You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 183K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εμενα παντως τηλεφωνο μου εδωσε μια και το εσκισα εκτος κεντρου
το μουνί έσκισες ή το χαρτί;
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Επισκέπτης
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
το μουνί έσκισες ή το χαρτί;
για το καλτσον δε ρωτας ε
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
για το καλτσον δε ρωτας ε
αυτό το κάνει κομμάτια σίγουρα......
Τα ελληνικα μου ειναι χαλια ππροιδοπειω!!! Τα διαβασ ολα χαρα το κουραγιο μου, μαγγες.............. αρε πουστη ου που δεν μπορω να μιλησω τωρα χχμμμμμμμμμμμμ, λιπον σιγουρα το εχουν καταλαβει αυτο που θα πω και αλλοι στανταρντ επρεπε να ερθει η κριση για να φαω το χαστουκι μου και να κσυπνησω δεν ειμουν με κοπελα που το ερικσε στης βιζητες. Αλλα κσερετε τι ειναι να της βλεπεις στη χρυση ευκαιρια με αγγελια για κοκο? τρελενεσε γιατι? εεεε τρελενεσε δεν ηταν γκομενα απλα φυλη εμενα μου ειναι αδιανοιτη η ευκολια με την οποια βγενουν στο πεζοδρομιο ξερω οτι εχουν περασει δυσκολα ξερω ποιοι τα προκαλεσαν αυτα στης χωρες τους, οχι δεν ειμαι κα γκε μπεεεεεεεεεεεεε χαχαχαχα απλα ξερω θα μιλησω οχι τωρα ομως. Με ποση ψυχρα αψηφουν τον εαυτο τους και την υπεριφανια τους κανενας ελληνας η ελληνιδα δεν θα γυνοταν του πεζοδρομιου η στουντιο κλπ για το παιδι του η της, ξερω γυναικα που το εκανε και θα το εκανε παλλλη αν χριαζοταν ξερει οτι το ξερω γιατι ειχαμε βρεθει στο κρεβατι τετιου χορου παλια αλα κανω οτι δεν ξερω τιποτα δεν το εχιε αναφερει μονο μια σποντα στην οποια δεν αντεδρασα αρνιτικα να το επιβεβεωσει ετσι δεν ειθελα να την πληγοσω αππλα δεν ξερω δεν θημαμε δεν ειμοθνα εγω τελος, και τορα μετα απο χρονια ειμαστε απιστευτοι φιλοι δεν χρειαζετε να πω πως βρεθικαμε παλι ο κοσμος ειναι πολλυ μικρος.Σχεση? χχχχμμμμμμμμμ ξερω τι θελουν γιατι δεν το λεω? γιατι καπιοι θα το χρισημοποιησουν με της χηροτερες προθεσης κανουν οτι κανουν αλλα δεν θα πεσω στο επιπεδω να της κραζω διοτιι εχει ο καιρος γυρισματα και που ξερεις που μπορει να σε φερει η αναγγη για επιβιωση. Θελει παρα πολλυ κουραγιο πεδες παρα πολλυ αν αντεχει το στομαχι σας φορτσα εμπρος αλα μην προτασετε την διθεν μαγγια θα σας λιοσουν την ψυχη κιριολεκτικα οχι με την πρωτη αργα και βασανιστικα, δεν ξερω πια αν αξηζουν για να της βαλεισ βερα μετα απο οσα εχω δει δεν ξερω εσθανωμαι χαμενος. αυτο που μας τραβαει ειναι η σεξουαλικοτιτα της δουλειας τους τα κουνιματα κλπ αυτα αν εχουμαι στο μιαλο μας την γλυτωνουμαι την καψουρα διοτι ξερουμαι οτι αυτα τα βρισκουμε και σε αλλη κοπελα, χαρακτιρα παιδια κοσκινιστε της μεχρι εκι που δεν περνει ξερεται τι ενοω και σιγα σιγα με πρωσοχη και σε ταξη το μιαλο μας μην το αφηνουμαι να ονειροπολει οταν βλεπετε η εσθανεστε το εντερακι σας να μην του αρεσει κατι να του ξυνηζει στην κοπελια φυγεται μακρια ξερω τι λεω παντα το ενστικτο να εμπιστευεσται.Αν καταφερεται ομως να σας ανηκξουν τη ψυχη τους μα τον Θεουλη οποιως πει οτι δεν εστω του εφυγε ενα δακρι τι να πω ειναι κτινος με σκατα αντι για καρδια, μια φορα κοντεψα να πλανταξω στο κλαμα μεσα στο μαγαζι πως κρατιθικα και εγω και η κοπελα ενας θεουλης ξερει. Γαμημενη ζωη? οχι γαμημενοι αυτοι που τα προκαλεσαν αυτα αλλα υπαρχει ο σπιτονικοκιρης εκι πσιλα και η ωρα του καθε ενος ερχετε χχχμμμμμμμμμμμμμ ποσο τους λυπαμαι!!!!!
Αυτα θα τα πουμαι παλι αναλιτικα εν καιρο καληνυχτα μαγγες.
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
πρωτον μνα μαθεις ορθογραφια και δευτερον δεν θα καψουρευεσε πουτανες.Τα ελληνικα μου ειναι χαλια ππροιδοπειω!!! Τα διαβασ ολα χαρα το κουραγιο μου, μαγγες.............. αρε πουστη ου που δεν μπορω να μιλησω τωρα χχμμμμμμμμμμμμ, λιπον σιγουρα το εχουν καταλαβει αυτο που θα πω και αλλοι στανταρντ επρεπε να ερθει η κριση για να φαω το χαστουκι μου και να κσυπνησω δεν ειμουν με κοπελα που το ερικσε στης βιζητες. Αλλα κσερετε τι ειναι να της βλεπεις στη χρυση ευκαιρια με αγγελια για κοκο? τρελενεσε γιατι? εεεε τρελενεσε δεν ηταν γκομενα απλα φυλη εμενα μου ειναι αδιανοιτη η ευκολια με την οποια βγενουν στο πεζοδρομιο ξερω οτι εχουν περασει δυσκολα ξερω ποιοι τα προκαλεσαν αυτα στης χωρες τους, οχι δεν ειμαι κα γκε μπεεεεεεεεεεεεε χαχαχαχα απλα ξερω θα μιλησω οχι τωρα ομως. Με ποση ψυχρα αψηφουν τον εαυτο τους και την υπεριφανια τους κανενας ελληνας η ελληνιδα δεν θα γυνοταν του πεζοδρομιου η στουντιο κλπ για το παιδι του η της, ξερω γυναικα που το εκανε και θα το εκανε παλλλη αν χριαζοταν ξερει οτι το ξερω γιατι ειχαμε βρεθει στο κρεβατι τετιου χορου παλια αλα κανω οτι δεν ξερω τιποτα δεν το εχιε αναφερει μονο μια σποντα στην οποια δεν αντεδρασα αρνιτικα να το επιβεβεωσει ετσι δεν ειθελα να την πληγοσω αππλα δεν ξερω δεν θημαμε δεν ειμοθνα εγω τελος, και τορα μετα απο χρονια ειμαστε απιστευτοι φιλοι δεν χρειαζετε να πω πως βρεθικαμε παλι ο κοσμος ειναι πολλυ μικρος.Σχεση? χχχχμμμμμμμμμ ξερω τι θελουν γιατι δεν το λεω? γιατι καπιοι θα το χρισημοποιησουν με της χηροτερες προθεσης κανουν οτι κανουν αλλα δεν θα πεσω στο επιπεδω να της κραζω διοτιι εχει ο καιρος γυρισματα και που ξερεις που μπορει να σε φερει η αναγγη για επιβιωση. Θελει παρα πολλυ κουραγιο πεδες παρα πολλυ αν αντεχει το στομαχι σας φορτσα εμπρος αλα μην προτασετε την διθεν μαγγια θα σας λιοσουν την ψυχη κιριολεκτικα οχι με την πρωτη αργα και βασανιστικα, δεν ξερω πια αν αξηζουν για να της βαλεισ βερα μετα απο οσα εχω δει δεν ξερω εσθανωμαι χαμενος. αυτο που μας τραβαει ειναι η σεξουαλικοτιτα της δουλειας τους τα κουνιματα κλπ αυτα αν εχουμαι στο μιαλο μας την γλυτωνουμαι την καψουρα διοτι ξερουμαι οτι αυτα τα βρισκουμε και σε αλλη κοπελα, χαρακτιρα παιδια κοσκινιστε της μεχρι εκι που δεν περνει ξερεται τι ενοω και σιγα σιγα με πρωσοχη και σε ταξη το μιαλο μας μην το αφηνουμαι να ονειροπολει οταν βλεπετε η εσθανεστε το εντερακι σας να μην του αρεσει κατι να του ξυνηζει στην κοπελια φυγεται μακρια ξερω τι λεω παντα το ενστικτο να εμπιστευεσται.Αν καταφερεται ομως να σας ανηκξουν τη ψυχη τους μα τον Θεουλη οποιως πει οτι δεν εστω του εφυγε ενα δακρι τι να πω ειναι κτινος με σκατα αντι για καρδια, μια φορα κοντεψα να πλανταξω στο κλαμα μεσα στο μαγαζι πως κρατιθικα και εγω και η κοπελα ενας θεουλης ξερει. Γαμημενη ζωη? οχι γαμημενοι αυτοι που τα προκαλεσαν αυτα αλλα υπαρχει ο σπιτονικοκιρης εκι πσιλα και η ωρα του καθε ενος ερχετε χχχμμμμμμμμμμμμμ ποσο τους λυπαμαι!!!!!
τελος παντων τα ηθελες και τα επαθες.
ευχομαι να σου γινει το παθημα μαθημα,γιατι κατι χαφτωμουνια σαν και εσενα χαλανε την πιατσα.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
πρωτον μνα μαθεις ορθογραφια και δευτερον δεν θα καψουρευεσε πουτανες.
ευχομαι να σου γινει το παθημα μαθημα,γιατι κατι χαφτωμουνια σαν και εσενα χαλανε την πιατσα.
δασκαλε, πρεπει να ξανανοιξεις τη σχολη
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Και τα δυοτο μουνί έσκισες ή το χαρτί;
Αλλα δεν ειμαστε για ιστοριες απο τετοια μερη ....
Πολλα γινονται και ακουγονται ;)
προτων κοπανε το λεω οτι τα εμαθα μονος μου τα ελληνικα και οτι η ορθγραφια μου ειναι χαλια καρακγιοζακο πιτσιρικα αλλα που σκεφτεις εσυ να απαντησεις γριγορα μην σου πεσει το μορτιλικη και η παπαρομαγγια λες και εχεις, λιγο σου υψωνουν την φωνη και τρεχεις να το πεις στους φιλους να πασ με παρεα να δηθεν δηρεις και παλλι της τρως της μαπεσ σου, πιατσα? ελα ρε περπατημενη κουραδα που εμαθες και την πιατσα μαλακοπιτουρα μαλακα της ταιζεις και δεν εχεις γαμησει ουτε το νυχακι τους βλακακο ελα Λος αντζελες να σου δειξω τη σημενει πιατσα γλικοτσουτσοθνε μου γραφεις εδω κριμενος πισο απο την οθονη του κομπιουττερ σου ελα με το αμακσι του μπαμπα σου κηφισια να σου μαθω πεντε πραγματα αλα σε 2 βδομαδες εεε γιατι θα ληπω ελβετια αντε το να μετρισεις τα ψιλα σου μπας και σου βγενουν να πας να κερασεις σε κανενα στριπτιτζαδικο μπας και πιασεις κανενα νυχακι ιλιθιε, εχω κενη θεση ατο αεροπλανο ελα μπας και ξυπνησεις και μετα να σθγγριθεις μαζι μου στοκε ε στοκε!!!πρωτον μνα μαθεις ορθογραφια και δευτερον δεν θα καψουρευεσε πουτανες.
πρωτον μνα μαθεις ορθογραφια και δευτερον δεν θα καψουρευεσε πουτανες.
Που ειδες να λεω για καψουρα ρε ντενεκε διαβασε το ολο πρωτα και τα λαθοι σου στην απαντηση σου γιατι το βλεπουμε εδω στη εταιρια με τον συνεργατη και λιονουμε στο γελιο αυτος διλαδι πυ ξερει ελληνικη ορθγραφια καλητερη απο εσενα και εμενα για απλα εγω δεν πειγα ελληνικο σχολειο, και αυτος δεν ειναι ελληνας αντε νεο ελληνα ξυπνα και τραβα να παρεις κανενα πτθχιο μπας και δεις και εσυ ασπρη μερα η μαγγια δεν γεμιζει το στομαχη αυτο ηταν το πρωτο μαθημα για εσενα δωρεαν. κατι δηθεν σαν εσενα μας κανουν να πληρωνουμε της μαλακιες σας προτ τον τουρισμο στης χωρες που μενουμε εκτο ελλαδας, αντε λογιστη ν απληρωσεις τα κοριτσια και πουτανες να λες της αδερφες σου καργιολη ανθρωποι ειναι οχι σκατα σαν εσενα!!!
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ο.κ για τα ορθογραγικα μαζι σου... αλα τα αλλα τυπε πολλα μας τα λες,μαζεψου λιγο.προτων κοπανε το λεω οτι τα εμαθα μονος μου τα ελληνικα και οτι η ορθγραφια μου ειναι χαλια καρακγιοζακο πιτσιρικα αλλα που σκεφτεις εσυ να απαντησεις γριγορα μην σου πεσει το μορτιλικη και η παπαρομαγγια λες και εχεις, λιγο σου υψωνουν την φωνη και τρεχεις να το πεις στους φιλους να πασ με παρεα να δηθεν δηρεις και παλλι της τρως της μαπεσ σου, πιατσα? ελα ρε περπατημενη κουραδα που εμαθες και την πιατσα μαλακοπιτουρα μαλακα της ταιζεις και δεν εχεις γαμησει ουτε το νυχακι τους βλακακο ελα Λος αντζελες να σου δειξω τη σημενει πιατσα γλικοτσουτσοθνε μου γραφεις εδω κριμενος πισο απο την οθονη του κομπιουττερ σου ελα με το αμακσι του μπαμπα σου κηφισια να σου μαθω πεντε πραγματα αλα σε 2 βδομαδες εεε γιατι θα ληπω ελβετια αντε το να μετρισεις τα ψιλα σου μπας και σου βγενουν να πας να κερασεις σε κανενα στριπτιτζαδικο μπας και πιασεις κανενα νυχακι ιλιθιε, εχω κενη θεση ατο αεροπλανο ελα μπας και ξυπνησεις και μετα να σθγγριθεις μαζι μου στοκε ε στοκε!!!
Οσο για για τα φραγκα που τοσο εντονα θελεις να μας διξεις οτι εχεις θα σου πω οτι αυτα σε κανανε αυτο που λεμε εντο στο ελαντα <<κοκινιστο>> με λιγα λογια εσυ ειχες, πληρονες και γαμαγες μουνι.Δεν εχεις ομως καμια διαφορα απο αυτον που που μετραγε ψιλα να γαμισει νυχακι..και οι δυο μαλακες πιαστικατε....... (και εγω εχω πιαστει,αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια)
9
Ρε με καθομε και ασχολουμε.....αλλα κυριακη ειναι, Απο ολλα αυτα εσυ αυτο καταλαβες εχεις δει πολλες αναφορες δικες μου εδω στο site? οπωσ πας εσυ σε μπουρδελα ετσι ειχα παει και εγω μικρος οταν ειχα ερθει ελλαδα διακοπες, τα χρηματα? χχχμμμμμμμμμμμμ κανω μοστρα δηλαδι οπως λετε εδω εεεε? οταν ο κολο μου ελιονε στην καρεκλα απο το διαβασμα αυτος ετρεχε στης καφετεριες μπας και εντιπωσιασει καμια μικρουλα τα δουλεα ψα δημητρη ξεσκιστικα,και τωρα που εδειξες οτι εισαι αντρας βαρης πισο απο μια οθωνη μαζεψου και προσεχετε τη γραφεται εδω φιλικα στο λεω εκτοσ αν θελλει ο φιλος σου να του ερθει ο αντρας καμιας πουτανας οπωσ αυτο της ονομαζει και δει τον κοσμο αλιοτικα, διαβασε απο την αρχη το προτο δικο μου μηνημα και θα καταλαβεις ελπιζω. Να σκεφτεστε πρην μιλατε και λιγο σεβασμος δεν βλαπτει αντιθετος ισος μαθεις και πολλα πραγματα οφελιμα σε εσενα. σοπενω ακουω μαθενω σκεφτωμαι πρατω ελεγε νιπιαγωγιο η δασκαλα μου. Αυτοι που λενε την ελλαδα ελλαντα σου δυνουν λεφτα και υπαρχεις σαν κρατος απο εκατονταδες χρονια τωρα διαβασε λιγο ιστορια και θα μαθεις πολλα... τυπε? χαχαχα ελα γιασου αγορινα μου θα τα πουμε ισος καπου...
Μια φορα πληρωσα να γαμισω στην ζζωη μου και αυτο ηταν πριν αιωνες κοπανας και εσυ!! αλλα τα λαθοι παντα βρησκουν τροπο να προφτασουν στην ζωη και δυστιχος πονανε αυτο ηταν ενα "λαθος" που μου εφερε κοντα μια φυλη που μου εσωσε την ζωη ομως, αρα........... things happen for a reason in life my "friend".;-)
το να βοηθησεις να βγει απο τα σκατα ενας συναναθρωπος σου ειναι χαλασμα της πιατσας στην Ελλαδα? αυτο δεν το εικσερα συγνωμη αλλα οι ελληνες οχι η τουρκοσποροι καοπτε θημαμε το ελεγαν ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΦΗΛΙΤΙΜΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!! αλλα..............
Μια φορα πληρωσα να γαμισω στην ζζωη μου και αυτο ηταν πριν αιωνες κοπανας και εσυ!! αλλα τα λαθοι παντα βρησκουν τροπο να προφτασουν στην ζωη και δυστιχος πονανε αυτο ηταν ενα "λαθος" που μου εφερε κοντα μια φυλη που μου εσωσε την ζωη ομως, αρα........... things happen for a reason in life my "friend".;-)
το να βοηθησεις να βγει απο τα σκατα ενας συναναθρωπος σου ειναι χαλασμα της πιατσας στην Ελλαδα? αυτο δεν το εικσερα συγνωμη αλλα οι ελληνες οχι η τουρκοσποροι καοπτε θημαμε το ελεγαν ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΦΗΛΙΤΙΜΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!! αλλα..............
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε μαλάκες μεγάλωσε ο Καίλας;
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Όχι και πολύ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ε μεγάλωσε και μυαλό δεν έβαλε.Όχι και πολύ
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
ε μεγάλωσε και μυαλό δεν έβαλε.
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μην ανησιχεις μανουλα θα δουλεψω και θα εχουμε λευτα!!! (σε μερικα ομως συμφονω μαζι του αλλα το κανει πολλη μελο...)ρε μαλάκες μεγάλωσε ο Καίλας;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις