δες και αυτες που πλασαρουν για μοντελα κλπ.......εκει να δεις ασχημια.
προσωπικά έχω δει ζωντανά την πρώην κυρία Ρέμου.
ίσως από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει λάιβ στη ζωή μου.
βεβαίως είναι λογικό όταν τα κόμπλεξ είναι πιο πολλά από τα κύτταρα που κουβαλάει κάποιος στο σώμα του να μην έχει την αντικειμενικότητα που χρειάζεται εκεί που πρέπει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

κι άλλο ρε τρύπα.
κι άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
βεβαίως είναι λογικό όταν τα κόμπλεξ είναι πιο πολλά από τα κύτταρα που κουβαλάει κάποιος στο σώμα του να μην έχει την αντικειμενικότητα που χρειάζεται εκεί που πρέπει.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ειπες μια σωστη κουβεντα,οποτε δεν θα το αναλυσω,πιστευω πως εισαι εξυπνος ανθρωπος......ειπες  <ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ> δηλ αυτες που αυτοι θελουν να σπρωξουν....! ναι τις εχω δει και δεν διαφωνω...αλλα εχω δει και αλλες που αξιζουν πολλα περισσοτερα απλα δεν ειναι σε αυτον τον χωρο!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Ποια την κοντοπουλια?

Κλασσικο μπαζο!

Ωραιο γουστο εχεις,μπραβο.

nikos123456

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
κανε υπομονη κι ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος...

Επισκέπτης

μη φας..έχουμε γλαρόσουπα... :2funny:

Συνημμένα

• 666.jpg
    666.jpg
    69,9 KB · Εμφανίσεις: 38

nikos123456

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ε δεν ειναι και μπαζο η ζετα τωρα... μη λεμε μαλακιες... με το συμπαθειο .... μαλλον τα κομπλεξ που λεγαμε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε δεν ειναι και μπαζο η ζετα τωρα... μη λεμε μαλακιες... με το συμπαθειο .... μαλλον τα κομπλεξ που λεγαμε...
γάματα.
το σοκ μάλιστα ήταν μεγαλύτερο γιατί την κοζάρισα σε παραλία αβαφη με το μαγιουδάκι.
ο θεός όταν μοιράζει κάλλη δεν κοιτάει διαβατήριο......

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Stories

Νέο!