Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

Επισκέπτης
Τοσα νηματα και χρηστες εδω μεσα με τα δικα μου ποστ ασχολεισαι?

Ειπαμε ειμαι μαλακας δεν γνωριζω τιποτα.

Εσυ τα ξερεις ολλα.

Δεν τα γραφω ηρωνικα το πιστευω οτι δεν ξερω τιποτα και δεν χαλιεμε...

παρέθεσα σε κανένα πόστ σου κ δεν το ξέρω ?

κάτσε στη γωνιά σου κ πάρε Μπαμπουϊνιώτη κ Τριανταφυλλοπουλίδη να μορφωθείς...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
πολυς σαματας για το ΤΙΠΟΤΑ!!! οποιος θελει να ζει με ψευδεσθησεις....ας ζει!!!!εγω πλεον κοιταω την παρτυ μου και δεν το λεω εγωϊστικα, αλλα οσες φορες εκανα τον καλο=μαλακα.....τι κερδισα????κανε το καλο λεω και ριχτο στο γυαλο....τεσπα.....ο ΚΑΘΕΙΣ κανει οτι γουσταρει χωρις να δινει αναφορα απλα στο τελος να ειναι ετοιμος να υποστει τις συνεπειες!!! ειναι αυτο πουθ ειπε ο περσονα.....μολις κουνησουν λιγο το κωλαρακι τις κανουμε θεες και μολις μας φτησουν τανες!! ε ας ειμαστε αντικειμενικοι τουλαχιστον....και ας αναγνωριζουμε τα λαθη μας οχι τις επιτυχιες μονο!!
το αν καποιος γουσταρει να κανει γκομενα μια κωλομπαρου ποιο το προβλημα με εμενα που π.χ μπορει να μην γουσταρω.....για αυτο λεω οτι ο καθενας κανει οτι θελει!! αλλος χρυσοπληρωνει μια απλη κοπελιτσα και αλλος μια κωλομπαρου....το αποτελεσμα ποιο ειναι.....ετιε με την μια ειτε με την αλλη θα ξιλοθουμε.........

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Καποιοι μαλλον πρεπει να ζουν στη Ρωσια στην Τσεχια για να μιλανε για τις γκομενες που υπαρχουν <<εξω>>..........
Αλλως δε εξηγειται.

Επισης αν βρεις μια στο εκατομμυριο μια γκομενα ξενη επιπεδου στριπ εξω πρεπει να εχεις και 1 μυριο στην τσεπη,<<βιλα>>,πορσικο κλπ!
Παντα μιλαμε με βαση τα Ελληνικα δεδομενα.

Η αληθεια ειναι οτι ολες οι γυναικες θελουν χρημα-φραγκα-λεφτα.

Γιατι να μη δινεις τα φραγκα σου σε μια στριπερ η ιεροδουλη που θα ειναι και ξενη υπερμουναρα για τα Ελληνικα δεδομενα και να τα δινεις στα μπαζα τις Ελληνιδες που βρισκεις εξω?

Εκτος και αν εχεις fetish τα μπαζα οπως αλλωστε παρα πολλοι Ελληνες........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καποιοι μαλλον πρεπει να ζουν στη Ρωσια στην Τσεχια για να μιλανε για τις γκομενες που υπαρχουν <<εξω>>..........

Επισης αν βρεις μια στο εκατομμυριο μια γκομενα ξενη επιπεδου στριπ εξω πρεπει να εχεις και 1 μυριο στην τσεπη,βιλα,πορσικο κλπ!
Παντα μιλαμε με βαση τα Ελληνικα δεδομενα.

Η αληθεια ειναι οτι ολες οι γυναικες θελουν χρημα-φραγκα-λεφτα.

Γιατι να μη δινεις τα φραγκα σου σε μια στριπερ η ιεροδουλη που θα ειναι και ξενη υπερμουναρα για τα Ελληνικα δεδομενα και να τα δινεις στα μπαζα τις Ελληνιδες που βρισκεις εξω?

Εκτος και αν εχεις fetish τα μπαζα οπως αλλωστε παρα πολλοι Ελληνες........

αδερφέ έχω μια απορία.......
έχεις κάνει καμμιά τσάρκα σε κλάμπ μπάρ να δεις τι παίζει από μουνιά ελληνικής κοπής η σπίτι-δουλειά-μπουρδέλο-σπίτι-δουλειά-μπουρδέλο είσαι;

Επισκέπτης
εγώ τα είπα...

μια-δυο μαλακίες σώζουν την κατάσταση..

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
έχεις κάνει καμμιά τσάρκα σε κλάμπ μπάρ να δεις τι παίζει από μουνιά ελληνικής κοπής η σπίτι-δουλειά-μπουρδέλο-σπίτι-δουλειά-μπουρδέλο είσαι;

Ασε ασε μας τα ειπαν και αλλοι αυτα.....

Επισκέπτης

σπίτι-σπιτι-σπιτι-σπιτι-σπιτι-σπιτι είναι ο συνδιασμός.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
σπίτι-σπιτι-σπιτι-σπιτι-σπιτι-σπιτι είναι ο συνδιασμός.

Αν εχετε σαν προτυπο γυναικειας ομορφιας πχ μπαζα σαν την Αλεξανδρατου και πολλα αλλα τετοια υπερμπαζα τοτε ναι.....ολες οι Ελληνιδες ειναι γκομεναρες..........

ααχαχχαχαχαχαχαχ.......

Επισκέπτης
Αν εχετε σαν προτυπο γυναικειας ομορφιας πχ μπαζα σαν την Αλεξανδρατου και πολλα αλλα τετοια υπερμπαζα τοτε ναι.....ολες οι Ελληνιδες ειναι γκομεναρες..........

ααχαχχαχαχαχαχαχ.......

σε παραπέμπω σε προηγούμενό μου ποστ :

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6

Τα μουνια Ελληνικη κοπης θελουν περισσοτερο κοπο και in the long run περισσοτερο χρημα.

Αλλα επισης θελουν και περισσοτερα αρχιδια να κανεις κινηση διοτι εκει δεν εισαι πλεον μυστηριοδης ουτε πουλας τοσο ευκολα το προσωπο που πλασαρεις. Εισαι ποιο εκτεθειμενος και θελει αλλη προσεγγιση.

Αλλα συμφωνω υπαρχουν Ελληνιδες πολυ ομορφες και μαλιστα σε σχεση με αρκετες τρυπερ που αμα τις δεις μερα μετανιωνεις που τους τα σκαγες το προηγουμενο βραδυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom