Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Διαλειμα θα κανουν.
Ξερεις ποσες σπιτωμενες βολεμενες μετα απο μερικα χρονια ξανα φορεσαν τα 20ποντα.
Ποσες σπιτωμενες βολεμενες γαμιουνται απο εδω και απο εκει οχι γιατι τους λειπουν τα λεφτα αλλα γιατι ετσι νιωθουν αφεντικα και ανεξαρτητες.

Αλλες οι γυναικες για το σπιτι και αλλες για το κρεβατι. Σπανια συμπιπτουν να ταιριαζουν απολυτος τελεια και στους δυο χωρους.

Ο λογος που γυρισαν ειναι γιατι οι αγαπουληδες τις βαρεθηκαν.............

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Τα ελληνικα μου ειναι χαλια ππροιδοπειω!!! Τα διαβασ ολα χαρα το κουραγιο μου, μαγγες.............. αρε πουστη ου που δεν μπορω να μιλησω τωρα χχμμμμμμμμμμμμ, λιπον σιγουρα το εχουν καταλαβει αυτο που θα πω και αλλοι στανταρντ επρεπε να ερθει η κριση για να φαω το χαστουκι μου και να κσυπνησω δεν ειμουν με κοπελα που το ερικσε στης βιζητες. Αλλα κσερετε τι ειναι να της βλεπεις στη χρυση ευκαιρια με αγγελια για κοκο? τρελενεσε γιατι? εεεε τρελενεσε δεν ηταν γκομενα απλα φυλη εμενα μου ειναι αδιανοιτη η ευκολια με την οποια βγενουν στο πεζοδρομιο ξερω οτι εχουν περασει δυσκολα ξερω ποιοι τα προκαλεσαν αυτα στης χωρες τους, οχι δεν ειμαι κα γκε μπεεεεεεεεεεεεε χαχαχαχα απλα ξερω θα μιλησω οχι τωρα ομως. Με ποση ψυχρα αψηφουν τον εαυτο τους και την υπεριφανια τους κανενας ελληνας η ελληνιδα δεν θα γυνοταν του πεζοδρομιου η στουντιο κλπ για το παιδι του η της, ξερω γυναικα που το εκανε και θα το εκανε παλλλη αν χριαζοταν ξερει οτι το ξερω γιατι ειχαμε βρεθει στο κρεβατι τετιου χορου παλια αλα κανω οτι δεν ξερω τιποτα δεν το εχιε αναφερει μονο μια σποντα στην οποια δεν αντεδρασα αρνιτικα να το επιβεβεωσει ετσι δεν ειθελα να την πληγοσω αππλα δεν ξερω δεν θημαμε δεν ειμοθνα εγω τελος, και τορα μετα απο χρονια ειμαστε απιστευτοι φιλοι δεν χρειαζετε να πω πως βρεθικαμε παλι ο κοσμος ειναι πολλυ μικρος.Σχεση? χχχχμμμμμμμμμ ξερω τι θελουν γιατι δεν το λεω? γιατι καπιοι θα το χρισημοποιησουν με της χηροτερες προθεσης κανουν οτι κανουν αλλα δεν θα πεσω στο επιπεδω να της κραζω διοτιι εχει ο καιρος γυρισματα και που ξερεις που μπορει να σε φερει η αναγγη για επιβιωση. Θελει παρα πολλυ κουραγιο πεδες παρα πολλυ αν αντεχει το στομαχι σας φορτσα εμπρος αλα μην προτασετε την διθεν μαγγια θα σας λιοσουν την ψυχη κιριολεκτικα οχι με την πρωτη αργα και βασανιστικα, δεν ξερω πια αν αξηζουν για να της βαλεισ βερα μετα απο οσα εχω δει δεν ξερω εσθανωμαι χαμενος. αυτο που μας τραβαει ειναι η σεξουαλικοτιτα της δουλειας τους τα κουνιματα κλπ αυτα αν εχουμαι στο μιαλο μας την γλυτωνουμαι την καψουρα διοτι ξερουμαι οτι αυτα τα βρισκουμε και σε αλλη κοπελα, χαρακτιρα παιδια κοσκινιστε της μεχρι εκι που δεν περνει ξερεται τι ενοω και σιγα σιγα με πρωσοχη και σε ταξη το μιαλο μας μην το αφηνουμαι να ονειροπολει οταν βλεπετε η εσθανεστε το εντερακι σας να μην του αρεσει κατι να του ξυνηζει στην κοπελια φυγεται μακρια ξερω τι λεω παντα το ενστικτο να εμπιστευεσται.Αν καταφερεται ομως να σας ανηκξουν τη ψυχη τους μα τον Θεουλη οποιως πει οτι δεν εστω του εφυγε ενα δακρι τι να πω ειναι κτινος με σκατα αντι για καρδια, μια φορα κοντεψα να πλανταξω στο κλαμα μεσα στο μαγαζι πως κρατιθικα και εγω και η κοπελα ενας θεουλης ξερει. Γαμημενη ζωη? οχι γαμημενοι αυτοι που τα προκαλεσαν αυτα αλλα υπαρχει ο σπιτονικοκιρης εκι πσιλα και η ωρα του καθε ενος ερχετε χχχμμμμμμμμμμμμμ ποσο τους λυπαμαι!!!!!
Αυτα θα τα πουμαι παλι αναλιτικα εν καιρο καληνυχτα μαγγες.

maxpower

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μην ανησιχεις μανουλα θα δουλεψω και θα εχουμε λευτα!!! :2funny: :2funny: :2funny:(σε μερικα ομως συμφονω μαζι του αλλα το κανει πολλη μελο...)
Δηλαδι οταν εσυ περιγραφει μια κατασταση που περασες σχετικα λεπτομερος εναι μελο? Εγω παλλη νομιζω οτι απλα θελεις να εχεις την τελευτεα λεξη, Οτι και να απαντισω κατι θα βρεις να πεις αυτο λεγω λεγετε αρνουμε να δω γυρο μου και ζω στην αγνια μου οπιος δουλευει και σεβεται τα παιδια του και την μανα τους και οταν γυρνα σπιτι μπορει να τα κιταει στα ματια γνωριζωντας οτι παλευει να αφησει κατι πισο του για εκινα λεγετε βασιλακης καιλας? ενδιαφερων....

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Δηλαδι οταν εσυ περιγραφει μια κατασταση που περασες σχετικα λεπτομερος εναι μελο? Εγω παλλη νομιζω οτι απλα θελεις να εχεις την τελευτεα λεξη, Οτι και να απαντισω κατι θα βρεις να πεις αυτο λεγω λεγετε αρνουμε να δω γυρο μου και ζω στην αγνια μου οπιος δουλευει και σεβεται τα παιδια του και την μανα τους και οταν γυρνα σπιτι μπορει να τα κιταει στα ματια γνωριζωντας οτι παλευει να αφησει κατι πισο του για εκινα λεγετε βασιλακης καιλας? ενδιαφερων....
Οταν καταλαυεις αυτο που λεγεται χαβαλες,ελα να τα ξαναπουμε...

Μην τα περνεις ολα σοβαρα της περισοτερες φορες κανουμε πλακα.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Και τα δυο
Αλλα δεν ειμαστε για ιστοριες απο τετοια μερη ....
Πολλα γινονται και ακουγονται  ;)

Ναι ρε φιλε σωστος.
Να παμε να μπλεκουμε ειμαστε? Γαμησε μας τωρα.
Αυτα ειναι επικινδυνα πραματα. Πολυ καλα εκανες και το εσκισες.
Υπευθυνη συμπεριφορα, μαγκας.
Φαντασου εγω σου λεω να σε σταματαγαν για αλκοτεστ και να σου καναν ελεγχο και πανω σου να βρισκαν το χαρτακι.
Πολυ επικινδυνο. Πρεπει να ψαξω να βρω φορητο καταστροφεα εγγραφων.
Ασε τις ασθενειες! Δεν αναφερομαι καν.
Αυτα ειναι μονο για τους αλητες, εμεις δεν εχουμε σχεση.
Τα καλα παιδια δουλευουμε μονο σε πολυεθνικες και ακουμε παντα το αφεντικο μας τι μας λεει
γιατι ειναι ο ποιο εξυπνος και καλος ανθρωπος του κοσμου και μας αγαπαει σαν πατερας μας.
Για αυτο και εμεις εχουμε παντα υφακι και στυλακι για να δειξουμε οτι δεν ειμαστε παρακατιανοι σαν τους αλλους
αλλα εχουμε καριερα και ετσι θα παμε μπροστα.
Εσυ μας εδωσες το φωτεινο παραδειγμα.
Μπραβο Δημητρακι που εσκισες το χαρτακι της κοπελιτσας. Εισαι καλο παιδακι!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μην ανησιχεις μανουλα θα δουλεψω και θα εχουμε λευτα!!! :2funny: :2funny: :2funny:(σε μερικα ομως συμφονω μαζι του αλλα το κανει πολλη μελο...)

Εμενα μου αρεσει πολυ το γραψιμο του ακριβως επειδη ειναι καμμενο.
Το τελος ειδικα ειναι Ντοστογιεφσκυ τελειως.
Εχει προσωπικο στυλ ο ανθρωπος.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

maxpower

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε maxpower γεια σου κι από μένα.
Προσπαθώ να καταλάβω τι σε συγκλόνισε τόσο πολύ ώστε να έχουμε και οι υπόλοιποι το νου μας.
Οι πιάτσες; Οι γυναίκες στις πιάτσες; Ο χρόνος και η ευκολία της απόφασης να κατεβούν σε πιάτσα;
Η έλλειψη πόρων συντήρησης ‘αγαπούλας’ λόγω κρίσης; Η έλλειψη κοινωνικής μέριμνας;
Η ανακολουθία της δακρύβρεχτης ιστορίας με την πραγματικότητα;
Η εκμετάλλευση της εμπιστοσύνης;

Και άσχετα με τον προβληματισμό σου, η άποψη  για την χορηγία κράτους  από τους «ελάντα» προς εμάς δείχνει μεγάλο
βάθος σκέψης και σπουδής. Μπας και έλιωνες στις καρέκλες γιατί δεν τα έπαιρνες εύκολα;

Σε παρακαλώ να μη χρησιμοποιήσεις το αυτοδίδακτο υβρεολόγιο και σε μένα. Αν πάλι επιθυμείς να βρίσεις, στη μητρική σου γλώσσα παρακαλώ.

Γιασου και σε εσενα αν δεν τα επερνα ευκολα δεν θα ειμουν αυτος που ειμαι τωρα στην δουλεια που κανω ;)
η ευκολια με την οποια δια γραφουν το εγω τους και την αξιοπρεπεια τουσ για να κανουν πιατσα βιζιτεσ πεζοδρομιο κλπ
αυτο δεν καταλαβενω. χαχαχαχαχα δεν ειχα ποτε σχεση παντρευτικε καπιον που τυχανει να ειναι στο κικλο μου αυτο ητανε happy τωρα?
Σχολιαζουν και βριζουν μερικοι με τα χιροτερα λογια αλα οι ιδιοι το κυνηγατε για φραπεδες και περετερο οπως λετε και οταν δεν βρειτε σε καπιο στριπτιτζαδικο παλι της βριζεται, γιατι δεν το κανουν αυτα που ζειταται. Δεν νομιζεις οτι αυτο ειναι καπος "αρωστημενο"? αφου θελουν "πουτανες" στριπτιτζουδες βιζιτουδες να υπαρχουν στην χωρα αυτην γιατι τοτε το χλεβαζουν?
κειτα δεν ειμαι εδω να υποτιμησω κανεναν επιλογες σας και δεν θα κατσο να σου αλαξω μιαλα αλα μην πιεζουν καπιοι "μαγγες" να περασουν τα πιστεβω τους και σε αλλους για ν ανιωσουν καλητερα με τον εαυτο τους και της επιλογες τους γιατι αν νιοθαν καλα δεν θα το εκριβαν απο τους παντες. Αν αυτες ειναι πουτανες για στριπερ μιλαω, "εσυ" που τους τρυβεις το πενινταρικο στη μου ρη και λες νατο αν το θες τραβα μου μια μαλακια τι εισαι? να σου εγω η βρωμα απο τον πελατη ξεκιναει εσενα εμενα ολους εμας θες να πει κατι σε καπιον πεστω με pm δεν χριαζεται να το κανεις δημοσια γιατι αν σε δω εγω να βγενεις απο μπουρδελω και σε πετιχω σε ενα club για ποτο και αρχισω να φοναζω και να δυχνω ονα ο μπουρδελιαρης ο μαλακας που δεν μπορει να βρει γυναικα και πληρωνει για να του κατσουν,θα σου αρεσει θα κρεμαστεις τι θα κανεις?

maxpower

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σεβασμος,ΝΑΙ
Να τους φερθεις ανθρωπινα,ΝΑΙ
Αλλα ξυπνατε ρε μαλακες αγαπουληδες γιατη εκει που εισται ημουνα και εκει που ειμαι θα ερθεται,στα σιγουρα!!!
Ειναι πουτανες και θα παραμινουν πουτανες και αν δεν το καταλαβενεται τωρα και σοκαρεσται με τον τροπο που μιλαμε για τα κακομοιρα τα κοριτσια που η ζωη τα εριξε στο βουρκο :headbang: :headbang: :headbang: :idiot: :idiot: :idiot: θα τα καταλαβεται οταν σας γαμισουν τι ζωη την οικογενεια,τι τσεπη τοτε θα πειτε ΡΕ ΤΙ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΤΑΝΑ τι μου εφτιαξε..αλλα τοτε θα ειναι αργα.

Και να θυμαστε κατι υπαρχουν πολλες κυριες που εγιναν πουτανες αλλα καμια πουτανα δεν εγινε ποτε κυρια,και ειναι δυσκολο να σεβαστης και να φερθεις ομορφα σε καποιον που δεν σεβεται τον ιδιο του τον εαυτο..

Πιος σου ειπαι οτι δεν πιστβω οτι υπαρχουν και αυτες?
Οι ελληνιδες που ειναι call girls  τι ειναι δεν ειναι πουτανες? μεσα στην ιδια τους την χωρα γνωριζουν την γλωσσα μπορουν κανου οπια δουλεια θελουν αλα την κανουν?

Και μην ακουσω καμια μαλακια οτι γαμιουνται απο αναγκη για λευτα γιατη αν ηταν ετσι σε 1-2 χρονακια θα μαζεβαν τα φραγκα και θα την εκαναν γαμιουνται γιατη κονομανε!!! ολα τα αλλα ειναι ιστοριουλες που μονες τους δημιουργουν για ευνοητους λογους..

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Λοιπον αυτο ειναι το τελευταιο που γραφω σε αυτο το νημα.

Στα στριπ οι πελατες πανε για τους παρακατω λογους:

- Για χαβαλε και να περασουν καλα
- Για να γαμησουν ή να πιπωθουν
- Για να αγορασουν αυταπατη και παραμυθι διοτι κατι στην ζωη τους τους λυπει και μεσα σε αυτο το χορο ειναι ευκολο να παραμυθιαστουν και να ζησουν λιγες στιγμες νιοθωντας ποθητοι, ενδιαφερον και να κυνηγηθουν απο γκομενες διοτι δεν εχουν τα αρχιδια να βγουν να πεσουν σε γκομενες εκτος φοβομενοι την απορηψη ή ακομα και φοβουμενοι μην το μαθει ο περιγυρος τους και το οικογενειακο τους περιβαλον.

Δεν ειναι τρεις κατηγοριες ανθρωπων ολοι εχουν περασει απο αυτα τα σταδια και ανακυκλωνονται. Απλα ειναι ποιο ευκολο να παρουσιαζεις τον εαυτο σου ως χυστη και γαμια παρα ως χαβαλε ή αγαπουλη.

Αρα καταληγω οτι οι περισσοτεροι που πανε σε τετοια μαγαζια πανε διοτι κατι τους λυπει στην ζωη τους και κυριοτερα υπαρχει ενα κενο στο ψυχολογικο κοματι του εαυτου τους.

Οι γκομενες που δουλευουν εκει πουλανε:

-Παρεα, χαβαλε
-Γαμησια και πιπες
-Ψεμα και αυταπατη

Οποτε δεν καταλαβαινω προς τι τοση κουβεντα.

Υπαρχει ζητηση για ενα προιον και τα κοριτσια το προσφερουν.

Ενιοτε και αυτες θα αγαπησουν καποιον απο το μαγαζι, θα γαμηθουν τζαμπα μαζι του. Ανθρωποι ειναι στην τελικη.

Δουλευουν εκει με την θεληση τους. Οχι γιατι δεν ειχαν αλλη επιλογη ή διοτι καποιος τις πιεζει.

Αλλα γιατι ειναι ενας ευκολος τροπος επιφανειακα να βγαλεις γρηγορα πολλα λεφτα.
Λεω επιφανειακα διοτι τα τραυματα που δημιουργουνται σε ψυχολογικο επιπεδο ειναι αυτα που στο τελος τις κανουν τοσο μισιτες σε αρκετους απο εμας. Χανουν τον εαυτο τους τον αυτοσεβασμο τους και την ταυτοτητα τους. Για αυτο και οταν τις παρατηρεις αρκετες φερονται με τον ιδιο τροπο, μιλανε με τον ιδιο τροπο και πιστευουν τα ιδια πραγματα.

Πολοι θα πειτε οτι ερχονται απο φτωχες χωρες καταπιεζμενες και διχως επιλογες για κατι καλυτερο στην ζωη τους.

Διαολε δλδ ολλες αυτες που δεν γαμιουνται για το χρημα ηταν προνομιουχες και πλουσιες.

Δεν κοπιασανε τα βαλανε με την ζωη και νικησανε.

Αρα οπως ειπα απλα παρετηθεικαν απο τον πολεμο με την ζωη και προτιμησαν να πουλησουν το τελευταιο αγαθο που ειχαν την ψυχη τους.

Η ζωη ειναι πολεμος και τελειωνει την μερα που ο καθε ενας μας θα κλεισει τα ματια του.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
mazda6

ενα μεγαλo[glow=red,2,300] RESPECT[/glow]

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Και μην νιωθετε μαλακες και οτι σας γαμησαν την ζωη οσοι την πατησατε και αγαπησατε μια τετοια κοπελα.

Το να αγαπας ειναι θεικο. Ειναι ο σκοπος της ζωης και αυτο που μας θυμιζει οτι ειμαστε ανθρωποι.

Το να αγαπηθεις ειναι προεραιτικο. Και μειρκες φορες δεν το μαθαινεις ποτε.

Κρατηστε τις ομορφες αναμνησεις και προχωρειστε παρα περα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λόγια πίπες κομπολόγια άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε...
κι όταν το αγαλματένιο κωλαράκι κουνηθεί στη μάπα όλων των εδώ αναλυτών πάνε περίπατο αξιοπρέπεια, οικογενειακοί προυπολογισμοί, ηθικές αναστολές, κολλήματα και δεύτερες σκέψεις.

όταν είναι έτοιμοι να γαμήσουν τη μουνάρα είναι μάγκες, γαμιάδες, κάτσεκαλάδες και καβλέουρες.

όταν τους γράφει η μουνάρα στις μουνότριχες είναι απλά πουτάνα.

Υ.Γ.
οι στριπτηζούδες γαμιόνται τζάμπα όπου και όποτε γουστάρουν. Κάτι που δε θα το κάνει ποτέ ο αγαπούλης που περνά την πόρτα ενός κωλόμπαρου. Κι αυτό είναι αυτό που τον πονάει περισσότερο.
Ολα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα......

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ετσι οπως τα λες ειναι   mazda6  ολοι ανθρωποι ειναι...  και οι στριπτιτζουδες και οι ιεροδουλες...  το θεμα ειναι να μην εχουν μαμηθει ψυχολογικα απο το επαγγελμα τους  ...  πραγμα παρα πολυ δυσκολο...

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
λόγια πίπες κομπολόγια άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε...
κι όταν το αγαλματένιο κωλαράκι κουνηθεί στη μάπα όλων των εδώ αναλυτών πάνε περίπατο αξιοπρέπεια, οικογενειακοί προυπολογισμοί, ηθικές αναστολές, κολλήματα και δεύτερες σκέψεις.

όταν είναι έτοιμοι να γαμήσουν τη μουνάρα είναι μάγκες, γαμιάδες, κάτσεκαλάδες και καβλέουρες.

όταν τους γράφει η μουνάρα στις μουνότριχες είναι απλά πουτάνα.

Υ.Γ.
οι στριπτηζούδες γαμιόνται τζάμπα όπου και όποτε γουστάρουν. Κάτι που δε θα το κάνει ποτέ ο αγαπούλης που περνά την πόρτα ενός κωλόμπαρου. Κι αυτό είναι αυτό που τον πονάει περισσότερο.
Ολα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα......

Και που βλεπεις να διαφωνουμε? Ειπα κατι διαφορετικο.

Απλα το εκφραζεις ποιο ωμα. Κατα βαθος τα ιδια λεμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ετσι οπως τα λες ειναι  mazda6  ολοι ανθρωποι ειναι...  και οι στριπτιτζουδες και οι ιεροδουλες...  το θεμα ειναι να μην εχουν μαμηθει ψυχολογικα απο το επαγγελμα τους  ...  πραγμα παρα πολυ δυσκολο...
δεν τους γαμάει το επάγγελμα
οι ήδη γαμημένοι πελάτες που συναναστρέφονται τους γαμάνε την ψυχολογία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και που βλεπεις να διαφωνουμε? Ειπα κατι διαφορετικο.

Απλα το εκφραζεις ποιο ωμα. Κατα βαθος τα ιδια λεμε.
η αλήθεια είναι ωμή. όποιος δεν τη γουστάρει πάει στα κωλόμπαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom