Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
η αλήθεια είναι ωμή. όποιος δεν τη γουστάρει πάει στα κωλόμπαρα.

Μαζι σου. Συμφωνω.

Ο τροπος εκφρασης δεν κρυβει την αληθεια. Απλα μερικες φορες επιτρεπει σε καποιους να καταλαβουν αυτα που λες χωρις να νιωθουν οτι επιτιθεσε και κατα συνειπεια να μην ακουν αυτα που λες.

Τεσπα κατα βαση συμφωνουμε ρε περσονα. :rockon:

Επισκέπτης
εγώ στη θέση σας...θα τραβούσα μια μαλακία...έστω δύο..;)

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
ετσι οπως τα λες ειναι   mazda6  ολοι ανθρωποι ειναι...  και οι στριπτιτζουδες και οι ιεροδουλες...  το θεμα ειναι να μην εχουν μαμηθει ψυχολογικα απο το επαγγελμα τους  ...  πραγμα παρα πολυ δυσκολο...

Το επαγγελμα δεν τις γαμαει. Εμεις τις κανουμε ετσι.

Αν δεν υπηρχαν τυποι σαν εμας να πληρωνουμε για μουνι δεν θα υπηρχε και επαγγελμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μαζι σου. Συμφωνω.

Ο τροπος εκφρασης δεν κρυβει την αληθεια. Απλα μερικες φορες επιτρεπει σε καποιους να καταλαβουν αυτα που λες χωρις να νιωθουν οτι επιτιθεσε και κατα συνειπεια να μην ακουν αυτα που λες.

Τεσπα κατα βαση συμφωνουμε ρε περσονα. :rockon:

αυτοί που δεν τα ακούν ωμά κάποια στιγμή την ακούνε μια και καλή.
όποιος γουστάρει σουξου μούξου μανταλάκια καταλήγει κρεμασμένος για στέγνωμα στην ταράτσα μετά το πλύσιμο.

Επισκέπτης
Λοιπον αυτο ειναι το τελευταιο που γραφω σε αυτο το νημα.

Στα στριπ οι πελατες πανε για τους παρακατω λογους:

- Για χαβαλε και να περασουν καλα
- Για να γαμησουν ή να πιπωθουν
- Για να αγορασουν αυταπατη και παραμυθι διοτι κατι στην ζωη τους τους λυπει και μεσα σε αυτο το χορο ειναι ευκολο να παραμυθιαστουν και να ζησουν λιγες στιγμες νιοθωντας ποθητοι, ενδιαφερον και να κυνηγηθουν απο γκομενες διοτι δεν εχουν τα αρχιδια να βγουν να πεσουν σε γκομενες εκτος φοβομενοι την απορηψη ή ακομα και φοβουμενοι μην το μαθει ο περιγυρος τους και το οικογενειακο τους περιβαλον.

Δεν ειναι τρεις κατηγοριες ανθρωπων ολοι εχουν περασει απο αυτα τα σταδια και ανακυκλωνονται. Απλα ειναι ποιο ευκολο να παρουσιαζεις τον εαυτο σου ως χυστη και γαμια παρα ως χαβαλε ή αγαπουλη.

Αρα καταληγω οτι οι περισσοτεροι που πανε σε τετοια μαγαζια πανε διοτι κατι τους λυπει στην ζωη τους και κυριοτερα υπαρχει ενα κενο στο ψυχολογικο κοματι του εαυτου τους.

Οι γκομενες που δουλευουν εκει πουλανε:

-Παρεα, χαβαλε
-Γαμησια και πιπες
-Ψεμα και αυταπατη

Οποτε δεν καταλαβαινω προς τι τοση κουβεντα.

Υπαρχει ζητηση για ενα προιον και τα κοριτσια το προσφερουν.

Ενιοτε και αυτες θα αγαπησουν καποιον απο το μαγαζι, θα γαμηθουν τζαμπα μαζι του. Ανθρωποι ειναι στην τελικη.

Δουλευουν εκει με την θεληση τους. Οχι γιατι δεν ειχαν αλλη επιλογη ή διοτι καποιος τις πιεζει.

Αλλα γιατι ειναι ενας ευκολος τροπος επιφανειακα να βγαλεις γρηγορα πολλα λεφτα.
Λεω επιφανειακα διοτι τα τραυματα που δημιουργουνται σε ψυχολογικο επιπεδο ειναι αυτα που στο τελος τις κανουν τοσο μισιτες σε αρκετους απο εμας. Χανουν τον εαυτο τους τον αυτοσεβασμο τους και την ταυτοτητα τους. Για αυτο και οταν τις παρατηρεις αρκετες φερονται με τον ιδιο τροπο, μιλανε με τον ιδιο τροπο και πιστευουν τα ιδια πραγματα.

Πολοι θα πειτε οτι ερχονται απο φτωχες χωρες καταπιεζμενες και διχως επιλογες για κατι καλυτερο στην ζωη τους.

Διαολε δλδ ολλες αυτες που δεν γαμιουνται για το χρημα ηταν προνομιουχες και πλουσιες.

Δεν κοπιασανε τα βαλανε με την ζωη και νικησανε.

Αρα οπως ειπα απλα παρετηθεικαν απο τον πολεμο με την ζωη και προτιμησαν να πουλησουν το τελευταιο αγαθο που ειχαν την ψυχη τους.

Η ζωη ειναι πολεμος και τελειωνει την μερα που ο καθε ενας μας θα κλεισει τα ματια του.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Και μην νιωθετε μαλακες και οτι σας γαμησαν την ζωη οσοι την πατησατε και αγαπησατε μια τετοια κοπελα.

Το να αγαπας ειναι θεικο. Ειναι ο σκοπος της ζωης και αυτο που μας θυμιζει οτι ειμαστε ανθρωποι.

Το να αγαπηθεις ειναι προεραιτικο. Και μειρκες φορες δεν το μαθαινεις ποτε.

Κρατηστε τις ομορφες αναμνησεις και προχωρειστε παρα περα.

φίλε είσαι τα πάντα όλα! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
δεν υπάρχει πρόβλημα. όταν κολλάμε πίνουμε κόκα κόλα και αλλάζουν όλα.

είμαι σίγουρος για τους άλλους..εσύ κάπου το χάνεις... ;)

δεν κάνει υγρασία.
έχει υγρασία.

τις διορθώσεις όχι εδώ..

ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ...

:sunglasses:

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
ο τσούλης έμαθε ?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ?

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τοσα νηματα και χρηστες εδω μεσα με τα δικα μου ποστ ασχολεισαι?

Ειπαμε ειμαι μαλακας δεν γνωριζω τιποτα.

Εσυ τα ξερεις ολλα.

Δεν τα γραφω ηρωνικα το πιστευω οτι δεν ξερω τιποτα και δεν χαλιεμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom