Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

Επισκέπτης
προσωπικά έχω δει ζωντανά την πρώην κυρία Ρέμου.
ίσως από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει λάιβ στη ζωή μου.

η κυρία, δεν είναι του στυλ μου...δεν μου αρέσει...δεν είναι άσχημη..δεν είναι μουνάρα...προφανώς δεν είναι μπάζο...και πολλά ακόμη...

αλλά μήπως είσαι κι εσύ λίίίίίίίγο υπερβολικός ?  :think:

goalnews_LARGE_t_1041_1721900_type11487.jpg

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Kλασσικη μπαζοφατσα Ελληνιδας......

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Kλασσικη μπαζοφατσα Ελληνιδας......

αμα ολλες οι Ελληνιδες ειναι μπαζα τοτε γιατι σε κανει να πιστευεις οτι οι Ελληναντρες ειμαστε θεογκομενοι?

Μην περιοριζεστε χαρακτηριζοντας ενα ολοκληρο εθνος ή μια ομαδα ανθρωπων σε συγκεκριμενες κατηγοριες.

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
Πριν μερικα χρονια,μου ετυχε μια περιπτωση που νομιζω οτι αφορα αυτο το θεμα.
Καταρχην πρεπει να πω οτι στα strip δεν παω για φραπεδες/μπριζολες/χορους κ.α.
Αν καποια μου κανει δυο τρια ποτακια και τερμα.
Σε μια τετοια φαση λοιπον,στο δευτερο ποτο,κανουμε κουβεντα που μενουμε και τυχαινει αρκετα κοντα.Και λεω για πλακα να πιουμε κανα καφε.Και απανταει να αλλαξουμε τηλ. και θα με παρει οταν μπορει.Μεσα μου λεω ναι καλα,για να ξαναπαω.
Λοιπον,την επομενη πηρε,δεν μπορουσα εγω.....σε δυο μερες βγηκαμε.Το βραδυ παω στο μαγαζι,κερναω δυο ποτα και μου λεει να μην πηγαινω στο club ,να μην ξοδευομαι,οτι θα βλεπομαστε οταν μπορουμε.Ο.Κ. απο μενα φυσικα.
Αποτελεσμα?Βγηκαμε τεσσερις-πεντε φορες χαλαρα σαν ζευγαρακι,φιλακια, μεχρι εκει.Δεν θα ζηταγα κατι παραπανω,ηθελα να δω που παει μονο του.Την επομενη φορα το ειπε πλαγια μονη της.
Πηδηχτηκαμε.Περιμενα να ζητησει κατι.Τιποτα.
Ουτε ενα δωρο π.χ. ενα αρωμα δεν δεχοταν και οταν βγαιναμε πολλες φορες πληρωναμε 50/50.
Αυτη η ιστορια κρατησε 1,5 χρονο και τελειωσε απο δικη μου υπαιτιοτητα.
Τωρα εχουμε κρατησει μια φιλικη σχεση,λεμε τα νεα μας που και που.

Δεν ξερω αν επεσα στην μια στις χιλιες,ουτε θεωρω οτι μετραω.
Απλα πιστευω οτι ενιωσε οτι δεν την εβλεπα σαν μουνι,αλλα σαν γυναικα που περναγα καλα μαζι της και αυτη μαζι μου.

Επισκέπτης
Δεν ξερω αν επεσα στην μια στις χιλιες,ουτε θεωρω οτι μετραω.
Απλα πιστευω οτι ενιωσε οτι δεν την εβλεπα σαν μουνι,αλλα σαν γυναικα που περναγα καλα μαζι της και αυτη μαζι μου.

εκτός απο πουτάνες, είναι κ άνθρωποι...κ όσες δεν είναι πουτάνες (λέμε τώρα)..παραμένουν άνθρωποι..

και εννοείται πως πρέπει να πιστεύεις οτι μετράς...γιατί να πιστεύεις το αντίθετο ?
είσαι τόσο ωραίος όσο έτυχε...έχεις τόσα φράγκα για τόσο που δουλεύεις κλπ κλπ κλπ...
μια χαρά είσαι...υπάρχουν πάντα καλύτεροι...αλλά κ χειρότεροι...

συνέχισε στο ίδιο μοτίβο παίχτη...όλοι οι "ωραίοι"...στο τέλος γαμάμε... :grin: ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εκτός απο πουτάνες, είναι κ άνθρωποι...κ όσες δεν είναι πουτάνες (λέμε τώρα)..παραμένουν άνθρωποι..

οι πουτάνες είναι άνθρωποι. ανάλογα με τα ζώα που πληρώνουν για να γαμήσουν συμπεριφέρονται.

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

και εννοείται πως πρέπει να πιστεύεις οτι μετράς...γιατί να πιστεύεις το αντίθετο ?
είσαι τόσο ωραίος όσο έτυχε...έχεις τόσα φράγκα για τόσο που δουλεύεις κλπ κλπ κλπ...
μια χαρά είσαι...υπάρχουν πάντα καλύτεροι...αλλά κ χειρότεροι...

συνέχισε στο ίδιο μοτίβο παίχτη...[glow=red,2,300]όλοι οι "ωραίοι"...στο τέλος γαμάμε... :grin: ;)[/glow]
[move]μερικοι γαμαμε κι απ την αρχη :fuck1: :zfuck: [/move]

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Ουτε ενα δωρο π.χ. ενα αρωμα δεν δεχοταν και οταν βγαιναμε πολλες φορες πληρωναμε 50/50.

Αυτο το 50/50 που ανεφερες ειναι το ποιο σημαντικο!!!

Μπραβο στην τυπισα μπραβο και σε σενα !!

Να ξερεις οτι ειναι αρκετα σπανιο αυτο το 50/50.

Μου εχει κατσει περιπτωση να βγαινουμε να πηδιομαστε και ολλα ομορφα. Αλλα τα εξοδα τα πληρωνα εγω. Οχι τιποτα ιδιαιτερο ουτε ακριβο. Αλλα ενα φαγητο ακομα και σε σουβλατζιδικο, ενα ποτο και ξενοδοχειο τα πληρωνα εγω. Boyfriendιστικα δλδ.

Επισης αλλο ενα περιστατικο που εγινε πολυ προσφατα ειναι οτι ενω γυρναω απο χορο βλεπω ενα μωρο που μου εκανε κλικ.
Παει να μου συστηθει αλλα την σταματω και της λεω παμε για χορο.
Κανουμε 3 χορους και σηκωνομαι να φυγω.
Την επομενη μερα ξανα παω και ερχεται μονη της.
Κατσαμε απο τις 2 μεχρι τις 7 στο μαγαζι (οπου και εκλεισε) με ενα ποτο μονο.
Εφυγα και δεν της ζητησα τηλεφωνο. Διοτι θα ελειπα ταξιδι οποτε δεν υπηρχε λογος αλλα και γιατι ηξερα οτι περιμενε οτι θα της το ζητησω. Οποτε μην κανοντας κινηση θεωρεισα οτι θα την βαλω σε σκεψεις.

Επεστρεψα 4 μερες αργοτερα. Ηρθε ολλο χαρα και μου ειπε οτι δεν περιμενε να με ξαναδει.
Της πηρα ενα ποτο.
Μετα απο κανα 20 λεπτο μου λεει οτι δεν μπορει να κατσει μαζι μου ολλο το βραδυ διοτι της την ειπαν την προηγουμενη φορα.
Αλλα θελει να μινει μαζι μου.
Μου προτινει να της παρω σαμπανια (220 ευρο) αλλα με την προυποθεση οτι θα πληρωσει τα μισα λεφτα διοτι και αυτη γουσταρει να ειναι μαζι μου.

Δεχτηκα για να δω που το παει αν και δεν περιμενα να μου δωσει χρηματα.
Κατα τις 6.40 της λεω οτι ειμαι κουρασμενος. Και μου λεει γιατι δεν πας για υπνο? Περναω καλα μαζι σου λεω.
Κοιτα μου λεει ειμαι και εγω κουρασμενη δεν παμε να κοιμηθουμε παρεα?
Την περιμενα λιγο ποιο κατω μπαινει στο αμαξι μου δινει ενα 100ευρο και φυγαμε για ξενοδοχειο....

Πρωτη φορα που πηρα λεφτα απο στριπερ και δεν το πιστευα.

Αυτα ομως ειναι εξαιρεσεις του κανονα. Συνηθως πεφτει φαπα και κλωτσα τουλαχιστον εγω προσωπικα ετσι εμαθα / μαθαινω δια της σκληρης μεθοδου.

Επισκέπτης
οι πουτάνες είναι άνθρωποι. ανάλογα με τα ζώα που πληρώνουν για να γαμήσουν συμπεριφέρονται.

διαφωνώ...

για μένα πουτάνα = μηδενικός αυτοσεβασμός...

πάραυτα...επειδή ακόμη δεν είμαι θεός..συνεχίζω άντρες/γυναίκες πουτάνες να τους/τις θεωρώ ανθρώπους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτα ομως ειναι εξαιρεσεις του κανονα. Συνηθως πεφτει φαπα και κλωτσα τουλαχιστον εγω προσωπικα ετσι εμαθα / μαθαινω δια της σκληρης μεθοδου.
ο κανόνας είναι ένας.
ένα μπεις μεσα με τη γνωστή κουτελοταμπέλα
"είμαι λιγούρι αλέστε το πλιγούρι" καλό άλεσμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
διαφωνώ...

πάραυτα...επειδή ακόμη δεν είμαι θεός..συνεχίζω άντρες/γυναίκες πουτάνες να τους/τις θεωρώ ανθρώπους.

ολοι πουτάνες είναι στον κατάλληλο νταβατζή.

Επισκέπτης
Να ξερεις οτι ειναι αρκετα σπανιο αυτο το 50/50.

σπάνιο με οποιαδήποτε γυναίκα θα έλεγα... :2funny:

όλοι έτσι μαθαίνουν...άμα δεν πέσεις, δεν μαθαίνεις να περπατάς... ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
διαφωνώ...

ετσι ακριβως... :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom